• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
اینبار موضوع جدی تر از قبله
بر طبق ضرب الاجل بانک مرکزی مبنی بر کاهش سود روزشمار به 10 درصد و بلند مدت یکساله به بالا به 15 درصد
کلیه بانکها سود ها را کم کردند و به سپرده داران اس ام اس دادند تا برای تعیین تکلیف سپرده خود به شعبه مراجعه کنند

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
سلام. من صندوق سرمایه گذاری پولمون رو گذاشتم با نرخ 20 درصد ولی ربطی به موعد یکساله نداره. چون مثل حساب روز شمار هست.

و واسه اینکه بتونید پولتون رو بردارید باید 2 یا 3 روز قبل اطلاع بدید.
بانک شهر صندوق آرمان با کف ۱۰ تومن سود ۲۲ درصد,به فاصله یک ساعت هم میتونی کل پولتو برداری.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
اینبار موضوع جدی تر از قبله
بر طبق ضرب الاجل بانک مرکزی مبنی بر کاهش سود روزشمار به 10 درصد و بلند مدت یکساله به بالا به 15 درصد
کلیه بانکها سود ها را کم کردند و به سپرده داران اس ام اس دادند تا برای تعیین تکلیف سپرده خود به شعبه مراجعه کنند
ما که از ملی پرسیدیم گفت هنوز چیزی به ما نگفتند و ۱۷ درصد با کف ۲۰ برقرار هست.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
این طرح الان مشخص نمیشه و همونطور که سیف گفت ۱۱ ابلاغ شده و یک ماه فرصت دارند و بعدش باید اعمال بشه و کلا نتایجش بعدا مشخص میشه,اینجور باشه,اونایی که سود بگیر هستند یا بلند مدت ۲۲ تجارت ۶ ماهه یا بانکهایی که ۲۰-۲۴ میدن باز میکنند و کوتاه مدتها هم میرن بانک ملی و یه جورایی داستان همون موسسات غیر مجاز میشه که همه پولشونو میخواستند!!!

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
متن دقیق اس ام اس
----------------------
سپرده‌گذار محترم؛
باتوجه به ابلاغيه اخير بانك محترم مركزي ج.ا.ايران درخصوص نرخ سود سپرده، سپاسگزار خواهيم شد تا تاريخ 1396/06/08 به شعبه خودتان مراجعه فرماييد.
درصورت هرگونه ابهام با مركز ارتباط بانك آينده (021-27663200) تماس بگيريد.
---------------------

البته معنیش این میتونه باشه که میخواد شرایط جدیدی پیشنهاد بده

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
نکته جالب بانک آینده اینه که هنوز هیچ خبری رو رو سایتش نذاشته
یه چیزی که جالبه اینه که تو یه مدت خیلی کم قبل از این خبر کاهش سود قیمت طلا و ماشین و... گرون شد این یعنی اینکه احتمالا اینکار با هماهنگی بود و تو دولت براش برنامه دارن

Last edited:

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
هر کسی روز شمار داره بره ببنده حسابش رو و بره گردشگری اینده و هر جایی به غیر موسسات الان بالای ۲۰ درصد یک ساله میده حساب باز کنه از نون شب واجب تره تا یک سال بیشتر پول میگیرین

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه من یه حساب تو صندوق سرمایه گذاری دارم که روز چهارشنبه یکسال اش تمام می شود ولی ۳روز کاری زمان می برد تا این پول دست من رو بگیره حالا ازشانس بد من می افته روز شنبه یا یکشنبه که بانکها باید روسود ۱۵درصد ببندند
کسی از دوستان پیشنهادوراهکاری به نظرش میرسه که با این شرایط چه کنم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
الان آینده هم اس ام اس داده که برای تعیین تکلیف سپرده هاتون به بانک آینده مراجعه کنید بخوان دبه کنند مردم پولشون رو میبرن بانک مسکن سپرده میکنند مگه مرض دارند تو آینده بذارن یا میارن بیرون دلار میخرن و تا از افت ارزشس جلوگیری کنند

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
الان آینده هم اس ام اس داده که برای تعیین تکلیف سپرده هاتون به بانک آینده مراجعه کنید بخوان دبه کنند مردم پولشون رو میبرن بانک مسکن سپرده میکنند مگه مرض دارند تو آینده بذارن یا میارن بیرون دلار میخرن و تا از افت ارزشس جلوگیری کنند

سود بانک مسکن چند درصده ؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سود بانکها کاهش پیدا کرد . بانک آینده همین الان اس ام اس زده که حضوری مراجعه کنید به شعبه خودتون
شایعه پراکنی نکن
هنوز که قانون جدید اجرا نشده

احتمالا میخوان پول روزشمارها رو به آینده ساز ببرن
ولی به احتمال زیاد امکان واریز به حساب آینده ساز قطع میشه بعد از اجرا

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
یه نکته اینکه همه جا نوشته "کاهش" سود
کاهشی در کار نیست
همین الان هم سود رسمی 15 درصده

ولی از الان میخوان جدی اجرا کنن (مثل دوران تحصیل که تصمیم میگرفتیم از شنبه جدی بخونیم)

