• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
عجله نکنید. تا چند هفته دیگه همه چیز مشخص میشه. اما چیزی که مسلمه اینه که هیچ بانکی به هیچ مشتری تضمین سود کوتاه مدت با درصد مشخص نداده و نمیده و نخواهد داد بنا بر این هیچ تضمینی وجود نداره که سودها رو کاهش ندن و اگه بانک مرکزی سفت و سخت بگیره ، بانک ها راهی جز کاهش سود سپرده براشون نمیمونه.
حرف قشنگی زدی

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
یه آینده ساز ۲۳ درصدی دارم بنظرتون لازمه برم تو آینده یه حساب کوتاه مدت روزشمارم باز کنم ؟
آخه ظاهرا بعضی از دوستان میگن کوتاه مدتش ممکنه بالای همون ۲۰ درصد باقی بمونه

android6

Registered User
لایک‌ها
77
یه آینده ساز ۲۳ درصدی دارم بنظرتون لازمه برم تو آینده یه حساب کوتاه مدت روزشمارم باز کنم ؟
آخه ظاهرا بعضی از دوستان میگن کوتاه مدتش ممکنه بالای همون ۲۰ درصد باقی بمونه
چه کاریه برین بانک سرمایه حساب 22.5 درصد با تضمین یکساله باز کنین قابلیت واریز و برداشت هم داره بدون هیچ ضرری فقط نمیدونم کف مبلغ باید چقدر باشه یا 100 هزار تومنه یا 2 میلیون

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چه کاریه برین بانک سرمایه حساب 22.5 درصد با تضمین یکساله باز کنین قابلیت واریز و برداشت هم داره بدون هیچ ضرری فقط نمیدونم کف مبلغ باید چقدر باشه یا 100 هزار تومنه یا 2 میلیون
قابلیت واریز داره ؟ سود واریز رو هم ۲۲.۵ حساب میکنن؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
وضعيت بانك كارافرين چطوره؟
جزو بانكهاي وضعيت قرمز هستش ؟
كسي آفري ازشون گرفته ؟
سال ٩٤ جزو بانكهاي قرمز بوده

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

به ما که رییس شعبه بانک سرمایه چند دقیقه داشت توضیح میداد این حساب 22.5 درصدو اگه بازکنید حق واریز نداره.یک سپرده سرمایه گذاری یکساله است با سود 22.5 درصد و حق برداشت بعد از یک ماه.هر چیم ما اصرار کردیم که توی نت و...خوندیم و دیگران 22.5 درصد روز شمار ویژه باز کردن گفت اون به هیچ وجه 22.5 درصد نخواهد بود و کم خواهد شد.شما افتتاح کردین؟به نظرم اینو خیلی راحت تر از بقیه میتونن ماه دیگه 10 درصد بریزن و کلی ضرر واسه کسیه که روی 22.5 روزشمار حساب کرده.باز برید بپرسید.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
به ما که رییس شعبه بانک سرمایه چند دقیقه داشت توضیح میداد این حساب 22.5 درصدو اگه بازکنید حق واریز نداره.یک سپرده سرمایه گذاری یکساله است با سود 22.5 درصد و حق برداشت بعد از یک ماه.هر چیم ما اصرار کردیم که توی نت و...خوندیم و دیگران 22.5 درصد روز شمار ویژه باز کردن گفت اون به هیچ وجه 22.5 درصد نخواهد بود و کم خواهد شد.شما افتتاح کردین؟به نظرم اینو خیلی راحت تر از بقیه میتونن ماه دیگه 10 درصد بریزن و کلی ضرر واسه کسیه که روی 22.5 روزشمار حساب کرده.باز برید بپرسید.
نه اینطور نیست به من گفت دفترچه میدم برات

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
نه اینطور نیست به من گفت دفترچه میدم برات

