• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
رئیس جمهور روحانی در گفتگو مستقیم با مردم

سود بانکی باید 11 درصد باشد
سود تسهیلات بانکی باید 15تا 16 درصد باشد

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
عزیزانی که تو آینده حساب دارین خواهشا بدون تعصب بگید که برای مبلغ حدود 30 میلیون تومان بانک آینده مطمئن هست ؟
میشه اطمینان کرد ؟ چون تمام کارکردمو حمع کردم کل زندگیم همین 30 تومن هست ممنونم
دوست عزیز ما چی بگیم بالاخره بانک هست وبانک مرکزی پشت بانکها هست چون بانک هست نباید جای نگرانی داشته باشه ودرضمن‌شما یه فردا صبح برو توشعبه اینده حظور سپرده گذارهارو ببین اگر قانع شدی حساب باز کن نشدی برویه بانک دیگه سربزن

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوستان به سوال
از کارت های بانک آیندخ روزانه چقدر میشه خرید کرد؟ میشه مثلا یهو یجا 500 600 میلیون کارت کشید و خرید کرد؟ یا محدودیت داره ؟
فک کنم 50 تومن باید باشه البته بستگی به درگاه داره
این سقف رو خودتون فک کنم با درخواست خودتون میتونین افزایش بدین

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
وای چقدر حرف زدن این چند روزه .چقدر اطلاعات بانکی مردم کمه .۴ تا روزنامه سایت بخونین چندتا چیز یاد بگیرین دیگه چیز های ساده رو نپرسین اینجا .

android6

Registered User
لایک‌ها
77
وای چقدر حرف زدن این چند روزه .چقدر اطلاعات بانکی مردم کمه .۴ تا روزنامه سایت بخونین چندتا چیز یاد بگیرین دیگه چیز های ساده رو نپرسین اینجا .
واقعا چرا ما ایرانی ها این همه همدیگه رو قضاوت میکنیم!؟؟
دوست عزیز فهمیدیم که روزنامه و سایت و ... زیاد میخونی و اطلاعات شما زیاده بهتره اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار بدین یا پیش خودتون محفوظ نگه دارین لازم نیست در مورد دیگران قضاوت کنین **** بانکی ایران اونقد پیچیده هست که هر کسی به همین آسونی ازش سر در نیاره. بعضیا شاید تازه مدیریت زندگی خودشون رو به دست گرفتن (از لحاظ مالی) و طبیعیه که اطلاعاتشون کمتر باشه نسبت به دیگران و ...

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
این فقط برا من اومده؟
چکار دارن؟
c92c65ab2900dbdc16ddc35b0949a658.jpg

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این فقط برا من اومده؟
چکار دارن؟

تو پست های قبلی تاپیک کامل توضیح دادن ..... برای شما تنها نیومده ....به من گفتند چون قراره یازدهم سودها کم بشه بیاید سپرده 23 درصدی یکساله باز کنید که تا یکسال سودش کم نشه .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
تو پست های قبلی تاپیک کامل توضیح دادن ..... برای شما تنها نیومده ....به من گفتند چون قراره یازدهم سودها کم بشه بیاید سپرده 23 درصدی یکساله باز کنید که تا یکسال سودش کم نشه .
یکساله غیر قابل برداشت؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگر میشه اینترنتی با پیشخوان حساب 23 بازکرد مردم چرا این قدر ریختند تو این شعبه ها . عجب

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کارمندشون بهم گفته بود که هیچ دستوری نیومده, ممکنه همینطور 22% بمونه یا ممکنه بشه 10% درمورد کف بیشتر هم که پرسیدم بازم همون جملش رو تکرار کرد. بجز این جمله, هرکی چیز دیگه ای گفته از خودش دراورده, بقول خودتون به هر کدوم از بچه های همین انجمن یک چیزی گفتن! تو این شرایط بهترین کار کاهش ریسک است ماهایی که 22% رو کردیم 21% در بدترین حالت 1% ضرر می کنم ولی اونی که 22% رو همونطور نگه داشت در بهترین حالت 1% بیشتر از ما میگیره ولی در بدترین حالت 11% ضرر میکنه. البته خودم شخصا 1 میلیون و خورده ای ته حساب روزشمارم گذاشتم که اگر خبری نبود دوباره بریزم روزشمار
امیدوارم این 21 درصد درست باشه چون خودشون هم با شک و تردید میگن، ولی 23 درصد سپرده اولیه رو با اطمینان میگن.

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
درود
دوستان من حساب کوتاه مدت آیندمو با پیشخوان منتقل کردم به آینده ساز. حالا میخوام بدونم این مبلغ اضافه شده چند درصد بهش سود تعلق میگیره. 21 یا 23 ؟
پ.ن" ضمنا 7 تومن هم ته کوتاهه که طرح عیدانه بود نگه داشتم .
ممنونم .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
درود
دوستان من حساب کوتاه مدت آیندمو با پیشخوان منتقل کردم به آینده ساز. حالا میخوام بدونم این مبلغ اضافه شده چند درصد بهش سود تعلق میگیره. 21 یا 23 ؟
پ.ن" ضمنا 7 تومن هم ته کوتاهه که طرح عیدانه بود نگه داشتم .
ممنونم .
در مورد درصد سود روایتها متفاوته اما اکثرا همون21 را عنوان می کنند
عیدانه مگه کفش یک میلیون نیست؟؟
اگر به پولتون حداقل چند ماه نیاز ندارید کلا برید شعبه آینده ساز جدید باز کنید هم پولی که امروز انتقال دادید را سپرده کنید هم مازاد 6میلیون داخل عیدانه .

