• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
آخرین اخبار بانک شهر
یکساله 22 درصد بشرط یکماه
امروز مدیر بانک لبخند زد و گفت دوباره امروز شده بشرط یکماه .
برای من که 20 میلیون داشتم، گفتند 22 درصد روزشماره و ممکنه سودش کم بشه و واریز و برداشت فقط حضوری. یک ساله رو هم گفت فقط 15 درصد.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
ضعیت صورت حساب مالی ایران زمین در اآخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پارسیان در آخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پاسارگاد در آخرین صورت حساب خوب هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک آینده در آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان نداشته اما بدهی بانک مرکزی هنوز زیاده ) هست.
وضعیت صورت حساب مالی بانک گردشگریدر آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان بسیار کمتر شده ، اما هنوز در حد کم زیان ده و بدهی هم دارد، درکل وضعیتش نسبت به چند ماه قبل که وحشتاناک وخیم بود بهترشده)
وضعیت صورت حساب مالی بانک مهر اقتصاد در آخرین صورت حساب خوب هست (اما توجه کنید که هنوز مجوز ندارد و مبالغ بالا هنوز ریسک است)
وضعیت صورت حساب مالی بانک سرمایه در آخرین صورت حساب مناسب نیست . (برای سال 95 و 96 صورت حساب نداده ) . صورت حساب 94 موجودی نقد بسیار کم هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک شهر در آخرین صورت حساب خوب بوده (اما نکته اینکه سال 95 و 96 صورت حساب نداده و وضعیت مال اخر سال 94 هست ، عدم شفافیت )
وضعیت صورت حساب مالی بانک دی در آخرین صورت حساب متوسط ، (زیان در حد همون بانک گردشگری بوده اما خوب حجم دارایی ها از گردشگری بیشتر هست و بدهی هم کمتر از گردشگری)
وضعیت صورت حساب مالی بانک قوامین در آخرین صورت حساب متوسط ،(بهتر شده و زیان کم )

Last edited:

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
برای من که 20 میلیون داشتم، گفتند 22 درصد روزشماره و ممکنه سودش کم بشه و واریز و برداشت فقط حضوری. یک ساله رو هم گفت فقط 15 درصد.

یکساله 22 باز میکنن در تهران من 2 شعبه پرسیدم . شعبه دیگه مراجعه کنید

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بانک سرمایه حساب روزشمار با سود 22/5 درصد و حداقل 2 میلیون موجودی باز می کنه و با همین نرخ سود یعنی 22/5 درصد حساب یک ساله بدون حداقل موجودی هم افتتاح میکنه که این حساب یک ساله فقط قابلیت برداشت داره و بعد از یک ماه بدون جریمه هست. فقط نمی دونم چرا تو گواهی حساب بلند مدت نوشته 15 درصد!

android6

Registered User
لایک‌ها
77
ضعیت صورت حساب مالی ایران زمین در اآخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پارسیان در آخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پاسارگاد در آخرین صورت حساب خوب هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک آینده در آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان نداشته اما بدهی بانک مرکزی هنوز زیاده ) هست.
وضعیت صورت حساب مالی بانک گردشگریدر آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان بسیار کمتر شده ، اما هنوز در حد کم زیان ده و بدهی هم دارد، درکل وضعیتش نسبت به چند ماه قبل که وحشتاناک وخیم بود بهترشده)
وضعیت صورت حساب مالی بانک مهر اقتصاد در آخرین صورت حساب خوب هست (اما توجه کنید که هنوز مجوز ندارد و مبالغ بالا هنوز ریسک است)
وضعیت صورت حساب مالی بانک سرمایه در آخرین صورت حساب مناسب نیست . (برای سال 95 و 96 صورت حساب نداده ) . صورت حساب 94 موجودی نقد بسیار کم هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک شهر در آخرین صورت حساب خوب بوده (اما نکته اینکه سال 95 و 96 صورت حساب نداده و وضعیت مال اخر سال 94 هست )
وضعیت صورت حساب مالی بانک دی در آخرین صورت حساب متوسط ، (زیان در حد همون بانک گردشگری بوده اما خوب حجم دارایی ها از گردشگری بیشتر هست و بدهی هم کمتر از گردشگری)
وضعیت صورت حساب مالی بانک قوامین در آخرین صورت حساب متوسط ،(بهتر شده و زیان کم )
ممنون.
یعنی باز کردن حساب 25 درصدی با حد اقل 100 تومن تو بانک ایران زمین رو پیشنهاد نمیکنین؟ بزارم همون قوامین 23 باز کنم؟؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
ممنون.
یعنی باز کردن حساب 25 درصدی با حد اقل 100 تومن تو بانک ایران زمین رو پیشنهاد نمیکنین؟ بزارم همون قوامین 23 باز کنم؟؟

