• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
در ضمن وقتی بانک مرکزی می خواهد تمام روزنه ها نفوذی بانکها روببندد قطعا رو صندوق ها هم کار کرده وقتی سراغ خودرو سازها رفته وداره دستوری بهشون میگه ۱۸ درصد اونوقت نسبت به صندوق بی تفاوت خواهد بود

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

خود بانک مرکزی بزرگترین روزنه هست .
( سود 32 درصد از بانکها می گیره بعلت اضافه برداشت ) .. بانکی که کسری داره بنظرتون میره سپرده 22 درصدی میگره یا میاد 32 درصد بده بانک مرکزی؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بنده صحبت خودم را کردم ؛ اصراری هم ندارم به کسی ثابت کنم ماست سفید است ، زمان ثابت می کند که صندوق های سرمایه گذاری به این بخشنامه بانک مرکزی تمکین می کنند یا خیر
این صحبت صریح بانک مرکزی است نه حرف من وشما
حالاباید دید چقدر قابلیت اجرا دلرد

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اقا امروز بانک گردی بود
تمام بانک ها رو رفتم
سرمایه کف ۲ تومن
۲۲.۵ روز شما
اینده کف ۱ تومن
۲۲%
شهر
کف ۱۰ تومن
۲۲%
بهتریناش این بود
___
سالانه هم اینده ۲۳% با قابلیت واریز و برداشت فقط اون مبالغی رو که ور میداره ۲۱% میزنن
شهر هم ۲۲% سالانه با این شرط که هر چی ور داری تعدیل نخوره ولی کف ۵۰ تومن
زود تر از ۱ ماهم ور داری میشه ۱۰%
منم بهترین گزینه رو سرمایه دیدم
ولی نور حیف بودا
۱.۵% سود پرید
نور چی شده؟شرایطش چی بود؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
هنوز سپرده سه ماهه ، 24 درصدی ایران زمین افتتاح می کنند ؟

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
اگر قبل از 11 ام که میگن سود 15 درصد میشه حسابی در یکی از بانک ها باز کنیم میتوانیم طوری قرارداد ببندیم که تا سر شهریور افزایش موجودی بدیم؟ من تا سر شهریور پولی دستم میاد اما الان 40 تومانی دستمه.

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بنده صحبت خودم را کردم ؛ اصراری هم ندارم به کسی ثابت کنم ماست سفید است ، زمان ثابت می کند که صندوق های سرمایه گذاری به این بخشنامه بانک مرکزی تمکین می کنند یا خیر

اطلاعیه یکی از صندوق ها:

پیرو اطلاعیه بانک مرکزی مبنی بر کاهش نرخ سود بانک به 15درصد از روز شنبه 1396/06/04 ،به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند بیش از 70درصد از دارایی های صندوق امین ملت در اوراق بادرامد ثابت با نرخ حداقل 20درصد با سررسید های بلند مدت (سال 98 و 99) سرمایه گذاری شده و با کاهش نرخ بهره بانکی ،تقاضای اوراق مذکور افزایش یافته و منجر به افزایش قیمت اوراق و افزایش بازدهی صندوق خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه این صندوق ارتباطی به سیستم بانکی ندارد و جذب منابع در صندوق مستقل از سیستم بانکی است، الزامات بانک مرکزی در مورد نرخ بازدهی صندوق های سرمایه گذاری، هیچگونه تاثیری بر روند صندوق امین ملت نخواهد داشت. از اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران محترم به صندوق امین ملت، نهایت سپاسگزاری و قدردانی را داریم. با تشکر -طیبی مدیر سرمایه گذاری

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
سلام دوستان درمورد طرح یک ساله 23 درصد بانک آینده سوال داشتم
اگر طرح یک ساله باز کردیم و سر 4 ماه یا 6 ماه یا هر وقت قبل از یک سال یه موضوعی پیش اومد مجبور شدم پول رو کلا بردارم
اونوقت چند درصد جریمه میشم یعنی چند درصد از سودی که دادن رو پس میگیرن؟
سوال دوم اینکه اگه الان بریم این حساب رو افتتاح کنیم و قضیه سود 15 درصدی واقعا جدی بشه شامل این حساب هم میشه یا چون قرارداد یک ساله میبندن تغییرش نمیدن؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام دوستان درمورد طرح یک ساله 23 درصد بانک آینده سوال داشتم
اگر طرح یک ساله باز کردیم و سر 4 ماه یا 6 ماه یا هر وقت قبل از یک سال یه موضوعی پیش اومد مجبور شدم پول رو کلا بردارم
اونوقت چند درصد جریمه میشم یعنی چند درصد از سودی که دادن رو پس میگیرن؟
سوال دوم اینکه اگه الان بریم این حساب رو افتتاح کنیم و قضیه سود 15 درصدی واقعا جدی بشه شامل این حساب هم میشه یا چون قرارداد یک ساله میبندن تغییرش نمیدن؟

سلام
اگر زودتر ببندین ۲۱ درصد حساب میشه
من پرسیدم گفتن تا یکسال ۲۳ میدیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
آفتاب آمد دلیل آفتاب، من هم اطلاعیه یکی از صندوق ها را صفحه قبل گذاشتم ولی کو گوش شنوا ؟؟؟
همه اینجا برای خودشان ادعای دکتری اقتصاد و اطلاعات معاون بانک مرکزی را دارند !!!
اطلاعیه یکی از صندوق ها:

پیرو اطلاعیه بانک مرکزی مبنی بر کاهش نرخ سود بانک به 15درصد از روز شنبه 1396/06/04 ،به اطلاع سرمایه گذاران محترم می رساند بیش از 70درصد از دارایی های صندوق امین ملت در اوراق بادرامد ثابت با نرخ حداقل 20درصد با سررسید های بلند مدت (سال 98 و 99) سرمایه گذاری شده و با کاهش نرخ بهره بانکی ،تقاضای اوراق مذکور افزایش یافته و منجر به افزایش قیمت اوراق و افزایش بازدهی صندوق خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه این صندوق ارتباطی به سیستم بانکی ندارد و جذب منابع در صندوق مستقل از سیستم بانکی است، الزامات بانک مرکزی در مورد نرخ بازدهی صندوق های سرمایه گذاری، هیچگونه تاثیری بر روند صندوق امین ملت نخواهد داشت. از اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران محترم به صندوق امین ملت، نهایت سپاسگزاری و قدردانی را داریم. با تشکر -طیبی مدیر سرمایه گذاری

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
«شبه دستوری» دیگر برای کاهش نرخ سود
تیرماه ۹۵ شورای پول و اعتبار مصوب کرد نرخ سود سپرده بانکی باید حداکثر ۱۵ درصد باشد؛ مصوبه‌ای که هرگز اجرا نشد. سیاست شبه دستوری که از سال ۹۳ تا ۹۵ نرخ سود را از ۲۲ درصد به ۱۸ درصد رسانده بود، این بار اصلا کارایی نداشت.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، تیرماه 95 شورای پول و اعتبار مصوب کرد نرخ سود سپرده بانکی باید حداکثر 15 درصد باشد؛ مصوبه‌ای که هرگز اجرا نشد. سیاست شبه دستوری که از سال 93 تا 95 نرخ سود را از 22 درصد به 18 درصد رسانده بود، این بار اصلا کارایی نداشت. بانک‌هایی که خودشان برای کاهش نرخ پا پیش گذاشته بودند، اواخر سال 95 طرح‌هایی از توبره بیرون آوردند که در آن نرخ‌های 23 درصدی هم دیده می‌شد. اسفندماه سال گذشته، وقتی از آن بانک‌ها پرسیدیم که این 23 درصد چیست و آن 15 درصد چه؟ پاسخ شنیدیم که طرح‌های ویژه آخر سالی است!

