دوستان بالاترین سود روز شمار برای کدوم بانک هستش ؟؟
خودتون حضوری بپرسید بهتره اینجا هر درصدی هم بهتون بگن بر حسب سپرده ای هست که خود دوستان کردند شاید مبلغشون پایین بوده و درصد کمتری داده باشن .دوستان جدیدا کسی میدونه سپرده یکساله موسسه نور چقدر میده مثلا مبلغ 400 یا 500 میلیون?
واریز که بلی،خروج غیر حضوری با مبالغ بالا مهم هستصفحات قبل بعضی دوستان در مورد شبای حساب های نور صحبت هایی کردند امروز تجربه ای داشتم گفتم اشتراک بذارم
امروز از طریق همراه بانک نور شبا گرفتم و از طریق اینترنت بانک کشاورزی مبلغی رو از طریق پایا به شبای حساب نور واریز کردم که در حدود 10 دقیقه به حساب نور من واریز شد . پس مشخصه که نور هم حساب هاش شبا داره و هم به پایا و ساتنا متصل هست و هم کار میکنه .
از طریق همراه بانک نمیشه اما اینترنت بانک رو گفتن میشه شما اینترنت بانک نور رو گرفتین؟ اگه کسی اینترنت بانکش رو گرفته میتونه تست کنه و اعلام کنه.واریز که بلی،خروج غیر حضوری با مبالغ بالا مهم هست
تونستین از نور غیر حضوری پایا بزنین و تا چه سقفی قابل انجام هست؟
بانک آینده معتبره برای افتتاح حساب کوتاه مدت؟
برو بانک چرا ریسکمیکنیدوستان جدیدا کسی میدونه سپرده یکساله موسسه نور چقدر میده مثلا مبلغ 400 یا 500 میلیون?
اینده گردشگریسلام
آقا بهترین حساب یک ساله یا روز شمار که سود خوبی داره کدومه؟ حدود 50 میلیون
ممنوناینده گردشگری
سلام لطفا راهنمایی کنید
من تو اینده حساب دارم
ایا باید تو کارت اینده 1 میلیون باشه تا سود بشه تعلق بگیر
اگر کمتر از یک تومان باشه ایا سود تعلق میگیره
و باید حتما به مدت یک ماه باید 1 میلیون تو کارت باشه تو سود تعلق بگیر
وایا من اگر پول از طریق کارت به کارت به کارت اینده وارد کنم
به عنوان مثال اگر تو کارت اینده 200 هزار توان باشه ومن در تاریخ 27
مبلغ 1 میلیون تومان به کارت اینده واریز کنم ایا در ماه بعد برای 1 میلیون 200 سود تعلق میگیره
اسم این حساب چیه؟سلام
شما حساب افتاب روزشمار ۲۲ درصدی باز کنید هر وقت ۱ میلیون باشه ۲۲ درصد بیاد زیر ۱ میلیون ۱۰ درصد سود واریز میشه
محاسبه سود کمترین موجودی اون روز حساب میشه و سود تاریخ افتتاح حساب واریز میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk