• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
به نظر من هم بانك ها دوباره يه راهي پيدا مي كنند. الان آينده كه داره تشويق ميكنه همه حسابها بشه يكساله با سود 23 درصد يه حساب كتابايي پيش خودش كرده كه حاضر ميشه تا يكسال 8 درصد بيش از سود مصوب روپرداخت كنه . به قول دوستمون اگه همه قراره سود يكسان پرداخت كنن ديگه چرا بجز بانك هاي دولتي ملي و سپه جاي ديگه اي كسي حساب باز كنه.؟

وضعیت بدهی بانک های متفاوت هست ، یکی بدهی به موسسات و بانکهای دیگر بیشتر دارد ، یکی زیان انباشت زیادی دارد یکی بدهی به بانک مرکزی دارد .
بانک آینده بدهی به بانک مرکزی داره (صورت حسابهای مالی ) و براش بسیار لذت بخش هست که بجای سود 32 درصد که بانک مرکزی بابت اضافه برداشت از بانکها میگیره با نرخ 23 درصد این مبلغ را تامین کند .

android6

Registered User
لایک‌ها
77
چجوری تضمین نداره؟؟؟؟
من پول گذاشتم ۲۰ میده روز شمار برام کوثر
یعنی فردا سودارو کم کردن اینم میتونه کم بشه
فک کنم زیر ۳۰ تومن هست مال شما که ۲۰ میده اگه بالای ۳۰ تومن باشه ۲۲ درصده

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
پس به نظرتون بانک اینده قابل اعتماد تر از بانک مهر هست؟
اگه اینطور هست که حسابم را میرم کلا یکساله اینده بکنمً؟

درود ، مهر اقتصاد در حال حاضر مثل ساعت داره کار میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی پای مقایسه با بانک و مبالغ بالا در میان میاد ، بله بانک حتی با نرخ 2 درصد کمتر مناسب تر است

android6

Registered User
لایک‌ها
77
کسی نمیدونه جریان این ۲۵ درصد ایران زمین چیه؟ اگه واقعا ۲۵ بده پیشنهاد میکنین حداقل ۱۰۰ بزاریم اونجا بانک معتبری هست؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
یعنی فردا سودارو کم کردن اینم میتونه کم بشه
فک کنم زیر ۳۰ تومن هست مال شما که ۲۰ میده اگه بالای ۳۰ تومن باشه ۲۲ درصده

کوثر در کم کرد نرخ سپرده های روزشماره همیشه پیشتاز بوده ...

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
کسی نمیدونه جریان این ۲۵ درصد ایران زمین چیه؟ اگه واقعا ۲۵ بده پیشنهاد میکنین حداقل ۱۰۰ بزاریم اونجا بانک معتبری هست؟

من پرسیدم مثل اینکه ماههای اول 15 میدن بعد میشه 20,5 بعد 22 ماه اخر هم 25
حالا ما به التفاوت سودا رو هر ماهی که میره بالا میریزه
یعنی ماه اول شما 15 میگیری ماه 4 20,5 به علاوه ی 5,5 درصد اضافه برای اون 3 ماه و ماه آخر 25 میگیری به علاوه باقیمانده ی سود تا 25 درصد برای کل 11 ماه
پله ای میره بالا اگه تا ماه آخر بمونه 25 میشه اما یجورایی انگار در سررسید میریزن چون 25 درصد آخرین روز که روز سر رسید هست ریخته میشه و نمیارزه
الان گردشگری با هر مبلغی و بدون نرخ شکست بعد یک ماه به نظرم بهترین هست
البته ممکنه بعد 11 ام کم نکنن بعضی حسابها و مثلا کف حسابهای روزشمار بره بالا چون الان رسما سود بلند مدت همین 15 هست که بیشتر میدن پس همه چی اون موقع معلوم میشه

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان نحوه واریز وجه به حساب آینده ساز غیر از روش حضوری چجوریه؟
برای افتتاح حساب میشه کارت کشید؟
اگه ممکنه یه نفر توضیح بده

Last edited:

