• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دلار از زمان اعلام بخشنامه (31 مرداد ) 3830 تا امروز 3876 نزدیک 50 تومن گرون شد طی 8 روز .
یعنی اگه شما پول تو بانک میزاشتی با سود 60 درصد سود با سود خرید فروش دلار یکی میشد.

این در شرایطی که تازه حساب های 23 درصدی باز میکنن و شاید مثلا 2درصد نقدینگی سپرده ها رفته تو دلار .
شما دوست عزیز چطوری حساب کردید مگر دلار چقر گران شده ۳۰تا۳۵گران شده

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوستان این رمزی که پیشخوان مجازی آینده میفرسته چقدر طول میکشه تا برامون ارسال بشه ؟
زنگ میزنن برای احراز هویت

دلار از زمان اعلام بخشنامه (31 مرداد ) 3830 تا امروز 3876 نزدیک 50 تومن گرون شد طی 8 روز .
یعنی اگه شما پول تو بانک میزاشتی با سود 60 درصد سود با سود خرید فروش دلار یکی میشد.
این در شرایطی که تازه حساب های 23 درصدی باز میکنن و شاید مثلا 2درصد نقدینگی سپرده ها رفته تو دلار .
آخه به 46 تومن هم میگن افزایش قیمت ...

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
شما دوست عزیز چطوری حساب کردید مگر دلار چقر گران شده ۳۰تا۳۵گران شده

درود 31 مرداد دلار شد 3832 امروز بین 3875 تا 3880 حدود 46 تومان گران شده است

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
زنگ میزنن برای احراز هویت

آخه به 46 تومن هم میگن افزایش قیمت ...
50 تومن در ماه شهریور ( نه دی و بهمن ) ظرف یک هفته ، افزاش قیمت حساب میشه .

دقیقا به بهانه همین 46 تومن ناقابل - شرکت نگین خودور قیمت کولیوس رو 17 میلیون گرون کرد ، اونهم بعد از انکه تازیگی 18 تومن گرون کرده بود .. یعنی جمعا 35 م کشید رو قیمت ماشین

Last edited:

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سپرده‌گیری در روز جمعه تا ساعت 12 ظهر با نرخ سود ۲۳درصد توسط بانک آینده.واکنش رئیس کل بانک مرکزی و برخورد با این بانک متخلف!

zfcqwixgdadbjieivij.jpg

android6

Registered User
لایک‌ها
77
درود 31 مرداد دلار شد 3832 امروز بین 3875 تا 3880 حدود 46 تومان گران شده است
از طرفی باهات موافقم ارزش پول ملی روز به روز کم میشه و دلار ثابت میمونه ولی از طرفی باهات مخالفم چون افزایش قیمت دلار به صورت مقطعی هست و غیر قابل پیش بینی شاید چندین ماه هم بگذره دلار افزایش قیمت آنچنانی نداشته باشه و مطابق تورم پیش بره ولی اینجا شما میتونی تا یکسال با خیال راحت تا 25 درصد سود بگیری!!! از کجا معلوم دلار تا یکی دوماه همینجوری گرون شد بعدش ثابت موند اصلا تو این موقع از سال دلار معمولا یه مقدار بالا میکشه دقیقا تو همین موقع هم نقشه کشیدن سرمایه ملت رو تحت کنترل دربیارن تا از ایجاد تورم جلوگیری بشه ولی کاش میدونستن کم کردن سود حسابای کوتاه مدت ویژه دوباره میتونه تورم بیاره

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
من که فردا میرم حساب یک ساله چهار قوامینم رو می بندم. مسخره شو دراوردن. اون دو میلیون قفل رو میدن؟ جریمه می کنند؟
3 روز پیش مدیرعامل بانک قوامین : "ضرورت حیاتی کاهش نرخ سود بانکی یکی از موضوعاتی است که همه بخشهای جامعه باید به آن توجه داشته باشند.
وقتی صحبت از بانک و بانکداری می کنیم یک وجه قضیه کسانی هستند که وام می گیرند اما برای اینکه بتوانیم به این افراد وام بدهیم نیازمند وجه دیگر آن یعنی سپرده گذاران هستیم که بیایند و منابع این کار را تامین کنند و در شرایط و مقتضیات فعلی کشور این عزیزان باید در این کار بزرگ یعنی کاهش نرخ سود بانکی که بنده آن را یک ضرورت حیاتی می نامم همکاری کنند تا نرخ سود بانکی کاهش پیدا کند و اگر این همکاری در سطح ملی اتفاق نیفتد باید منتظر مشکلات جدی در بخش اقتصاد باشیم."

Last edited:

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
بچه ها گردشگری 23 درصد کفش ده میلیون نیست ها( شاید یک میلیون باشه ). سرتون کلاه نره من امروز دیدم با 3 میلیون هم برای ملت افتتاح می کرد
من امروز رفتم گردشگری شعبه میدان امام حسین حساب روزشمار 20درصد روکه داشتم بلندمدت یک سال کنم کارمند گفت که سود یک ساله 21 درصد هست
بالای 100 میلیون رو 23درصد میدیم
منم گفتم آینده 23درصد و سرمایه 22.5 درصد میدن پولم رو کلا میبرم اونور چه کاریه
فردا میرم آینده حساب بازکنم اگه نوبتم بشه
کلا این بانک گردشگری هیچ اعتمادی ندارم و چون حوضله نداشتم تا حالا پول رو جابجا نکردم
یبار سود 22 درصد میداد بدون اینکه پیامکی بزنه سود رو کاهش داد به 18درصد

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان پاسارگاد خبری از سودهاش ندارید

