• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
همونطور که مشخص بود,بانکها توان کاهش سود به ۱۰ درصد رو ندارند و اگر این بشه همه میبرن ملی!!!!!

بانک آینده بقدری شلوغ بود که تقریبا 2 3 شعبه اش که من بررسی کردم حداقل 40 نفر تو صف سپرده گذاری بودن ، این تصیمیم سیف فکر کنم نه تنها به رونق کمکی نکرد بلکه مردم رو حساس تر کرد تا هرچی پول دارن این چند روز سپرده یکساله کنن ، و در طول مدت سپرده گذاری هم برای اینکه چیز بهتری گیرشون نمیاد ، پول روخارج نکنن .فقط تاثیرش در افزایش اجاره بها در ماه های آینده خواهد بود .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اخرش یعنی سودوکم نکرده و افزایش هم داده!!! اکثر بانکها کم میارن اگر مردم پولوبکشن بیرون!!! صد درصد با روشهایی اینجوری نگه میدارن سپردرو از اونور هم مگه میشه بانکها نرخ تسهیلاتو بیارن پایین!!! اگر سود همه یکی شه ,اونایی که کوتاه مدت سود یگیر هستند بعد ۱۱ شهریور میبرن ملی!!! چه کاریه به جز ملی وقتی همه یکی سود میدن!! واین یعنی چنین اتفاقی نمیفته,کلا ۲ ماهه دیگه نتیجه این بحثها مشخص میشه.

همونطور که مشخص بود,بانکها توان کاهش سود به ۱۰ درصد رو ندارند و اگر این بشه همه میبرن ملی!!!!!

بخشنامه ٦ روز دیگه اجرا میشه،فعلا تا میتونن سپرده میگیرن؛تا یکشال دیگه هم اگر سود یکی شد که کسی زحمت جابجایی به یک بانک شلوغ رو نمیده،حتی شاید توی این یکسال تصمیم گرفتن بانک های دولتی سودکوتاه مدت رو کنن
البته این رو اینده روشن میکنه اما این سبقت دادن سود بالا دلیل عدم توانایی اجرای بخشنامه نیست چرا که هنوز اجرا نشده!
اما شاید دلیل جدیت اجراش باشه که اینطور دارن سپرده میگیرن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
بانک گردشگری کسی اطلاعات کامل داره؟
الان ب چ صورت هست

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانک گردشگری کسی اطلاعات کامل داره؟
الان ب چ صورت هست

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

اخبارش رو ارسال کردم خدمتان . حساب 23 درصد یکساله
قبلا قابلیت برداشت بعد از یکماه داشت که کف باید 100 م میگذاشتید
الان 23 با مبلغ کم باز میکنند اماه برداشت در سررسید . و زودتر بردارید جریمه میخورید

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
QUظاهرا که پیشنهادات بهتری دارن نسبت به سابق میدن!!! بانک شهر قبلا فقط صندوق داشت با این شرایط!!! البته قابل پیش بینی بود که مردم هجوم میارن برا سپرده بلند مدت تر و این به نفع بانکها شد و ظاهرا جذب پول بیشتری دارند!!!! و از طرفی قدری بحران موسسات کمتر شده ( هرچند حق و حقوق مردم پرداخت نشده),منظور اعلام شده دیگه غیر مجاز نداریم و راحت تر سپرده گزاری میشه,به قول هموطنمون تنها فایده این کار بهانه دادن به یک سری املاکی و صاحب خونه بی صفت هست( نه همه) که به بهانه دروغین کاهش سود,اجاررو افزایش بدن!!! مثل سری قبل که عملا سود ۲۲ رو از بانک میگرفتند و اجاررو هم به بهلنه کاهش به ۱۸ بردن بالا!!! این دیگه بی صفتی بعضی مردم هست و ربطی به جایی نداره,البته افزایش اجاره هم حدی داره و کاهش رهن و افزایش اجاره,ریسک پرداخت نشدن اجاره بها و سایر گرفتاریها رو بالا میبره و این رو با توجه به شناخت به بازار املاک میگم,الان طرف رهن یک ساله میگیره و میتونه سود ۲۰-۲۵ باره بانک,این چه ارتباطی به کاهش سود داره؟؟؟ البته باید دید تا دو ماه دیگه کلا داستان چی میشه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام دوستان
من یه حساب کوتاه مدت در بانک آینده داشتم از قدیم که یه طرح عیدانه بود بهار بود چی بود بهش خورده بود تا الان ۲۳٪ ماهیانه داشتم بود میگرفتم!!!
الان یه مسیج برام اومده :
سپرده‌گذار محترم؛
باتوجه به ابلاغيه اخير بانك محترم مركزي ج.ا.ايران درخصوص نرخ سود سپرده، سپاسگزار خواهيم شد تا تاريخ 1396/06/08 به شعبه خودتان مراجعه فرماييد.
درصورت هرگونه ابهام با مركز ارتباط بانك آينده (021-27663200) تماس بگيريد.

