سلام
به نظرتون بانک شهر خوب هست ؟ حاشیه داره یا نداره ؟
برم بانک شهر سرمایه گذاری کنم؟
بانک سینا چطور؟
توصیه
هر کسی قبل از راهنمایی دوستان بگه خودش کجا حساب داره
رطب خورده و ...
هر بانک و موسسه هم وابستگیش به نهاد و ارگانش هم بگین شاید یکی اگه بفهمه وابسته به کجاست اون بانک اصلا سر عقاید شخصی توش حساب باز نکنه
شرایط دیگران هم بپرسین قبل از توصیه بهش
اینکه اون پول چقدر ثروتش هست درآمدش به اون سپرده وابسته هست یا نه بلند مدت یا کوتاه مدت مدنظرش هست
به نظر من بانک های دولتی تخصصی و توسعه ای مناسبن
چون دولت و وزارتخانه ها اونو حمایت میکنن
مثل مسکن و کشاورزی و گویا از همه بهتر توسعه تعاون هست از نظر سود و اطمینان
سینا به بیت و بنیاد مستضعفان وصله !؟
شهر حالا حالاها مونده تا آمار گندکاریهای قالیباف از توش بزنه بیرون
خیلی قرارداد رانتی بسته و شاید کنسل شه مثل نمایشگاه
بین المللی شهر آفتاب نزدیک حرم
من خودم تو آینده گذاشتم بیشترشو تو کوتاه مدت 22 درصدی
و یه حساب یک ساله 23 درصدی آینده ساز برای اطمینان اگه کوتاه مدت سودش کم شد
محض اطلاع برای فردی مسن از فامیل یه حساب یک ساله گردشگری 22 باز کردم اسفند سال پیش چون راهنمایی خواسته بود و منم تراز گردشگری رو اونموقع ندیده بودم و جو کاسپین و .... هم اسفند راه نیفتاده بود
همون روزش هم آینده 23 درصد آینده سازش شروع شد
هر چی بهش گفتم ببر تو آینده سودش بیشتره و سود فسخش هم 21 هست و سود فسخ گردشگری بین ده تا 13 درصد هست قبول نکرد بخاطر دوریش
با اینحال چون مبلغش پایین بود اصلا بهش توصیه نکردم برو ببندش که وضع آماریش و ترازنامه اش افتضاحه
بهش گفتم خودم تضمین میکنم اگه ورشکسته شد از خودم بگیر پولتو
واسه همین به کسی توصیه نمیکنم
مخصوصا وقتی دیدم بانک ملی نسبت کفایت سرمایه اش از همه بدتر بوده سال پیش
تا دیروز چشم بسته میگفتم جای امن ملی!!
ولی الان با چشم باز میگم ملی هم چون مشکل دار هست به سپرده های مبالغ بالا سود بالا میدهد
22 درصد روزشمار به ملیاردرها میده
الان هم میگم تو اقتصاد رکودی الان بانک ها دارن از جیب میخورن و همه شون پونزی دارن بازی میکنن سر فرصت مناسب پولاتون رو به ارز و ملک و طلا و در کل جنس تبدیل کنین اگر هم از سپرده امرار معاش میکنین صد درصد به فکر یه کار پاره وقت درآمد زا باشین
یا سودها کم میشن یا تورم انقدر بالا میره که سپرده تون کفاف مخارجتون رو نده و در هر دو صورت گشنه میمونین
اقتصاد دستوری نیست
صد درصد این دستکاری نرخ سود و تورم یه جا بحران درست میکنه
زمانشو ولی نمیدونم
خودم برنامه ام اینه تا اواخر پاییز به بعد پولامو اگه شانس بیارم و ملک تا اون موقع جهشی بالا نره ملک کنم
و یه سال اول هم رهن و اجاره بدم تا یه مقدار بیشتر از پولم بتونم خونه بخرم
تا اون موقع اگه 180 بشه پولم یه خونه حدود200 ملیونی میخرم و بیست رهن یک و نیم اجاره میدمش یه ساله
و با پول اجاره رهنشو برای سال بعد تامیین میکنم
حالا تا اون موقع شرایط مملکت چی بشه شاید تصمیم عوض شد
کسی پیشنهادی داره مثلا پیش خرید توصیه میشه؟!
فقط ریسکش خیلی کم باشه دوستان چون این کلپول نقد من هست و هدفم اواخر سال بعد خانه دار شدن هست!