الآن هم میده اون ۲۵ درصدش عالیه خودم تصمیم دارم ۱۰۰ حداقل ببرم اونجا حساب کردم نسبت به قوامین و آینده و ... که ۲۳ درصد میدن برای ۱۰۰ تومن ۲ میلیون سود بیشتر گیرمون میاد و به دلیل اینکه پله ای هست حدود ۱۱۰ هزار تومن به شرط اینکه از سودها دوباره سود ۲۲ درصد بگیریم ضرر میکنیم که در برابر ۲ میلیون رقمی نیست بهتر بگم یعنی سود با نرخ ۲۴.۹۵ درصد میده با تضمین یکسال.ایران زمین یه سه ماه ۲۴ویه یکسال سو شناور ۲۵درصد میداد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
روزشمارسرمایه 22.5 درصد روز شماره یا یک ساله؟
یکی میگه روزشمار یکی میگه یک ساله. آخه یک ساله هم که نمیتونه واریز و برداشت داشته باشه. گیج شدیم والا.روزشمار
نه یکساله نیست. سرمایه یکساله با این مقدار سود نداره. اسمش هم اینه:یکی میگه روزشمار یکی میگه یک ساله. آخه یک ساله هم که نمیتونه واریز و برداشت داشته باشه. گیج شدیم والا.
شرایط حساب یکساله ایران زمین به این شکله هر کسی خواست گزینه خوبیه تا یکسال با خیال راحت ۲۵ درصد سود میده
کف حساب باید ۱۰۰ تومن باشه
در صورت برداشت تو سه ماهه اول سود ۱۵ درصد و سه ماهه دوم ۲۰.۵ سه ماهه سوم ۲۲ سه ماهه چهارم سود ۲۳ درصد میده
میرسیم به اصل مطلب یعنی سود پله ای که به این ترتیب هست:
سه ماهه اول ۱۵ درصد ماهانه و ۵.۵ درصد مابلتفاوت سه ماه
سه ماهه دوم ۲۰.۵ درصد ماهانه و ۱.۵ درصد مابلتفاوت شش ماه
سه ماهه سوم ۲۲ درصد ماهانه و ۱ درصد مابلتفاوت نه ماه
سه ماهه چهارم ۲۳ درصد ماهانه و ۲ درصد مابلتفاوت یکسال
بانک ملی چه خبر؟
این حساب سپرده هست یا روزشمار ؟ یعنی قابلیت واریز هم دارد یا نه؟تجارت هم با کف ۷۵ مدت۶ماه۲۲میداد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
بعد یازدهم چی میشه؟فکر کنم کماکان برای مبالغ بالا 17% بده.
میگفتند بالای 10 تومن 23 درصد حساب می کنند کسلام
امروز رفتم گردشگری برای تغییر حساب
گفته بودن 23درصد / منم فرم پر کردم دادم یهو دید گفت زیر 50 تومن 21 درصد هست ! گفتم دیروز نگفتعه بودن چیزی /
خلاصه چون زیر 50 تومن بود 21 زد !
من صبح گردشگری بودم صحبتی از 50 میلیون نکرد گفت 10 . تازه میگفت بعد از یکماه هم شما میتونی تمام یا قسمتی از اصل سپرده رو برداشت کنی بدون جریمه یا کاهش سودسلام
گفته بودن 23درصد / منم فرم پر کردم دادم یهو دید گفت زیر 50 تومن 21 درصد هست ! گفتم دیروز نگفتعه بودن چیزی /
روز شمار 23 درصد ( کوتاه مدت) ؟سلام
والا صبح من مجبور شدم دیگه گفتم باشهمن صبح گردشگری بودم صحبتی از 50 میلیون نکرد گفت 10 . تازه میگفت بعد از یکماه هم شما میتونی تمام یا قسمتی از اصل سپرده رو برداشت کنی بدون جریمه یا کاهش سود
عجب شیر تو شیریه
مبلغت بالای 10 بود ؟والا صبح من مجبور شدم دیگه گفتم باشه
حالا به پدرم گفتم سره راه بره بپرسه ببینم یارو من رو گیر آورده بود یا نه !
2 بار گفتم مگه کف 50 تومن هست ؟! گفت آره
انقدر ام شلوغ بود نمی شد درست بپرسم
روز شمار 23 درصد ( کوتاه مدت) ؟