اگه دفترچه بده و کارت نده یعنی به شتاب متصل نیست.قوامین و گردشگری روز شمارهای 22 درصدیشون کارت داره و راحت میشه پول واریزو برداشت کرد.
میگم حتما باز فردا برید بپرسید من شعبه ولی عصر پرسیدم.تاکید داشت فقط یکساله بدون واریز 22.5 درصده و روزشمارمون فقط دو روز سود بالا میده و از شنبه 10 درصده.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
اگه دفترچه بده و کارت نده یعنی به شتاب متصل نیست.قوامین و گردشگری روز شمارهای 22 درصدیشون کارت داره و راحت میشه پول واریزو برداشت کرد.
میگم حتما باز فردا برید بپرسید من شعبه ولی عصر پرسیدم.تاکید داشت فقط یکساله بدون واریز 22.5 درصده و روزشمارمون فقط دو روز سود بالا میده و از شنبه 10 درصده.
اتفاقا از این حسابای 22.5 درصدی کوتاه مدت هم داره که تضمین سود نداره مال گردشگری هم تضمین سود نداره ولی قوامین تضمین داره که کارت هم داره ولی 20 درصده. سرمایه 2 تومن هم مسدود میکنه من خودم باز کردم از اینا منتها اگه سودا کم بشه میشه هیچی.

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از طریق پیش خوان مجازی بانک آینده یا از عابر بانک شعبه افتتاح حساب میشه از حساب سپرده یکساله آینده ساز به حساب کوتاه مدت آینده انتقال وجه داد؟ یعنی برای برداشت پول به جای مراجعه به شعبه از حساب یکساله که کارت نداره به حساب کوتاه مدت که کارت داره انتقال وجه بزنیم و بعد از عابر بانک پول بگیریم؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
خیالتون رو راحت کنم حتی از شنبه حساب کارمند ها هم که 23 درصد بود دارن میکنن 10 درصد .بساط روز شمار بالای 10 درصد جمع میشه .تمام

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
سلام از طریق پیش خوان مجازی بانک آینده یا از عابر بانک شعبه افتتاح حساب میشه از حساب سپرده یکساله آینده ساز به حساب کوتاه مدت آینده انتقال وجه داد؟ یعنی برای برداشت پول به جای مراجعه به شعبه از حساب یکساله که کارت نداره به حساب کوتاه مدت که کارت داره انتقال وجه بزنیم و بعد از عابر بانک پول بگیریم؟

خیر، نمیشه از بلند مدت به صورت غیر حضوری برداشت کرد فقط به صورت حضوری از شعبه میشه.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
خیالتون رو راحت کنم حتی از شنبه حساب کارمند ها هم که 23 درصد بود دارن میکنن 10 درصد .بساط روز شمار بالای 10 درصد جمع میشه .تمام
داداش به خاطر همینه که داریم دنبال حسابی مثل حساب یکساله 4 قوامین میگردیم دیگه که تضمین سود داشته باشه با قابلیت واریز و برداشت کارت هم داشته باشه و سودش هم بالا باشه چه بهتر من که خیالم راحته حداقل 20 درصد تضمینی رو از قوامین دارم

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
وضعيت بانك كارافرين چطوره؟
جزو بانكهاي وضعيت قرمز هستش ؟
كسي آفري ازشون گرفته ؟
سال ٩٤ جزو بانكهاي قرمز بوده
خیر ، وضعش خوبه فعلا . فقط طرح نمیزاره خیلی یک صندوق داره که سود خوبی میده اونم بعضی وقتا بازه بعضی وقتها بسته

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانک مرکزی نرخی برای سود صندوق‌های با درآمد ثابت تعیین نکرده است

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: یک مقام مسئول بانک مرکزی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی نرخی برای سود صندوق‌های با درآمد ثابت تعیین نکرده است، گفت: بانک مرکزی فقط سود سپرده‌گذاری این صندوق‌ها در بانک‌ها را ۱۵ درصد تعیین کرده است.

به گزارش بانک مردم، یک مقام مسئول بانک مرکزی در گفت‌وگو با فارس در خصوص نرخ سود صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت اظهارداشت: بانک مرکزی نرخ سود این صندوق‌ها را ۱۵ درصد تعیین نکرده است، بلکه سود سپرده‌‌گذاری از ۱۱ شهریور به بعد توسط اشخاص حقیقی و صندوق‌های با درآمد ثابت، ۱۵ درصد خواهد بود.
وی تصریح کرد: در واقع فقط نرخ سود سپرده‌گذاری این صندوق‌ها در بانک‌ها کاهش می‌یابد.

