سلام دوستان عزیز
این حساب جدید بانک گردشگری 23 درصد کارت داره و میشه گذاشت و برداشت ؟
نخیر گواهی سپردس .کوتاه مدت که نیس کارت داشته باشهسلام دوستان عزیز
روزشمارها هنوز معلوم نیست چی میشه . اینا همش حرفهامکان واریز نداشته باشه که خیلی بد میشه !
این روز شمار22 درصد بانک اینده کلا 10 درصد میشن ؟ برای اینها کف حساب بالاتر نزاشتن که اگه اون کف حساب رو رعایت کنیم همون 22 باقی بمونن ؟
از نظر شما که احساساتی شدی دزدیه . ولی کاملا منظقیه . بانک روی 10 میل اولیه شما حساب باز کرده .چه مسخره!! یه دفعه بگید دزدی میکنن دیگه!
۱۰ داشته باشیم توی حساب ۵ برداریم...باید تا موقعی که دوباره ۱۰ نشده ۲۱ بدن بعد که ۱۰ شد دوباره باید ۲۳ بدن دیگه! وگرنه دزدیه!
سود دست بانک نیست که جریمه کنه . ممکنه برداشته باشینسلام
اگر کل پولو بخوایم برداریم قبل ار یکسال 2 درصد جریمه به اصل پول تعلق میگیره یا به اون سودها هم تعلق میگیره؟
اگه حساب کلا بندی جریمه اش چقدره؟روزشمارها هنوز معلوم نیست چی میشه . اینا همش حرفه
روش حساب نکنید . ممکنه اصلا اجازه هیچ حرکتی رو ندن
پولتون زیاده 10 یا 20 میل تو روزشمار حفظ کنید شاید جواب داد
از نظر شما که احساساتی شدی دزدیه . ولی کاملا منظقیه . بانک روی 10 میل اولیه شما حساب باز کرده .
شما صبح از حسابت 10 میلیون برداری صفر بشه . شب 10 میل رو برگردونی انتظار سود داری از بانک ؟
اینم مثل همونه . به حداقل مانده حساب 23 درصد میدن
امکان واریز به این حساب قطع میشه . اینقدر بحث نکنید
سود دست بانک نیست که جریمه کنه . ممکنه برداشته باشین
2 درصد اضافه هایی که گرفتی رو از اصل پول کم میکنن
شما حساب باز می کنید با کف ۱میلیون ۲۳درصد ولی اگر چندروز بعد پول به اون حساب بریزی میشه۲۱ درصد برات حساب یعنی پول اول که حساب بازکردی۲۳درصدسودمیدهندوپولدوم واریزی سودش رو۲۱حساب می کننسلام دوستان.
عزیزی که کامل شرایط حساب بلند مدت آینده ساز آینده رو میدونه لطف می کنه توضیح بده.
من تا دوشنبه نمی تونم بانک برم اگه میشه کامل توضیح بدن متوجه بشیم شرایط چی هستش.
ضمنا ظاهرا باید مبلغی هر ماه واریز بشه میشه بگید اون مبلغ چقدره و به اون مبلغ که هر ماه واریز میشه هم سود ۲۳ درصد تعلق پیدا می کنه.
ممنون. پس موظف که نیستیم هر ماه پولی رو واریز کنیم؟ فکر کردم هر ماه هم یه مبلغی رو باید بریزیم.شما حساب باز می کنید با کف ۱میلیون ۲۳درصد ولی اگر چندروز بعد پول به اون حساب بریزی میشه۲۱ درصد برات حساب یعنی پول اول که حساب بازکردی۲۳درصدسودمیدهندوپولدوم واریزی سودش رو۲۱حساب می کنن
واگرزودتر همببندی حساب ۲۱ حساب میشه
البته معلو نیست که فردا اینده متعهدبمونه وواریز وبرداشت نگه دارد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
نخیر گواهی سپردس .کوتاه مدت که نیس کارت داشته باشه
سود این حساب 23 درصد ، میره به حساب دیگه یا اضافه میشه به خود 23 درصد ؟شما حساب باز می کنید با کف ۱میلیون ۲۳درصد ولی اگر چندروز بعد پول به اون حساب بریزی میشه۲۱ درصد برات حساب یعنی پول اول که حساب بازکردی۲۳درصدسودمیدهندوپولدوم واریزی سودش رو۲۱حساب می کنن
واگرزودتر همببندی حساب ۲۱ حساب میشه
البته معلو نیست که فردا اینده متعهدبمونه وواریز وبرداشت نگه دارد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
همینو امروز پرسیدم از یکی از شعبات ریسشون گفتن ممکنه بر دارن.احتمال داره که آینده ساز امکان واریز و برداشتش غیر فعال بشه ؟