• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
پس اگه الان پیش خرید کنم و اردیبهشت تحویل بگیرم کار احمقانه ائی هست ؟
اونوقت اگه الان بخوام صفر 94 بگیرم چطوری تهیه کنم ؟ از آگهی های همشهری پیدا کنم ؟
پيش فروش كه زودتر از تحويل خرداد نيست!!!درضمن همين حالا 206 جز ماشينهايي هست كه تا دلت بخاد به قيمت كاخانه در بازار ريخته و ميتوني بري نمايندگي تحويل 15 روزه با مدل 94 هم بخري و تازه 400 تومان هم كارت هديه بهت ميدهند..ولي سال ديگه همه چي روي هوا هست!!!اگه واقعا لازم داري؛بخر وگرنه مذاكرات هم توافق بشه،قيمت ماشين گرون نشه، از اين ارزونتر نميشه
اون 500-700 تومان افزايش هم كه گفتم اصلا ربطي به تغيير قيمت كارخونه نداره،فقط بابت افزايش احتمالي ماليات برارزش افزوده از 8به 10 درصد و قيمت بيمه شخص ثالث هست..كه اگر كارخانه قيمت را گرونتر بكنه،شايد بالاتر هم بره...

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
پيش فروش كه زودتر از تحويل خرداد نيست!!!درضمن همين حالا 206 جز ماشينهايي هست كه تا دلت بخاد به قيمت كاخانه در بازار ريخته و ميتوني بري نمايندگي تحويل 15 روزه با مدل 94 هم بخري و تازه 400 تومان هم كارت هديه بهت ميدهند..ولي سال ديگه همه چي روي هوا هست!!!اگه واقعا لازم داري؛بخر وگرنه مذاكرات هم توافق بشه،قيمت ماشين گرون نشه، از اين ارزونتر نميشه
اون 500-700 تومان افزايش هم كه گفتم اصلا ربطي به تغيير قيمت كارخونه نداره،فقط بابت افزايش احتمالي ماليات برارزش افزوده از 8به 10 درصد و قيمت بيمه شخص ثالث هست..كه اگر كارخانه قيمت را گرونتر بكنه،شايد بالاتر هم بره...

نه نیاز فوری به ماشین ندارم ! ولی چون میگن می خوان گرون بشه ... فکر کردم حالا که پولش فراهم هست ماشینو تهیه کنم تا بعدا مجبور نشم یک عالمه پول اضافه و بی مورد بدم....

چند روز پیش رفتم نمایندگی پژو تو سید خندان یه برگه داد بالاش نوشته شرایط پیش فروش عادی بهممن 93 . برای پژو تیپ 5 نوشته که 17 تومن پرداخت کنید اردیبهشت تحویل بگیرید. ولی نمیدونم اگه الان برم شرایطشون چطوری هست...باید هر چه سریعتر برم بپرسم...

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من رفتم برگه شرایط پیش فروش پژو 206 تیپ 5 اسفند رو گرفتم . نوشته 18 تومن الان پرداخت کنید خرداد تحویل بگیرید در صورتیکه تو برگه بهمن نوشته بود 17 تومن پرداخت کنید اردیبهشت تحویل بگیرید. این یعنی کسانی که تو اسفند ثبت نام می کنند نهایتا باید پول بیشتری پرداخت کنند ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
همه چیز به قیمت در خرداد 93 بستگی داره و کسی 100%نمیتونه دقیق بگه،فقط میتونم اینطور راهنمایی ات کنم اگه حالا صفر از شرکت بخری،حداقل400 هزار الی 1 میلیون تومان ارزانتر از اونموقع بهت میدهند و مدل 94 هم بهت میدهند..چون فقط 400 هزار تومان کارت هدیه داری...اگه توی این دوماه بیشتر روی پولت سود میکنی،بعد عید بخر

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
همه چیز به قیمت در خرداد 93 بستگی داره و کسی 100%نمیتونه دقیق بگه،فقط میتونم اینطور راهنمایی ات کنم اگه حالا صفر از شرکت بخری،حداقل400 هزار الی 1 میلیون تومان ارزانتر از اونموقع بهت میدهند و مدل 94 هم بهت میدهند..چون فقط 400 هزار تومان کارت هدیه داری...اگه توی این دوماه بیشتر روی پولت سود میکنی،بعد عید بخر

