• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دیروز که سیف گفت بانکها بیشتر از 15 درصد تا پایان سال میتونن بدن هرچقدر دوست داشن
امروز میگن سود صندوق ها کم نمیشه
تا چند هفته دیگه احتمالا رسما میگن از کار مون پشیمون شدیم همون روز شمار های 22 درصدیتون فعال بشه
علت: نقدینگی تو این یکهفته سریعتر از انتظار حرکت کرده و بازار طلا و ارز تحت شعاع قرار داده و پیش بینی اثرات تورمی ناشی از طوفان حرکت نقدینگی در بازار ارز سکه ، اجاره و بها .... باعث شده مواضعشون نرم تر بشه
پول از بانک ها هیچ حرکتی نکرده دیروز جمهوری سبزه میدون و منوچهری بودم همه چیز طبیعی بود.بالا رفتن ترز به علت خرید حجاج هستش و طلا هم جهانی داره میره بالا و ربطی به سود نداره ساختمون هم که مرده بنگاه ها دارن مگس میپرونن.چون صندوق ها زیر نظر بورس هستش

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
پول از بانک ها هیچ حرکتی نکرده دیروز جمهوری سبزه میدون و منوچهری بودم همه چیز طبیعی بود.بالا رفتن ترز به علت خرید حجاج هستش و طلا هم جهانی داره میره بالا و ربطی به سود نداره ساختمون هم که مرده بنگاه ها دارن مگس میپرونن.چون صندوق ها زیر نظر بورس هستش

دلار از زمان اعلام بخشنامه (31 مرداد ) 3830 تا امروز 3876 نزدیک 50 تومن گرون شد طی 8 روز .
یعنی اگه شما پول تو بانک میزاشتی با سود 60 درصد سود با سود خرید فروش دلار یکی میشد.

این در شرایطی که تازه حساب های 23 درصدی باز میکنن و شاید مثلا 2درصد نقدینگی سپرده ها رفته تو دلار .

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان یه سوالی
اگر قرار باشه این طرحی که از شنبه اجرا میشه بصورت سفت و سخت روش نظارت بشه تکلیف بانکهای خصوصی و کم اسم و رسم چی میشه ؟
چون بهرحال هیچ ادم عاقلی مغز خر نخورده تا وقتی بانکهایی مثه ملی و صادرات و تجارت و ... هستن بره پولشو بذاره تو دی و گردشگری و آینده و امثالهم

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
دلار از زمان اعلام بخشنامه (31 مرداد ) 3830 تا امروز 3876 نزدیک 50 تومن گرون شد طی 8 روز .
یعنی اگه شما پول تو بانک میزاشتی با سود 60 درصد سود با سود خرید فروش دلار یکی میشد.

این در شرایطی که تازه حساب های 23 درصدی باز میکنن و شاید مثلا 2درصد نقدینگی سپرده ها رفته تو دلار .

الان پول نقد خيلي از مردم عادي كه هميشه در اينجور مواقع به دنبال افزايش قيمت دلار و سكه به بازار هجوم ميبردن و شروع به خريد و افزايش بار رواني ميكردن حداقل براي يكماه تو بانك قفله . اين فرصت كافي به ب.م ميده كه بازار رو كنترل كنه

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان، بنده حساب یکساله 4 قوامین دارم، این پیام همین الان از بانک قوامین اومد:

بانك قوامين
مشتري گرامي برابر بخشنامه بانك مركزي از تاريخ 1396/06/11 سود علي الحساب كليه حسابها با قابليت واريز و برداشت به نرخ 10 درصدتغيير خواهد يافت. لذا از آن تاريخ تمام حسابها، يكساله تلقي گرديده و قابليت دريافت و پرداخت ندارد
درصورت عدم موافقت با موضوع عدد 1 را تا ساعت 12 ظهر 1396/06/09 به همين شماره ارسال نماييد تا حساب شما به كوتاه مدت 10درصد تبديل شود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام دوستان، بنده حساب یکساله 4 قوامین دارم، این پیام همین الان از بانک قوامین اومد:

