• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بابت همین موضوع که چند صفحه پیش هم نوشته بودن دوستان من از صبح رفتم بانک و این چیزهایی که خیلی از دوستان میگن درست نیست.
۱- تمامی سپرده های روزشمار و ۲۲ درصد میشه ۱۰ درصد، به هر اسمی که باشه عیدانه و خورشید و ... و به هر مبلغی چه بالای ۱۰۰ میلیون چه زیر این مبلغ.
۲- سپرده آینده‌ساز قابلیت واریز نداره و فقط برداشت داره که اونم باعث جریمه کل موجودی به ۲۱ درصد میشه نه همون مقداری که برداشت میکنین.
من ديروز تلفني صحبت كردم و امروز هم مراجعه كردم و با خود رئيس شعبه صحبت كردم و گفتن كه كسايي كه از قبل حساب بازكردن سودشون همون 22 درصد ميمونه و كسايي كه بعد از يازده شهريور حساب باز كنند سودشون ده درصد هست. و به من گفت نيازي نيست هيچ كاري بكني و همون سودي كه تا حالا هر ماه برات واريز ميشد سر موعد برات واريز ميشه و جاي هيچ نگراني نداره. فقط هم من نبودم حدود صد نفر ديگه هم توي شعبه بودن كه به همه همينو ميگفت.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام کسی به بانک سرمایه مراجعه نکرده واسه اس ام اسی که دادن ببین چی شده؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نکته ای که قابل توجه هست اینه که حساب های روزشمار که دست خودشونه بانک ها و با این تصویب اخیر هم میتونن تا 10 درصد برسونن نکته دوم هم اینکه سپرده های امسال بالاخره تا سال دیگه هر کسی داشته باشه تمام میشه و از اون به بعد برای تمدید این روال رو میخوان درست کنن که برای سپرده گذاری 15 درصد میدن و با 2 تا 3 درصد ترجیحی که بانک مرکزی به نرخ 15 تا 18 درصدی که مد نظرشه عملا میرسه با این روش سپرده گذاری که بانک مرکزی برای بانک ها تعیین کرده.
فقط این وسط کسایی که خرج زندگیشون از حاصل تلاش سالها پس انداز و سپرده گذاری میگذشت در فقر بیشتری فرو میروند و اقای سیف و بقیه کارشناسانی که تصمیم اینچنینی میگیرند هم به بیشتر شدن فقر مردم عادی که با همین پس انداز ها و خانه اجاره ای و زندگی سخت فعلی بود بیشتر کمک میکنن تا با نرخ تورم بصورت اسمی و بالا رفتن اجاره خونه ها و قیمت طلا و دلار و املاک و.... پدر مردم در بیاد.

اون قشری هم که درفاه بوده همیشه در رفاه خواهند بود چون احتیاجی به سپرده بانکی یا امثال این چیزها ندارند.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من ديروز تلفني صحبت كردم و امروز هم مراجعه كردم و با خود رئيس شعبه صحبت كردم و گفتن كه كسايي كه از قبل حساب بازكردن سودشون همون 22 درصد ميمونه و كسايي كه بعد از يازده شهريور حساب باز كنند سودشون ده درصد هست. و به من گفت نيازي نيست هيچ كاري بكني و همون سودي كه تا حالا هر ماه برات واريز ميشد سر موعد برات واريز ميشه و جاي هيچ نگراني نداره. فقط هم من نبودم حدود صد نفر ديگه هم توي شعبه بودن كه به همه همينو ميگفت.
سلام دوست عزیزحساب۲۳درصد اگر برداشت کنی مثلا ۵۰میلیون داری ۱۰میلیون برداری اون ده میلیون روبا سود۲۱درصد حساب می کنن و۴۰میلیون مابغی رو۲۳ درصد سود می دهند من‌این حساب رو دارم وازش هم برداشت کردم با اطمینان می گم
در مورد روز شمار هم ریس شعبه که دوستم هست به طور قطعی می گفت میاذ شنبه پایین من فقط حرف ایشون گفتم برا همین من رفتم سرمایه باز کردم روز شمار هست این هم ولی با اطمینان می گفت پایین نمی یاد چون مبلغ زیادی نبود گفتم میزارم سرمایه اگرهم اومد پایین مهم نیست چون بالاخره تو این هفته ها باید برداشت کنم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ور ضمن قوامین هم اصرار داشت ربیع ۴ که ۲۰درصد هست تا سال اینده پایین نمیاد

