hadi_bnd
Registered User
- نوشتهها
- 377
- لایکها
- 873
صد در صد قولنامه مینویسممدرک بگیر که بعدا حرفی توش نباشه پس. کار از محکم کاری عیب نمیکنه فردا گیر سند و... بیفتی
صد در صد قولنامه مینویسممدرک بگیر که بعدا حرفی توش نباشه پس. کار از محکم کاری عیب نمیکنه فردا گیر سند و... بیفتی
البته تو این شرایط قولنامه یا مدارک دیگه هم نوشته بشه کارایی نداره و خود شرکت خودروسازی هم موقع ثبت نام واسه قرعه کشی گفته که در اختیار گذاشتن امتیاز شرکت در قرعه کشی برای اشخاص ثالث ممنوع هست الان شما انتهای قانون مراجعه کنی هیچ چیزی دستتو نمیگیره البته طرف برادر شماست و من در عجبم از لطف بعضی برادرهاصد در صد قولنامه مینویسم
سمند lx معمولی 145قیمت سمند صفر کسی داره ؟
بازار که حدود 130لطفا راهنمایی کنید
کوئیک سایپا برنده شدم می خواهم بدانم ارزش ثبت نام داره
قیمت کارخانه چقدر در می یاد
بعد قیمت نو بازار چند
می خواهم راهنمایی کنید دوستان
حدود سه ماه دیگه انتخابات امریکا
اگر جوبایدن برنده بشه
احتمالا مذاکره هم شاید باشه
احتمالا اینها می توانند نفت بفروشن
قیمت ارز پایین خواهد امد
حالا سایپا یکساله خودرو می خواهد تحویل بده
ان موقعه دیگه امکان داره خودرو بازار ازاد کارخانه تفاوتی نداشته باشه
ایا ارزش داره
کسی اطلاع نداره؟!سلام
دو تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید؛
معامله خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت بشه؟
سازمان یا بانکی وجود داره که بشه تلفنی و بدون معطلی تاییدیه چک رمزدار خریدارو ازش گرفت؟
سلاممعامله خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت بشه؟
سازمان یا بانکی وجود داره که بشه تلفنی و بدون معطلی تاییدیه چک رمزدار خریدارو ازش گرفت؟
متشکرم، بجز «همراه مکانیک» موسسه دیگهای هست که در رابطه با معاملات خودرو از صفر تا صد خدمات بده؟سلام
ثبت سند اختیاری است. برگ سبز کافیه
در مورد تایید چک فکر نکنم تلفنی بشه چندباری که معامله کردم دو طرف رفتیم بانک و بررسی شد
خواهش میکنم کاری نکردممتشکرم، بجز «همراه مکانیک» موسسه دیگهای هست که در رابطه با معاملات خودرو از صفر تا صد خدمات بده؟
دیوار هم انگار یه سیستم این شکلی گذاشته برای خرید و فروش خودرومتشکرم، بجز «همراه مکانیک» موسسه دیگهای هست که در رابطه با معاملات خودرو از صفر تا صد خدمات بده؟