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان ایران زمین تو همه بیشترین سود رو می دهد ۲۵ درصد برا یکساله
البته سودها ثابت نیست مثلا ماه اول ودوم ۱۵درصد ماه سوم ۲۴درصدماه چهارم ۲۵ ماه پنجم ۱۸درصد به همین ترتیب تا ماه اخرکه ۴۷ درصد میشه
ولی مجموعا من خودم هم حساب کردم شد ۲۵ درصد

vorud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از بانک آینده میشه به بانکهای دیگه ساتنا یا پایا زد؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان ایران زمین تو همه بیشترین سود رو می دهد ۲۵ درصد برا یکساله
البته سودها ثابت نیست مثلا ماه اول ودوم ۱۵درصد ماه سوم ۲۴درصدماه چهارم ۲۵ ماه پنجم ۱۸درصد به همین ترتیب تا ماه اخرکه ۴۷ درصد میشه
ولی مجموعا من خودم هم حساب کردم شد ۲۵ درصد

بله 25 درصد خودم باز کردم بالاترین سودیه که از یه همچین بانکایی انتظار داشتم ولی سوادش با چیزی که شما میگی هماهنگ نیست اینطوری گفتن به من:
سه ماهه اول: هر ماه 15 درصد
آخر سه ماهه اول: 5.5 درصد مابلتفاوت مربوط به سه ماه
سه ماهه دوم: هر ماه 20.5 درصد
آخر سه ماهه دوم: 1.5 درصد مابلتفاوت مربوط به شش ماه
سه ماهه سوم:هر ماه 22 درصد
آخر سه ماهه سوم: 1 درصد مابلتفاوت مربوط به نه ماه
سه ماهه چهارم: هر ماه 23 درصد
آخر سه ماهه چهارم(پایان قرارداد): 2 درصد مابلتفاوت یکسال
ضرر مربوط به پله ای بودن سود خیلی ناچیزه با توجه به اینکه معلوم شد سود روزشمار رو هم قراره بکنن 10 درصد

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
50 تومن در ماه شهریور ( نه دی و بهمن ) ظرف یک هفته ، افزاش قیمت حساب میشه .

دقیقا به بهانه همین 46 تومن ناقابل - شرکت نگین خودور قیمت کولیوس رو 17 میلیون گرون کرد ، اونهم بعد از انکه تازیگی 18 تومن گرون کرده بود .. یعنی جمعا 35 م کشید رو قیمت ماشین
البته همون اولم 2018 رو 218گزاشته بود الان 17 گرون کرد

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
عدد 1 ارسال کنیم قوامین بشه سپرده کوتاه مدت 10 درصد او 2 میلیون از مسدود در میاد میشه از کارت مبلغ 2 میلیون استفاده کرد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سیف: فرصت دادیم بانک‌ها تا ۱۱ شهریور اقدام به سپرده‌گیری حتی با سود ۲۰درصد کنند. این یک مزیت دارد و آن اینکه حساب‌ها تبدیل به بلندمدت می‌شود

http://bankemardom.ir/1396/06/09/72161/

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
از طرفی باهات موافقم ارزش پول ملی روز به روز کم میشه و دلار ثابت میمونه ولی از طرفی باهات مخالفم چون افزایش قیمت دلار به صورت مقطعی هست و غیر قابل پیش بینی شاید چندین ماه هم بگذره دلار افزایش قیمت آنچنانی نداشته باشه و مطابق تورم پیش بره ولی اینجا شما میتونی تا یکسال با خیال راحت تا 25 درصد سود بگیری!!! از کجا معلوم دلار تا یکی دوماه همینجوری گرون شد بعدش ثابت موند اصلا تو این موقع از سال دلار معمولا یه مقدار بالا میکشه دقیقا تو همین موقع هم نقشه کشیدن سرمایه ملت رو تحت کنترل دربیارن تا از ایجاد تورم جلوگیری بشه ولی کاش میدونستن کم کردن سود حسابای کوتاه مدت ویژه دوباره میتونه تورم بیاره

درورد منهم در یکی از پست قبلی دقیقا همین رو توضیح دادم که . که افزایش مقطعی دلار زیاد بوده توی 7 روز . و توضیح دادم که باز این بازارساز (بانک مرکزی ) هست که نرخ اخر رو تعیین میکنه ، که میتونه جلوشو بگیریه و یا بزار ادامه پیدا کنه .

افزایش تقاضا های فصلی (حجاج ) ، جو روانی و خرید های افراد غیر حرفه ای ...اینها مقداری نیست که بانک مرکزی نتونه تعدیلشون کنه و جزئی حساب میشه
اما ورود نقندینگی سپرده ها میتونه خطرناک باششه ، نقندیگی سپرده ها وحشتناک رقم بالایی هست ، مثل بمب میمونه ، هر بازاری رو منهدم میکنه .. سر همین فرصت 11 روزه دادن تا حجم زیادیش دوباره سپرده بشه ، و خطر خارج شدن کنترل از دست بانک مرکزی از بین بره

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من چند ساله حساب روزشمار قوامین با ۲میلیون مسدودی دارم همین الان برام sms اومده:

ب
بانك قوامين
مشتري گرامي برابر بخشنامه بانك مركزي از تاريخ 1396/06/11 سود علي الحساب كليه حسابها با قابليت واريز و برداشت به نرخ 10 درصدتغيير خواهد يافت. لذا از آن تاريخ تمام حسابها، يكساله تلقي گرديده و قابليت دريافت و پرداخت ندارد
درصورت عدم موافقت با موضوع عدد 1 را تا ساعت 12 ظهر 1396/06/09 به همين شماره ارسال نماييد تا حساب شما به كوتاه مدت 10درصد تبديل شود
کسی اطلاع داره سود این حساب یکساله ماهیانه چقدره؟
و سود رو کجا واریز میکنن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بالا