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کسی نیست جواب بده
سلام من امروز رفتم بانک سپه حساب یکساله 18 درصد باز کرد پول از یه بانک دیگه ساتنا کردم به کارت سپه خودم بعد رفتم برای افتتاح حساب کارمند بانک رمز و کارت بانک سپه گرفت بعد با کارتخوان جلوش پول 100 میلیون کارت کشید و گفت حساب بلند مدت باز کرده مگه نباید از داخل خود سیستم پول جابجا کنن؟ الان یه اس ام اس آمده نوشته پرداخت پایاه فروش-؟10000000

اره اینطوریه با دستگاه میکشه یه رسیدم با کارت سپرده بهت میده مشکلی نیست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
منم امروز رفتم یکساله ۲۵ درصد باز کردم بالای ۱۰۰ تومن
درضمن یکی ۵۰۰ تومن آورده بود سه ماهه باز کرد و رئیس گفت این سه ماهه ها در واقع قابلیت تمدید خودکار دارن و تا یکسال تضمینی سود ۲۴ درصد میده برای سرمایه بالای ۲۰۰ تومن
بله همین که شما فرمودید دیروز هم دقیقا به من توشعبه گفتند ولی واقعا این ۳ماه تمدید خودکار هست.
حتی من‌سوال کردم چرا بانک یکساله نمی کنه با قابلیت برداشت ۳ماه که خاطر مشاری راحت باشه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بابت همین موضوع که چند صفحه پیش هم نوشته بودن دوستان من از صبح رفتم بانک و این چیزهایی که خیلی از دوستان میگن درست نیست.
۱- تمامی سپرده های روزشمار و ۲۲ درصد میشه ۱۰ درصد، به هر اسمی که باشه عیدانه و خورشید و ... و به هر مبلغی چه بالای ۱۰۰ میلیون چه زیر این مبلغ.
۲- سپرده آینده‌ساز قابلیت واریز نداره و فقط برداشت داره که اونم باعث جریمه کل موجودی به ۲۱ درصد میشه نه همون مقداری که برداشت میکنین.
به نظر من هم این به واقعیت نزدیک تره. چون با اطلاع رسانی بانک ها، بخش عمده ای از سپرده گذاران سپرده ها رو تبدیل به یک ساله کردن اینها دیگه ترسی از کم کردن سود روزشمار ندارن چون اونهایی هم که حساب روزشمار دارن و تبدیل نکردن لابد مبلغ قابل توجهی تو حسابشون نبوده که حالا به خاطر کم شدن سود بخوان حسابشون رو ببندن. بنابراین با خیال راحت حساب های روزشمار رو میکنن 10 درصد و هیچ اتفاقی هم نمی افته.
یک ساله جدید هم که قانونا بیشتر از 15 نمی تونن باز کنن.
در مورد آینده ساز هم به احتمال زیاد تغییر موجودی بیشتر از 2 درصد جریمه خواهد داشت چون با صراحت اعلام نمی کنن بعدا کسی هم نمی تونه اعتراضی کنه.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
به من رسید نداد مشکلی داره؟

نه اگر تو کارت سپردت مبلغ نوشته همون کافیه ، حتی تو اینترنت بانک و همراه بانکش بلند مدت نوشته و حساب تو سیستمشون تعریف شده.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستانی که تو بانک آینده یک ساله بازکردن لطفا راهنمایی کنید :
سپرده یک ساله بلند مدت که باز میکنیم تو برگه ای که پر میکنید 23 درصد نوشته یا نه ؟
و دفترچه هست یا کارت ؟

