• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بانکی هست که روز شمار حداقل 20% درصد سود بده ولی بدون مسدودی 2 میلیون؟یا اگه مبلغ کمتر شد حسابو نبندن و پلکانی سود بدن؟
یا جایی میتونم قبل از 11 شهریور سپرده روزشمار با مبلغ کم مثلا یک میلیون،افتتاح کنم که یکسال خیالم راحت باشه و بعدا بهش پول اضافه کنم؟

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
طی تماس تلفنی با مدیرشعبه شاهین شمالی بانک آینده

سپرده های روزشمار 22 درصد به قوت خود باقیست فقط از 11 شهریور نمیشه حساب روزشمار جدید با سود بالاتر از 10 درصد باز کرد
الان من هم تماس گرفتم با رئیس شعبه ای که حساب دارم گفتش چیزی اعلام نکردن

این شعبه شاهین شمالی کدوم استان یا شهر ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
تا اونجایی که میدونم با کف 20 تومن 17 درصد میده

از 11 شهریور این طرح برمیدارن؟

بله دیگه بانک ملی برنداره پس کی برداره؟؟

بعد یازدهم چی میشه؟

بانک ملی چه خبر؟

فکر کنم کماکان برای مبالغ بالا 17% بده.

سپرده جدیدی نداشتن
روزشمار گفت بعد ۱۱ کم میکنیم البته بنده صحت تایید نمیکنم
روزشمار این ماه با یک روز تاخیر و یک روز کمتر سود ریخته شد درواقع ۳۰ روز حساب کرده این ماه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
الان من هم تماس گرفتم با رئیس شعبه ای که حساب دارم گفتش چیزی اعلام نکردن

این شعبه شاهین شمالی کدوم استان یا شهر ؟
کاملا درست هست، گفتن فعلا!!!! تغییر نمیکنه سود حسابهای روزشمار! از طرفی 11ام به بعد دیگه بلند مدت با سود بالای 15% به هیچ عنوان باز نمیکنند!
شما از این دو خبر چه نتیجه ای میگیرید؟
1- اولا حسابهای روزشمار که 22% سود دارند از روز اول به هیچ عنوان سود روزشمارشون تضمین نشده بنابراین بعد از 11ام اگر سود روزشمارشون بکنند 10درصد هیچ اعتراضی نمیشه کرد!
2- در شعب بانک آینده تمام مراجعه کنندگان همین صاحبان حسابهای روزشمار 22% هستند، برای کاهش ازدحام این تصمیم گرفته شده که "فعلا" سودروزشمار 22% حسابهای قدیم تغییر نمیکنه ولی به هیچ عنوان نگفتند که تا آخر سال تغییر نمیکنه شاید یک ماه دیگه بشه 10% بعدش میخواهید چیکار کنید !
3- بهترین کار باز کردن حساب بلندمدت هست که برای یکسال احت هیچ شرایطی سود تعیین شده در هنگام عقد قرار داد سپرده یکساله تغییر نخواهد کرد. حالا هر بانکی که میخواهد باشد بنابه صلاحدید خودتون.
بانک اینده برای مبالغ بالای 500 میلیون حسابهای سپرده یکساله با سودهای خوبی الان داره باز میکنه که 15%ش در برگه سپرده عنوان شده و مابقی یک روز بعد از سررسید واریز سود از سوی شعبه بانک واریز میشه ......

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
کاملا درست هست، گفتن فعلا!!!! تغییر نمیکنه سود حسابهای روزشمار! از طرفی 11ام به بعد دیگه بلند مدت با سود بالای 15% به هیچ عنوان باز نمیکنند!
شما از این دو خبر چه نتیجه ای میگیرید؟
1- اولا حسابهای روزشمار که 22% سود دارند از روز اول به هیچ عنوان سود روزشمارشون تضمین نشده بنابراین بعد از 11ام اگر سود روزشمارشون بکنند 10درصد هیچ اعتراضی نمیشه کرد!
2- در شعب بانک آینده تمام مراجعه کنندگان همین صاحبان حسابهای روزشمار 22% هستند، برای کاهش ازدحام این تصمیم گرفته شده که "فعلا" سودروزشمار 22% حسابهای قدیم تغییر نمیکنه ولی به هیچ عنوان نگفتند که تا آخر سال تغییر نمیکنه شاید یک ماه دیگه بشه 10% بعدش میخواهید چیکار کنید !
3- بهترین کار باز کردن حساب بلندمدت هست که برای یکسال احت هیچ شرایطی سود تعیین شده در هنگام عقد قرار داد سپرده یکساله تغییر نخواهد کرد. حالا هر بانکی که میخواهد باشد بنابه صلاحدید خودتون.
بانک اینده برای مبالغ بالای 500 میلیون حسابهای سپرده یکساله با سودهای خوبی الان داره باز میکنه که 15%ش در برگه سپرده عنوان شده و مابقی یک روز بعد از سررسید واریز سود از سوی شعبه بانک واریز میشه ......
اينطوري كه به ضرر خود بانك هست. هر روزي كه اعلام كنن سود كم شده مردم همه هجوم ميارن كه پولاشون رو بردارن و چون اون موقع ديگه هيچ طرح ديگه اي هم ندارن و اون مهلت قانوني بانك مركزي به پايان رسيده. عملا بانك ورشكسته ميشه و نداره كه پول همه ملت رو همزمان بده.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بانك آينده هم تو گواهي حساب بلند مدتش ميزان سود 15 درصد ذكر شده آيا؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان یه راهنمایی میخام
من میخام ۱۰۰ تومن از قوامین بیارم ایران زمین چیکار باید بکنم؟؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بانك آينده هم تو گواهي حساب بلند مدتش ميزان سود 15 درصد ذكر شده آيا؟

