• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
امروز بانک آینده و بانک سرمایه هر دو از رییس شعبه پرسیدیم گفتن اگه تا شنبه روز شمار باز کنید فقط دو روز سود 22 درصد میگیرید بعدش حتما کم میشه پس یکساله باز کنید.
قوامین و گردشگری گفتن کم نمیشه روز شمار هامون به هیچ وجه.
ملی 15 درصد،سرمایه 22.5 درصد و پاسارگاد شش ماهه 20 درصد و پارسیان 21و22و23 درصد برای مبالغ مختلف داشت.
و چقدر خوبه این دستگاه پوز داخل خود بانک ها.اصلا نیازی نیست بریم 500 میلیون رو از بانک مبدا ببندیم و ساتنا و چک بین بانکی و...بگیریم.پارسیان راحت با کارت 500 تومنو کشید و سپرده باز کرد.که بعد سه ماه هم میشه بدون جریمه بست.
شهر هنوز کفش 10 تومنه؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
بعد اگر برداشت کنیم قبل از یک سال چند درصد حساب میکنه قوامین؟

کارمندش دقیق نگفت.گفت مثلا سه ماه دیگه برداشت کنید احتمالا 22.5 درصدتون میشه 20 درصد.از این لحاظ ها و سود و اعتبار انصافا پارسیان از همشون بهتره.خیلی شلوغ بود اما خب دوستان به وضع مالی بانک ها دقت میکنن.که بنظر من مشکلی برای بانک های بزرگ مملکت نمیذارن که درست بشه.
سپرده یکساله هم هست دیگه یعنی با کاغذ سپرده و اصل پول رو مثله روز شمار نمیشه راحت هر روز با کارت شتابی کم و زیاد کرد.برای پولی خوبه که نخواهیم اصلو برداشت کنیم.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
برای روز شمار یا سالانه؟
چون من روز شمار 24 دارم میگیرم
مبلغ بالای 100
به صورت سپرده بلند مدت یکساله مثل اینکه تازه از دیروز داره باز میکنه گفت کوتاه مدت معلوم نیست سودش چی میشه

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اقا یه سوالی
من امروز تو پیش خوان درخواست آینده زدم. الان نوشته در حال بررسی تا فردا اوکی میشه یا معلوم نیست؟

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
کجاش رو متوجه نشدی عزیزم؟؟
سقف کارت به کارت داخل شعبه بانک در هر روز 15 میلیون تومان برای هر حساب می باشد.
یعنی از حساب بانک ایران زمین به بانک آینده از طریق کارت به کارت در داخل شعبه بانک آینده فقط میشه 15 میلیون منتقل کرد.

کارت به کارت فرق میکنه تا کشیدن کارت با دسنگاه پوز و انتقال به حساب همون بانک.داخل بانک هر بار 50 میلیون میکشن.مثلا 300 میلیون رو شش بار کارت میکشن.

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان یک سوال بی ربط به تایپک.آیا من میتونم از یک بانک دوتا اینترنت بانک داشته باشم؟
مثلآ بانک پاسارگاد،توی یکی از اینترنت بانک هام،فقط یکی از سپرده و کارت هام معلوم باشه و توی اون یکی اینترنت بانک بقیه حساب هام جداگونه؟

Last edited:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کارت به کارت فرق میکنه تا کشیدن کارت با دسنگاه پوز و انتقال به حساب همون بانک.داخل بانک هر بار 50 میلیون میکشن.مثلا 300 میلیون رو شش بار کارت میکشن.
من فکر کردم منظورشون کارت به کارت هست با دستگاه موجود در داخل شعبه. البته این کاری که شما گفتید رو بعضی از بانک ها مثل همین بانک سرمایه انجام نمیده و همون سقف 15 تومن رو اعلام میکنه. ممکنه این شعبه ای که من رفتم اینطوری بوده. شاید هم برای مبالغ بالا این خدمات رو ارائه میدن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تو پست های قبلی تاپیک کامل توضیح دادن ..... برای شما تنها نیومده ....به من گفتند چون قراره یازدهم سودها کم بشه بیاید سپرده 23 درصدی یکساله باز کنید که تا یکسال سودش کم نشه .

نه دیگه! الان این شد که اگر قبلا حساب باز کردید سود ها همون قبلی هست.
یعنی کوتاه مدت روز شمار همون ۲۳٪ میمونه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقا یکی درست به ادم بگه! من که نفهمیدم!!