هنوز نرفتم بانک! اعصابم خورده....قراره چی بشه؟ اگر بخوان سود رو کم کنن چقدر کم میکنن؟؟؟ اگه خیلی کم کنن پولم رو بردارم!
بهترین کار چیه؟ من به این سود ماهیانه نیاز دارم و اصلا هم نمیخوام بلند مدت باشه حسابم!! چون میخوام هر موقع خواستم برداشت کنم و هر موقع خواستم اضافه کنم به پول

baktash1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سود ۲۱ درصد نسبت به ۱۰ درصد اعلامی بسیار بالاست!!! منظورتون از جالب نیست چیه؟؟؟؟؟
از این نظر که قبلا 22 درصد بود..یا بانکهای دیگه بعضی سود بالای 20 میدادن برای روزشمار...

mehdi592

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من هم بانک اینده بهم گفت بیا سالانه کن ولی کارت نداره و فقط تو دفترچه هست
من قبلا مهر اقتصاد بود حسابم که براش شایعه کردن و پول همه را داد و خیلی پر قدرت ایستاد
نظرتون چیه پول هام را ببرم همون مهر اقتصاد روزشمار 23 درصد با کف 1 میلیون دار؟!
کرت داره میشه از تو پور ملت هم روزی 50 میلیون خرید داشت و کشید.

با تشکر

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوستان
من یه حساب کوتاه مدت در بانک آینده داشتم از قدیم که یه طرح عیدانه بود بهار بود چی بود بهش خورده بود تا الان ۲۳٪ ماهیانه داشتم بود میگرفتم!!!
الان یه مسیج برام اومده :
سپرده‌گذار محترم؛
باتوجه به ابلاغيه اخير بانك محترم مركزي ج.ا.ايران درخصوص نرخ سود سپرده، سپاسگزار خواهيم شد تا تاريخ 1396/06/08 به شعبه خودتان مراجعه فرماييد.
درصورت هرگونه ابهام با مركز ارتباط بانك آينده (021-27663200) تماس بگيريد.

هنوز نرفتم بانک! اعصابم خورده....قراره چی بشه؟ اگر بخوان سود رو کم کنن چقدر کم میکنن؟؟؟ اگه خیلی کم کنن پولم رو بردارم!
بهترین کار چیه؟ من به این سود ماهیانه نیاز دارم و اصلا هم نمیخوام بلند مدت باشه حسابم!! چون میخوام هر موقع خواستم برداشت کنم و هر موقع خواستم اضافه کنم به پول

نگران نباش ، تصمیمی برای کاهش نرخ نگرفتن ، فقط گفتن امکان داره کم بشه یا امکان داره کفش برای گرفتن سود بیشتر بشه . یه آینده ساز پیشنهاد میکنم باز کنی بعد یماه هرچقدر خواستی اضافه کن هرچقدر خواستی کم کن با نرخ 21 . و البته باید بری شعبه برای واریز برداشت

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان من هم بانک اینده بهم گفت بیا سالانه کن ولی کارت نداره و فقط تو دفترچه هست
من قبلا مهر اقتصاد بود حسابم که براش شایعه کردن و پول همه را داد و خیلی پر قدرت ایستاد
نظرتون چیه پول هام را ببرم همون مهر اقتصاد روزشمار 23 درصد با کف 1 میلیون دار؟!
کرت داره میشه از تو پور ملت هم روزی 50 میلیون خرید داشت و کشید.

با تشکر
درود؛ موسسه مهر با وجود عدم مشکل ، هنوز در قد و قامت یک بانک نیست ، و حجم تبادلات مالی بانکها خیلی بالاتر از موسسه هست . طور مثال خود بانک مهر در بانکهای مختلف سپرده های مدت دار دارد .من پیشنهاد نمیکنم مبالغ زیادی بزارید ، اگر مثلا 100 میلیون دارید ، حداکثر در حد 10 20 م .
وقتی فعلا بانک هست ؟ چه کاریه بخاطر 1 درصد یا 2 درصد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فعلاً با وضعیتی که پیش اومده ظاهراً خیلی از پول هایی که تو بانک ها بوده داره از سپرده ها خارج میشه و میره سمت بازار ارز.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نگران نباش ، تصمیمی برای کاهش نرخ نگرفتن ، فقط گفتن امکان داره کم بشه یا امکان داره کفش برای گرفتن سود بیشتر بشه . یه آینده ساز پیشنهاد میکنم باز کنی بعد یماه هرچقدر خواستی اضافه کن هرچقدر خواستی کم کن با نرخ 21 . و البته باید بری شعبه برای واریز برداشت

امکان داره یعنی چی؟ بالاخره باید با قاطعیت یه چیزی رو به مشتری بگن مشتری تکلیف خودش رو بدونه...
من برام اسم حساب مهم نیست...من فقط میخوام بالا ی ۲۰ درصد سود بگیرم و پولم هم زیر ۲۰ میلیون نمیاد. و میخوام هر موقع خواستم واریزی و حتی اندکی ( در مواقع ضروری) برداشت داشته باشم! من هر ماه واریزی دارم یعنی پس انداز میکنم...و شاید در مواقعی در حد چند صد تومن برداشت کنم که سریع ماه بعد جایگزین میشه چون واریزی هام بالای یه تومنه.
فکر کنم حساب آینده ساز که شما میگید نمیشه واریز کرد بهش.