خوب پس چرا خیلی ها پیش خرید می کنن برای خرداد ؟ چون الان پول نقد ندارن ؟ یا می خوان از شزایط قسطی اش استفاده کنند ؟ یا دلیل دیگه ائی داره ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بعضيا تا اون موقع پولشون جور ميشه يا فكر ميكنن اينطوري پاشون ارزانتر ميوفته يا فكر ميكنند بازار از كارخانه خيلي گرونتره درصورتيكه حالا اينطور نيست و از بس روي دستشون ماشين هست دارند400 هزار تومان عيدي زير قيمت مصوب كارخانه ميدهند(به صورت كارت هديه) و به احتمال زياد هم اگر مجلس تصويب كنه ماليات بر ارزش افزوده از8به10% ميرسه كه بعد از عيد همين هم حدود700 تومان ديگه ميبره روي قيمت ماشين..بخاطر همين بود بهت گفتم بين400 تا 1 م تومان ارزانتر درمياد،اگر سود بانك يا كارت بهت بيشتر از اين مبلغ ميده،بگذار همونجا بمونه و خرداد بخر

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سال دیگه احتمالاً قیمت خودرو های خارجی منفجر میشه
بخشنامش رو که همه میدونند که از اول اسفند اجرایی شده!
یکی از آشناهای ما توی گمرکات تهران گفته طی هفته های اخیر 2000 الی 3000 خودرو انواع اقسام وارد شده (واقعاً رانت اطلاعاتی چه میکنه توی این مملکت!)

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سال دیگه احتمالاً قیمت خودرو های خارجی منفجر میشه
بخشنامش رو که همه میدونند که از اول اسفند اجرایی شده!
یکی از آشناهای ما توی گمرکات تهران گفته طی هفته های اخیر 2000 الی 3000 خودرو انواع اقسام وارد شده (واقعاً رانت اطلاعاتی چه میکنه توی این مملکت!)
جریان چیست؟:general107:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
منم شنیدم سال بعد 10-15% میخواد خودرو گرون شه و از طرفی 1-2 تا ماشین داریم که 4-5 سال کارکرده و میخوایم عوض کنیم! نمیدونم از فردا آگهی کنم و بیفتم دنبال فروش ماشین ها و خرید ماشین صفر قبل عید و یا بذارم سرفرصت و در سال آینده اینکارو کنم؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.
دوستان ماشین تحویل هفت روزه رو چند روزه تحویل میدن؟:general107::general107::general208:(ایرانخودرو)
شهرستان هستم.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من قصد دارم یه پارس تندر صفر بخرم ولی مسئله اینه که مشغول آماده شدن برای یه امتحان مهم که 10 اردیبهشت برگزار میشه , هستم و وقت برای اینکار ندارم چون امتحان مهمی هست
و خیلی وقته دارم براش آماده میشم... به نظر شما اگه بی خیال این مسئله تا اردیبشهت بشم...خیلی ضرر میکنم ؟

hsn4890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان خسته نباشید:
آقا به نظر شما،پول نقد هست در حدود 100 تومن برم ماشین بخرم اون ور سال بفروشم(تا برج 2 نیازی ندارم) یا نه ؟؟
چی بخرم؟
تشکر از همه دوستان

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوستان خسته نباشید:
آقا به نظر شما،پول نقد هست در حدود 100 تومن برم ماشین بخرم اون ور سال بفروشم(تا برج 2 نیازی ندارم) یا نه ؟؟
چی بخرم؟

تشکر از همه دوستان
اردیبهشت همیشه فصل رکود در بازار خودرو است. مگر اینکه بخوای اوایل تابستان بفروشی که بازار بهتره.
ولی در کل بعد از عید خودرو انتظاری برای گران شدنش نیست مگر مثلا برای افزایش نرخ بیمه ثالث. یا مثلا چند درصدی را شورای رقابت بالا ببره که اونم تا تیر اجرا شاید نشه . در هر صورت خریداری به اون شکل نیست و بعد از عید هم خیلی از کسانی که قبل از خریده اند ، فروشنده اند و بازار مازاد عرضه داره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
امسال دقیقا عکس این اتفاق صورت گرفت!!!!و اردیبهشت قیمتها شدیدا بالا رفت به نحوی که قیمت اردیبهشت امسال از قیمت حالا گرانتره

