• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سود در بانکها علی الحساب میشود
زمزمه اجرای محاسبه سود علی‌الحساب در بانک‌ها/اجرا با مصوبه شورا

http://www.ibena.ir/news/72309/

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سود در بانکها علی الحساب میشود
زمزمه اجرای محاسبه سود علی‌الحساب در بانک‌ها/اجرا با مصوبه شورا

http://www.ibena.ir/news/72309/
يعني چجوري ميشه؟
ميشه به زبان ساده بگين
كلا دولت گير داده به اين بانكهاي بيچاره حالا يا كاهش سود يا بالا بردن كارمزد يا علي الحساب كردن يا......

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
يعني چجوري ميشه؟
ميشه به زبان ساده بگين
كلا دولت گير داده به اين بانكهاي بيچاره حالا يا كاهش سود يا بالا بردن كارمزد يا علي الحساب كردن يا......

یعنی سپرده یکساله با نرخ 15 درصد برات باز میکنن هر ماه سود 15 درصد رو میریز به حسابت ، میگن طبق پیشبی که کردیم مثلا 4 درصد اضافه هم وقتی خواستی سپردتو ببندی بهت میدیم .حالا اگه بانک زیان ده شد این 4 درصدو دیگه نمیریزه برات .

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان, سپرده جدید ایران زمین 3 ماهه 24% واریز سودش ماهیانه هست یا در انتها؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان, سپرده جدید ایران زمین 3 ماهه 24% واریز سودش ماهیانه هست یا در انتها؟
ماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابی

Last edited:

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
یعنی سپرده یکساله با نرخ 15 درصد برات باز میکنن هر ماه سود 15 درصد رو میریز به حسابت ، میگن طبق پیشبی که کردیم مثلا 4 درصد اضافه هم وقتی خواستی سپردتو ببندی بهت میدیم .حالا اگه بانک زیان ده شد این 4 درصدو دیگه نمیریزه برات .
خوب اين نياز داره كه بانك ها كاملا عملكرد شفافي داشته باشن و سود و زيان اونها دقيق محاسبه و اعلام بشه وگرنه اگه مثل الان باشه كه هيچ شفافيتي در كارنيست هر بانكي مياد و اول هر سال يه سود تپل رو اعلام مي كنه و بعدش هم دبه مي كنه .
حالا اگه سپرتو خواستي زودتر از يك سال ببندي تكليف چيه ؟. چون براي محاسبه سود يا زيان بانك آخر سال مالي افدام مي كنه . اونوقت مثلا ممكنه من به بانك بدهكار بشم يا ازش طلبكار بشم ؟
اينها همش فيلمشونه براي كاهش دستوري سود بانكي . اينجوري مجددا بازار دلالي زمين و سكه دو باره رونق پيدا مي كنه.

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
ماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابی
:D:D:D:D:D:D:D

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
اينها همش فيلمشونه براي كاهش دستوري سود بانكي . اينجوري مجددا بازار دلالي زمين و سكه دو باره رونق پيدا مي كنه.
خوب فکر کردین مگه هدفشون غیر از اینه ؟ خودشون صدبرار بهتر میدونن نرخ سود حتی بشه 18 درصد . منابع شروع به حرکت میکنه ، حرکت بیشتر پول هم همیشه نتیجه بدون رفت و برگشتت تورم هست . کلی ملک و ساختمون رفتن خریدن میخوان سود کم بشه زودتر فروش بره ، گیر دادن به نرخ سود .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دقیقا برای منم همین گفتن ، بیاین شعبه صحبت میکنیم

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
شما باز کردید یا فقط سوال پرسیدید؟ اگر باز کردید روی برگه سپرده نوشته 24% یا از ایناست که می نویسن 15% ولی بهمون قول میدند 24% بریزند؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
کسی راجع به آینده ساز بانک آینده اطلاع داره؟ (23%)
پول بلاک میشه؟ جریمه برداشت داره؟ میشه پول در عرض یکسال به حساب ریخت؟

========= بی ربط به تاپیک
یک سوال از دسته چک دارها
برای دسته چک اقدام کردم. ظاهرا جدیدا اینطوری شده که یک نامه میفرستن به آدرس شخص. نامه برای پنج شنبه ارسال شده بوده ولی اصلا در خونه ما نیومدن. (ارسال چهارشنبه بوده)
امروز که من نبودم آمدن و حالا به هر ترتیب پاکت تحویل شده. ولی روش کلی نوشته داره. (کد پستی با آدرس مغایرت دارد) (گیرنده در پ3 شناخته شد)(تلفن ثابت جواب نداد) و یکسری ارقام بی معنی
در حالیکه آدرس و کدپستی درسته و سالهاست که صدها نامه و بسته و پیک به این آدرس ارسال شده.... اصلا معلوم نیست چی با چی مغایرت داره؟
من فردا میخوام برم برای دریافت دسته چک. به نظرتون ممکنه اذیت کنن و دسته چک رو ندن؟؟ آخه چرا؟ کسی تجربه چنین ماجرایی داشته؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
شما باز کردید یا فقط سوال پرسیدید؟ اگر باز کردید روی برگه سپرده نوشته 24% یا از ایناست که می نویسن 15% ولی بهمون قول میدند 24% بریزند؟

