• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
دوستان وقت بخیر
الان کدوم بانک یا موسسه ،وام با سپرده گذاری و سود کمتر وام میده؟

ترجیحا بازپرداخت طولانی 2-3 ساله و وام رو سریعتر بدن به نسبت مانده سپرده

ممنون میشم راهنمایی کنید

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
متاسغانه نمیتونم زیاد باز کنم ولی خوب نی
من خودم حساب داشتم ولی الان اوضاعش خوب!

میتونم بپرسم چرا اینده رو به سرمایه ترجیح میدید؟
ممنون

بخاطر صورت مالی بهتره سود ده هستش فعلا.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امروز موسسه نور بودن رییس میگفت سپرده یکساله همان نرخ بانک مرکزی باز میکنیم ولی کسانی ازقبل سپرده دارن با همان درصد تمدید میشه ولی میگفت حساب کوتاه مدت قدیم برحسب مقدار مبلغ محاسبه میشد 100 تا 500 میلیون شده 24 درصد من 200 میلیون تو حساب بود میداد 25 درصد واقعا اینطوری شده دوستان کسی خبر داره

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان.
الان کدوم بانک بهترین شرایط رو برای وام داره؟
بعدش بهتره با سپرده مثلا یک ساله وام بگیریم یا با گردش حساب؟
مبلغ هم حداقل ۲۰ تومن میخوام
راهنمایی کنید ممنون میشم

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
امروز موسسه نور بودن رییس میگفت سپرده یکساله همان نرخ بانک مرکزی باز میکنیم ولی کسانی ازقبل سپرده دارن با همان درصد تمدید میشه ولی میگفت حساب کوتاه مدت قدیم برحسب مقدار مبلغ محاسبه میشد 100 تا 500 میلیون شده 24 درصد من 200 میلیون تو حساب بود میداد 25 درصد واقعا اینطوری شده دوستان کسی خبر داره
منم الان دارم 24% میگیرم
مبلغ هم بالای 100 و زیر 500 هست ولی 1 ماهه شده 24!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
200 میلیون رو گذاشتید تو موسسه اعتباری ؟ چه دلی داری من الان ایران زمین 24 درصد و اینده 23 درصد میدن جراعت نمیکنم سمتشون برم چه برسه به موسسه اعتباری

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
باید دیددر عمل چی میشه,چون همه بانکها دارن کوتاه مدت بالا سود میدن,آیا یه باره میشه کرد ۱۰
البته این بار چندمیست کهتصمیم به کاهش سود گرفتند و نشده!!! باید دید در عمل چه میشود و از طرفی درصورت عملی شدن,سپرده های بلند مدت جذب میشه در این چند روز و یا صندوفها فعال میشن بیشتر و یا از این قوانین من در اوردی بانکها میزارن که یه ماه پولت بود بلند مدت حساب میشه و باقی داستان...........دستوری نمیشه سودو کم کرد واشتباه است.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
متن کامل بخشنامه سود بانکی بانک مرکزی/ در صورتی که سپرده‌گذار قبل از یک سال از حساب خود برداشت کند فقط 10 درصد سود خواهد گرفت

http://bankemardom.ir/1396/05/31/71041/

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
الان خبر۲۰:۳۰ اعلام کرد از ۱۱ شهریور سود سپردهای یکساله ۱۵ درصد و سپردهای کوتاه مدت و روزشمار ۱۰ درصد میشه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
از فردا موج جابجایی سپرده ها به سمت صندوق های سرمایه گذاری شروع می شود.

پیرو اطلاعیه بانک مرکزی مبنی بر لزوم کاهش نرخ سود بانک به 15 درصد از روز شنبه 1396/06/04، به اطلاع کلیه سرمایه گذاران محترم صندوق امین آشنا ایرانیان می‏رساند با توجه به اینکه این امر موجب افزایش تقاضا برای اوراق بهادار با درآمد ثابت می‏گردد و بخش مهمی از منابع صندوق در اوراق با درآمد ثابت با نرخ سودهای مناسب و بعضا با سررسیدهای بلند مدت سرمایه‏ گذاری شده است، بنابراین اجرای این اطلاعیه منجر به افزایش قیمت اوراق و درنتیجه بازدهی صندوق خواهد شد. همچنین به استحضار می رساند الزامات بانک مرکزی در مورد نرخ سود بانک‏ها، موجب کاهش بازدهی صندوق در مقایسه با سایر فرصت های سرمایه گذاری بدون ریسک نخواهد شد.
با تقديم احترام- مدير صندوق

باید یک تاپیک درباره صندوق های سرمایه گذاری باز بشود.

