ترس از چی ؟امروز رفتم صندوق بانک شهر رو بستم ، همزمان با من 3 نفر دیگه هم اومده بودن برای بستن صندوق
مثل اینکه مردم خیلی ترسیدن
جالب اینکه پولم پس از یکساعت واریز شد
مگه خبری شده؟
ترس از چی ؟امروز رفتم صندوق بانک شهر رو بستم ، همزمان با من 3 نفر دیگه هم اومده بودن برای بستن صندوق
مثل اینکه مردم خیلی ترسیدن
جالب اینکه پولم پس از یکساعت واریز شد
ترس از چی ؟
مگه خبری شده؟
بانک شهر شعبه کم داره و همیشه شلوغ هست و همیشه عده ای در حال باز کردن یا بستن صندوق هستند!!!! مدلشون هم اینه در موقع بستن صندوق اصلا مانند بانکهای دیگه اصرار بر ماندن و اینکه کجا پولو میبری ندارند!!! تبلیغی هم برای باز کردن صندوق ندارند!!!!!!اتفاقا من امروز رفته بودم چند نفر اومده بودن پول اضافه کنن، مشکلی من ندیدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم دارایی های هر صندوق رو به صورت لحظه ای میشه تو سایتش دید حتی تعدا واحد های ابطال شده و افتتاح شده در هر روز رو میشه دیدبانک شهر شعبه کم داره و همیشه شلوغ هست و همیشه عده ای در حال باز کردن یا بستن صندوق هستند!!!! مدلشون هم اینه در موقع بستن صندوق اصلا مانند بانکهای دیگه اصرار بر ماندن و اینکه کجا پولو میبری ندارند!!! تبلیغی هم برای باز کردن صندوق ندارند!!!!!!
قبلا اینجا در مورد اینموضوع زیاد بحث شد,یه سری صندوق با درآمد ثابت داریم مثل همین آرمان شهر و سایر بانکها که هیچ هزینه ابطالی نداره و اصل پول شما با کم و زیاد شدن واحد سرمایه گزاری تغییر نمیکنه,یه سری هم داذیم هم ارزش واحد بالا پایین میره هم هزینه ابطال داره که باید از شرکتهای سرمایه گزاری خرید,مثل سهام بورس هست,صندوق آرمان شهر من قبلا داشتم و نه هزینه ابطال داشت نه آخر از اصل پول کم کردن,فقط بانک شلوغیه!!!!,به جز یه دوره ای که تمام بانکها دو سال پیش کاهش سود دادند,و سودش ۲۰ درصد شد,همیشه ۲۲ درصد روز شمار داده و الان هم ۲۲ است و یکساعت بعد از درخواست پول تو حسابت است و در حقیقت شبیه حساب کوتاه مدت است با این تفاوت که برای واریز و برداشت باید بری بانک!!! و روزهای تعطیل دسترسی نداری.یه مشکلی که صندوق ها داره شما باید برای هر واحد سرمایه گذاری 2000 تومن برای ابطال بدید یعنی هر 1 میلیونی 20 هزارتومن کم میشه
جدا از اون هزینه خرید هر واحد سرمایه گذاری کمتر از فروش هست
https://www.rade.ir/category/20/صندوق-سرمایهگذاری
با توجه به اینکه میانگین سود صندوق ها 20 درصد هست رقمش قابل توجه هست
بانک شهر شعبه کم داره و همیشه شلوغ هست و همیشه عده ای در حال باز کردن یا بستن صندوق هستند!!!! مدلشون هم اینه در موقع بستن صندوق اصلا مانند بانکهای دیگه اصرار بر ماندن و اینکه کجا پولو میبری ندارند!!! تبلیغی هم برای باز کردن صندوق ندارند!!!!!!
راستش در مورد اعتبار که نمیشه با قاطعیت حرف زد ولی تا اونجایی که میدونم بانکهایی که اعتبار بالایی دارند بانک ملی و کشاورزی و سپه هستند . که باید مبالغ زیادی تقریبا میلیارد بزاریم تا سود درست و درمون بدن.یکی از دوستان سپرده داره 24 درصد میگیره
فقط من مشکلم با عتبار ایران زمین هست که مثل بقیه قابل اعتماد هست یا نه
اما خب 24 درصد نسبت به بانک های دیگه خیلی بالاست
سلام. تجارت شش ماهه با کف 100 تومن 22 درصد میده درسته؟ یا تغییر کرد شرایطشون.من امروز رفتم بانک تجارت شش ماهه تجارت باز کردم خیلی ها اومده بودن این حساب باز کنن....شاید دلیلش این باشه که تا شش ماهه پولت سود ثابت داره
هیچ خبری نشده و خیلی هم راحت پس از یکساعت پول رو واریز کردنترس از چی ؟
مگه خبری شده؟
نه ادغام نمیشه .شاید مجوزا بگیرهقبلا 18 درصد بود. ناگهانی زیادش کردن . شاید بخاطر بحث ادغام باشه و اینکه خیلی ها پولشون رو بیرون کشیده بودن .
ولی عضو شتاب نیست.
منم امروز رفتم بانک شهر یه امار بگیرم چند نفر اومده بودن که سپرده باز کنن
بانک مسکن هم سر زدم گفتن فعلا صندوقمون ظرفیت خالی نداره و سودش هم 20 درصد هست
بانک شهر تو این چند ماه چند درصد واریز کرده ؟
شرایط تغییر نکرده شش ماهه ۲۲ درصد سود هم ماهیانه واریز می کنن و سود واریزی قابل برداشت هستسلام. تجارت شش ماهه با کف 100 تومن 22 درصد میده درسته؟ یا تغییر کرد شرایطشون.
ملت ۱۸درصد میده روزشمار البته ۲۰ملیون رو بلوک میکنه ولی به بقیش دسترسی داری با کارت شتاب.سلام
بالاترین سود کوتاه مدت رو با کف 20 میلیون چه بانکی میده ؟