درود ، خیر من فقط سئوال کردم و باز نکردم ، اما روال کلی بانک ایران زمین تا انجا که یادم هست بطور کلی نرخ سود در برگه سپرده درج نمیشود (نه 15 دردصد نه 24 درصد ).

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام

یک سوال از دسته چک دارها
برای دسته چک اقدام کردم. ظاهرا جدیدا اینطوری شده که یک نامه میفرستن به آدرس شخص. نامه برای پنج شنبه ارسال شده بوده ولی اصلا در خونه ما نیومدن. (ارسال چهارشنبه بوده)
امروز که من نبودم آمدن و حالا به هر ترتیب پاکت تحویل شده. ولی روش کلی نوشته داره. (کد پستی با آدرس مغایرت دارد) (گیرنده در پ3 شناخته شد)(تلفن ثابت جواب نداد) و یکسری ارقام بی معنی
در حالیکه آدرس و کدپستی درسته و سالهاست که صدها نامه و بسته و پیک به این آدرس ارسال شده.... اصلا معلوم نیست چی با چی مغایرت داره؟
من فردا میخوام برم برای دریافت دسته چک. به نظرتون ممکنه اذیت کنن و دسته چک رو ندن؟؟ آخه چرا؟ کسی تجربه چنین ماجرایی داشته؟

سلام
کف مبلغ ۱ میلیون هستش ،من فقط میدونم مبالغی که اضافه کنید و برداشت کنید ۲۱ درصد حساب میشه اما مبلغ اولیه که روز افتتاح سپرده کنید۲۳ درصد، قابلیت واریز داره اینترنتی اما برای برداشت حضوری باید برین.

Sent from my iPhone using Tapatalk

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

یک سوال از دسته چک دارها

حساب آینده ساز ، پول بلاک میشود و فقط سود ماهیانه برایتا واریز میشود ، درصوت نیاز به برداشت پول هرچقدر که وردارید برای همان مبلغ برداشت از ابتدا 21 درصد حساب میکنند
پول میشود به حساب ریخت ، اما پول اضافه شده 23 درصد حساب نمیشود و نرخ کمتری دارد
کلا آینده ساز برای بار اول پول یکجا گذاشتن مناسبتر هست تا واریز های بعدی

دسته چک هم ، چند سال اخیر معمولا نامه میفرستن و جدید نیست ، نامه رو به اداره پست میدهند برای ارسال و نوشته ها باید نوشته ها پست چی باشد .بهرجت مهم این است که شما نامه الان تو دستتون هست و احراز مکان شدید . همین کافی هست.

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
از سود بانک های مختلف جدیدا خبر دارید ؟

amin6667

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یک سوال از دسته چک دارها
من فردا میخوام برم برای دریافت دسته چک. به نظرتون ممکنه اذیت کنن و دسته چک رو ندن؟؟ آخه چرا؟ کسی تجربه چنین ماجرایی داشته؟[/QUOTE]
سلام دوست خوبم،
امروز فکر کنم دسته چکتون رو دیگه گرفته باشین ولی من تجربه خودمو اگه بخوام خدمتتون بگم،به این شکل بود که من از بانک آینده دست چک گرفتم، خودم نامه ای استعلام آدرس رو قسمت گیرنده اشو پر کردم،قرار شد فرداش برام ارسال بشه ولی این اتفاق نیفتاد،بعد چند روز تماس گرفتم گفتن دسته چکتون آماده است با اینکه نامه ارسال نشده بود،سه روز بعد گرفتن دسته چکم تازه نامه اش اومد،بردم دادم بانک هیچ اتفاقی هم نیفتاد دوست عزیز.

prince0fpersia

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
این مطلبی که درباره ی برداشتن زودتر از موعد پول از حساب بانکی و جریمه میفرمایید، آیا جریمه صرفا روی سود هست یا اصل پول رو هم شامل میشه؟
مثلا فردی سپرده ی یکساله ۲۲ درصد(یا اصلا ۱۵ درصد) باز کنه ولی ۲ ماه بعد بخواد پولشو کامل دربیاره. به اصل پول که جریمه نمیخوره؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان وضعیت موسسه ثامن چطوریه؟

بالا