بانك قوامين
مشتري گرامي برابر بخشنامه بانك مركزي از تاريخ 1396/06/11 سود علي الحساب كليه حسابها با قابليت واريز و برداشت به نرخ 10 درصدتغيير خواهد يافت. لذا از آن تاريخ تمام حسابها، يكساله تلقي گرديده و قابليت دريافت و پرداخت ندارد
درصورت عدم موافقت با موضوع عدد 1 را تا ساعت 12 ظهر 1396/06/09 به همين شماره ارسال نماييد تا حساب شما به كوتاه مدت 10درصد تبديل شود

قوامین بانکه؟
حق ندارن بدون موافقت مشتری نوع حساب رو تغییر بدن فقط میتونن سود رو کم و زیاد کنن طبث دستور بانک مرکزی

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان یه سوالی
اگر قرار باشه این طرحی که از شنبه اجرا میشه بصورت سفت و سخت روش نظارت بشه تکلیف بانکهای خصوصی و کم اسم و رسم چی میشه ؟
چون بهرحال هیچ ادم عاقلی مغز خر نخورده تا وقتی بانکهایی مثه ملی و صادرات و تجارت و ... هستن بره پولشو بذاره تو دی و گردشگری و آینده و امثالهم

ببین اینکه بانک دولتی بهتر از خصوصی هست یک نگاه سطحی هست

بانک خصوصی داریم تا بانک خصوصی

مثال برات میزنم بانک پاسارگاد :

نسبت کفاف سرمایه بالای 16 درصد داره که از سطح استاندارد هم 8 درصد بیشتر . 4000 و خورده ای میلیارد سرمایه بانک (سرمایه ایران زمین 1 دهم این مقدار هست )
اینترنت بانک قوی - تکنولوژی بالا ، شعبه های تمیز تر نسبت به بانک ملی و... ، صورت حساب مالی شفاف

نه تنها از بانک دولتی کم نداره بلکه یک سروگردان استانداردهاش بالاتره ....

یعنی اگه مثلا ملی 18 درصد بده پاسارگاد 18 عادم عاقل ور نمی داره ببره بانک ملی .. چون خدماتی که اینور میگره خیلی بیشتره ، تمیز تر و مرتب تره

vorud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اگه حساب آینده ساز یه ساله باز کنم بعد 6 ماه پولم کامل بردارم . 23 درصد سود میده؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ببین اینکه بانک دولتی بهتر از خصوصی هست یک نگاه سطحی هست

بانک خصوصی داریم تا بانک خصوصی

مثال برات میزنم بانک پاسارگاد :

نسبت کفاف سرمایه بالای 16 درصد داره که از سطح استاندارد هم 8 درصد بیشتر . 4000 و خورده ای میلیارد سرمایه بانک (سرمایه ایران زمین 1 دهم این مقدار هست )
اینترنت بانک قوی - تکنولوژی بالا ، شعبه های تمیز تر نسبت به بانک ملی و... ، صورت حساب مالی شفاف

نه تنها از بانک دولتی کم نداره بلکه یک سروگردان استانداردهاش بالاتره ....

یعنی اگه مثلا ملی 18 درصد بده پاسارگاد 18 عادم عاقل ور نمی داره ببره بانک ملی .. چون خدماتی که اینور میگره خیلی بیشتره ، تمیز تر و مرتب تره
منظور من بانکای نسبتا نوپا مثل آینده و ایران زمین و سرمایه و ... بود که چه عاقبتی درانتظارشونه
البته در ادامه صحبت شما این مورد رو هم درنظر بگیر که اگر از 10 نفر بپرسی به بانک ملی بیشتر اعتماد داری یا پاسارگاد شک نکن جواب اکثریت ملیه
تعداد شعب رو هم درنظر بگیرین
الان دیگه تو دورافتاده ترین روستا هم یه شعبه بانک ملی یا صادرات پیدا میشه اما پاسارگاد و امثال پاسارگاد همه جا نیست
تازه این پاسارگاد که شما فرمودین وضعیتش خیلی بهتر از بقیس
منظور من بانکایی بود که سن و سال زیادی ندارن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان این رمزی که پیشخوان مجازی آینده میفرسته چقدر طول میکشه تا برامون ارسال بشه ؟