سود ننوشته دفترچه هستش تو دفترچه نوشته یکساله

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493

جالب که من دو روز حسابم رو تبدیل کردم و الان هم با رئیس شعبه صحبت کردم و گفت که به نه همچین چیزی نیست

واقعا آدم نمی دونه تو این مملکت چه وضعی است که هر شعبه برای خودش تصمیم می گیره بالاخره کوتاه مدت قدیمی 22 می مونه یا نه

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
بهترین معلم، تاریخ هست. ببینید الان در پایان شش ماهه اول سال هستیم و تا پایان سال نیمی دیگر باقی مانده. الان یک شل کن/سفت کن انجام میدند که سپرده هایی بمدت مشخص بدون برداشت در نزد بانکها باقی بمونه . بعد از حدود شش ماه در اسفند ماه همانند اسلهای گذشته انواع حسابهای کوته مدت با نرخ های سود بالاتر از مصوبه بانک مرکزی ارائه میشه و مسابقه جذب سرمایه های مردم بین بانک ها شروع میشه . همین سال پیش که دی یا بهمن بود بانک اینده طرح روزشمار 22 درصدی ارائه کرد مگر اتفاقی افتاد؟ اون زمان هم مگر بانک مرکزی مصوبه نرخ سود سپرده ها اعلام نکرده بود؟ ولی هیچ اقدامی برعلیه بانکها جز چند مصاحبه و تهدید بانک ها نکرد! اقتصاد ما نسبت به یکسال پیش خیلی متحول شده؟ نه اصلا! ایا شش ماه دیگه اقتصاد ما دگرگون میشه و شبیه آلمان و کره جنوبی و .. میشه ؟ نه اصلا! پس این شل کن/سفت کن ها همچنان ادامه خواهد داشت! فرض کنید در ماههای آینده بگو مگوهای لفظی ایران و آمریکا در مورد برجام تندتر بشه و تحریم های کوچک ولی جدید برعلیه ما تصویب بشه،اولین اثرش در کند شدن روند بهبود اقتصاد بیمار ما هست که نیاز به آرامش چندین ساله برای بهبودی آرام آرام داره. وقتی اقتصاد روند بهبودیش کند بشه برای جلوگیری از مشاهده اثرات بیشترش بهترین کار دادن سود بیشتر سپرده به مردم بعنوان مرهم بر کاهش ارزش پول ملی هست. پس پیش بینی باید بکنیم که الان سفت و سخت میگیرند تا شش ماه اینده و بهمن/اسفند دوباره طرحهای مشابه با نرخهای سود بالا ارائه خواهند کرد. مگر اینکه اقتصاد ایران رشد و تحول خوبی بدست بیاره که دورنمای اون کمی دست نیافتنی هست.

احسنت. درست فرمودید. دقیقا همینطوره.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
جالب که من دو روز حسابم رو تبدیل کردم و الان هم با رئیس شعبه صحبت کردم و گفت که به نه همچین چیزی نیست

واقعا آدم نمی دونه تو این مملکت چه وضعی است که هر شعبه برای خودش تصمیم می گیره بالاخره کوتاه مدت قدیمی 22 می مونه یا نه
من زنگ زدم روابط عمومي بانك آينده و با كارشناسشون صحبت كردم و گفت كه هر شعبه ميتونه خودش سود خودشو نسبت به شرايطي كه داره تعيين كنه و گفت شما حتما بايد بريد همون شعبه اي كه حساب داريد و با مدير شعبه صحبت كنيد كه من هم همينكارو كردم.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
روزشمار قوامین رو میتونم سالانش کنم؟سالانش قابلیت واریز و برداشت داره؟کارت داره؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
من اینده رفتم برای تبدیل روز شمار به ۱ ساله ولی رییس شعبه با قاطعیت گفت که سود سپرده کوتاه مدت که قبل از ۱۱ شهریور باز شده باشه به هیچ عنوان کم نمیشه خیالتون راحت باشه .

