• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
برای منم که 40 تومن داشتم این اس اومده حالا باید موند تا شنبه ببینم چی می شه

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
یه سوال فنی از دوستان در مورد این صندوق های سرمایه گزاری
من بانک سامان رفتم گفت با سود قطعی ۱۸ درصد می تونین پولتون رو بذارین ولی وقتی خواستید بردارید پول رو به این جهت که تبدیل به سهام شده ممکنه زمان ببره و در ضمن ممکنه توی فروش سهام مجبور بشن پایین تر بفروشن و کمی از اصل پولتون کمتر بهتون برگرده.
می خواستم ببینم صندوق بانک شهر هم همین طوریه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
این بار چندمیست که این بحث مطرح میشه,و جواب اینجانب ممکنه تکراری باشه برای بعضی ,اما چون صفحات گذشته برای راهنمایی این هموطن بازگو میکنم,اینی که شما گفتی نه جزو صندوقهای بانکی محسوب میشه نه غیر بانکی و یه حرف من در آوردی هست که بهتون گفتن!!! صندوقهای بانکی سود ثابت میدن و برای کسانیست که نمیخوان صندوق خارج بانک بخرن و تابع کاهش یا افزایش قیمت واحد سرمایه گزاری نیست و یه جورایی همون حساب کوتاه مدت است با این تفاوت که واریز و برداشت دستی وبا مراجعه به شعبه میباشد!!! از اون طرفم یه سری صندوق خارج بانک داریم که نمودار دارن و بالا پایین میرن و تو این چند سال با افت بورس بازدهی سالهای ۹۰ تا ۹۲ رو نداشتن و خیلیاشون بعد مدتی ۲۰-۳۰ درصد از اصل پول هم ضرر دادن به سرمایه گزاراشون!!! البته دورانی رو داشتند که ۶ ماهه ۵۰ درصد سود میدادن !!! پس بانک حسابش فرق میکنه یا بهتره بگیم وقتی طرف میخواد حساب باز کنه باید مطمعن بشه که داره صندوق با سود ثابت و اصل پول ثابت رو باز میکنه ,یعنی تحقیق کنه کجا داره پول میزاره,مثلا بانک شهر صندوق آرمان شهر که الان شده زرین شهر داره با کف ۱۰ میلیون و سود ۲۲ درصد روزشمار و اصل پول هم ثابت و هر وقت خواستی اصل و سود یه ساعت بعد تو حسابته!!!!

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
برای من اومده ..... زیر ده میلیون تو حسابم بوده
سلام‌اقای حمیدی بانک اینده شما سپرده یکساله داشتید یا صندوق سرمایه بود که براتون پیامک اومد وپیام اومده که به شعبه مراجعه کنید ممنونم راهنمایی بفرمایید

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
خیلی خوشحال میشوم که اسم صندوقی که شما در آن سرمایه گذاری کردید را بدانم ، چون تا آنجا که من میدانم صندوقها شرط زمان سرمایه گذاری یکساله ندارد
تجربه ایرانیان

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سپرده یکساله که نباید پیامک بیاد
چون تا یکسال قرارداد داره حالا بار هر سودی که سپرده کردین
مگر قانون تغیر کرده باشه

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
شایعه پراکنی نکن
هنوز که قانون جدید اجرا نشده

احتمالا میخوان پول روزشمارها رو به آینده ساز ببرن
ولی به احتمال زیاد امکان واریز به حساب آینده ساز قطع میشه بعد از اجرا
شما جسارتا منطقت شبیه منطق همون کسیه که عکسشو روی پروفایلت گذاشتی
شایعه چیه ؟ وقتی بانک اس ما اس داده مراجعه کن شعبه ، میخواد روی ماه مشتریانش رو ببینه و صله رحم بجا بیاره ؟؟؟
یه حرفایی میزنید آدم از اطلاع رسانی هم پشیمون میشه