درود ، در حال حاضر خیر پیشنهاد نمیکنم . البته نه بخاطر سلیقه شخصی بلکه بخاطر صورت حساب مالی نامناسب فعلی . کفاف سرمایه پایین در میان بانک های بورسی .

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
درود دوستان، کسانی که بانک آینده سپرده دارن توجه کنن:

طبق صحبت بنده با رئیس دو شعبه بانک آینده در یکی از شهرستان‌ها، کسانی که حساب روزشمار بالای 100 تومن دارن نگران نباشن، نیازی به افتتاح حساب آینده‌ساز ندارن. سود این اشخاص کاهش داده نمی‌شه. البته این منوط به کسانی هست که تا قبل از تابستان حساب باز کردن

نکته: شعبه با شعبه سیاستش فرق می‌کنه، شما هم شخصا از رئیس شعبه سوال بفرمائین و به متن بنده و یا هیچ کس دیگه اکتفا نکنین
بنده هیچ‌گونه مسئولیتی در این خصوص تقبل نخواهم کرد.

موفق باشین

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
الکی به مردم استرس وارد می کنن! یه ده بیست تومن داریم به سودش نیاز داریم بزنیم به زخمی ؛ جایی هم نیست که بشه سرمایه گذاریش کرد؛
الان تقویم رو نگاه کردم ده شهریور مناسبت جالبی داره از یازدهم یکهو قراره مسلمون بشن!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
الکی به مردم استرس وارد می کنن! یه ده بیست تومن داریم به سودش نیاز داریم بزنیم به زخمی ؛ جایی هم نیست که بشه سرمایه گذاریش کرد؛
الان تقویم رو نگاه کردم ده شهریور مناسبت جالبی داره از یازدهم یکهو قراره مسلمون بشن!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
شما میتونین در مهر اقتصاد سپرده باز کنید (روزشمار ۲۳٪)...
مبلغتون کمه و نگران هیچی نباشین..
مبالغ بالای ۱۰۰ میل در این بانک ریسکه

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
پارسیان ۲۲ درصد تا سه ماه نمیشه دست زد
بانک خوب بود
نه شلوغ بود نه خلوت

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
طی تماس تلفنی با مدیرشعبه شاهین شمالی بانک آینده

سپرده های روزشمار 22 درصد به قوت خود باقیست فقط از 11 شهریور نمیشه حساب روزشمار جدید با سود بالاتر از 10 درصد باز کرد

android6

Registered User
لایک‌ها
77

سپرده های روزشمار 22 درصد به قوت خود باقیست فقط از 11 شهریور نمیشه حساب روزشمار جدید با سود بالاتر از 10 درصد باز کرد
این حساب ۲۲ درصد روزشمار کارت هم داره؟ عضو شتاب هست؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

چرا هی میگید ۲۲ ؟؟؟
برای من ۲۳ ٪ بوده! ۳-۴ سال پیش هم باز کردم..
یه طرحی گذاشتن طرح بهار نمیدونم چی ۲ سال پیش...شد ۲۳٪ سودا.

بالا