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
من یک مبلغی رو می خوام سرمایه گذاری کنم ملغ زیادی نیست ۶۰۰ میلیون؟ بهترین جا کجاست؟ الویت اول امنیت پول هست و دوم سود بیشتر.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
با شرایط فعلی و بخشنامه بانک مرکزی ، فعلاً فقط و فقط صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت
من یک مبلغی رو می خوام سرمایه گذاری کنم ملغ زیادی نیست ۶۰۰ میلیون؟ بهترین جا کجاست؟ الویت اول امنیت پول هست و دوم سود بیشتر.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
طبق صحبتهای بانک مرکزی این سود شامل صندوق هم‌می شود
من به شخصه فکر می کنم شاید حداکثر ماههای اول ودوم شایدهم یه سه تا چهار ماه بتونن این جریان رو کنترل کنن ولی بانک خصوصی راه خودش رو خواهد رفت

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
معاون بانک مرکزی یه برنامه ایی الان در تلویزیون داشت به اتفاق یه کارشناس اقتصاد.دوستان که برنامه رودیدن واقعا حرفی نداشت بگه وقتی کارشناس می گفت بانک خصوصی اجرا نمی کند شما چه خواهید کرد
راست هم می گفت این طرح مال امروز نیست مال یک سال پیش هسن ولی اجرایی نشد حالا دارن سعی می کنن اجرا کنن ۱۱شهریور

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
این طرح صندوقهارو هم شامل میشه,باید دید در عمل چی میشه,به هر حال درصورت وقوع ,سپرده ها میره به سمت ۶ ماهه و یک ساله که الان از ۲۲ تا ۲۵ میشه باز کرد و در کل اونا که سودبگیر هستند,۱۵ درصد جابجا نمیکنند,چون همه بانکها اینجور میشه,اشخاصی رومیشناشم که پولشون تو بانکهای بزرگ هست و از ۲۲ رسید به ۱۷ ,بازم سراغش نرفتن!!!! باید دید در زمان چی میشه,از اونور سه تا بازار داشتیم که عده ای میبردن سپرده اونجا,دلار ,طلا,مسکن!!! هر سه اینها همون اولی یعنی دلار هست!!! اگر دولت بتونه دلار رو باز ثابت نگه داره,دلالی شروع نمیشه,وکسی دلار انبار نمیکنه,از طرفی سکه هم از دلار تبعیت میکنه و انس جهانی,با ثابت شدن دلار,جهشی نمیتونه کنه,یکی از مولفه های افزایش قیمت مسکن هم همین دلار است که رومصالح تاثیر مستقیم دارو الان بسیاری از مصالح تو رنج قیمت ۵ سال پیشه!!! ودستمزدها هم تو همون حدوده!!! البتهمسکن المانهای دیگه ای همداره,مثل قدرت خرید مردم و در کل برای سپردههای کوچیک کارایی نداره,باید دید دولت از پس دلار بر میاد یا نه.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بسیار اوضاع غیر قابل پیشبینی هست ولی شخصا گمانم بیشتر بر این هست که اگر عملی بشه و راه گریزی پیش روی بانک ها نباشه واقعا ، بعد از چند ماه گرانی و اوضاع بهم ریخته اقتصادی و تورم ... مجبور به کنترل مجدد تورم بوسیله بالا بردن نرخ سود بانکی خواهند شد.
2.5 برابر شدن نقدینگی در طی 4 سال اخیر موضوع بسیار حساسی هست...و با دستور حل نخواهد شد

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
باید دید چی مشه!!! یه نکته بارزی که در این طرح نهفتست,موج جدید جابجاییها است!!! یه سری که تو بانکهای دولتی و شبه دولتی پول دارند و سود کم یا زیاد هم بشه,بانک رو عوض نمیکنند,اما یه عده که سود سالانه بالا میخوان,میبرن این چندتا بانکی که سود سالانه بالا میدن قرارداد میبندن تا ۱۱ شهریور!!! از اونور اگر سود همه بانکها یکی بشه,چرا طرف پولشو تو بانک ملی نزاره به جای فلان موسسه یا بانک خصوصی کوچیک!!! این خودش میشه موج جابجایی و بانکها دچار مشکل میشن!!! بعیده اینکارو کننند و همیشه بانکهای کوچیک برای رقابت با بزرگترها,پیشنهاد ویژه میدن,وگرنه چه کاریه!!!

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
چرا وقتی اطلاعات کامل ندارید اظهارنظر می کنید و اطلاعات غلط میدهید ، این طرح هیچ ربطی به صندوق های سرمایه گذاری ندارد
صندوق های سرمایه گذاری زیر مجموعه بورس هستند از بورس مجوز می گیرند تابع قوانین بورس هستند و هیچ نظارت و دستوری از بانک مرکزی قبول نمی کنند.
لطفاً وقتی چیزی را نمی دانید در موردش اظهار نظر نکنید

طبق صحبتهای بانک مرکزی این سود شامل صندوق هم‌می شود
من به شخصه فکر می کنم شاید حداکثر ماههای اول ودوم شایدهم یه سه تا چهار ماه بتونن این جریان رو کنترل کنن ولی بانک خصوصی راه خودش رو خواهد رفت

این طرح صندوقهارو هم شامل میشه,باید دید در عمل چی میشه,به هر حال درصورت وقوع ,سپرده ها میره به سمت ۶ ماهه و یک ساله که الان از ۲۲ تا ۲۵ میشه باز کرد و در کل اونا که سودبگیر هستند,۱۵ درصد جابجا نمیکنند,چون ه

بالا