• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تاثیر داره قطعا رو بازار.
سرپرست وزارت صمت:
طرح فروش فوق العاده تا آخر سال و هر ماه 2 بار انجام خواهد شد.
هر ماه 25 هزار خودرو با قیمت مصوب و تحویل 1 تا 3 ماهه
برای ثبت نام اولیه 10 میلیون پول تو حساب خود متقاضی بلوکه میشه و بعد از اعلام نتیجه قرعه کشی این پول آزاد میشه.
برنده قرعه کشی 5 روز وقت داره پول رو بطور کامل واریز کنه.

اینکه این طرح واقعا داره اجرا میشه یا همه چیز سر کاریه حداقل میتونه تا حدودی متقاضی واقعی رو از بازار آزاد دور نگه داره
و این باعث میشه هیجان بازار کم بشه و شاید هم تا حدودی قیمت ها کاهش پیدا کنن !

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
یعنی بد شانس تر از من نیست
از روز اول که این ثبت نامای ایران خودرو بود همه‌ی طرح هاش رو نوشتم
نمیدونم چندتا شده
لامصب اصلا به ماشینم نگاه نکردم فقط اونی رو نوشتم که احتمالش بیشتره!
این یکی به نظرتون کدوم احتمالش بیشتره؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
نمیدونم چندتا شده
خیلی ها میگن الکیه و قرعه کشی دروغه منم کسی رو نشنیدم از نزدیکان که برنده بشه و تحویل گرفته باشه باید کسایی که تحویل گرفتند اینجا اطلاع بدند بیشتر آگاهی پیدا کنیم قضیه چحوریه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
با 12 میلیون تومان چه خودرویی می‌توان خرید؟!

Screenshot_20200911-025217.jpg

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
خیلی ها میگن الکیه و قرعه کشی دروغه منم کسی رو نشنیدم از نزدیکان که برنده بشه و تحویل گرفته باشه باید کسایی که تحویل گرفتند اینجا اطلاع بدند بیشتر آگاهی پیدا کنیم قضیه چحوریه

نه الکی نیست
من کسی رو دیدم برنده بشه از این میسوزم که اصلا نیازی به ماشین نداشته!

vahidtato

Registered User
لایک‌ها
701
فقط یه مسکن موقت واسه بازاره
دلار 500 بره روش باز همه چیز بهم میریزه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
قیمت رو براتون افزایش صد در صدی میدن، بعدش ۲۰ درصد میارن پایین و خودروهای کارخونه رو با قیمت های بالاتر از قبل میفروشن و مردم هم خوشحال و راضی صف مییبندن برای خرید و شرکت در قرعه کشی و از اینکه در قرعه کشی اسمشون در اومده ، خدای خود را شاکرند!
و این داستان تا ابد ادامه دارد!

Last edited:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
این که کسی از اعضای خانواده ماشین نداشته باشه که جزو اش نیست ثبت نام از کی هست

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
این ده میلیون را من نفهمیدم یعنی ده میلیون باید الان که میخوام ثبت نام کنم تو حسابم باشه داشته باشم یا یکشنبه به بعد باشه

تو خبر که چیزی ننوشته
نه دوست عزیز.
ثبت نامهایی که از مهرماه به بعد انجام میشه این شرط رو داره. و البته 10 میلیون نیست. 10 درصد مبلغ خودرو هست.
واسه این ثبت نام فعلی شما اگر برنده بشید ظرف 3 روز باید کل مبلغ ماشین رو بپردازید.

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
این ده میلیون را من نفهمیدم یعنی ده میلیون باید الان که میخوام ثبت نام کنم تو حسابم باشه داشته باشم یا یکشنبه به بعد باشه

تو خبر که چیزی ننوشته

شرط 10 درصد بلوکه شامل طرح های 6 ماهه دوم سال میشه و شامل ثبت نام جاری نیست.
شرط پلاک فعال خانواده هم حذف شده
روز اول ثبت نام 750 هزار نفر ثبت نام کردن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
نمیدونم چندتا شده
قطعا سمند

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام. آیا ماشین رو رایگان به فردی که برنده شده میدن؟!
نه رایگان نمیدن فقط اگه تو ثبت نام یه ۱۰۰ میلیون میدی اختلاف قیمتش با بازار یه ناقبل مثلاً ۸۰ میلیونه

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من ایندفعه سمند نوشتم فکر کنم همه پارس مینوسن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نه رایگان نمیدن فقط اگه تو ثبت نام یه ۱۰۰ میلیون میدی اختلاف قیمتش با بازار یه ناقبل مثلاً ۸۰ میلیونه
تضمینی وجود داره که موقع تحویل این اختلاف قیمت کم نشده باشه؟ و آیا وقتی تحویل گرفتی همیشه و هر جا براش مشتری دست به نقد وجود داره و هر لحظه اراده کنی به پول تبدیل میشه؟

us12

Registered User
لایک‌ها
410
تضمینی وجود داره که موقع تحویل این اختلاف قیمت کم نشده باشه؟ و آیا وقتی تحویل گرفتی همیشه و هر جا براش مشتری دست به نقد وجود داره و هر لحظه اراده کنی به پول تبدیل میشه؟

