arashhamidi2014
Registered User
- نوشتهها
- 1,671
- لایکها
- 1,099
من تماس گرفتم گفتند 10 میلیون .ايران زمين 3 ماهه 24 درصد كفش 10 ميله يا 100 ميل؟!
من تماس گرفتم گفتند 10 میلیون .ايران زمين 3 ماهه 24 درصد كفش 10 ميله يا 100 ميل؟!
يعني چجوري ميشه؟سود در بانکها علی الحساب میشود
زمزمه اجرای محاسبه سود علیالحساب در بانکها/اجرا با مصوبه شورا
http://www.ibena.ir/news/72309/
يعني چجوري ميشه؟
ميشه به زبان ساده بگين
كلا دولت گير داده به اين بانكهاي بيچاره حالا يا كاهش سود يا بالا بردن كارمزد يا علي الحساب كردن يا......
ماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابیدوستان, سپرده جدید ایران زمین 3 ماهه 24% واریز سودش ماهیانه هست یا در انتها؟
خوب اين نياز داره كه بانك ها كاملا عملكرد شفافي داشته باشن و سود و زيان اونها دقيق محاسبه و اعلام بشه وگرنه اگه مثل الان باشه كه هيچ شفافيتي در كارنيست هر بانكي مياد و اول هر سال يه سود تپل رو اعلام مي كنه و بعدش هم دبه مي كنه .یعنی سپرده یکساله با نرخ 15 درصد برات باز میکنن هر ماه سود 15 درصد رو میریز به حسابت ، میگن طبق پیشبی که کردیم مثلا 4 درصد اضافه هم وقتی خواستی سپردتو ببندی بهت میدیم .حالا اگه بانک زیان ده شد این 4 درصدو دیگه نمیریزه برات .
ماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابی
خوب فکر کردین مگه هدفشون غیر از اینه ؟ خودشون صدبرار بهتر میدونن نرخ سود حتی بشه 18 درصد . منابع شروع به حرکت میکنه ، حرکت بیشتر پول هم همیشه نتیجه بدون رفت و برگشتت تورم هست . کلی ملک و ساختمون رفتن خریدن میخوان سود کم بشه زودتر فروش بره ، گیر دادن به نرخ سود .اينها همش فيلمشونه براي كاهش دستوري سود بانكي . اينجوري مجددا بازار دلالي زمين و سكه دو باره رونق پيدا مي كنه.
دقیقا برای منم همین گفتن ، بیاین شعبه صحبت میکنیمماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابی
شما باز کردید یا فقط سوال پرسیدید؟ اگر باز کردید روی برگه سپرده نوشته 24% یا از ایناست که می نویسن 15% ولی بهمون قول میدند 24% بریزند؟ماهیانه ، زودتر از 90 روز هم برداری جریمه میخوره 15 درصد برات حساب میشه بجای 24 ،کفشم اولش نمیگن 10 تومنه . میگن چقدر پول داری میگی مثلا 30 تومن ، میگن ما حالا صحبت میکنیم براتون وا کنن (شعبه ای که ما رفتیم اینجوری بود) ، کف مبلغ نمیگفت ، میگفت برای مبالغ بالا هست ، حالا برای شما صحبت میکنیم باز کنن !!!!!! ...راه افتادن اینام حسابی
شما باز کردید یا فقط سوال پرسیدید؟ اگر باز کردید روی برگه سپرده نوشته 24% یا از ایناست که می نویسن 15% ولی بهمون قول میدند 24% بریزند؟
سلام
کسی راجع به آینده ساز بانک آینده اطلاع داره؟ (23%)
پول بلاک میشه؟ جریمه برداشت داره؟ میشه پول در عرض یکسال به حساب ریخت؟
========= بی ربط به تاپیک
یک سوال از دسته چک دارها
برای دسته چک اقدام کردم. ظاهرا جدیدا اینطوری شده که یک نامه میفرستن به آدرس شخص. نامه برای پنج شنبه ارسال شده بوده ولی اصلا در خونه ما نیومدن. (ارسال چهارشنبه بوده)
امروز که من نبودم آمدن و حالا به هر ترتیب پاکت تحویل شده. ولی روش کلی نوشته داره. (کد پستی با آدرس مغایرت دارد) (گیرنده در پ3 شناخته شد)(تلفن ثابت جواب نداد) و یکسری ارقام بی معنی
در حالیکه آدرس و کدپستی درسته و سالهاست که صدها نامه و بسته و پیک به این آدرس ارسال شده.... اصلا معلوم نیست چی با چی مغایرت داره؟
من فردا میخوام برم برای دریافت دسته چک. به نظرتون ممکنه اذیت کنن و دسته چک رو ندن؟؟ آخه چرا؟ کسی تجربه چنین ماجرایی داشته؟
سلام
کسی راجع به آینده ساز بانک آینده اطلاع داره؟ (23%)
پول بلاک میشه؟ جریمه برداشت داره؟ میشه پول در عرض یکسال به حساب ریخت؟
========= بی ربط به تاپیک
یک سوال از دسته چک دارها
برای دسته چک اقدام کردم. ظاهرا جدیدا اینطوری شده که یک نامه میفرستن به آدرس شخص. نامه برای پنج شنبه ارسال شده بوده ولی اصلا در خونه ما نیومدن. (ارسال چهارشنبه بوده)
امروز که من نبودم آمدن و حالا به هر ترتیب پاکت تحویل شده. ولی روش کلی نوشته داره. (کد پستی با آدرس مغایرت دارد) (گیرنده در پ3 شناخته شد)(تلفن ثابت جواب نداد) و یکسری ارقام بی معنی
در حالیکه آدرس و کدپستی درسته و سالهاست که صدها نامه و بسته و پیک به این آدرس ارسال شده.... اصلا معلوم نیست چی با چی مغایرت داره؟
من فردا میخوام برم برای دریافت دسته چک. به نظرتون ممکنه اذیت کنن و دسته چک رو ندن؟؟ آخه چرا؟ کسی تجربه چنین ماجرایی داشته؟