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
در مورد درصد سود روایتها متفاوته اما اکثرا همون21 را عنوان می کنند
عیدانه مگه کفش یک میلیون نیست؟؟
اگر به پولتون حداقل چند ماه نیاز ندارید کلا برید شعبه آینده ساز جدید باز کنید هم پولی که امروز انتقال دادید را سپرده کنید هم مازاد 6میلیون داخل عیدانه .
نه 1 تومن حساب کتاب نداره. مهم نیست فعلا این ماهو سر میکنم ببینم بعد چطور میشه. اینا خودشونم نمیدونن چه غلطی دارن میکنن. فقط ملت بدبختو این وسط اسیر حماقت خودشون کردن .

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
آقا قضیه بانک آینده و شهر چیه sms دادن برای سود روزشمار ؟

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
امیدوارم این 21 درصد درست باشه چون خودشون هم با شک و تردید میگن، ولی 23 درصد سپرده اولیه رو با اطمینان میگن.
امیدوارم بانک اینده باهوش تر از این باشه که بخواد همچین کاری بکنه چون مهمترین فاکتور اعتماد هست و وقتی مشتری اطمینانش رو از دست بده دیگه اگر سودشون رو 100% هم بکنه, کسی اونجا نمیره. نمونش ماجرای خودم با موسسه کوثر که دیگه کلا دورش رو یک خط قرمز کشیدم حالا هرچقدر هم که میخوان سود بدند

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
امیدوارم بانک اینده باهوش تر از این باشه که بخواد همچین کاری بکنه چون مهمترین فاکتور اعتماد هست و وقتی مشتری اطمینانش رو از دست بده دیگه اگر سودشون رو 100% هم بکنه, کسی اونجا نمیره. نمونش ماجرای خودم با موسسه کوثر که دیگه کلا دورش رو یک خط قرمز کشیدم حالا هرچقدر هم که میخوان سود بدند
فقط آینده نیست کلا تا شنبه وضعیت همه بانکها نا مشخصه تنها چیزی که مشخصه اینه که سپرده مدت دار مثلا یکساله تا آخر یکسال همون سودی را داره که الان اعلام میشه اما روزشمار یا شبه روزشمارها مثل آینده ساز هیچ بانکی تکلیفش مشخص نیست اگر بانک مرکزی سفت بگیره همه میشه 10درصد اگر سفت نگیره کمتر ازدو ماه دوباره 23درصد ها میاد بالا .
البته عقل حکم میکنه سود بانکی مثل آینده گردشگری و.....باید بیشتر از ملی و صادرات و....باشه اگر نه کسی عقلشو از دست نداده بانک ملی را ول کنه بره مثلا تو گردشگری حساب باز کنه.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
واقعا چرا ما ایرانی ها این همه همدیگه رو قضاوت میکنیم!؟؟
دوست عزیز فهمیدیم که روزنامه و سایت و ... زیاد میخونی و اطلاعات شما زیاده بهتره اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار بدین یا پیش خودتون محفوظ نگه دارین لازم نیست در مورد دیگران قضاوت کنین **** بانکی ایران اونقد پیچیده هست که هر کسی به همین آسونی ازش سر در نیاره. بعضیا شاید تازه مدیریت زندگی خودشون رو به دست گرفتن (از لحاظ مالی) و طبیعیه که اطلاعاتشون کمتر باشه نسبت به دیگران و ...
کوتاه مد ت ها میشه 10 درصد یکساله 15 درصد .الان اگه دفترچه 10 درصد یا حسابی دارین که کارت داره یعنی کوتاه مدت هر لحظه بانک میتونه بزنه زیرش .ریس بانک پسر خاله ما نیست تابع قوانین بانک مرکزی هستن . بلند مدت یعنی به شما برگه سپرده یک ساله بده یکنی تا یک سال مسدوده حساب و نمیتونن کمش کنن .تموم شد .کل پروسه بانکی رو تو 2 خط گفتم دیگه اینقدر کش قوص نداره درس فرانسه که نیس بابا سختش میکنین .

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اقا من می خواهم تو پیش خوان حساب بازکنم
یه تیک داره نوشته قسط ماهیانه . یعنی هر ماه باید پول بریزیم به حسابش
سوال دوم اینه که سود بهتر به کوتاه مدت واریز کنم یا خود حساب آینده ساز؟ چون میشه هردوش انتخاب کرد

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
میخوام 20 تومن تو آینده حساب باز کنم
این 20 تومن تو کارت بانک ایران زمینمه
آیا دستگاه POS داخل شعبشون این قابلیت رو داره که واسه افتتاح حساب 20 تومن کارت بکشم ؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
میخوام 20 تومن تو آینده حساب باز کنم
این 20 تومن تو کارت بانک ایران زمینمه
آیا دستگاه POS داخل شعبشون این قابلیت رو داره که واسه افتتاح حساب 20 تومن کارت بکشم ؟
داره

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

بالا