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
برای چنین سودی باید پولتان را در صندوق سرمایه گذاری بگذارید ، بانکها دیگر چنین سودی نمی دهند
دوستان فوری خواهشا جواب بدید برای 300 میلیون کجا سود 24 درصد یا بالاتر میده سپرده یکساله

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
خیلی خوشحال میشوم که اسم صندوقی که شما در آن سرمایه گذاری کردید را بدانم ، چون تا آنجا که من میدانم صندوقها شرط زمان سرمایه گذاری یکساله ندارد

متاسفانه من یه حساب تو صندوق سرمایه گذاری دارم که روز چهارشنبه یکسال اش تمام می شود ولی ۳روز کاری زمان می برد تا این پول دست من رو بگیره حالا ازشانس بد من می افته روز شنبه یا یکشنبه که بانکها باید روسود ۱۵درصد ببندند
کسی از دوستان پیشنهادوراهکاری به نظرش میرسه که با این شرایط چه کنم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان در مورد این حساب یکساله 23% بانک آینده اگه ممکنه یه نفر محبت کنه یه توضیح کامل بده... به نظر میرسه تو این شرایط بد نباشه این حساب رو باز کنم!
برای افتتاح حساب میشه وجه مورد نظر رو کارت کشید یا باید شبا/چک بین بانکی کرد؟ (حدود 20 - 30 تومن مدنظرمه)
کارت براش میدن یا دفترچه؟
واریز سودش تو خودشه یا تو حساب روزشمار جداگانه؟
واریز و برداشت این حساب به شکلی هست؟

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بچه ها پيامك آينده براي كيا اومده ؟ با چه مبالغي؟ براي من و يه عده ديگه پيامكي نيومده .

baktash70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سود بانکها کاهش پیدا کرد . بانک آینده همین الان اس ام اس زده که حضوری مراجعه کنید به شعبه خودتون

البته معنیش این میتونه باشه که میخواد شرایط جدیدی پیشنهاد بده

سلام
امروز من بانک آینده بودم..
برای من پیامکی نیمده..
اما اینطور برام رئیس و معاون گفتن که تا آخر امروز حساب با کف 1 میلیون و 22 درصد باز میکنیم..
ازشنبه تا 11 ام واسمون تعییت تکلیف میکنن که چکار کنیم..
یعنی ممکنه کف بره بالا یا سود یکم کم شه..مثلا کف 10 و سود 21 یا 20 اما پیامکی که دادن به همین منظوره..چون میگفت تا قبل 11 اگه بیاد مشتری کفی که تعیین شده رو پر کنه 22 حساب میکنیم و الا میره 10 درصد..یعنی اگه کسی مثلا به اطمینان اینکه کف 1 میلیونه و 5 میلیون موجودی داشته باشه و کف یهو بشه 10 میلیون تا قبل 11 ام باید به 10 میلیون برسونه که ازسود نیفته..
و از 11 ام به بعد اصلا این حساب 22 درصد وجود هم نداره ( البته شک دارم کلا حذف بشه )
من حدود 200 تایی دارم که پرسیدم گفتن که برای شما تاثیری نداره چون کف بالایی دارید و همون 22 درصده..

paranoia

Registered User
لایک‌ها
21
یه سوال فنی از دوستان در مورد این صندوق های سرمایه گزاری
من بانک سامان رفتم گفت با سود قطعی ۱۸ درصد می تونین پولتون رو بذارین ولی وقتی خواستید بردارید پول رو به این جهت که تبدیل به سهام شده ممکنه زمان ببره و در ضمن ممکنه توی فروش سهام مجبور بشن پایین تر بفروشن و کمی از اصل پولتون کمتر بهتون برگرده.
می خواستم ببینم صندوق بانک شهر هم همین طوریه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
یه سوال فنی از دوستان در مورد این صندوق های سرمایه گزاری
من بانک سامان رفتم گفت با سود قطعی ۱۸ درصد می تونین پولتون رو بذارین ولی وقتی خواستید بردارید پول رو به این جهت که تبدیل به سهام شده ممکنه زمان ببره و در ضمن ممکنه توی فروش سهام مجبور بشن پایین تر بفروشن و کمی از اصل پولتون کمتر بهتون برگرده.
می خواستم ببینم صندوق بانک شهر هم همین طوریه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

قطعا همینطوره، دقیقا به همین علته که در سایت تمامی صندوقها قیمت روزانه خرید و فروش هر واحد صندوق ذکر میشه که بهتره با توجه به قیمت خریدتون روز فروش رو انتخاب کنید. تمپلیت وبسایت اکثر صندوقها هم مشابه هست و تقریبا در همه نمودارهای روزانه و ماهانه قیمت وجود داره تا به راحتی ترند افزایشی و کاهشی قیمت خرید و فروش هر واحد رو دید و خیلی راحت تر تصمیم گیری کرد.
در هر صورت من توصیه می کنم که صندوقهای مختلف رو بررسی کنید پیش از انتخاب یکی:
https://www.rade.ir/category/20/صندوق-سرمایه‌گذاری‌
http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3
در حال حاضر هم صندوق "امین آشنای ایرانیان" که بانک حکمت ایرانیان ضامن نقد شوندگیش هست از بقیه صندوقها سود بیشتری پرداخت کرده در یکسال اخیر، اکثر ماه ها بالای 23%.

Last edited:
بالا