این مسئول بانک مرکزی افزود: بخشنامه بانک مرکزی ارتباطی با سود پرداختی توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت ندارد زیرا این صندوق‌ها با منابع خود انواع اوراق خزانه دولتی را خریداری کرده‌اند و سود آن بیشتر از سود علی‌الحساب بانک‌ها است.

وی اضافه کرد: بنابراین صندوق‌های با درآمد ثابت می‌توانند سودی بیشتر از سود مصوب شورای پول و اعتبار پرداخت کنند.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
پول نقد چیه مگه عصر حجره گونی پول ببری .مردم رد دادن به خدا یا یک چک بگیرین یا ساتنا یا پایا یا کارت بکشین یک حساب باز کردن رو چقدر پیچیده میکنین
والله ب من گفت با مبلغ پایین مثلا سی هزار تومن افتتاح کن ( که باید این سی هزار نقدی باشه ) بعدش هر چه قدر دلت میخواد کارت بکش .

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانک مرکزی نرخی برای سود صندوق‌های با درآمد ثابت تعیین نکرده است

پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: یک مقام مسئول بانک مرکزی با تاکید بر اینکه بانک مرکزی نرخی برای سود صندوق‌های با درآمد ثابت تعیین نکرده است، گفت: بانک مرکزی فقط سود سپرده‌گذاری این صندوق‌ها در بانک‌ها را ۱۵ درصد تعیین کرده است.

به گزارش بانک مردم، یک مقام مسئول بانک مرکزی در گفت‌وگو با فارس در خصوص نرخ سود صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت اظهارداشت: بانک مرکزی نرخ سود این صندوق‌ها را ۱۵ درصد تعیین نکرده است، بلکه سود سپرده‌‌گذاری از ۱۱ شهریور به بعد توسط اشخاص حقیقی و صندوق‌های با درآمد ثابت، ۱۵ درصد خواهد بود.
وی تصریح کرد: در واقع فقط نرخ سود سپرده‌گذاری این صندوق‌ها در بانک‌ها کاهش می‌یابد.

این مسئول بانک مرکزی افزود: بخشنامه بانک مرکزی ارتباطی با سود پرداختی توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت ندارد زیرا این صندوق‌ها با منابع خود انواع اوراق خزانه دولتی را خریداری کرده‌اند و سود آن بیشتر از سود علی‌الحساب بانک‌ها است.

وی اضافه کرد: بنابراین صندوق‌های با درآمد ثابت می‌توانند سودی بیشتر از سود مصوب شورای پول و اعتبار پرداخت کنند.

دیروز که سیف گفت بانکها بیشتر از 15 درصد تا پایان سال میتونن بدن هرچقدر دوست داشن
امروز میگن سود صندوق ها کم نمیشه
تا چند هفته دیگه احتمالا رسما میگن از کار مون پشیمون شدیم همون روز شمار های 22 درصدیتون فعال بشه
علت: نقدینگی تو این یکهفته سریعتر از انتظار حرکت کرده و بازار طلا و ارز تحت شعاع قرار داده و پیش بینی اثرات تورمی ناشی از طوفان حرکت نقدینگی در بازار ارز سکه ، اجاره و بها .... باعث شده مواضعشون نرم تر بشه

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228

ولی همینم با همه سخت گیریشون بعد 2-3 ماه خود بانک ها مجبورن روزشمار های جدید باز کنند.بانکها به پول منو شما نیاز دارن پس مطمئن باشید نرخهاو طرح های جدید در راه خواهد بود.مردم به روزشمار عادت کردن و چند ماه دیگه نمیتونن با کسانی که با پول نقد میرن بانک بگن بفرما 10 درصد باز کن.

vorud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه حساب آینده ساز یه ساله باز کنم بعد 6 ماه پولم کامل بردارم . 23 درصد سود میده؟

Last edited:
بالا