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
بانک گردشگری الان اجازه میده که بعد یک ماه هرکی حساب یکساله باز کرد، پولش رو برداشت کنه بدون جریمه
سوال من اینه اگه کسی از قبل حساب باز کرده باشه و اون موقع این شرایط براش نبوده باشه الان میتونه چنین درخواستی کنه؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
من پرسیدم مثل اینکه ماههای اول 15 میدن بعد میشه 20,5 بعد 22 ماه اخر هم 25
حالا ما به التفاوت سودا رو هر ماهی که میره بالا میریزه
یعنی ماه اول شما 15 میگیری ماه 4 20,5 به علاوه ی 5,5 درصد اضافه برای اون 3 ماه و ماه آخر 25 میگیری به علاوه باقیمانده ی سود تا 25 درصد برای کل 11 ماه
پله ای میره بالا اگه تا ماه آخر بمونه 25 میشه اما یجورایی انگار در سررسید میریزن چون 25 درصد آخرین روز که روز سر رسید هست ریخته میشه و نمیارزه
الان گردشگری با هر مبلغی و بدون نرخ شکست بعد یک ماه به نظرم بهترین هست
البته ممکنه بعد 11 ام کم نکنن بعضی حسابها و مثلا کف حسابهای روزشمار بره بالا چون الان رسما سود بلند مدت همین 15 هست که بیشتر میدن پس همه چی اون موقع معلوم میشه
اره کاملا فهمیدم چجوریه دقیق ۲۵ درصد میده اون قسمت سررسیدش کمه و خیلی بیشتر از ۲۳ درصد بانکای دیگه سود میده
فقط دوستان نظرشونو بگن ایران زمین اعتبارش چقدره میشه با خیال راحت حداقل ۱۰۰ تومن بزارم اونجا و ۲۵ درصد هم سود بگیرم؟؟؟؟

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
بانک گردشگری الان اجازه میده که بعد یک ماه هرکی حساب یکساله باز کرد، پولش رو برداشت کنه بدون جریمه
سوال من اینه اگه کسی از قبل حساب باز کرده باشه و اون موقع این شرایط براش نبوده باشه الان میتونه چنین درخواستی کنه؟

نه من پرسیدم اینو
کسانی که از قبل باز کردن با کدهای دیگه هست و شرایط حسابشون عوض نمیشه
شرایط حساب هر کد مخصوص خودش هست و عوض نمیشه بعدا

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من امروز دور زدم .بانک اینده دم درش هم ادم نشسته بود افتضاح شلوغ بود .بانک دی مگس پر نمیزد .بانک پارسیان و تجارت صادرات کشاورزی معمولی بود چند نفر نشستن .گردشگری خیلی شلوغ بود خیلی .بچه ها گردشگری یک ساله ضرر زیان نداره بعد یک ماه . من خبر دارم برای همه شعب ویدیو کنفرانس گذاشتن که این دفعه جدی بانک مرکزی ورود کرده همه سود ها کم میشه حتی سود خود حساب ویزه کارمند ها .همه یک ساله گردشگری باز کنین ضرر نمیکنین بعد یک ماه ور دارین .خودمم دارم که دارم پیشنهاد میدم

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
اره کاملا فهمیدم چجوریه دقیق ۲۵ درصد میده اون قسمت سررسیدش کمه و خیلی بیشتر از ۲۳ درصد بانکای دیگه سود میده
فقط دوستان نظرشونو بگن ایران زمین اعتبارش چقدره میشه با خیال راحت حداقل ۱۰۰ تومن بزارم اونجا و ۲۵ درصد هم سود بگیرم؟؟؟؟
والا برای کسی به نظرم مناسب هست که واقعا یک سال بزاره پولش بمونه و نخواد زودتر برداشت کنه
از نظر سود دهی هم اینو در نظر بگیرید که سود ماه اول با آخر ایران زمین تفاوت فاحشی داره و اولا کمه و بعدا (چند ماه بعد ) مابه التفاوت رو میریزه و یجورایی پلکانی هست ولی بانکای دیگه هر ماه سود مشخصه
حالا با این تفاسیر میگم برای کسی که یک سال بخواد بزاره کامل و نخواد دقیق کل سود رو هر ماه برداشت کنه اوکیه

از نظر اعتبار والا همه بانک هستند و اعتبار همه از نظر قانونی یکی هست اما شنیدم با بانک سرمایه یه مشکلاتی دارند و سرمایه این بانک با وام از بانک سرمایه درست شده حالا شاید دروغ باشه نمیدونم
البته پشت هر بانکی هزاران حرف هست و اگه به این حرفها بود تا الان آینده و گردشگری نبودن دیگه