من ۲-۳ سال پیش حساب کوتاه مدت آینده باز کرده بودم طرح عیدانه هم بهش خورده بود و ۲۳٪ سود میگرفتم!
الان مگه عکس نگرفتید از بانک که کاغذ زده سود حساب های قدیمی کم نمیشه؟؟؟؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

من ۲-۳ سال پیش حساب کوتاه مدت آینده باز کرده بودم طرح عیدانه هم بهش خورده بود و ۲۳٪ سود میگرفتم!
j,
توحسابتون جایی زده 23 درصد؟اگه زده کوتاه مدت 100 درصد کمش میکنن.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
امروز رفتم بانک شهر
گفتن نامه بهشون زده نشده برای کم شدن روزشمار
همچنان 22% بود
قضیه چیه دقیق ؟!

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان یک سوال بی ربط به تایپک.آیا من میتونم از یک بانک دوتا اینترنت بانک داشته باشم؟
مثلآ بانک پاسارگاد،توی یکی از اینترنت بانک هام،فقط یکی از سپرده و کارت هام معلوم باشه و توی اون یکی اینترنت بانک بقیه حساب هام جداگونه؟

نه عزیزم نمیشه
شما در هر بانک با کد ملی که ارائه میکنید یه شماره مشتری دارید و اینترنت بانک هم به اون شماره مشتری مربوط میشه و تمام حسابهاتون رو در لیست خودش میاره

android6

Registered User
لایک‌ها
77
بانک سرمایه که حساب یه ساله ۲۲.۵ درصد باز میکنه کف مبلغ چقدره کسی میدونه؟

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
کسایی که تو امور بانکی خصوصا سپه تخصص دارن لطفا جواب منو بدن؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امروز یه حساب 23 درصدی آینده باز کردم
متصدی میگفت سود واریز 21 درصده ولی نمیتونیم تضمینش کنیم ممکنه کمتر بشه. پرسیدم ممکنه مثلا 10 درصد بشه ؟ گفت واقعا هیچی مشخص نیست
درخواست فعالسازی اینترنت بانک دادم برام فعالش کرد اما گفت رمزش تا 24 ساعت آینده براتون sms میشه. تو اکثر بانکا حساب دارم ولی واقعا تا حالا همچین موردی ندیده بودم. ایا شما هم به همین صورت براتون فعال شد؟

یه نکته جالب اینه که درحالت عادی مگس تو این شعبه ای که رفتم پر نمیزد ولی امروز واقعا شلوغ بود

android6

Registered User
لایک‌ها
77
گزارش خبرنگار پایگاه خبری اخبار بانک، بانک مرکزی چند روز پیش اعلام کرد که از تاریخ یازدهم شهریور ماه همه بانک ها و موسسات مالی و اعتباری ملزم به رعایت نرخ سود سپرده حداکثر ۱۵ درصد هستند. البته این نرخ ۱۵ درصد برای سپرده های یکساله بوده و برای سپرده های کوتاه مدت روزشمار نرخ سود حداکثر ۱۰ درصد باید تعیین شود.

اما سوالی که مطرح می شود این است که حسابهای های کوتاه مدت ویژه ای که در چند سال اخیر بانک ها و موسسات مالی و اعتباری برای جلب مشتری افتتاح کرده اند شامل کدام قانون خواهد شد؟ آیا این سپرده های روزشمار بر اساس قانون به حداکثر ۱۰ درصد خواهند رسید یا برای مدت نامعلومی همچنان نرخ سود بالاتر از ۱۵ درصد را دریافت خواهند کرد؟

یکی از نکات مبهم بخشنامه بانک مرکزی برای کاهش نرخ سود سپرده ها هم این موضوع می تواند باشد. بخشنامه مذکور آمده است که به نرخ سود سپرده های کوتاه مدت حداکثر ۱۰ درصد تعیین می‌شود اما در آن اشاره ای نشده که آیا سپرده های کوتاه مدت روزشمار ویژه ای که پیش از این افتتاح شده چه سرنوشتی را خواهد داشت.

بر همین اساس و با توجه به صحبت‌های اخیر برخی از مدیران مبنی بر حمایت از بانک‌ها و موسساتی که تبدیل سپرده می کنند به نظر می رسد مشکلی با این موضوع وجود نداشته باشد.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

شما دقيقا بايد بريد از خود شعبه تون در بانك آينده حتما از رئيسش بپرسيد و به اينجا كاري نداشته باشيد.
من خودم رفتم از رئيس شعبه خودم پرسيدم و گفت به هيچ عنوان سود روزشمار ما از 22 درصد كمتر نميشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
عجله نکنید. تا چند هفته دیگه همه چیز مشخص میشه. اما چیزی که مسلمه اینه که هیچ بانکی به هیچ مشتری تضمین سود کوتاه مدت با درصد مشخص نداده و نمیده و نخواهد داد بنا بر این هیچ تضمینی وجود نداره که سودها رو کاهش ندن و اگه بانک مرکزی سفت و سخت بگیره ، بانک ها راهی جز کاهش سود سپرده براشون نمیمونه.

بالا