• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
اگه آینده ساز امکان واریز نداره، بعدآ چکار کنیم؟ آینده ساز هم موقت مشکل رو حل میکنه اونهم با مشکلات فراوان: 1-احتمالآ سودش میره به حساب دیگه و به سودش دیگه سود تعلق نمی گیره و در حقیقت سودش کم تر از سود 23 درصد و 21 درصد معمولیه. 2-برای یک برداشت معمولی احتمالآ مرتب باید بریم بانک وبرای من که فقط مرکز استان و یکی دو شهر دیگه شعبه داره و من مرکز استان نیستم، دردسر زیادی داره. 3- امکان واریز نداشتن هم بدترینشه.
امکان واریز فعلا نداره و من تو فرم تنظیم کردم که سودش به حساب کوتاه مدت قبلی واریز بشه که بتونم برداشت کنم چون لازم داشتم

سامان گلریز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
*بانک گردشگری

دوره ******************سود خالص**************** زیان انباشته
9 ماهه منتهی به 31 شهریور 95 1099- میلیارد تومان (زیان) 1256 میلیارد تومان
یک سال منتهی به 31 آذر 94 27- میلیارد و 623 میلیون تومان (زیان) 157 میلیارد تومان
3 ماهه منتهی به پایان سال 93 87 میلیارد و 851 میلیون تومان (زیان) 114 میلیارد تومان
3 ماهه منتهی به پایان سال 92 26 میلیارد و 303 میلیون تومان 3 میلیارد و 945 میلیون تومان

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
به هر حال به نفع بانک آینده هست که بیاد ملت رو مجبور کنه حساب سپرده باز کنن، چون قبلا سود مرکب بود و 23% به سود هم تعلق می گرفت و دسترسی به پول هم موجود بود. تا بود خوب بود، و همه چیزای خوبم بالاخره تموم می شن. امروز هم که دلار کشید بالا مثل دیروز و به نظر می آد پول ها داره می ره به اون سمت.
یه چند باری اینجوری شده,قدری دلار رفته بالا و با توجه به تاثرات عمیق سالهای پیش مردم رفتن خریدن و بعد ضرر کردند!!! یه کم شرایط با قبل فرق داره و تا دلار چند ماهی یه کله بالا نره,جو قدیم ایجاد نمیشه,خیلیا تا شد ۳۸۰۰رفتن خریدن به امید ۴۰۰۰به بالا اما دیدیم که نشد !!! خوشبختانه ۵ سالی میشه جلوی ذلیل شدن بیش از پیش پول ملی گرفته شد و بساط دلالی دلار در سطح وسیع جمع شده که مایه ننگ کشور بود.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
یه چند باری اینجوری شده,قدری دلار رفته بالا و با توجه به تاثرات عمیق سالهای پیش مردم رفتن خریدن و بعد ضرر کردند!!! یه کم شرایط با قبل فرق داره و تا دلار چند ماهی یه کله بالا نره,جو قدیم ایجاد نمیشه,خیلیا تا شد ۳۸۰۰رفتن خریدن به امید ۴۰۰۰به بالا اما دیدیم که نشد !!! خوشبختانه ۵ سالی میشه جلوی ذلیل شدنبیش از پیش پول ملی گرفته شد و بساط دلالی دلار در سطح وسیع جمع شده که مایه ننگ کشور بود.

من 20 خرداد خریدم 3745 و امروزصرافی ها میلی به فروش نداشتن و 3865-70 می فروختن. اونروز من با پوز خرید کردم و امروز می گفت باید کارت به کارت کنید که پول بیاد توی حساب جاش بخرم فوری. داره آروم آروم بالا می ره. بالا رفتنش شاید با سود های 23% پوشش داده می شد، اما با پائین اومدن سود دیگه پوشش داده نمی شه. دیگه بخوان تک نرخی اش کنن هم که بماند.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کسی از بچه ها از حساب یکساله بانک انصار و بانک سینا خبر داره ؟

سینا کف ۵۰ میلیون یکساله ۲۰ درصد واریز سود یک مرحله ایی ، نمیدونم تو این هفته سپرده جدیدی اورده یا نه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
از دوستان کسی اطلاع دقیق داره که ماهیت حساب 22.5% بانک سرمایه با کف 2 میلیون روزشمار هست و یا یکساله؟ و اینکه آیا قراره به واریزیهای بعدی هم فعلا سود 22.5 درصد داده بشه یا خیر؟
اینطوری باز کردن یه حساب با کف پایین در بانک سرمایه میتونه چندین ماه سود بالا برای واریزهای بعد از 11 شهریور به همراه داشته باشه که در هیچ کدوم از بانکهای آینده و گردشگری و ... وجود نداره.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
از دوستان کسی اطلاع دقیق داره که ماهیت حساب 22.5% بانک سرمایه با کف 2 میلیون روزشمار هست و یا یکساله؟ و اینکه آیا قراره به واریزیهای بعدی هم فعلا سود 22.5 درصد داده بشه یا خیر؟
اینطوری باز کردن یه حساب با کف پایین در بانک سرمایه میتونه چندین ماه سود بالا برای واریزهای بعد از 11 شهریور به همراه داشته باشه که در هیچ کدوم از بانکهای آینده و گردشگری و ... وجود نداره.

