arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
دوستانی که تو قوامین حساب 22 درصد یکساله دارن ( 15+7) . سود 7 درصد باقی مونده جمعه ها و یا روزهای تعطیل واریز نمیشه مگه ؟
پاسارگاد با 700میلیون هم %22 میده و از بانکهای دولتی بانک ملی با 1میلیارد 22% میده ،سپه را اطلاع ندارمبرای ۱ میلیارد پاسارگاد ۲۲ درصد مطمئن هستش ؟ یا دولتی ۲۰ درصد ؟
گروه جديد اينجا فقط راجب به بانك هاي مجاز بحث ميشه خبري از هيچ موسسه اي نيست . https://t.me/joinchat/F7-4b0M7Og9EdRu96rK7vw
مفتشون گرونههمه جور بحثی تو این تاپیک داشتیم بجز جنگ گروه ها که به سلامتی اینم جور شد![]()
همه جور بحثی تو این تاپیک داشتیم بجز جنگ گروه ها که به سلامتی اینم جور شد![]()
منطقتون برای وام گرفتن از روی سپرده خودتون چیه ؟سلام دوستان وضعیت بانک پارسیان چ طوره؟
قابل اطمینان هست ک 30 م بزارم
چون میخوام 80 درصد سپرده وام بگیرم؟
ملت هم 60 درصد سپرده وام میده
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
به نظر من دنبال بیمه و...اصلا نباشید بیشتر به دادن مزیتهای واهی سعی به جذب پول از مشتری دارند.سلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی میپرسم بهترین جایی که میشه هر ماه یه مبلغی رو واریز کرد و بعد از چندین سال از مزایای اون بهره مند شد اعم از گرفتن مبلغ خاصی بعد از مثلا 5 تا 10 سال و یا بیمه بودن در طی سپرده گذازی و نهایتا برای آینده بهترین گزینه باشه کسی اینکارو کرده و ما بین بانک ها با طرح های مختلف و بیمه کدوم بیشترین بازدهی و مزیت رو داره.
طرح های بانکی هستند که پول های خرد رو برای تشکیل سرمایه جمع میکنن،مثل گنجینه سپر یا اینده ساز و یا بانک هایی مثل رفاه و تجارت حساب مخصوص پرداخت مستمری دارندسلام دوستان نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی میپرسم بهترین جایی که میشه هر ماه یه مبلغی رو واریز کرد و بعد از چندین سال از مزایای اون بهره مند شد اعم از گرفتن مبلغ خاصی بعد از مثلا 5 تا 10 سال و یا بیمه بودن در طی سپرده گذازی و نهایتا برای آینده بهترین گزینه باشه کسی اینکارو کرده و ما بین بانک ها با طرح های مختلف و بیمه کدوم بیشترین بازدهی و مزیت رو داره.
چند درصد میده لتوس؟؟از پارسیان ور ندار ببر ایندهسلام دوستان من 200 تومن دوساله گذاشتم صندوق لوتوس پارسیان.نظرتون چیه در بیارم بزارم سپرده یا همونجا بمونه؟یکی دو در صد اختلاف بهره مهم نیست فقط امنیت بانک مهمه.ممنون
سلام ممنون از پاسخ کاملتون فقط چون برام مهم نیست که مبلغ برای فوت و بعد از فوت باشه بلکه برام مهم هست که تا وقتی زنده هستیم از مزایایی همچون بیمه و مستمری استفاده کنم ممنون میشم اگه طرحی از بانکی یا بیمه ای که مستمری بهتر و مزایای بهتر یا بیمه بهتری ارائه بده بعد از دادن چندین سال مبلغ خاص ازش استفاده کنیم ممنون میشم اون طرح ها رو اعلام کنید .طرح های بانکی هستند که پول های خرد رو برای تشکیل سرمایه جمع میکنن،مثل گنجینه سپر یا اینده ساز و یا بانک هایی مثل رفاه و تجارت حساب مخصوص پرداخت مستمری دارند
یعنی چند سال پول میدین و بعد مستمری بهتون پرداخت میشه
بیمه های عمر اصولا زیر 20 سال توصیه نمیشه
مزیت بیمه عمر نسبت به حساب بانکی،تعیین سود برای مدت طولانی تر،سود مشارکت که تا الان از 20-27 شرکت ها سود داده اند و منفعت در فوت هست
در واقع اگر صاحب حساب بانکی فوت کند ،حساب باید بعد از کسر مالیات بر ارث بین وراث تقسیم شود
اما در بیمه عمر،در صورت فوت،اولا غرامت فوت پرداخت میشود در ثانی مالیات بر ارث وجود ندارد
در بیمه عمر قابلیت دریافت وام هم وجود دارد
در کل اگر هدف برای 5-10 سال باشه همان حساب بانکی بهتر هست
دوستانی که حساب تجارت 22 درصد دارن من امروز که مراجعه کردم برای تمدید گفت که اتوماتیک خودش تمدید شده و نیاز نیست که من کاری انجام بدم. حتی گفت نیازی به تعویض برگه حساب هم نیست و همون قبلی کافیه . برای شما هم همینطور بوده ؟
بیمه رو که فقط بیمه های عمر دارن اون هم پوشش اصلی فوت هست و پوشش های اضافی مثل بیماری خاص باید در صورت تمایل تهیه بشهسلام ممنون از پاسخ کاملتون فقط چون برام مهم نیست که مبلغ برای فوت و بعد از فوت باشه بلکه برام مهم هست که تا وقتی زنده هستیم از مزایایی همچون بیمه و مستمری استفاده کنم ممنون میشم اگه طرحی از بانکی یا بیمه ای که مستمری بهتر و مزایای بهتر یا بیمه بهتری ارائه بده بعد از دادن چندین سال مبلغ خاص ازش استفاده کنیم ممنون میشم اون طرح ها رو اعلام کنید .
با سپاس فراوان.
درود ، پارسیان 6 ماه 22 درصد ، حداقل صد میلیون تومان ، برداشت زودتر از موعد جریمه میخوره مثل حساب های کوتاه مدتبانک پارسیان سه ماهه ۲۱ درصد و شش ماهه ۲۲ درصد میده کسی از این حساب ها اطلاعی داره ؟ بانک پارسیان از لحاظ اعتباری چطوریه ؟
کسی از سپرده های بانک پاسارگاد خبر داره ؟
این حساب کارت بانکی داره و قابل واریز و برداشت هست یا سپرده هست که بهت برگه سپرده گذاری فقط میدن ؟درود ، پارسیان 6 ماه 22 درصد ، حداقل صد میلیون تومان ، برداشت زودتر از موعد جریمه میخوره مثل حساب های کوتاه مدت
یعنی بیمه نداریم که فقط مستمری و ارائه خدمات داشته باشه؟بیمه رو که فقط بیمه های عمر دارن اون هم پوشش اصلی فوت هست و پوشش های اضافی مثل بیماری خاص باید در صورت تمایل تهیه بشه
بانک هایی که حساب برای مستمری دارن فقط رفاه و تجارت هستند