amirfakhrian
Registered User
سلامسلام
ایا بانک شهر را حضوری پرسیدید
بانک شهر روز شمار 22 درصد می ده ؟ مطمئنی
منم حرف دوستمون رو تایید می کنم. حضوری پرسیدم و به سپرده های بالای 50 تومن سود روز شمار 22 درصد می ده.
سلامسلام
سلامسلام
منم حرف دوستمون رو تایید می کنم. حضوری پرسیدم و به سپرده های بالای 50 تومن سود روز شمار 22 درصد می ده.
سلام
سلام
میشه روش حساب کرد ؟سلام
بله حضوری پرسیدم . روزشمار بود . این حساب صندوق نیست چون کف 50 میل باید رعایت کنین تا سود پایین نیاد . روزشمار است پول تو کارت شتاب است که شما باید کف رعایت کنید.
بله مجوز دارهمیشه روش حساب کرد ؟
من میخوام مقداری پول بزارم مشکلی پیش نمیاد ؟ مجوز داره ؟
آقا بانک ملی و ملت و صادرات و از این دسته قبیل که امکان ورشکستی پایین تره برای سپرده گذاری با کف یک میلیون که بشه برداشت کنی و سود ماهیانه بده چی معرفی میکنید تشکر
میشه روش حساب کرد ؟
من میخوام مقداری پول بزارم مشکلی پیش نمیاد ؟ مجوز داره ؟
البته اگه خبر رو کامل گوش کرده باشین همین ایشونی که در شبکه خبر این حرف رو زدن گفتن که بانک مرکزی میتونه اگه موسسه یا بانکی با کمبود نقدینگی و موجودی روبرو بود به همان موسسه یا بانک مبلغی رو بده که دوباره طی مدتی پس بگیره که مشکل بانک یا موسسه مجازی که نزد بانک مرکزی هم سپرده ای داشته حل بشه. اما در کل مردم الان به اخباری باید توجه کنند که سیف و معاونان ایشون گفتن از سپرده های مردم صیانت میکنیم؟!!!
http://akhbarbank.com/vdcja8ei.uqettzsffu.html
http://akhbarbank.com/vdceww8n.jh8xxi9bbj.html
مدیرکل نظارت بر بانکهای بانک مرکزی:
سپردههای بانکی مردم بیمه است
اطمينان خاطر بانك مركزي: از سپرده های مردم صیانت می کنيم
دولت به سپردهگذاران موسسات مالی اطمینان داد به پولشان میرسند
http://akhbarbank.com/vdcfj0dt.w6dm0agiiw.html
اخبار بانک: سخنگوی دولت خطاب به سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری اطمینان داد پول آنها در موسساتی که از طرف بانک مرکزی مجوز دارند، محفوظ است.
حالا قضاوت با شما مردم مقصرن یا مسئولین؟
درود
دوستان ممنون میشم بگید برای مبلغ 30 و 50 و 100 تومن ( هر کدوم جدا هستن ) بیشترین سود رو کدوم بانک میده و بهتره برای 1 ساله ؟ ( این مشکلای ورشکستگی و ... هم نباشه که این روزا زیاد شده )
ممنون
تشکردرود
سینا کف ۵۰ یکساله ۲۰ درصد
سپه کف ۱۰۰ یکساله ۲۰ درصد
قوامین کف ۵۰ یکساله ۲۲ درصد
برای ۳۰ هم اینده ۲۳ درصد گردشگری ۲۲ درصد
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببخشید من اطلاعات زیادی ندارم بی زحمت میشه بگی این کف که میگین چی هست ؟
و اینکه من اولین بارمه میخوام این کارو کنم به نظرتون کدوم بهتره ؟
ممنون
ممنونخواهش میکنم
کف یعنی حداقل مقدار سپرده برای افتتاح این نوع حسابها
راستش بد و خوب نسبی هستش و نمیشه درست قضاوت کرد اما من نظرم با توجه به مقدار پولتون سینا و سپه هستش
یکساله برای مبلغ ۳۰ تومن چون سپرده زیادی نیست و شایدم من اطلاع ندارم اینده و گردشگری معرفی کردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهش میکنمممنون
آها
بعد اینکه این سپرده ها برای مثال یک ساله بزاری برداشت چطوره ؟
یه موقع اگر به پول نیاز داشته باشی بخوای برداشت کنی میشه ؟
سرمایه گذاری شبیه به بانک چیز دیگه ای هست ؟ شما اطلاع دارین ؟
سلام
من می خواهم 17 میلیون اداخل کارت بانک پارسیان انتقال بدهم به بانک اینده بدهم بهتر ین روش انتقال
حداکثر مبلغ کارت به کارت 15 تومان است ایا باید داخل بانک صورت گیرید یا از طریق عابر بانک می توانم انتقال بدهم
فکر کنم از طریق عابر بانک 3 تومان است