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
الان یه کورولا دسته دوم بخرم
اردیبهشت بفروشم افت داره یا سود؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
راهنمای تولید خودرو (طنز)

الف - مهندسی معکوس :

ابتدا یک اتومبیل خارجی را مهندسی معکوس کرده کل قطعاتش را از هم باز می کنیم . شاسی آن را که از ابتدا کارخانه اضافه گذاشته بود می بریم ذوب می کنیم و از آن برای ساخت قطعات دیگر استفاده می کنیم . سایر قطعات را از روی قطعات جدا شده می سازیم و البته کیفیت آن مهم نیست چون" آزمایش مواد" آن که از چی بوده کار سختی است و وقت تلف کنی است . کلا" کیفیت در ساخت یک خودرو هیچ تاثیری ندارد (نشون به اون نشون که الان قناری را هم رنگ بزنی جای عقاب بفروشی کسی حالیش نیست)

بنابراین "کیفیت" مهم نیست . ( کیفیت خر است ) . وقتی قطعات ( همیشه خدا بدانید که هر چی ما می سازیم با مشابه خارجی اش رقابت می کند) ساخته شد همه را روی یک سفره پهن می کنیم . یکی یکی می شمریم باید تعداد قطعات عین کاتالوگ محصول اصلی باشد . اگر یک قطعه ایی آخر کار کم آوردید همان شاسی بوده که آبش کردیم رفت و اگر اضافه باشد لابد کارخانه اضافه گذاشته که شما بریزید دور.. چون " اینها" (همان استکبار جهانی) برای رد گم کنی یک چیزهایی همیشه اضافه می گذارند.

ب - مونتاژ :

در مرحله بعد همه قطعات را طبق کاتالوگ به هم وصل می کنید و نهایتا" چون همش به هم وصله "شاسی" هم نمی خواد. به این ترتیب تقریبا" خودروی ما حاضر است . در گام بعدی حقوق کارکنان را می دهیم .میزان جمع کل حقوق ایشان هر چی شد می شود پاداش تک تک هیئت مدیره این شرکتی که برای خودروسازی راه انداخته ایم . وقتی همه این پرداختها را انجام دادیم زنگ می زنیم به کل فامیل و چنانچه شب عیدی آنها مشکلاتی داشتند به آنها وام می دهیم . جمع کل وام ها با جمع کل حقوق و مزایا و پاداش هایی که دادیم را حساب می کنیم . حالا هر چی شد به تعداد آن دو تا نصفی خودروی تولیدی تقسیم می کنیم ...می شود بهای تمام شده هر دستگاه خودرو ! حالا نرخ تورم مثلا" فرض بفرما 23% باشد . این را اضافه می کنیم به قیمت تمام شده . آنگاه 30% هم سود می کشیم روش . 10% هزینه های متفرقه و 10% مالیات و 10% عناوین دیگر مالیات و 10% بخاطر خوش تیپی خودمان و 10% هم به عنوان کمک به صندوق صحت و سلامت ... خلاصه جمع کل اینها میشود قیمت نهایی فروش .

ج - فروش:
بهترین راه "انحصار"... و جلوگیری از ورود خودروی خارجی است . یک جوری "جو " بدهید که همه فکر کنند نابودی تولید شما یک چیزی است معادل "حمله داعش به عراق" ... یک جوری جو بدهید که نابودی تولید شما یعنی نابودی " اشتغال" و " اخلاق" و تمام خوبی های روزگار ... یکجوری به وارد کنندگان خودروهای خارجی فحش ناموسی بدهید و یکجوری سعی کنید گمرک آنها را به 150% یا بیشتر برسانید که حالشان برود توی قوطی ... آنگاه ...

برادر من خب بفروشین دیگه ! این همه راه کار طلایی معطل چی هستین؟ (راستی خدمات طلایی پس از فروش هم یادتان نرود!).

لینک خبر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
آیا پارس خودرو (سایپا) دوباره تولید Renault Megane رو از سر گرفته؟!

بالا