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
امروز من بانک آینده بودم..
برای من پیامکی نیمده..
اما اینطور برام رئیس و معاون گفتن که تا آخر امروز حساب با کف 1 میلیون و 22 درصد باز میکنیم..
ازشنبه تا 11 ام واسمون تعییت تکلیف میکنن که چکار کنیم..
یعنی ممکنه کف بره بالا یا سود یکم کم شه..مثلا کف 10 و سود 21 یا 20 اما پیامکی که دادن به همین منظوره..چون میگفت تا قبل 11 اگه بیاد مشتری کفی که تعیین شده رو پر کنه 22 حساب میکنیم و الا میره 10 درصد..یعنی اگه کسی مثلا به اطمینان اینکه کف 1 میلیونه و 5 میلیون موجودی داشته باشه و کف یهو بشه 10 میلیون تا قبل 11 ام باید به 10 میلیون برسونه که ازسود نیفته..
و از 11 ام به بعد اصلا این حساب 22 درصد وجود هم نداره ( البته شک دارم کلا حذف بشه )
من حدود 200 تایی دارم که پرسیدم گفتن که برای شما تاثیری نداره چون کف بالایی دارید و همون 22 درصده..
یا اون مدیر و معاون شعبه آخر هفته بوده حوصله نداشتن یا شما صحبتاشون رو بد انتقال دادید . متنی که نوشتید 4 جا خودش رو داره نقض میکنه . از یه طرف میگید از 11 شهریور حساب 22 درصد وجود نداره از یه طرف میگید برای مبالغ بالا تفاوتی نداره از یه طرف هم میگید احتمال زیاد سود میاد پایین و میشه 20 درصد
چیزی که مشخصه هنوز هیچی نهایی نشده و خود بانک ها به هرکی یه چی میگن . با این اوضاع نمیدونم برای چی پیامک زدن اصلا

ولی مطلبی که دفعات قبل هم سابقه داشته اینه که یک ساله 23 درصد باز میکنند که از همه نظر به نفع بانکهاست

سود روز شمار 22 درصد از سالانه 24 درصد هم بیشتره و همینطور امکان واریز و برداشت هم به حداقل میرسه و میتونن روی سپرده ها برنامه ریزی کلان تر داشته باشند . به خصوص بانک آینده که با این پول ها داره ایران مال رو تکمیل میکنه

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان در مورد این حساب یکساله 23% بانک آینده اگه ممکنه یه نفر محبت کنه یه توضیح کامل بده... به نظر میرسه تو این شرایط بد نباشه این حساب رو باز کنم!
برای افتتاح حساب میشه وجه مورد نظر رو کارت کشید یا باید شبا/چک بین بانکی کرد؟ (حدود 20 - 30 تومن مدنظرمه)
کارت براش میدن یا دفترچه؟
واریز سودش تو خودشه یا تو حساب روزشمار جداگانه؟
واریز و برداشت این حساب به شکلی هست؟

درود ، چند بار این حساب پیشنهاد شد در صفحات قبل ، میزان پولی که تو حساب بمونه یکسال 23 درصد سود ، واریز و برداشت 21 درصد .

بچه ها پيامك آينده براي كيا اومده ؟ با چه مبالغي؟ براي من و يه عده ديگه پيامكي نيومده .
پیامک آینده برای بیشتر افرادی که حساب کوتاه مدت داشتن در آینده بدون توجه به مبلغ موجودی حساب ارسال شده است

یه سوال فنی از دوستان در مورد این صندوق های سرمایه گزاری
من بانک سامان رفتم گفت با سود قطعی ۱۸ درصد می تونین پولتون رو بذارین ولی وقتی خواستید بردارید پول رو به این جهت که تبدیل به سهام شده ممکنه زمان ببره و در ضمن ممکنه توی فروش سهام مجبور بشن پایین تر بفروشن و کمی از اصل پولتون کمتر بهتون برگرده.
می خواستم ببینم صندوق بانک شهر هم همین طوریه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
خیر ، این صندوق که گفتین با شرایطی که داره از 1 کیلومتریش هم پیشنهاد نمیکنیم رد بشین ، خیلی شرایط بهتر هست در سایر صندوق هت
منم بالا 10 میلیون داشتم تو اینده پیام اومد بیا بانک نمیزارن یه اب خوش از گلومون پایین بره
نگران نباش ، اون بنده خداهایی که اجاره خونشون از بعد این قانون چند برابر میشه ، ببین چه حال روزی دارن

دوستان سیف اعلام کرد این نرخ سود 15 درصد علی الحساب هست و بانکها میتونن سود بیشتری بدن در پایان سال بشرطی که سود کنن.