اما چه شده بود که در سال گذشته نه تنها مصوبه کاهش نرخ سود اجرا نشد، بلکه نرخ‌ها دوباره تا مقادیر روزهای ابتدایی دولت یازدهم یعنی 23 درصد هم بالا رفت؟ برخی مسئولان در پاسخ می‌گفتند امان از این موسسات غیرمجاز و رقابت منفی که ایجاد کرده اند! اما غیرمجازها فقط یک سوی ماجرا بودند (بماند که بانک‌های بزرگ دولتی که علی القاعده مجاز هستند، هم وارد این بازی شدند و هم اکنون نیز نرخ‌های سود قابل توجه پرداخت می‌کنند!)

از اخزا و سخا تا گندم 97072!

سوی دیگر ماجرا، نه موسسات غیرمجاز، بلکه اوراق بدهی دولت بود؛ اوراقی که با نرخ‌های بیش از 22 درصد ( و نرخ موثر 27 تا 29 درصد طبق اعلام وزارت اقتصاد) کشف قیمت شد. اگرچه "نرخ"‌ها سر به فلک می‌کشید، دولت در "حجم" انتشار این اوراق هم چیزی کم نگذاشت؛ 4.5 هزار میلیارد تومان اسناد خزانه اسلامی کوتاه مدت (سخا 1 وسخا 2)، 8.5 هزار میلیارد تومان هم اسناد خزانه اسلامی (اخزا 6 تا اخزا11)، 3.5 هزار میلیارد تومان هم انواع اوراق مرابحه و اجاره و هزار میلیارد تومان هم اوراق مرابحه سلامت. وقتی هم که نوبت به خرید گندم رسید دولت دست از سر بازار بدهی برنداشت؛ حدود 16 هزار میلیارد تومان برای خرید گندم لازم بود که 10 هزار میلیارد تومان از آن از طریق انتشار انواع اوراق مرابحه و سلف و. .. تامین شد. همین الان می‌توانید نماد گندم97072 را با نرخ سود 20 درصد در فرابورس ببینید و اگر کسی فروخت، بخرید!

وقتی این حجم از اوراق با نرخ‌های 20 تا 30 درصد توسط دولت عرضه شد، بانک‌ها بهانه خوبی داشتند تا به هیچ مصوبه‌ای پای‌بند نباشند. بنابراین نرخ سود بانکی، سال 95 را با نرخ‌های سال 92 به پایان برد.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
دوستان که صندوق سرمایه گذاری کردن وموعد یکساله رسیده برای دریافت پولشون چه مدت زمان برده که پولشون به دستشون برسه لطفا اگر کسی تجربه اش دارد بفرمایید

سلام. من صندوق سرمایه گذاری پولمون رو گذاشتم با نرخ 20 درصد ولی ربطی به موعد یکساله نداره. چون مثل حساب روز شمار هست.

و واسه اینکه بتونید پولتون رو بردارید باید 2 یا 3 روز قبل اطلاع بدید.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان فوری خواهشا جواب بدید برای 300 میلیون کجا سود 24 درصد یا بالاتر میده سپرده یکساله

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان فوری خواهشا جواب بدید برای 300 میلیون کجا سود 24 درصد یا بالاتر میده سپرده یکساله

24 درصد جایی ۱ ساله نمیده - ولی ۲۳ اینده با کف ۱ میلیون و قوامین با کف ۲۰۰ میلیون میده .

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
سود بانکها کاهش پیدا کرد . بانک آینده همین الان اس ام اس زده که حضوری مراجعه کنید به شعبه خودتون

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
متاسفانه دولت روحانی چون مدیران باتجربه تر و .... تری داره قشنگ با برنامه شروع میکنه . این ماه دوباره حقوق بازنشته ها رو با تاخیر واریز میکنه . الانم سود بانکها رو کاهش داد .

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
متن دقیق اس ام اس
----------------------
سپرده‌گذار محترم؛
باتوجه به ابلاغيه اخير بانك محترم مركزي ج.ا.ايران درخصوص نرخ سود سپرده، سپاسگزار خواهيم شد تا تاريخ 1396/06/08 به شعبه خودتان مراجعه فرماييد.
درصورت هرگونه ابهام با مركز ارتباط بانك آينده (021-27663200) تماس بگيريد.
---------------------

بالا