• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
همیشه و همه وقت تبلیغ و توصیه به دیگران برای سرمایه گزاری کار اشتباه و بحث انگیزی هست,اولا اقتصاد قابل پیش بینی نست و اعتبار هیچ جایی روهیچ کسی نمیتونه تایید کنه و دوم اینکه هرچند نیت طرف خیر هم باشه ,این فکر ایجاد میشه که نفعی در اون داره!!! حتی گاهی عده ای چیزیروکه خود قبول ندارند و نزدیکش هم نمیروند روتبیلیغ میکنند که خارج بحث ماست!!! اما میشه گفت بنا بر این دلیل خودم در فلان جا سرمایه گزاری کردم و اگر شرایطش بود مدرک هم ارایه کرد و اگر نمیشد به همین اکتفا کرد که به نظر من فلان مورد خوبه و تمام!!! اما همیشه و مخصوصا الان نباید تبلیغ برای سرمایه گزاری خاص یا بانک و موسسه خاصی داشت.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان دی کفش 100 م هست برای باز کردن حساب 22 درصد ، بعد از یکماه بدون جرمه میتونید بر دارید ، تا یکسال تضمین سود .
فقط تا 8 ام گفتن باز میشه این سپرده

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
همیشه و همه وقت تبلیغ و توصیه به دیگران برای سرمایه گزاری کار اشتباه و بحث انگیزی هست,اولا اقتصاد قابل پیش بینی نست و اعتبار هیچ جایی روهیچ کسی نمیتونه تایید کنه و دوم اینکه هرچند نیت طرف خیر هم باشه ,این فکر ایجاد میشه که نفعی در اون داره!!! حتی گاهی عده ای چیزیروکه خود قبول ندارند و نزدیکش هم نمیروند روتبیلیغ میکنند که خارج بحث ماست!!! اما میشه گفت بنا بر این دلیل خودم در فلان جا سرمایه گزاری کردم و اگر شرایطش بود مدرک هم ارایه کرد و اگر نمیشد به همین اکتفا کرد که به نظر من فلان مورد خوبه و تمام!!! اما همیشه و مخصوصا الان نباید تبلیغ برای سرمایه گزاری خاص یا بانک و موسسه خاصی داشت.
الان گردشگری و اینده سود بالا میدن بقیه 20 هستن یا 6 ماهه یا 3 ماه یک ساله نیستن .کسی از توصیه ما ضرر نمیکنه .میزاره بانک بلند مدت خوشش نیومد بعد یک ماه ور میداره پولشو خرج میکنه .ضرری نداره توش

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان دی کفش 100 م هست برای باز کردن حساب 22 درصد ، بعد از یکماه بدون جرمه میتونید بر دارید ، تا یکسال تضمین سود .
دی هم پس اضافه شدش

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سودش کجا میره ؟ اجباری میره کوتاه مدت ؟ چون قبلا میشد تعیین کرد کجا بره
ماهیت اصلی حساب چی میشه ... مگه قرار نبود ماهی فلان مبلغ بریزیم به حساب ، آینده مون ساخته بشه ؟ :confused:

احتمال داره واریز رو قطع نکنن به جاش سودش از 21 به 15 یا 10 کاهش پیدا کنه

سودش می ره حساب کوتاه مدت یا پس انداز. حساب دفترچه داره و مثل سپرده ی باقی بانک ها کاغذی نیست و امکان برداشت مقداری و باقی موندن بقیه اش هست. البته امروز دفترچه نداشتن و کاغذ پرینت شده دادن به جاش. :D حساب آینده ساز قبلی هم تا 5 شنبه امکان واریز داره و بعد امکان واریزش از بین می ره. آینده سازی هم متوقف شده. :D

احتمالش خیلی بعیده که واریز قطع نشه.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
با توجه به مصوبه بانک مرکزی شما تو هر بانک نمیتونید بیش از یک حساب قرض الحسنه و جاری و بلند مدت داشته باشید

درود ، مصوبه فوق مربوط به حساب جاری ( دسته چک )هست . و شما می متوانید به هر تعداد حساب بلند مدت در هر هر بانکی داشته باشید . حساب آینده ساز هم هم می شود چندین فقره مختلف باز نمود .

