Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
پس برم پولم بردارم ازشقرار با هم ادغام بشن( ثامن، کوثر، مهر اقتصاد)
تبدیل به بانک بزرگتر با نام بانک کوثر بشن![]()
پس برم پولم بردارم ازشقرار با هم ادغام بشن( ثامن، کوثر، مهر اقتصاد)
تبدیل به بانک بزرگتر با نام بانک کوثر بشن![]()
بانک بهمنقرار با هم ادغام بشن( ثامن، کوثر، مهر اقتصاد)
تبدیل به بانک بزرگتر با نام بانک کوثر بشن
http://www.ibena.ir/news/73167/اجرای-یکسان-سازی-نرخ-ارز-در-دولت-دوازدهم
سیف گفت مهر اقتصاد و ثامن از بقیه غیر مجاز ها فرق میکنه بخاطر مدیرت صحیحشون ، دیشبم گفت که اصلا مشکل خاصی ندارن و قرار هست ادغام بشن و بانک جدید بوجود بیاد.این همان "بانک!!!" مهر اقتصاد بود که چند صفحه پیش بعضی ها برایش یقه جر میدادند و میگفتند "بین مردم جا گرفته!!!!"
سیف تکلیف را روشن کرد/ ثامن، مهر اقتصاد و کوثر ادغام میشوند
شناسه خبر: 1484076 سرویس: اقتصادی![]()
چند هفته بعد از حواشی ایجاد شده برای موسسات اعتباری ثامن و مهر اقتصاد رئیس کل بانک مرکزی به مردم اطمینان داد که این موسسات هیچ مشکلی ندارند و بناست با موسسه کوثر تجمیع شوند.
من متوجه نمی شوم شما دنبال چه چیزی هستید مسئله روشن استسیف گفت مهر اقتصاد و ثامن از بقیه غیر مجاز ها فرق میکنه بخاطر مدیرت صحیحشون ، دیشبم گفت که اصلا مشکل خاصی ندارن و قرار هست ادغام بشن و بانک جدید بوجود بیاد.
البته یه سپرده هم داره با کف 100 میلیون بعد از یکماه قابل برداشت هستبانک گرشگری سپرده یکساله بدون کف 23 درصد . اگه قبل از یکسال بسته بشه مشمول جریمه
مبشه و سود سپرده رو کمتر از 23 درصد حساب و از کل سپرده کم می کنند .
شما اصلا میدونید بانک آینده چگونه بوجود اومد ؟؟من متوجه نمی شوم شما دنبال چه چیزی هستید مسئله روشن است
الان پس اگر سپرده گذاران ثامن به ثامن مراجعه کنند و سپرده خودشان را بخواهند برداشت کنند بهشون می دهند؟؟ یا روزی 200 هزار تومان بهشون میدهند؟؟
دیگر هم چیزی به نام " بانک (!!!!!( مهر اقتصاد" وجود نخواهد شد و باید نام بعد از ادغام را روی شعبه بزنند
اینکه بعد از ادغام چه بر سر سپرده ها ، امتیازات وام سپرده ها و .... مشتریان مهر اقتصاد می آید را هم فقط خدا میداند
سلام،بین بانکی که اطلاع دارم
توی توضیحات ننوشته که درخواست چک بین بانکی
من میخوام از حساب خودم - که چک ندارم - یه چک کشیده بشه و ...
سپاس
وا این بین مردم جا گرفته رو یادم میوفته خندم میگیره .ای میخندم به این حرف کهاین همان "بانک!!!" مهر اقتصاد بود که چند صفحه پیش بعضی ها برایش یقه جر میدادند و میگفتند "بین مردم جا گرفته!!!!"
سیف تکلیف را روشن کرد/ ثامن، مهر اقتصاد و کوثر ادغام میشوند
شناسه خبر: 1484076 سرویس: اقتصادی![]()
چند هفته بعد از حواشی ایجاد شده برای موسسات اعتباری ثامن و مهر اقتصاد رئیس کل بانک مرکزی به مردم اطمینان داد که این موسسات هیچ مشکلی ندارند و بناست با موسسه کوثر تجمیع شوند.
جدی این قضیه چی میشه؟اینکه بعد از ادغام چه بر سر سپرده ها ، امتیازات وام سپرده ها و .... مشتریان مهر اقتصاد می آید را هم فقط خدا میداند
شما اصلا میدونید بانک آینده چگونه بوجود اومد ؟؟
این بانک هم با ادغام بانک تات و دو موسسه بوجود اومد دقیقا مثل بانک مهر و کوثر و ثامن !
آیا برای سپرده گذاراش اتفاقی افتاد ؟!
معلومه که نه.
الان هم هیچ تجمعی صورت نمیگیره برای دریافت سپرده هاشون ،چون سیف خودش شخصاً از مهر اقتصاد حمایت کرد
و موسسه کوثرم که مجاز و مشکلی نداره
سپاس. بله منظور بنده هم همین هست.سلام،
از حساب خودتون که امکان پذیر نیست دوست خوبم مگر اینکه دسته چک داشته باشین.
ولی من ماه قبل کاری شبیه به این رو انجام دادم،یک چک رمز دار بانک آینده به نام خودم گرفتم و پشتش رو دوبار امضا کردم و به شخصی دادم.
امیدوارم درست راهنماییتون کرده باشم.
مهم اینه که الان هر کسی توی ثامن سپرده ای داره بهش نمیدن. حالا تا بیان ادغام کنن و چطوری پول مردم رو بدن خدامیدونه. فقط موندم بعضیا چطور برای ثامن و مهر اقتصاد با این وضعیتش که دارن ادغام میشن هنوز اعتبار قائل هستن!! این دو موسسه مهر اقتصاد و ثامن اگه معتبر بودن که کارشون به ادغام با یک موسسه نمیکشید! اونم ادغام با بانک نه بلکه موسسه!!سیف گفت مهر اقتصاد و ثامن از بقیه غیر مجاز ها فرق میکنه بخاطر مدیرت صحیحشون ، دیشبم گفت که اصلا مشکل خاصی ندارن و قرار هست ادغام بشن و بانک جدید بوجود بیاد.
ایندهسلام برای افتتاح حساب روز شمار کدوم بانک رو پیشنهاد میدین الان خودم مهر اقتصاد حساب دارم میخوام عوضش کنم آینده اقتصاد نوین بانک شهر یا.. کدومشون بیشتر سود میدن و قابل اطمینانه ممنون اگه توضیح بدین
ممنون اما ایران زمین هم با کف ۱۰۰ هزار تومن ۱۸ درصد میده
جای دیگه ای نیست بیشتر از ۱۸ بده ؟
سلامسلام دوستان به نظرتون با یه تومن سود بانکی چیکارا میشه کرد ؟
بذارم سپرده سرمایه گذاری مثل کنجینه یا وام مسکن خانه اولی یا دلار یا سکه یا چی ؟؟؟