دوست عزیز ما چی بگیم بالاخره بانک هست وبانک مرکزی پشت بانکها هست چون بانک هست نباید جای نگرانی داشته باشه ودرضمنشما یه فردا صبح برو توشعبه اینده حظور سپرده گذارهارو ببین اگر قانع شدی حساب باز کن نشدی برویه بانک دیگه سربزنعزیزانی که تو آینده حساب دارین خواهشا بدون تعصب بگید که برای مبلغ حدود 30 میلیون تومان بانک آینده مطمئن هست ؟
میشه اطمینان کرد ؟ چون تمام کارکردمو حمع کردم کل زندگیم همین 30 تومن هست ممنونم
فک کنم 50 تومن باید باشه البته بستگی به درگاه دارهسلام دوستان به سوال
از کارت های بانک آیندخ روزانه چقدر میشه خرید کرد؟ میشه مثلا یهو یجا 500 600 میلیون کارت کشید و خرید کرد؟ یا محدودیت داره ؟
واقعا چرا ما ایرانی ها این همه همدیگه رو قضاوت میکنیم!؟؟وای چقدر حرف زدن این چند روزه .چقدر اطلاعات بانکی مردم کمه .۴ تا روزنامه سایت بخونین چندتا چیز یاد بگیرین دیگه چیز های ساده رو نپرسین اینجا .
این فقط برا من اومده؟
چکار دارن؟
یکساله غیر قابل برداشت؟تو پست های قبلی تاپیک کامل توضیح دادن ..... برای شما تنها نیومده ....به من گفتند چون قراره یازدهم سودها کم بشه بیاید سپرده 23 درصدی یکساله باز کنید که تا یکسال سودش کم نشه .
امیدوارم این 21 درصد درست باشه چون خودشون هم با شک و تردید میگن، ولی 23 درصد سپرده اولیه رو با اطمینان میگن.کارمندشون بهم گفته بود که هیچ دستوری نیومده, ممکنه همینطور 22% بمونه یا ممکنه بشه 10% درمورد کف بیشتر هم که پرسیدم بازم همون جملش رو تکرار کرد. بجز این جمله, هرکی چیز دیگه ای گفته از خودش دراورده, بقول خودتون به هر کدوم از بچه های همین انجمن یک چیزی گفتن! تو این شرایط بهترین کار کاهش ریسک است ماهایی که 22% رو کردیم 21% در بدترین حالت 1% ضرر می کنم ولی اونی که 22% رو همونطور نگه داشت در بهترین حالت 1% بیشتر از ما میگیره ولی در بدترین حالت 11% ضرر میکنه. البته خودم شخصا 1 میلیون و خورده ای ته حساب روزشمارم گذاشتم که اگر خبری نبود دوباره بریزم روزشمار
در مورد درصد سود روایتها متفاوته اما اکثرا همون21 را عنوان می کننددرود
دوستان من حساب کوتاه مدت آیندمو با پیشخوان منتقل کردم به آینده ساز. حالا میخوام بدونم این مبلغ اضافه شده چند درصد بهش سود تعلق میگیره. 21 یا 23 ؟
پ.ن" ضمنا 7 تومن هم ته کوتاهه که طرح عیدانه بود نگه داشتم .
ممنونم .
نه 1 تومن حساب کتاب نداره. مهم نیست فعلا این ماهو سر میکنم ببینم بعد چطور میشه. اینا خودشونم نمیدونن چه غلطی دارن میکنن. فقط ملت بدبختو این وسط اسیر حماقت خودشون کردن .در مورد درصد سود روایتها متفاوته اما اکثرا همون21 را عنوان می کنند
عیدانه مگه کفش یک میلیون نیست؟؟
اگر به پولتون حداقل چند ماه نیاز ندارید کلا برید شعبه آینده ساز جدید باز کنید هم پولی که امروز انتقال دادید را سپرده کنید هم مازاد 6میلیون داخل عیدانه .
امیدوارم بانک اینده باهوش تر از این باشه که بخواد همچین کاری بکنه چون مهمترین فاکتور اعتماد هست و وقتی مشتری اطمینانش رو از دست بده دیگه اگر سودشون رو 100% هم بکنه, کسی اونجا نمیره. نمونش ماجرای خودم با موسسه کوثر که دیگه کلا دورش رو یک خط قرمز کشیدم حالا هرچقدر هم که میخوان سود بدندامیدوارم این 21 درصد درست باشه چون خودشون هم با شک و تردید میگن، ولی 23 درصد سپرده اولیه رو با اطمینان میگن.
فقط آینده نیست کلا تا شنبه وضعیت همه بانکها نا مشخصه تنها چیزی که مشخصه اینه که سپرده مدت دار مثلا یکساله تا آخر یکسال همون سودی را داره که الان اعلام میشه اما روزشمار یا شبه روزشمارها مثل آینده ساز هیچ بانکی تکلیفش مشخص نیست اگر بانک مرکزی سفت بگیره همه میشه 10درصد اگر سفت نگیره کمتر ازدو ماه دوباره 23درصد ها میاد بالا .امیدوارم بانک اینده باهوش تر از این باشه که بخواد همچین کاری بکنه چون مهمترین فاکتور اعتماد هست و وقتی مشتری اطمینانش رو از دست بده دیگه اگر سودشون رو 100% هم بکنه, کسی اونجا نمیره. نمونش ماجرای خودم با موسسه کوثر که دیگه کلا دورش رو یک خط قرمز کشیدم حالا هرچقدر هم که میخوان سود بدند
کوتاه مد ت ها میشه 10 درصد یکساله 15 درصد .الان اگه دفترچه 10 درصد یا حسابی دارین که کارت داره یعنی کوتاه مدت هر لحظه بانک میتونه بزنه زیرش .ریس بانک پسر خاله ما نیست تابع قوانین بانک مرکزی هستن . بلند مدت یعنی به شما برگه سپرده یک ساله بده یکنی تا یک سال مسدوده حساب و نمیتونن کمش کنن .تموم شد .کل پروسه بانکی رو تو 2 خط گفتم دیگه اینقدر کش قوص نداره درس فرانسه که نیس بابا سختش میکنین .واقعا چرا ما ایرانی ها این همه همدیگه رو قضاوت میکنیم!؟؟
دوست عزیز فهمیدیم که روزنامه و سایت و ... زیاد میخونی و اطلاعات شما زیاده بهتره اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار بدین یا پیش خودتون محفوظ نگه دارین لازم نیست در مورد دیگران قضاوت کنین **** بانکی ایران اونقد پیچیده هست که هر کسی به همین آسونی ازش سر در نیاره. بعضیا شاید تازه مدیریت زندگی خودشون رو به دست گرفتن (از لحاظ مالی) و طبیعیه که اطلاعاتشون کمتر باشه نسبت به دیگران و ...
دارهمیخوام 20 تومن تو آینده حساب باز کنم
این 20 تومن تو کارت بانک ایران زمینمه
آیا دستگاه POS داخل شعبشون این قابلیت رو داره که واسه افتتاح حساب 20 تومن کارت بکشم ؟