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
گردشگری و آینده ساز با توجه به کف مبلغ گزینه های منطقی تری هستن

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
سود این حساب 23 درصد ، میره به حساب دیگه یا اضافه میشه به خود 23 درصد ؟
دست خودتون هست که انتخاب کنید کجابریزید بعدقابلیت برداشت داره با ۲۱درصد

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
اگرداخل هنون ۲۳ درصد از اول انتخاب کنید که ریخته بشه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان قوامین 20 درصد یکساله باز میکنه الان یا 22 یا 23 درصد؟شرایطش چیه؟
ازشعبه قوامین پرسیدم، گفتند سپرده یکساله با کف 50 میلیون 22.5 درصدی باز میکنند که در صورت بستن حساب بعد از 3 ماه 1.5 درصد جریمه دارد.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان لطفا اگر کسی شرایط گسترش رو میدونه برا من ودوستای دیگه بفرمایید شرایط صندوق گسترش چی هست دقیق چند درصد وسود کی میاد

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
گردشگری و آینده ساز با توجه به کف مبلغ گزینه های منطقی تری هستن

دیگه اینکه قطعی گفت کدوم بهتر است ، دی یا گردشگری ، آینده نمیشه به کسی توصیه ای کرد .
دوستان لطفا اگر کسی شرایط گسترش رو میدونه برا من ودوستای دیگه بفرمایید شرایط صندوق گسترش چی هست دقیق چند درصد وسود کی میاد

صندوق گسترش فردای ایرانیان برای بانک آینده هست ، قبلا سودش رو هر 3 ماه میدادند بعد شد هر ماهه ..نرخ خیلی جالبی هم در ماهای اخیر نداشته ماه گذشته 20 بوده نرخ واریز

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سودش می ره حساب کوتاه مدت یا پس انداز. حساب دفترچه داره و مثل سپرده ی باقی بانک ها کاغذی نیست و امکان برداشت مقداری و باقی موندن بقیه اش هست. البته امروز دفترچه نداشتن و کاغذ پرینت شده دادن به جاش. :D حساب آینده ساز قبلی هم تا 5 شنبه امکان واریز داره و بعد امکان واریزش از بین می ره. آینده سازی هم متوقف شده. :D

احتمالش خیلی بعیده که واریز قطع نشه.
آینده سازی از اول معلوم بود یه پوشش هست :general703: نیت ـشون آشکار شد :D

حساب من الان سودش به خودش واریز میشه . البته به کارمنده گفتم رو کوتاه مدت تنظیم کنه ولی یادش رفت ظاهرا
این ماه سودش به در بسته میخوره :general304:

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
بانک آینده
حساب آینده ساز با 23% سود است و دیگر امکان واریز وجه رو نداره و فقط سودش رو می تونید برداشت کنید و اگر بخواهید برداشت کنید با نرخ 21درصد می تونید برداشت کنید و دیگه نمی تونید به حساب مبلغی رو اضافه کنید

کلی با رئیس بانک صحبت کردم و در جواب فقط گفت که هیچی بهشون اعلام نشده که در آینده می شه واریز کرد یا نه و کوتاه مدت های 22 الان تغییر خاصی می کنه یا نه کلا مبهم بود و می گفت که بعدا مشخص می شه

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
اگه آینده ساز امکان واریز نداره، بعدآ چکار کنیم؟ آینده ساز هم موقت مشکل رو حل میکنه

Last edited:

n3w

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
برای فعال کردن اینترنت بانک آینده (کوتاه مدت) چه مدت بعد از ثبت شماره مشتری در سایت بانک ، نام کاربری و پسورد به موبایل sms میشه؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
به هر حال به نفع بانک آینده هست که بیاد ملت رو مجبور کنه حساب سپرده باز کنن، چون قبلا سود مرکب بود و 23% به سود هم تعلق می گرفت و دسترسی به پول هم موجود بود. تا بود خوب بود، و همه چیزای خوبم بالاخره تموم می شن. امروز هم که دلار کشید بالا مثل دیروز و به نظر می آد پول ها داره می ره به اون سمت.

سامان گلریز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کسی از بچه ها از حساب یکساله بانک انصار و بانک سینا خبر داره ؟

بالا