دفترچه میده نوشته سپرده یکساله قابلیت واریز برداشت ۲۱ درصد اولین موجودی ۲۳ درصد
دوستان یه راهنمایی میخام
من میخام ۱۰۰ تومن از قوامین بیارم ایران زمین چیکار باید بکنم؟؟
اولین قدم داشتن حساب در ایران زمین هستش بعدش میتونید از قوامین پایا برنید به ایران زمین یا چک بین بانکی بگیرید با کارمزد البته.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
منم امروز رفتم اینده همه جا نوشته زده بودن که سود های حساب هایی که قبل از ۱۱ شهریور باز بشه تغییر نمیکنه خود کارمند ها و ریسس شعبه هم به همه میگفتند خیالتون راحت باشه روز شمار ۲۲ درصدی که قبل از ۱۱ شهریور باز شده سودش تغییر نمیکنه لازم نیست که ۱ ساله باز کنید .

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
بانک اینده که بعیده همون سود 22 درصد رو ادامه بده !
چند سال قبل هم دقیقا همین وضع پیش اومد که اومدن برای کوتاه مدت کف مبلغ تعیین کردن (اون زمان 23 درصد سود میداد ) من چند روز موجودیم اومد زیر کف که برداشتن حساب رو 10 درصد کردن (با اینکه بعد از یه هفته موجودی رو خیلی بالاتر از کف هم رسوندم ولی سود همون 10 درصد باقی موند و به حالت اول برنگشت )

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
آهن‌ربای جذب سپرده

بانک‌ها مسابقه جذب سپرده را با سه شیوه در پی گرفته‌اند.

اولین روش
این بوده که قراردادهای قبلی با هر نرخی که بوده، حفظ شده است. حتی نرخ‌های 27 درصدی نیز به‌رغم ابلاغیه بانک مرکزی بر قوت خود باقی است.

در روش دوم برخی بانک‌ها حساب‌های روزشمار را به حساب‌های مدت‌دار تبدیل کرده‌اند. در این تبدیل برخی بانک‌ها نرخ سود بالاتر نسبت به قرارداد پیشین و برخی دیگر نیز نرخ سود بالاتر از نرخ سود مصوب علی‌الحساب به مشتری پیشنهاد داده‌اند. در حقیقت حجم قابل‌توجهی از بازار پول را برای مقابله با ابلاغیه بانک‌مرکزی بسیج می‌کنند.

روش سوم هم این بوده که حساب‌های جدیدی در قالب طرح‌های جدید تعریف کرده‌اند. بعضا تعداد این حساب‌ها به 3 عدد هم رسیده است. در قالب طرح‌های جدید که فرصت افتتاح حساب نیز تا آخر هفته در نظر گرفته شده، عمدتا سود بالای 20 درصد در نظر گرفته شده است.

یک رفتار نسبتا مشابه نیز برای افتتاح حساب جدید در اغلب بانک‌ها دیده می‌شود و آن اینکه برای یک مدت کوتاه، حق برداشت اصل سپرده وجود ندارد...

نکته تامل‌برانگیز دیگر این است که نرخ شکست نیز اندک است. در واقع اگر مشتری زودتر از موعد قرارداد، تصمیم به تخلیه حساب بگیرد، تقریبا 2 درصد از سود سپرده‌اش کاسته می‌شود. این عمل خلاف چیزی است که در بند 7 بخشنامه به چشم می‌خورد...

پدیده دیگری نیز در بازی بانک‌ها برای جذب سپرده جلب نظر می‌کند که آن استفاده از صندوق‌های سرمایه‌گذاری است. درحالی‌که در بخشنامه بانک مرکزی صندوق‌ها نیز مکلف به رعایت نرخ سود شده‌اند، اما به نظر پذیرش چنین رویه‌ای در بانک‌ها دور از ذهن است. مراجعه به چند بانک نشان می‌دهد صندوق‌ها کاملا مستقل از ابلاغیه بانک مرکزی به کار خود ادامه خواهند داد...

