خانومم دیشب از سر کار تو بانک ساعت 10 شب رسید خونه .125 حساب جدید باز کردن تو یک روز 4 نفری و 40 میلیارد جذب کرده بودن .پولهای کم برای اونا مهم نیست یکی یک هو 40 میلیارد میاره حساب باز میکنه .این که حساب بلند مدت باشه خوبه .باید سود بانک کم باشه بورس راه بیوفته و پول بره تو تولید .بانک ها منابعشون زیاد بشه و پول رو بدن به کارخونه ها تا تولید راه بیوفته .اگه خبر داشته باشین 22 میلیارد دلار اعتبار دادن کشور های اروپایی و 8 میلیارد هم وام از کره گرفتیم یک کمی قیمت دلار رو میبرن بالا که پول بیشتری تزریق بشه ریالی .کارهای روحانی درزمینه اقتصادی خوبه .تورم خوبه الان باید بانک ها و اقتصاد رو سامان بده به احتمال زیاد ادغام در پیش هست بین چند بانک.چون ما بانک های قدرت مند میخواییم .بعضی چیزا مثل امپول میمونه درد داره اما برای ما خوبه .من شاید الان 12 تومن سود بگیرم کمش کنن بشه 6 تومن من نارحت بشم اما برای اقتصاد خوبه یک کمی باید ملی فکر کرد بزرگ فکر کرد فقط به فکر خودمون نباشیم به فکر بچه و اینده مملکتمون هم باید باشیم .بنزینم باید گرون کنن بکنن 2000 تومن .من یادمه خودمون چقدر سرمایه مملکت رو میسوزوندیم دور دور میکردیم الان همه جا با مترو اتوبوس پیاده میرم ماشین تو پارکینگه فقط مسافرت یا مهمونی باهاش میرم اولش سخت بود اما الان میدونم به سود مملکته .
صحبتهای شما حالت آیده آلیستی داره . البته با کلیت افکارتون موافقم . ولی پیاده شدنش توی این **** پولی و بانکی محاله
این همه وقت و انرژی از مردم گرفته شد ، این همه کارمندان بانک به دردسر افتادند ، کل این هفته برای خیلی از کسانی که دسترنج سی ساله شون رو گذاشتن توی بانک به امید یه سود همپای تورم ، به استرس گذشت
آخرش یه اختلاس کلان اتفاق می افته ، کل این انضباط مالی که سیف و امثال سیف ازش حرف میزنن به مسخره گرفته میشه
دید کلانی که شما ازش صحبت می کنید میدونید کجا نمود داره ؟ توی کره جنوبی که رئیس جمهور و کل کابینه اش به خاطر فساد مالی که به پول ما به یک میلیارد هم نمیرسه مجبور به استعفا و عذرخواهی و مجازات میشن
انقدر اوضاع آینده اقتصاد این مملکت درهم و برهمه که شش ماه قبل از پایان دولت قبل ، طیب نیا رسما کناره گیری خودش از کابینه دوازدهم رو اعلام کرد
اون هم وزیری که روز رای اعتماد ، بیشترین رای رو در تاریخ **** از مجلس گرفته بود . این بار اختلاس رقمی خواهد بود که حتی راهی برای خوندن رقمش هم پیدا نمیکنن . الان ده هزار و بیست هزار میلیارد تومان به زور توی ذهن منی که کارم امور مالی و مالیاتیه جا میشه وای به حال آینده و همون بچه ها و فرزندانی که شما به خاطر آینده شون این همه مراعات میکنید