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
دوستان از موسسه کوثر چه خبر؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
فعلاً با وضعیتی که پیش اومده ظاهراً خیلی از پول هایی که تو بانک ها بوده داره از سپرده ها خارج میشه و میره سمت بازار ارز.

بازار ارز در کشور ما بطور مطلق بصورت دستوری اداره میشه ، آخرین جمله کلیدی سیف: تفاوت نرخ تورم کشور با نرخ تورم جهانی میزان افزایش نرخ ماهیانه ارز را تعیین می کند.

قدرت بازار ساز (بانک مرکزی و ارزهای پتروشیمی ها ..) حرف اول رو در ارز میزنه ===> این مردم و میزان تقاضا نیست که نرخ رو تعیین میکنه ، خود دولت و بانک مرکزی هستند . هروقت دلار گرون بشه بدونید خود بانک مرکزی گرون کرده هروقت هم بیاد پایین خود بانک مرکزی ..

mehdi592

Registered User
لایک‌ها
6
درود؛ موسسه مهر با وجود عدم مشکل ، هنوز در قد و قامت یک بانک نیست ، و حجم تبادلات مالی بانکها خیلی بالاتر از موسسه هست . طور مثال خود بانک مهر در بانکهای مختلف سپرده های مدت دار دارد .من پیشنهاد نمیکنم مبالغ زیادی بزارید ، اگر مثلا 100 میلیون دارید ، حداکثر در حد 10 20 م .
وقتی فعلا بانک هست ؟ چه کاریه بخاطر 1 درصد یا 2 درصد
درود بر شما
من حدود 200 دارم
اینده درسته بانک هست ولی کلا 4 تا شعبه تو اصفهان داره
ولی مهر اقتصاد تو هر خیابون یکی حدودا داره!
اینده این که کارت نمیده بده اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه به راحتی پول را از کارت کشید بیرون
دفعه قبل من از مهر اقتصاد با کارت همه پول را تو چند روز کشیدم بیرون
نظر تون چیه؟
100 تو مهر بزار
100 تو یه بانک دولتی؟ مثل سپه!
یا 100 هم بزارم تو اینده؟!
این سیف با این کارش کلا پول مردم را تا یکسال همه را کرد تو بانک ها!! و رکود بیشتر بازار!باز قبلا به خاطر روزشماربودن میشد یه معامله ای هم کرد

با تشکر

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
امکان داره یعنی چی؟ بالاخره باید با قاطعیت یه چیزی رو به مشتری بگن مشتری تکلیف خودش رو بدونه...
من برام اسم حساب مهم نیست...من فقط میخوام بالا ی ۲۰ درصد سود بگیرم و پولم هم زیر ۲۰ میلیون نمیاد. و میخوام هر موقع خواستم واریزی و حتی اندکی ( در مواقع ضروری) برداشت داشته باشم! من هر ماه واریزی دارم یعنی پس انداز میکنم...و شاید در مواقعی در حد چند صد تومن برداشت کنم که سریع ماه بعد جایگزین میشه چون واریزی هام بالای یه تومنه.
فکر کنم حساب آینده ساز که شما میگید نمیشه واریز کرد بهش.

بعد از یکماه هم واریز هم برداشت اما درشعبه با نرخ 21 درصد تا یکسال

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بازار ارز در کشور ما بطور مطلق بصورت دستوری اداره میشه ، آخرین جمله کلیدی سیف: تفاوت نرخ تورم کشور با نرخ تورم جهانی میزان افزایش نرخ ماهیانه ارز را تعیین می کند.

قدرت بازار ساز (بانک مرکزی و ارزهای پتروشیمی ها ..) حرف اول رو در ارز میزنه ===> این مردم و میزان تقاضا نیست که نرخ رو تعیین میکنه ، خود دولت و بانک مرکزی هستند . هروقت دلار گرون بشه بدونید خود بانک مرکزی گرون کرده هروقت هم بیاد پایین خود بانک مرکزی ..
زیاد به چیزایی که این ور و اون ور میخونی یا از این و اون میشنوی اعتماد نکن. بازار ارز به شدت به عرضه و تقاضا وابستگی داره. بانک مرکزی هم توش دخیله اما حرف اول رو عرضه و تقاضا میزنه. الان خیلی از سپرده گزاران دارن میرن سمت بازار ارز. سود بانکی دیگه آش دهن سوزی نیست. البته از اولش هم نبود. مخصوصاً در دراز مدت که به شدت ارزش پول رو کاهش میده در برابر تورم و طلا و ارز و مسکن.

بالا