قبلا روزشمار بود. اما ماهیتش روزشماره ممکنه کم کنن شایدم دور بزنه بانک مرکزی کم نکنه به هر حال انتخاب با خودتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
یعنی بانک سرمایه حساب 22.5 درصد داره که قابلیت واریز و برداشت هم دارن؟
کسی این حساب رو باز کرده؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من چند ماه قبل قوامین یکساله 22 درصدی باز کردم ولی الان شده 22.5 درصد .

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یعنی بانک سرمایه حساب 22.5 درصد داره که قابلیت واریز و برداشت هم دارن؟
کسی این حساب رو باز کرده؟
اونجور که امروز کارمندش به من گفت انگار آره، گفت حسابایی که قبل از 11باز بشه طبق همین روال سود میدن، این بانکای آینده و گردشگری و سرمایه و امثالهم همشون مشکل دارن و مجبورن سود بالا بدن مطمنا برای نگهداشتن مشتریاشون به هر نحوی باشه دستورالعمل بانک مرکزی رو دور میزنن

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من چند ماه قبل قوامین یکساله 22 درصدی باز کردم ولی الان شده 22.5 درصد .

کدوم حساب رو داشتین؟ با چه کفی؟
امروز من آخه قوامین سر زدم طرف گفت سپرده بالای 50 رو 21 ، بالای 100 رو 22 و بالای 200 رو 23 میدیم

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
اگه امکان واریز آینده ساز واقعا از آخر هفته اعلام شده که قطع میشه خیلی بد میشه که!!!!!!!!!!!

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
به نقل از یکی از دوستان:

"سلام عزیزان. به نظر من برید بانک سرمایه حساب کوتاه مدت روزشمار طرح بهار سرمایه باز کنید. فقط 2میلیون پولتون رو بلوکه میکنه. مابقی اون رو هم میتونی واریز کنی و هم برداشت. متصل به کارت عضو شتاب هم هست. تا یک سال هم تضمین کردن که سود 22.5درصد روزشمار میدن و سودشون کم نمیشه به هیچ وجه فقط هم هزار تومن برای تمبر میگیرن. 2،300تومن هم برای کارت شتابتون میگیرن. 10هزار تومن هم اگه بخواید اس ام اس فعال کنید برای فعال کردن اس ام اس میگیرن. تاکید میکنم که حساب کوتاه مدت روزشماره و متصل به کارت شتاب با سود تضمینی 22.۵درصد تا یک سال کامل."

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
به نقل از یکی از دوستان:

"سلام عزیزان. به نظر من برید بانک سرمایه حساب کوتاه مدت روزشمار طرح بهار سرمایه باز کنید. فقط 2میلیون پولتون رو بلوکه میکنه. مابقی اون رو هم میتونی واریز کنی و هم برداشت. متصل به کارت عضو شتاب هم هست. تا یک سال هم تضمین کردن که سود 22.5درصد روزشمار میدن و سودشون کم نمیشه به هیچ وجه فقط هم هزار تومن برای تمبر میگیرن. 2،300تومن هم برای کارت شتابتون میگیرن. 10هزار تومن هم اگه بخواید اس ام اس فعال کنید برای فعال کردن اس ام اس میگیرن. تاکید میکنم که حساب کوتاه مدت روزشماره و متصل به کارت شتاب با سود تضمینی 22.۵درصد تا یک سال کامل."

بشنو و باور نکن !! اگه همه جا روز شمار کم بشه این هم کم میشه ، هیچ تضمینی برای سود حساب روز شمار هیچ جای دنیا وجود نداره این بانک سرمایه از بس اوضاعش پیچیده هستش این حرفها رو الکی به مشتری میزنه که ۲ میلیون فعلا بلوکه کنه که یکم از منجلاب در بیاد .

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
بشنو و باور نکن !! اگه همه جا روز شمار کم بشه این هم کم میشه ، هیچ تضمینی برای سود حساب روز شمار هیچ جای دنیا وجود نداره این بانک سرمایه از بس اوضاعش پیچیده هستش این حرفها رو الکی به مشتری میزنه که ۲ میلیون فعلا بلوکه کنه که یکم از منجلاب در بیاد .

قطعا همینطوره. ولی سرمایه سابقه سود 24.5 درصد دادن به حسابهای سه ماهه رو هم داره که همچنان داره هر سه ماه یکبار تمدیدشون میکنه تا کسی حسابش رو نبنده!
با توجه به اینکه 2 میلیون رو هر موقع که فرد بخواد میتونه بدون جریمه از خود شعبه برداشت کنه و حساب رو ببنده و همینطور با وجود مشکلاتی که این بانک داره باز هم بانکه و مجوز قطعی داره و عضو شتاب و صندوق ضمانت سپرده هاست، تصور میکنم باز کردن این حسابشون میتونه به نفع باشه. بالاخره دست کم 2-3 ماه طول می کشه که باز سودهای روزشمار برسه به مقادیر فعلی.

بالا