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان نحوه واریز وجه به حساب آینده ساز غیر از روش حضوری چجوریه؟
برای افتتاح حساب میشه کارت کشید؟
اگه ممکنه یه نفر توضیح بده
باید حساب کوتاه مدت تو اینده داشته باشی پولتو بریزی تو حساب کوتاه مدت آینده ، بعد از اون تو بر میدارن برای اینده ساز
برای کسانی که اینترنت بانک آینده دارن و حساب آینده ساز هم دارن
ورود به پیشخوان مجازی آینده -> خدمات حساب -> انتقال وجه به حساب خود شخص -> انتخاب حساب اینده ساز از لیست حساب های مقصد.

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
مثال :
1-اصل 23 ، مثلا 10 تومن دارید 5 میلیون بر دارید بعد 2 ماه ، 2 ماه سود 23 دادن به این 5 میلیون ، از روز اول 21 حساب میکنن 2 درصدش ازتون کم میکنن
2.بله
3. نرخ 21 درصد حساب میکنن 2 درصد جریمه
5.مهم نیست ، تو باز کردن حساب حضوری که میگن مهم نیست نیمیخواد پر کنی .
سلام
اگر کل پولو بخوایم برداریم قبل ار یکسال 2 درصد جریمه به اصل پول تعلق میگیره یا به اون سودها هم تعلق میگیره؟

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
بنظر من این طرح که مثلا سود های کوتا ه مدت بالای 20 میلیون رو هم 15 درصد بدن طرح خوبیه چون به هر حال هم سپرده گذار ضرر نمیکنه همه سود ها دوباره نجومی نمیشه این عادلانه تر هست چون بعضی ها ممکن بخوان بعد چنند ماه پولشون بردارن بخاطر همین بنظر من باید یه تعادلی این وسط حفظ بشه که باعث بشه دو طرف انگیزه لازم داشته باشن

Last edited:

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من امروز دور زدم .بانک اینده دم درش هم ادم نشسته بود افتضاح شلوغ بود .بانک دی مگس پر نمیزد .بانک پارسیان و تجارت صادرات کشاورزی معمولی بود چند نفر نشستن .گردشگری خیلی شلوغ بود خیلی .بچه ها گردشگری یک ساله ضرر زیان نداره بعد یک ماه . من خبر دارم برای همه شعب ویدیو کنفرانس گذاشتن که این دفعه جدی بانک مرکزی ورود کرده همه سود ها کم میشه حتی سود خود حساب ویزه کارمند ها .همه یک ساله گردشگری باز کنین ضرر نمیکنین بعد یک ماه ور دارین .خودمم دارم که دارم پیشنهاد میدم
درود
منم امروز یه سر به بانک آینده زدم خیلی شلوغ بود و ملت فقط داشتن حساب یکساله باز میکردن تمام باجه ها فعال بودند

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
یک ساله گردشگری و اینده توصیه میشه شدید وقت رو از دست ندید .احتمال ادغام بانکها هم هستش .

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
باید حساب کوتاه مدت تو اینده داشته باشی پولتو بریزی تو حساب کوتاه مدت آینده ، بعد از اون تو بر میدارن برای اینده ساز
برای کسانی که اینترنت بانک آینده دارن و حساب آینده ساز هم دارن
ورود به پیشخوان مجازی آینده -> خدمات حساب -> انتقال وجه به حساب خود شخص -> انتخاب حساب اینده ساز از لیست حساب های مقصد.

ممنون از توضیح کاملت
فقط برای افتتاح حساب آینده ساز میشه کارت کشید؟

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اخبارش رو ارسال کردم خدمتان . حساب 23 درصد یکساله
قبلا قابلیت برداشت بعد از یکماه داشت که کف باید 100 م میگذاشتید
الان 23 با مبلغ کم باز میکنند اماه برداشت در سررسید . و زودتر بردارید جریمه میخورید
امروز از 3 تا بانک گردشگری پرسیدم 23 درصد با مبلغ کم با قابلیت برداشت زودتر از موعد وبعد از یکماه ممکنه البته فقط اینهفته برای جذب سپرده

بالا