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115

کارمندشون بهم گفته بود که هیچ دستوری نیومده, ممکنه همینطور 22% بمونه یا ممکنه بشه 10% درمورد کف بیشتر هم که پرسیدم بازم همون جملش رو تکرار کرد. بجز این جمله, هرکی چیز دیگه ای گفته از خودش دراورده, بقول خودتون به هر کدوم از بچه های همین انجمن یک چیزی گفتن! تو این شرایط بهترین کار کاهش ریسک است ماهایی که 22% رو کردیم 21% در بدترین حالت 1% ضرر می کنم ولی اونی که 22% رو همونطور نگه داشت در بهترین حالت 1% بیشتر از ما میگیره ولی در بدترین حالت 11% ضرر میکنه. البته خودم شخصا 1 میلیون و خورده ای ته حساب روزشمارم گذاشتم که اگر خبری نبود دوباره بریزم روزشمار

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بانک سرمایه ام حسابا روز شمارو تبدیل کرد به سالانه ولی کارمندا پیشنهاد میدادن که بذارین 2 تومنکف حساب روز شمار بمونه میگفتن بانک تلاش میکنه روز شمارا قبل 11 رو همون سود 22 بده

milad_mech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بهترین معلم، تاریخ هست. ببینید الان در پایان شش ماهه اول سال هستیم و تا پایان سال نیمی دیگر باقی مانده. الان یک شل کن/سفت کن انجام میدند که سپرده هایی بمدت مشخص بدون برداشت در نزد بانکها باقی بمونه . بعد از حدود شش ماه در اسفند ماه همانند اسلهای گذشته انواع حسابهای کوته مدت با نرخ های سود بالاتر از مصوبه بانک مرکزی ارائه میشه و مسابقه جذب سرمایه های مردم بین بانک ها شروع میشه . همین سال پیش که دی یا بهمن بود بانک اینده طرح روزشمار 22 درصدی ارائه کرد مگر اتفاقی افتاد؟ اون زمان هم مگر بانک مرکزی مصوبه نرخ سود سپرده ها اعلام نکرده بود؟ ولی هیچ اقدامی برعلیه بانکها جز چند مصاحبه و تهدید بانک ها نکرد! اقتصاد ما نسبت به یکسال پیش خیلی متحول شده؟ نه اصلا! ایا شش ماه دیگه اقتصاد ما دگرگون میشه و شبیه آلمان و کره جنوبی و .. میشه ؟ نه اصلا! پس این شل کن/سفت کن ها همچنان ادامه خواهد داشت! فرض کنید در ماههای آینده بگو مگوهای لفظی ایران و آمریکا در مورد برجام تندتر بشه و تحریم های کوچک ولی جدید برعلیه ما تصویب بشه،اولین اثرش در کند شدن روند بهبود اقتصاد بیمار ما هست که نیاز به آرامش چندین ساله برای بهبودی آرام آرام داره. وقتی اقتصاد روند بهبودیش کند بشه برای جلوگیری از مشاهده اثرات بیشترش بهترین کار دادن سود بیشتر سپرده به مردم بعنوان مرهم بر کاهش ارزش پول ملی هست. پس پیش بینی باید بکنیم که الان سفت و سخت میگیرند تا شش ماه اینده و بهمن/اسفند دوباره طرحهای مشابه با نرخهای سود بالا ارائه خواهند کرد. مگر اینکه اقتصاد ایران رشد و تحول خوبی بدست بیاره که دورنمای اون کمی دست نیافتنی هست.
بهترین معلم تاریخ هست درسته. ولی فراموش نکنید که پارسال دولت انتخابات رو در پیش داشت و از هر اقدامی که موجب ریزش رای بشه اجتناب می کرد ولی امسال چی؟

بالا