• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من روز که حساب یکساله باز کردم یک کارت به هم دادین که سود ماهانه به حساب کارتم واریز میشه
بعد همان روز یک میلیون داشتم که کارت بانک گفت بیا یک حساب روز شمار باز کنم 22 درصد باز کنم
بعد همان یک میلیون تو کارتی که سود یکساله واریز می شود قرارد داد
منظور شما همین حساب است

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اسم این حساب چیه؟
آیا میشه از طریق اینترنت پول جابجا کرد؟
در خصوص افتتاح حساب باید با رئیس شعبه مذاکره کرد عایا؟
نوشتم دیگه افتاب!!!!!
بله دفترچه اینترنت بانک همراه بانک سامانه کلید همراه کارت پیشخوان مجازی کارت شتابی میشه پول جابجا کرد روزی ۵۰۰ میلیون تومان بدون درخواست یعنی پیش فرض خود سامانه کلید.
خیر به کارمندا بگین باز میکنن

بانک شهر روزشمار چقدر سود میده و چطور باید حساب رو افتتاح کرد باید رئیس شعبه دستورش رو بده؟
بعضی شعب با ۵۰ میلیون ۲۲ درصد بعضی با ۱۰ میلیون
خیر کارمند در جریان باشه باز میکنه

من روز که حساب یکساله باز کردم یک کارت به هم دادین که سود ماهانه به حساب کارتم واریز میشه
بعد همان روز یک میلیون داشتم که کارت بانک گفت بیا یک حساب روز شمار باز کنم 22 درصد باز کنم
بعد همان یک میلیون تو کارتی که سود یکساله واریز می شود قرارد داد
منظور شما همین حساب است
احتمالا همینه چون حساب روزشمار ۲۲ درصدی دیگه ایی با کف ۱ میلیون نداره.
قبل عید اسمش عیدانه بود الان شده افتاب

Sent from my iPhone using Tapatalk

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان بانک سرمایه چطوره؟ لطفا اگر اطلاع دارین بگید ممنون میشم
درود ،
1.سرمایه ، برای مبالغ بالا فعلا پیشنهاد نمی شه .
2. شهر 22 روزشمار ،
3.با توجه به برنامه کاهش سود ، آینده 23 حساب آینده ساز ، گزینه مناسبی بنظر می یاد . مهمترین نکته اش اینه هروقت پولتون خواستید با نرخ 21 درصد میرید ور میدارید .
4.بطور حتم تا وقتی بانک سود میده ، موسسات پول گذاشتن حتی نرخ 2 ، 3 درصد بیشتر خیلی صحیح نیست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان کسی خبر از سود ۱۷درصد داره که اخبار امروز اعلام کرده باشه چون من خودم نشنیدم وازشما دوستان دارم می پرسم ایا اخبار اعلام کرده که بانکها توافق کردن رو سود ۱۷ درصد چون امروز از کسی شنیدم خواستم ببینم واقعیت داره

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام دوستان کسی خبر از سود ۱۷درصد داره که اخبار امروز اعلام کرده باشه چون من خودم نشنیدم وازشما دوستان دارم می پرسم ایا اخبار اعلام کرده که بانکها توافق کردن رو سود ۱۷ درصد چون امروز از کسی شنیدم خواستم ببینم واقعیت داره

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
سلام
خبری که بانک مرکزی اعلام کرده اینه که سود بازار بین بانکی از ۲۸ درصد به ۱۸ درصد رسیده
همچنین نرخ سود یکساله همون ۱۵ درصد باقی موند برای امسال و سود تسهیلات ۱۸ درصد که بانکها بالاتر دارن سود میدن فعلا مگر اینکه خودشون تفاوقی بکنن یا دستوری کم کنن اما بانکهای دولتی تا حدودی کم کردن
اخبار هم اعلام کرد تا اخر سال قراره بانک مرکزی جزییات اصلاح **** بانکی به مجلس بده

mahan999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
اینجا چند نفر بیکار نشسته انگار اینترنت مفت گیر اوردن برای خودشون نرخ تعیین می کنند بانک شهر روزشمار 22 نداره صندوقه امسدوارم طرف فرق صندوق و سپرده روزشمار رو بفهمه
https://www.rade.ir/content/418/صندوق-سرمایه‌گذاری-گنجینه-آرمان-شهر-بانک-شهر
دوست گرامی با احترام

بانک شهر سپرده روزشمار
تا 10 روز پیش که اخرین بار پرسیدم باز می کرد ، علاوه بر صندوق گنجینه ارمان . که البته نکاتی هم داره :
1.بعضی شعب این حساب رو باز میکنن و الباقی می گویند صندوق داریم .
2.بعضی شعب میگفتن کف 50 میلیون باید باشه و بعضی کف 10 میلیون ( ایالت با ایالت فرف می کرد )
اگر شما می بینید ، جایی دوستان نرخی اعلام می کنند ، اما وقتی شعبه تشریف می برید میگن نیست ، بخاطر تفاوت سیاست های شعبه با شعبه هست
موفق باشید

mahan999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست گرامی با احترام

بانک شهر سپرده روزشمار
تا 10 روز پیش که اخرین بار پرسیدم باز می کرد ، علاوه بر صندوق گنجینه ارمان . که البته نکاتی هم داره :
2.بعضی شعب میگفتن کف 50 میلیون باید باشه و بعضی کف 10 میلیون ( ایالت با ایالت فرف می کرد )
اگر شما می بینید ، جایی دوستان نرخی اعلام می کنند ، اما وقتی شعبه تشریف می برید میگن نیست ، بخاطر تفاوت سیاست های شعبه با شعبه هست
موفق باشید
شعب کدوم شهر شماره شعبه رو بدید خوب
کد سپرده چیه یا اسم سپرده چی هست ؟ اینجوری که نمیشه آخه اطلاعات ناقص داد.
اینجا تبادل نظر میشه که به هم کمک کنیم الان ددانستن این موضوع که کاربردی نباشه چه فایده داره.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوست گرامی با احترام

بانک شهر سپرده روزشمار
موفق باشید

بعضی ها فکر میکنن حق اشتراک میدن اینجا .مفت نشستن تو خونه تا مردم برن شعبات براشون سوال کنن اقا هم بره حساب باز کنه!

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سرمایه رو توصیه نمیکنید پس؟
نور هم که اوضاعش اوکی نی
بین سرمایه و اینده موندم :|

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سرمایه رو توصیه نمیکنید پس؟
نور هم که اوضاعش اوکی نی
بین سرمایه و اینده موندم :|

هر سه مجوز دارن اما نظر من اینده هستش در حال حاضر .اما منظورم این نیست دوتای دیگه بد هستن فقط نظرم گفتم.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
چی شده که میگید موسسه نور اوضاع خوب نیست
متاسغانه نمیتونم زیاد باز کنم ولی خوب نی
من خودم حساب داشتم ولی الان اوضاعش خوب!

هر سه مجوز دارن اما نظر من اینده هستش در حال حاضر .اما منظورم این نیست دوتای دیگه بد هستن فقط نظرم گفتم.

میتونم بپرسم چرا اینده رو به سرمایه ترجیح میدید؟
ممنون

بالا