الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
ساتنا هم داره نور؟سلام.
مخلصیم
موسسه ی نور بالای ۳تمن روزانه ۲۳٪ میده خیلیم کاردرست بودن تا حالا .و عابر بانک هم داره
بنظرم گزینه خوبیه من خودم راضیم ازشون واقعا
ساتنا هم داره نور؟سلام.
مخلصیم
موسسه ی نور بالای ۳تمن روزانه ۲۳٪ میده خیلیم کاردرست بودن تا حالا .و عابر بانک هم داره
شما اصولاً با چه هدفی سعی میکنید اعتماد مردم را به موسسات در شرف ادغام و بلاتکلیف و حتی ورشکسته جلب کنید؟!شما اصلا میدونید بانک آینده چگونه بوجود اومد ؟؟
این بانک هم با ادغام بانک تات و دو موسسه بوجود اومد دقیقا مثل بانک مهر و کوثر و ثامن !
آیا برای سپرده گذاراش اتفاقی افتاد ؟!
معلومه که نه.
الان هم هیچ تجمعی صورت نمیگیره برای دریافت سپرده هاشون ،چون سیف خودش شخصاً از مهر اقتصاد حمایت کرد
و موسسه کوثرم که مجاز و مشکلی نداره
متاسفانه ظلم و ستم در موضوع کاسپین در حق مردم روا شد و جامعه هم واکنش نشان نداد,حداقل باید بانک مرکزی پول اونایی که بعد مجوز سپرده گزاری کرده بودند رو میدادند.شما اصولاً با چه هدفی سعی میکنید اعتماد مردم را به موسسات در شرف ادغام و بلاتکلیف و حتی ورشکسته جلب کنید؟!
من سپرده گذار موسسه دارای مجوز رسمی کاسپین هستم که دقیقاً امضاء شخص سیف پای مجوز موسسه کاسپین هست! حمایت کجا بود؟!
انگار وقتی کل سرمایه مردم از دست برود میتوانند "حمایت" را بجای پول خرج کنند!!!!!
دوستان گرامی
تجربه بسیار تلخ سپرده گذاران کاسپین را با مجوز رسمی بانک مرکزی در نظر داشته باشید و به هیچ عنوان سرمایه های زندگی تان را خرج توهمات و تصورات در مورد حمایت از موسسات بدون مجوز نکنید.
بانک اینده اسم حساب چیه که میگید 22% میده؟اینده
22%
کف 1 میلیون
نور بالای سه میلیون روزشمار 23 درصد میده ؟؟سلام.
مخلصیم
کوتاه مدت افتاب . واریز سود در روز افتتاح حساب . حتی اگه روز تعطیل باشه .بانک اینده اسم حساب چیه که میگید 22% میده؟
معتبر هست؟
کوتاه مدت افتاب . واریز سود در روز افتتاح حساب . حتی اگه روز تعطیل باشه . بله معتبره .
نه! چیزی که من متوجه شدم از اون مقاله این بود که سود همون ماهیانه همون مقدار که قول میدن هست ولی ته سال یه سود دیگه به صورت اضافه و جدا باید بپردازنروش جدید سودهی: دادن سود سالیانه به جای ماهیانه![]()
در بانکداری اسلامی سودی در کار نیستنه! چیزی که من متوجه شدم از اون مقاله این بود که سود همون ماهیانه همون مقدار که قول میدن هست ولی ته سال یه سود دیگه به صورت اضافه و جدا باید بپردازن
خواهش میکنم دوست عزیزم،خدا رو شکر درست راهنمییتون کردم.سپاس. بله منظور بنده هم همین هست.
این چکی که فرمودین رو چطور از پیشخوان مجازی درخواست بدم!؟
یعنی تا زمانی که طرف چک رو نبره و نقد کنه - سررسید چک - همچنان پول توی حساب من باشه
مطمینید؟!نور بالای سه میلیون روزشمار 23 درصد میده ؟؟
روزشمار؟اینده
22%
کف 1 میلیون
شرایط وام دهیش راحته مخصوصا وامهای خرد 10-20 میلیونواقعا شرایط این بانکمهر اقتصاد چیه همه میرن حساب باز میکنن مگه چند درصده نکنه ۵۰ درصد سود میده اگه به غیر هیجان غیر مجاز بودنش دلیل دیگه ای هست بگین ما هم بریم اونور
روزشمار؟
چند درصد وام میدهشرایط وام دهیش راحته مخصوصا وامهای خرد 10-20 میلیون
خیلی از مردم لنگه 10میلیونن مخصوصا در شهرستانها و برای همین اونجا حساب باز می کنن البته تا 2-3 سال پیس سود دهیش هم خوب بود
ارسال اطلاعات حسابهای بانکی بالای ۵۰۰ میلیون به سازمان مالیاتی
مدیرکل اطلاعات سازمان امور مالیاتی از ارسال اطلاعات حساب بانکی با گردش بالای ۵۰۰ میلیون تومان به این سازمان خبر داد.
http://www.ibena.ir/news/73244/
گرفتن مالیات از حسابهای بانکی شروع شد![]()
اول میگن پانصد میلیون به بالا، همه میگن پولدارن باید مالیات بدنبا خیال راحت بهتون بگم کسایی که میلیاردها پول دارند توی بانک نگه نمیدارند و در کار معامله ای هستند منجمله آقا زاده های محترم و ژن خوب و... و اونهایی هم که 500 میلیون در گردش دارند صدرصد وضعیت مالی خوبی دارند.
طرح های مختلفی داره که نرخش از 4درصد تا18 درصده و باز پرداخت هم 12تا 60 ماهچند درصد وام میده