montazeryy
Registered User
برای روز شمار یا سالانه؟موسسه نور تا 100 24 درصد از 101 تا 500 میلیون 25 سپرده یکساله
چون من روز شمار 24 دارم میگیرم
مبلغ بالای 100
برای روز شمار یا سالانه؟موسسه نور تا 100 24 درصد از 101 تا 500 میلیون 25 سپرده یکساله
شهر هنوز کفش 10 تومنه؟امروز بانک آینده و بانک سرمایه هر دو از رییس شعبه پرسیدیم گفتن اگه تا شنبه روز شمار باز کنید فقط دو روز سود 22 درصد میگیرید بعدش حتما کم میشه پس یکساله باز کنید.
قوامین و گردشگری گفتن کم نمیشه روز شمار هامون به هیچ وجه.
ملی 15 درصد،سرمایه 22.5 درصد و پاسارگاد شش ماهه 20 درصد و پارسیان 21و22و23 درصد برای مبالغ مختلف داشت.
و چقدر خوبه این دستگاه پوز داخل خود بانک ها.اصلا نیازی نیست بریم 500 میلیون رو از بانک مبدا ببندیم و ساتنا و چک بین بانکی و...بگیریم.پارسیان راحت با کارت 500 تومنو کشید و سپرده باز کرد.که بعد سه ماه هم میشه بدون جریمه بست.
بعد اگر برداشت کنیم قبل از یک سال چند درصد حساب میکنه قوامین؟قوامین 22.5 درصد بین 50 و 100 میلیون باز میکنه یکساله و بالای 100 رو 23 درصد.
بعد اگر برداشت کنیم قبل از یک سال چند درصد حساب میکنه قوامین؟
به صورت سپرده بلند مدت یکساله مثل اینکه تازه از دیروز داره باز میکنه گفت کوتاه مدت معلوم نیست سودش چی میشهبرای روز شمار یا سالانه؟
چون من روز شمار 24 دارم میگیرم
مبلغ بالای 100
کجاش رو متوجه نشدی عزیزم؟؟
سقف کارت به کارت داخل شعبه بانک در هر روز 15 میلیون تومان برای هر حساب می باشد.
یعنی از حساب بانک ایران زمین به بانک آینده از طریق کارت به کارت در داخل شعبه بانک آینده فقط میشه 15 میلیون منتقل کرد.
من فکر کردم منظورشون کارت به کارت هست با دستگاه موجود در داخل شعبه. البته این کاری که شما گفتید رو بعضی از بانک ها مثل همین بانک سرمایه انجام نمیده و همون سقف 15 تومن رو اعلام میکنه. ممکنه این شعبه ای که من رفتم اینطوری بوده. شاید هم برای مبالغ بالا این خدمات رو ارائه میدن.کارت به کارت فرق میکنه تا کشیدن کارت با دسنگاه پوز و انتقال به حساب همون بانک.داخل بانک هر بار 50 میلیون میکشن.مثلا 300 میلیون رو شش بار کارت میکشن.
تو پست های قبلی تاپیک کامل توضیح دادن ..... برای شما تنها نیومده ....به من گفتند چون قراره یازدهم سودها کم بشه بیاید سپرده 23 درصدی یکساله باز کنید که تا یکسال سودش کم نشه .
j,آقا یکی درست به ادم بگه! من که نفهمیدم!!
من ۲-۳ سال پیش حساب کوتاه مدت آینده باز کرده بودم طرح عیدانه هم بهش خورده بود و ۲۳٪ سود میگرفتم!
الان مگه عکس نگرفتید از بانک که کاغذ زده سود حساب های قدیمی کم نمیشه؟؟؟؟
دوستان یک سوال بی ربط به تایپک.آیا من میتونم از یک بانک دوتا اینترنت بانک داشته باشم؟
مثلآ بانک پاسارگاد،توی یکی از اینترنت بانک هام،فقط یکی از سپرده و کارت هام معلوم باشه و توی اون یکی اینترنت بانک بقیه حساب هام جداگونه؟
شما دقيقا بايد بريد از خود شعبه تون در بانك آينده حتما از رئيسش بپرسيد و به اينجا كاري نداشته باشيد.آقا یکی درست به ادم بگه! من که نفهمیدم!!
من ۲-۳ سال پیش حساب کوتاه مدت آینده باز کرده بودم طرح عیدانه هم بهش خورده بود و ۲۳٪ سود میگرفتم!
الان مگه عکس نگرفتید از بانک که کاغذ زده سود حساب های قدیمی کم نمیشه؟؟؟؟