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

بانك قوامين

خلاصش میشه این که بلند بشید تشریف بیارید بانک حسابتون رو بکنیم یک ساله.و الا خودمون اینکار را میکنیم.احتمالا یعنی یک ساله جدید باز کنیم با سود 20 یا 22 ولی باز هم قابليت واريز و برداشت رو دور از چشم بانک مرکزی اضافه میکنن.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
بانک سرمایه که حساب یه ساله ۲۲.۵ درصد باز میکنه کف مبلغ چقدره کسی میدونه؟
۲میلیون کف اگر اشتباه نکنم چون من با کف ۲باز کردم احتمالا براهمین بود که ریس شعبه بهم گفت یه حساب باز کن و۲تومن بریزداخل حساب

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
قوامین عحب ** شعری فرستاده برامون
حسابی که به کارت وصله رو میخواد واریز و برداشتش رو قطع کنه :general304:
یا بیژن :eek:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من چند ساله حساب روزشمار قوامین با ۲میلیون مسدودی دارم همین الان برام sms اومده:

ب
بانك قوامين

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
علت: نقدینگی تو این یکهفته سریعتر از انتظار حرکت کرده و بازار طلا و ارز تحت شعاع قرار داده و پیش بینی اثرات تورمی ناشی از طوفان حرکت نقدینگی در بازار ارز سکه ، اجاره و بها .... باعث شده مواضعشون نرم تر بشه
هه هه !!!! شما که همین دیروز پریروز میگفتی افزایش نرخ ارز طی روزهای گذشته ربطی به موضوع سود بانکی نداره و نرخ ارز فقط در کنترل و اختیار بانک مرکزیه و هیچ چیز دیگه روش اثر نداره! نظرت برگشت؟! خخخخ

android6

Registered User
لایک‌ها
77
چراکارت هم به من داد دفترچه هم دادالبته دفترچه با 1روزتاخیر

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
کارت که میدن ولی احتمالا مال اون حساب نیست مال یه حساب کوتاه مدت 10 درصده که بتونین از اون دفترچه واریز کنین به این کارت برای خرید و انتقال از atm و ...

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
هه هه !!!! شما که همین دیروز پریروز میگفتی افزایش نرخ ارز طی روزهای گذشته ربطی به موضوع سود بانکی نداره و نرخ ارز فقط در کنترل و اختیار بانک مرکزیه و هیچ چیز دیگه روش اثر نداره! نظرت برگشت؟! خخخخ

درود دوست گرامی ، خیر نظر من برنگشته ، چون تو تاپیک سود بانکی بود این موضوع رو باز نکردم ولی حالا که فرمودین فرصتی شد توضیح بدم

ببنید نرخ ارز با توجه به نیاز مردم و یا انتقال نقدینگی ، یا جو های روانی که همه اینا تحت عنوان افزایش تقاضا محسوب میشه تغییر میکنه

حالا نقش بانک مرکزی چیه ، بانک مرکزی بزگترین عرضه کننده دلار هست . و دخالت های مقطعی میکنه ،
زمانی که قیمت از یک حد استانداری بالاتر بخواد بره در بازار دخالت میکننه و مثلا بعد یکهفته با عرضه بسیار بالا بصورت دستوری نرخ ارز رو میکشه پایین

مثال بارزش پارسال شاهد بودین .. افزایش تقضا و کاهش عرضه باعث شد دلار نرخ روانی 4000 رو رد کنه - اما در پایان بانک مرکزی با عرضه بسیار بلا نرخ رو دوباره به 3700 رسوند

اینه که میگم در نهایت حرف اخر رو بانک مرکزی میزنه .. همین الانشم میتونه دلار تا 3500 ببره پایین یا تا 4500 (کاهش عرضه )اجازه بده حرکت کنه
قیمت اخر (نه مقطعی ) در نرخ دلار رو بانک مرکزی تعیین می کنه نه مردم .

Last edited:

android6

Registered User
لایک‌ها
77
این قوامین کلش بوی قرمه سبزی میده باید برن دندون بشکنن تو شعبش تا حالی شه دقیقه نود از این پیامکای کذایی نفرسته ملتو دودرجون کنه :general211::general211:

بالا