saman19-6
Registered User
- نوشتهها
- 368
- لایکها
- 399
گویا 10 م کف هست .. برداشت بعد از یکماه تا 4 نوبت ... (هر نوبت هر مقداری بدون ضرر) واریز خیرسلام
این وایر و برداشت که احیانا نداره ؟
کف چقدر هست ؟
گویا 10 م کف هست .. برداشت بعد از یکماه تا 4 نوبت ... (هر نوبت هر مقداری بدون ضرر) واریز خیرسلام
این وایر و برداشت که احیانا نداره ؟
کف چقدر هست ؟
برای من که 20 میلیون داشتم، گفتند 22 درصد روزشماره و ممکنه سودش کم بشه و واریز و برداشت فقط حضوری. یک ساله رو هم گفت فقط 15 درصد.آخرین اخبار بانک شهر
یکساله 22 درصد بشرط یکماه
امروز مدیر بانک لبخند زد و گفت دوباره امروز شده بشرط یکماه .
برای من که 20 میلیون داشتم، گفتند 22 درصد روزشماره و ممکنه سودش کم بشه و واریز و برداشت فقط حضوری. یک ساله رو هم گفت فقط 15 درصد.
ممنون.ضعیت صورت حساب مالی ایران زمین در اآخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پارسیان در آخرین صورت حساب مناسب نیست
وضعیت صورت حساب مالی بانک پاسارگاد در آخرین صورت حساب خوب هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک آینده در آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان نداشته اما بدهی بانک مرکزی هنوز زیاده ) هست.
وضعیت صورت حساب مالی بانک گردشگریدر آخرین صورت حساب متوسط (بین خوب و نا مناسب )(زیان بسیار کمتر شده ، اما هنوز در حد کم زیان ده و بدهی هم دارد، درکل وضعیتش نسبت به چند ماه قبل که وحشتاناک وخیم بود بهترشده)
وضعیت صورت حساب مالی بانک مهر اقتصاد در آخرین صورت حساب خوب هست (اما توجه کنید که هنوز مجوز ندارد و مبالغ بالا هنوز ریسک است)
وضعیت صورت حساب مالی بانک سرمایه در آخرین صورت حساب مناسب نیست . (برای سال 95 و 96 صورت حساب نداده ) . صورت حساب 94 موجودی نقد بسیار کم هست
وضعیت صورت حساب مالی بانک شهر در آخرین صورت حساب خوب بوده (اما نکته اینکه سال 95 و 96 صورت حساب نداده و وضعیت مال اخر سال 94 هست )
وضعیت صورت حساب مالی بانک دی در آخرین صورت حساب متوسط ، (زیان در حد همون بانک گردشگری بوده اما خوب حجم دارایی ها از گردشگری بیشتر هست و بدهی هم کمتر از گردشگری)
وضعیت صورت حساب مالی بانک قوامین در آخرین صورت حساب متوسط ،(بهتر شده و زیان کم )
تا اونجایی که میدونم با کف 20 تومن 17 درصد میدهبانک ملی طرحی چیزی نذاشته؟
ممنون.
یعنی باز کردن حساب 25 درصدی با حد اقل 100 تومن تو بانک ایران زمین رو پیشنهاد نمیکنین؟ بزارم همون قوامین 23 باز کنم؟؟
از 11 شهریور این طرح برمیدارن؟تا اونجایی که میدونم با کف 20 تومن 17 درصد میده
بله دیگه بانک ملی برنداره پس کی برداره؟؟از 11 شهریور این طرح برمیدارن؟
شما میتونین در مهر اقتصاد سپرده باز کنید (روزشمار ۲۳٪)...الکی به مردم استرس وارد می کنن! یه ده بیست تومن داریم به سودش نیاز داریم بزنیم به زخمی ؛ جایی هم نیست که بشه سرمایه گذاریش کرد؛
الان تقویم رو نگاه کردم ده شهریور مناسبت جالبی داره از یازدهم یکهو قراره مسلمون بشن!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
این حساب ۲۲ درصد روزشمار کارت هم داره؟ عضو شتاب هست؟طی تماس تلفنی با مدیرشعبه شاهین شمالی بانک آینده
سپرده های روزشمار 22 درصد به قوت خود باقیست فقط از 11 شهریور نمیشه حساب روزشمار جدید با سود بالاتر از 10 درصد باز کرد
این حساب ۲۲ درصد روزشمار کارت هم داره؟ عضو شتاب هست؟
طی تماس تلفنی با مدیرشعبه شاهین شمالی بانک آینده
سپرده های روزشمار 22 درصد به قوت خود باقیست فقط از 11 شهریور نمیشه حساب روزشمار جدید با سود بالاتر از 10 درصد باز کرد
باشه. برای شما همون 23چرا هی میگید ۲۲ ؟؟؟
برای من ۲۳ ٪ بوده! ۳-۴ سال پیش هم باز کردم..
یه طرحی گذاشتن طرح بهار نمیدونم چی ۲ سال پیش...شد ۲۳٪ سودا.