masoudrejae
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 191
تو این ثبت نام ها اگه تو رزرو ها هم باشیم مینویسه رزرو یا مینویسه برنده نشدید؟
چجوری بفهمیم رزرو هستیم یا نه؟
نوشته میشه ٫برنده دوم٫تو این ثبت نام ها اگه تو رزرو ها هم باشیم مینویسه رزرو یا مینویسه برنده نشدید؟
دوست عزیز به دلار نگاه کن همه چیز دستت میاد. پیج ها مقصر نیستند. همه چی میره بالا حتی پفک چه بماند به خودرواین پیج های اینستاگرام با عنوان قیمت خودرو از کجا نشات می گیرند من تازه دیدمشون، قیمت ها رو هم خیلی خیلی بالا مینویسند رو ماشین های ایرانی فکر کنم راحت هر روز میانگین یک میلیون روش میذارند. مثلا امروز پژو پارس دوگانه ۹۹ رو زده ۲۸۰ میلیون و سمند موتور ملی دوگانه رو زده ۲۶۵ چون که من اکثرا این دو تا رو مدنظر دارم، فوق العاده گرونی در خودرو راه افتاده معلوم نیست آخرش چی میشه
میگن مدل 131 شده 130 تا 140 امروزبا قیمت دلار حساب کنیم پراید تا ۱۸۰ برای رشد جا داره ... وقتی ثبات نباشه همینه
دلخوش نباش عزیز دل. هیچی ارزون نمیشه. نمیدونم چرا تلاش میکنید واسه ارزونی که هرگز رخ نمیده. هر قانونی هم هزار جور دور میزنندوستان این خبر راسته؟
اگر راست باشه قیمت ماشین میاد پایین
بعد جالبیش اینجاست برای هر خونواده است یعنی یک خونه ای دو تا ساندرو اتومات داره بهش تعلق میگیره!
اگر بخوایم به دلار حساب کنیم ۱۳۱ توی سال ۹۶ ۲۲۰۰۰۰۰۰ بود که با دلار ۳۲۰۰ میشد ۶۸۰۰ دلارمیگن مدل 131 شده 130 تا 140 امروز
داره محقق میشه
البته اگه دلار 30 بمونه
حدود 150 تا 160قیمت تیبا چنده الان؟؟
علی برکت ا...تیبا صندوق دار 160 رو هم رد کرد
رکوردهای جهشی در بازار خودرو
نرخ خودرو پلهپله در بازار بالا میرود و گویا راهی برای کنترل آن نیست. دیروز نرخ تیبا در بازار به بالای 160 میلیون تومان رسید و معلوم نیست تا کدام ...www.iranjib.ir