جسارتا داداش جون هرکی دوس داری نحوه نگارشت رو تغییر بده ، یه کامایی ، نقطه ای ، چیزی بذار که سر و ته جمله ات رو بفهمیم من الان فقط فهمیدم نوشتی مهر اقتصاد بدهقوامین رو بستم راحت شدم سپرده بیست درصد روزشمار طرح 4 واریز سود در یک مرحله حساب قدیمی بود
موقع بستن تلفن زدن از قسمت مخفی و سکرت غیر قابل بازرسی بانک مرکزی اطلاعات بیاد رو سیستم اصلی
فقط ناراحتم چرا چهار ماه پیش نبستم (قبلش کلشو برده بودم تو روزشمار آینده)
قوامین که دو ملیون مسدودی داشت همونو بردم آینده ساز 23 درصدی باز کردم تا یک سال خیالم راحته کم نمیشه سودش و هر وقت هم خواستم میتونم بهش اضافه کنم و حتی با نرخ جریمه کم 21 ازش برداشت کنم
انگار روز شمار تضمینی 21 درصدی باز کردیم
دوستان شرایط تو دفترچه چجوریه
ماندگاری یک ماهه مبالغ افزایشی برای کسب بیشترین سود ماهانه
سررسید اقساط ماهانه دو ماهه و...؟!
من که گفتم سودشو بریزن تو کوتاه مدت 22 درصدی
و گفتم هر ماه اون قسط یا سپرده بیست تومنی حداقلی رو نمیخوام بدم
تو دفترچه زده انتهای یکسال فردای روز واریز سود ببندین
و بهتره ماه آخر هم افزایش ندین
این شرایط گویا تغییر کرده درسته؟
مثلا هر وقت بخوای واریز کنی مهم نیست؟
نکنه شرط دریافت سود میانگین میزان افزایش مبلغ در یک ماه هست؟ و از قصد اینجوری کردن کسی هوس کم و زیاد کردن الکی مثل روزشمار نکنه و بانک با خیال راحت سرمایه گذاری کنه تو جاهای سود ده!
من که با روزشمارش کار میکنم چهار ماهه. اینو برای احتیاط و کاهش سود روزشمار باز کردم .
البته اگه کسی واقعا نیاز نداره تا یه سال همه شو بزاره آینده ساز بهتره
کلام آخر
به حرف سامان گوش نکنین
ثامن و مهر اقتصاد نزارین هیچ
تو موسسات مجاز هم نزارین مگر با اختلاف ده درصد بیشتر از بانک
بدترین بانک از بهترین موسسات مجاز بهترن
مهر اقتصاد هم استان با استان فرق داره تا مشکل به زعم خودشون سراسری نشه و مثلا یکی گفت پنج ملیون بیشتر نمیده یک سرخوش دیگه بگه نه من الان ده ملیون گرفتم؟!
جنگ پارتیزانی میکنه مهر اقتصاد
سه روز تهران کارت ش پول نمیداد
بعد از سه روز تا پنجاه داد دو روز الان کرده پنج ملیون
شلم شوربایی هست
قبلا بالای صد بیست سود میداد
الان با یک ملیون 23
و کارتشم محدود به پنج ملیون شده
خیلی ها به خاطر همین موضوع حساب رو حضوری بستن
با عرض پوزش البته چون میخوایم از نظرات دوستان کامل استفاده بشه این درخواست رو کردم