دنیای اقتصاد

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
بانك سرمايه هم پيام داده براي تعيين تكليف به شعبه مراجعه كنيد . تا ديروز ميگفت كه سود روز شمارش تغيير نمي كنه . البته روزشمار الزامي به ثابت موندن سود نيست ولي مي خوام بگم ايناهم تصميم گرفتن از قافله عقب نمونن

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان من با پیشخوان بانک آینده حداکثر در روز چقدر می تونم به حساب های بانک های دیگه به جز بانک آینده انتقال بدم؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان من با پیشخوان بانک آینده حداکثر در روز چقدر می تونم به حساب های بانک های دیگه به جز بانک آینده انتقال بدم؟

پیشخوان فکر کنم ۵۰ میلیون یا شایدم ۱۰۰و سامانه کلید ۵۰۰ میلیون

n3w

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
طرح 18 درصد روزشمار ب ملی بعد از11 شهریور 10 درصد میشه؟

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
پیشخوان فکر کنم ۵۰ میلیون یا شایدم ۱۰۰و سامانه کلید ۵۰۰ میلیون

من می خوام چند روز دیگه به یک نفر در شش نوبت جمعا مبلغی حدود 20 تومن در یک روز انتقال بدم. ینی مثلا 5 تومن انتقال بدم، بعد از تایید انجام کار 3 تومن دیگه و الی آخر. تا الان در روز نیاز نشده مثلا 20 تومن بخوام به حسابی انتقال بدم. می خوام بدونم به چه روش باید این کار رو بکنم با پیشخوان بانک آینده. فکر نکنم کارت به کارت که مقصد بانک آینده نباشه بشه بیشتر از 3 تومن انتقال داد. ممنون میشم راهنمایی بکنید.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
اولین قدم داشتن حساب در ایران زمین هستش بعدش میتونید از قوامین پایا برنید به ایران زمین یا چک بین بانکی بگیرید با کارمزد البته.

حساب که دارم منظورم اینه با چه ترفندی پولو بکشم بیرون برم بگم 100-150 میخام ببرم بانک دیگه میخان هزار جور سوال پیچم کنن که کجا میبری چرا میبری!!!
با این دستگاه های پز که تو بانک ایران زمین هست تا چقدر میشه توسط کارت پول از قوامین انتقال داد؟
این پایا که فرمودین سقف انتقالش چقدره و همون لحظه پول انتقال داده میشه؟

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بانکی نیست که لزوما اولش دو میلیون برای افتتاح حساب روز شمار نخواد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
طرح 18 درصد روزشمار ب ملی بعد از11 شهریور 10 درصد میشه؟
به من گفت کم میشه اما بازم بپرسید از شعبات دیگه

من می خوام چند روز دیگه به یک نفر در شش نوبت جمعا مبلغی حدود 20 تومن در یک روز انتقال بدم. ینی مثلا 5 تومن انتقال بدم، بعد از تایید انجام کار 3 تومن دیگه و الی آخر. تا الان در روز نیاز نشده مثلا 20 تومن بخوام به حسابی انتقال بدم. می خوام بدونم به چه روش باید این کار رو بکنم با پیشخوان بانک آینده. فکر نکنم کارت به کارت که مقصد بانک آینده نباشه بشه بیشتر از 3 تومن انتقال داد. ممنون میشم راهنمایی بکنید.

میتونید با پیشخوان تنظیم کنید چه تاریخی چه مبلغی واریز بشه اتومات اما دستی هم میشه شما هر دفعه هر مبلغی خواستید از طریق پیشخوان تا سقف ۵۰ میلیون جمعا تو یک روز انتقال بدید فقط باید شماره حساب یا شبای طرف داشته باشید

حساب که دارم منظورم اینه با چه ترفندی پولو بکشم بیرون برم بگم 100-150 میخام ببرم بانک دیگه میخان هزار جور سوال پیچم کنن که کجا میبری چرا میبری!!!
با این دستگاه های پز که تو بانک ایران زمین هست تا چقدر میشه توسط کارت پول از قوامین انتقال داد؟
این پایا که فرمودین سقف انتقالش چقدره و همون لحظه پول انتقال داده میشه؟

ترفند نمیخواد پولتون خجالت بزارید کنار راحت بگید لازم دارم با یه لبخند
دستگاه معمولا ۱۵ میلیون
قوامین سقفش ۵۰ هستش من این مقدار تجربه نداشتم تو قوامین شما برید شعبه چندتا پایا برات میزنه پشت هم اگر نشد مقداریش خودتون قبل ۱۲ شب بزنید بقیش تو شعبه تا دو ساعت بعد تو حسابه

بانکی نیست که لزوما اولش دو میلیون برای افتتاح حساب روز شمار نخواد؟

واسه افتتاح حساب معمولی ۱۰ درصد هیچ کدوم میلیونی نمیخوان مگر اینکه روزشمار بخوایین که ایران زمین با کف ۱۰۰ هزار تومن ۱۸ درصد میده.

بالا