Last edited:

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان لطف کنن تشریف بردن بانک آینده مارو هم از ماجرا با خبر کنن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان سیف اعلام کرد این نرخ سود 15 درصد علی الحساب هست و بانکها میتونن سود بیشتری بدن در پایان سال بشرطی که سود کنن.
حرف بدی هم نیست؛چرا بانکی که سر هر سال داره ضرر میده بیاد ٥% اضافی هم به مشتری بده؟!
اصلا منطقی نیست.البته این طرح اگه با قاطعیت انجام بشه باعث میشه بانک های خصوصی کوچک و زیان ده کنار برن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من فکر می کنم اینوحرف رو زدن که کلاه شرعی بزارن چرا فردا میگن اقایون علماومراجع که می گفتید بانکها سیستمشون ربا هست الان دیگه با این بحث که اگر سود کردن سود میدن اگر نکردن نمی دهند دیگه حکم ربا پیدا نمی کنه که البته فردا هم به نرخ هااستدلال می کنن ومی گن نه سود نکردیم وهزاردلیل دیگه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
یه سوال که برا من پیش اومده تکلیف حساب بانک اینده چی میشه که اول واریز ۲۳ درصد بعد که واریز کنی میشه ۲۱ درصد
اگر جلوش بگیرن که برخلاف قراردادبامشتری عمل کردن ومشتری میتونه شاکی بشه چون قراردادیکساله داره
واگر اجازه بدن که بیشتراز۱۵ درصد میشه
به نظر شما دوستان چی میشه

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
یه سوال که برا من پیش اومده تکلیف حساب بانک اینده چی میشه که اول واریز ۲۳ درصد بعد که واریز کنی میشه ۲۱ درصد
اگر جلوش بگیرن که برخلاف قراردادبامشتری عمل کردن ومشتری میتونه شاکی بشه چون قراردادیکساله داره

ماه دیگه یا دوماه دیگه مشخص مشخص میشه نتیجه این تصمیمات,هرچی هست اینه که امکان نداره همه بانکها یه سود بدن!!! اگر اینه چرا همه پولو نزارن تو بانک ملی!!!!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

زیاد نگرانی نداره
طبق قرارداد حساب اینده ساز سودش بر اساس سود مصوب حساب بلند مدت در هر سال تعیین میشه
این ٢٣% و ٢١% فقط حرف و قول هست و در قرارداد نبوده و میتونن بزنن زیرش

صندوق آينده که اخر ٩٤ باز میکرد که بشرط دست نزدن تا یکسال سود ٢٥ میداد،بعد از کاهش سود ،سودش رو کرد ١٨ و قول و قرارشو فراموش کرد

mrm88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستانی که حساب آفتاب آینده دارن و امروز به شعبه مراجعه کردند(مطابق متن پیامک) لطف کنن یه گزارشی از رفتنشون به شعبه بزارن ببینیم داستان چیه، ممنون از لطفتون

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من زنگ زدم آینده، گفت اگر حساب کوتاه مدت دارید، ممکنه سودش کم بشه و برای این که حداقل یک سال سود 23% تون تضمین بشه بیایید سپرده ی یک ساله اش کنید. همین.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
تماس گرفتم بانک آینده شعبه بوشهر برای پیامک :

گفتند از 11 ام قراره سود ها کم بشه هم روزشمار و هم یکساله . تا قبل از 11 ام بیاید حسابتون رو یکساله با سود 23 درصد کنید با کف یک میلیون به بالا .

درضمن گفت شعبه ساعت 9 به بعد خیلی شلوغ میشه ، قبل از این ساعت بیاید .

بالا