یکسال در رهن ایران خودرو میمونه در کل نباید به عنوان سرمایه گذاری نگاه کرد ، اونایی که میخرن سوار میشن ، یا مثلا از قبل یه ماشین داشتند الان به نام بچه یا خانم مینویسن که اگر ماشین را گرفتند ، ماشین قبلی را رد کنن و این را سوار شوند.
به نظر من این طرح تا وقتی که کل مبلغ را قبل از قرعه کشی نگیره فایده نداره ، باید قبل از قرعه کشی کل مبلغ را بگیرند و بعد اگه برنده نشد مبلغ را برگردوند...

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
یکسال در رهن ایران خودرو میمونه در کل نباید به عنوان سرمایه گذاری نگاه کرد ، اونایی که میخرن سوار میشن ، یا مثلا از قبل یه ماشین داشتند الان به نام بچه یا خانم مینویسن که اگر ماشین را گرفتند ، ماشین قبلی را رد کنن و این را سوار شوند.
به نظر من این طرح تا وقتی که کل مبلغ را قبل از قرعه کشی نگیره فایده نداره ، باید قبل از قرعه کشی کل مبلغ را بگیرند و بعد اگه برنده نشد مبلغ را برگردوند...

شما فرض کن هر ماه 2 بار طرح فروش فوق العاده داشته باشن و یه ماشین متوسط مثل 206 ثبت نام کنی
اینطوری باید شما همیشه 100 میلیون تو حسابت باشه تا هر وقت طرح اجرا شد بلوکه کنن.
با تورمی که ما داریم این 100 میلیون بعد از 6 ماه باید بجای پراید دنبال ژیان بگردیم و از پولمون هم هیچ استفاده ای نکردیم.
100 تومن شاید کل پس انداز یه نفر باشه
تو این شرایط نگه داشتن پول نقد کاملا اشتباهه ولی مثلا 10 میلیون زیاد مشکلی نداره و همیشه میشه برای این طرح ها کنار گذاشت

us12

Registered User
لایک‌ها
410
شما فرض کن هر ماه 2 بار طرح فروش فوق العاده داشته باشن و یه ماشین متوسط مثل 206 ثبت نام کنی
اینطوری باید شما همیشه 100 میلیون تو حسابت باشه تا هر وقت طرح اجرا شد بلوکه کنن.
با تورمی که ما داریم این 100 میلیون بعد از 6 ماه باید بجای پراید دنبال ژیان بگردیم و از پولمون هم هیچ استفاده ای نکردیم.
100 تومن شاید کل پس انداز یه نفر باشه
تو این شرایط نگه داشتن پول نقد کاملا اشتباهه ولی مثلا 10 میلیون زیاد مشکلی نداره و همیشه میشه برای این طرح ها کنار گذاشت

اتفاقا با این کار کسانی که واقعا قصد خرید خودرو دارند مشخص میشوند و مثلا برای هزار تا خودرو، 1 میلیون نفر ثبت نام نمیکنند.
در کل کسی که نگرانه از دست رفتنه پولش هست ، در بازار بسته به پولی که داره ماشین غیر صفر به وفور هست میتونه همین فردا یکی بخره ...

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
اتفاقا با این کار کسانی که واقعا قصد خرید خودرو دارند مشخص میشوند و مثلا برای هزار تا خودرو، 1 میلیون نفر ثبت نام نمیکنند.
در کل کسی که نگرانه از دست رفتنه پولش هست ، در بازار بسته به پولی که داره ماشین غیر صفر به وفور هست میتونه همین فردا یکی بخره ...

با پرداخت کل پول هم هیچ تضمینی وجود نداره که کسی بعد از این 6 ماه بتونه ماشینی برنده بشه.
این طرح شرایطی که روز اول براش در نظر گرفته بودن شاید از همه بهتر بود. بلوکه شدن نصف پول
ولی با همین 10 درصد هم احتمال میدم خیلی ها دیگه شرکت نمیکنن یا سمت ماشین های ارزون تر میرن.
چون واقعا من اطرافم هر کسی رو دیدم که تو این طرح شرکت کردن ماشین داشتن و به اسم خانمشون نوشتن
برنامه هم اینه که اگه برنده شدن یکی دو روزه ماشین خودشون رو تبدیل به پول میکنن و ماشین صفر سوار میشن
احتمالا این وسط یه چیزی هم براشون بمونه

فقط امیدوارم دقیقه نود این شرط 10 درصد رو هم حذف نکنن بگن برای رفاه حال هموطنان عزیزمان حذفش کردیم !

بالا