یعنی 15 بزاریم، 22 میدنآخرین اخباربانک شهر:
سپرده یکساله با نرخ 22 درصد کف 10 م قابل برداشت بعد از 3 ماه
بعد 3 ماه میشه پول برداشت؟
کارت هم داره؟
یعنی 15 بزاریم، 22 میدنآخرین اخباربانک شهر:
سپرده یکساله با نرخ 22 درصد کف 10 م قابل برداشت بعد از 3 ماه
همونطور که مشخص بود,بانکها توان کاهش سود به ۱۰ درصد رو ندارند و اگر این بشه همه میبرن ملی!!!!!
اخرش یعنی سودوکم نکرده و افزایش هم داده!!! اکثر بانکها کم میارن اگر مردم پولوبکشن بیرون!!! صد درصد با روشهایی اینجوری نگه میدارن سپردرو از اونور هم مگه میشه بانکها نرخ تسهیلاتو بیارن پایین!!! اگر سود همه یکی شه ,اونایی که کوتاه مدت سود یگیر هستند بعد ۱۱ شهریور میبرن ملی!!! چه کاریه به جز ملی وقتی همه یکی سود میدن!! واین یعنی چنین اتفاقی نمیفته,کلا ۲ ماهه دیگه نتیجه این بحثها مشخص میشه.
همونطور که مشخص بود,بانکها توان کاهش سود به ۱۰ درصد رو ندارند و اگر این بشه همه میبرن ملی!!!!!
یعنی 15 بزاریم، 22 میدن
بعد 3 ماه میشه پول برداشت؟
کارت هم داره؟
بانک گردشگری کسی اطلاعات کامل داره؟
الان ب چ صورت هست
فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
از این نظر که قبلا 22 درصد بود..یا بانکهای دیگه بعضی سود بالای 20 میدادن برای روزشمار...سود ۲۱ درصد نسبت به ۱۰ درصد اعلامی بسیار بالاست!!! منظورتون از جالب نیست چیه؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یه حساب کوتاه مدت در بانک آینده داشتم از قدیم که یه طرح عیدانه بود بهار بود چی بود بهش خورده بود تا الان ۲۳٪ ماهیانه داشتم بود میگرفتم!!!
الان یه مسیج برام اومده :
سپردهگذار محترم؛
باتوجه به ابلاغيه اخير بانك محترم مركزي ج.ا.ايران درخصوص نرخ سود سپرده، سپاسگزار خواهيم شد تا تاريخ 1396/06/08 به شعبه خودتان مراجعه فرماييد.
درصورت هرگونه ابهام با مركز ارتباط بانك آينده (021-27663200) تماس بگيريد.
هنوز نرفتم بانک! اعصابم خورده....قراره چی بشه؟ اگر بخوان سود رو کم کنن چقدر کم میکنن؟؟؟ اگه خیلی کم کنن پولم رو بردارم!
بهترین کار چیه؟ من به این سود ماهیانه نیاز دارم و اصلا هم نمیخوام بلند مدت باشه حسابم!! چون میخوام هر موقع خواستم برداشت کنم و هر موقع خواستم اضافه کنم به پول
درود؛ موسسه مهر با وجود عدم مشکل ، هنوز در قد و قامت یک بانک نیست ، و حجم تبادلات مالی بانکها خیلی بالاتر از موسسه هست . طور مثال خود بانک مهر در بانکهای مختلف سپرده های مدت دار دارد .من پیشنهاد نمیکنم مبالغ زیادی بزارید ، اگر مثلا 100 میلیون دارید ، حداکثر در حد 10 20 م .دوستان من هم بانک اینده بهم گفت بیا سالانه کن ولی کارت نداره و فقط تو دفترچه هست
من قبلا مهر اقتصاد بود حسابم که براش شایعه کردن و پول همه را داد و خیلی پر قدرت ایستاد
نظرتون چیه پول هام را ببرم همون مهر اقتصاد روزشمار 23 درصد با کف 1 میلیون دار؟!
کرت داره میشه از تو پور ملت هم روزی 50 میلیون خرید داشت و کشید.
با تشکر
نگران نباش ، تصمیمی برای کاهش نرخ نگرفتن ، فقط گفتن امکان داره کم بشه یا امکان داره کفش برای گرفتن سود بیشتر بشه . یه آینده ساز پیشنهاد میکنم باز کنی بعد یماه هرچقدر خواستی اضافه کن هرچقدر خواستی کم کن با نرخ 21 . و البته باید بری شعبه برای واریز برداشت
فعلاً با وضعیتی که پیش اومده ظاهراً خیلی از پول هایی که تو بانک ها بوده داره از سپرده ها خارج میشه و میره سمت بازار ارز.
درود بر شمادرود؛ موسسه مهر با وجود عدم مشکل ، هنوز در قد و قامت یک بانک نیست ، و حجم تبادلات مالی بانکها خیلی بالاتر از موسسه هست . طور مثال خود بانک مهر در بانکهای مختلف سپرده های مدت دار دارد .من پیشنهاد نمیکنم مبالغ زیادی بزارید ، اگر مثلا 100 میلیون دارید ، حداکثر در حد 10 20 م .
وقتی فعلا بانک هست ؟ چه کاریه بخاطر 1 درصد یا 2 درصد
امکان داره یعنی چی؟ بالاخره باید با قاطعیت یه چیزی رو به مشتری بگن مشتری تکلیف خودش رو بدونه...
من برام اسم حساب مهم نیست...من فقط میخوام بالا ی ۲۰ درصد سود بگیرم و پولم هم زیر ۲۰ میلیون نمیاد. و میخوام هر موقع خواستم واریزی و حتی اندکی ( در مواقع ضروری) برداشت داشته باشم! من هر ماه واریزی دارم یعنی پس انداز میکنم...و شاید در مواقعی در حد چند صد تومن برداشت کنم که سریع ماه بعد جایگزین میشه چون واریزی هام بالای یه تومنه.
فکر کنم حساب آینده ساز که شما میگید نمیشه واریز کرد بهش.
بعد از یکماه هم واریز هم برداشت اما درشعبه با نرخ 21 درصد تا یکسال
زیاد به چیزایی که این ور و اون ور میخونی یا از این و اون میشنوی اعتماد نکن. بازار ارز به شدت به عرضه و تقاضا وابستگی داره. بانک مرکزی هم توش دخیله اما حرف اول رو عرضه و تقاضا میزنه. الان خیلی از سپرده گزاران دارن میرن سمت بازار ارز. سود بانکی دیگه آش دهن سوزی نیست. البته از اولش هم نبود. مخصوصاً در دراز مدت که به شدت ارزش پول رو کاهش میده در برابر تورم و طلا و ارز و مسکن.بازار ارز در کشور ما بطور مطلق بصورت دستوری اداره میشه ، آخرین جمله کلیدی سیف: تفاوت نرخ تورم کشور با نرخ تورم جهانی میزان افزایش نرخ ماهیانه ارز را تعیین می کند.
قدرت بازار ساز (بانک مرکزی و ارزهای پتروشیمی ها ..) حرف اول رو در ارز میزنه ===> این مردم و میزان تقاضا نیست که نرخ رو تعیین میکنه ، خود دولت و بانک مرکزی هستند . هروقت دلار گرون بشه بدونید خود بانک مرکزی گرون کرده هروقت هم بیاد پایین خود بانک مرکزی ..