• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستانی که قوامین یکساله 4 با سود 20% و 2 تومن مسدودی دارن، قبلا تا پایان شهریور تمدید شده بود. چندتا از دوستان اشاره کردند که تمدید شده تا پایان سال!
والا من چند روز پیش از شعبه پرسیدم گفتند فعلا همون آخر شهریوره چیز جدیدی نگفتند به ما!!!
کسی اگه خبری داره لطفا اعلام کنه............ ممنون

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان یه سوال فنی
من امروز این حساب یکساله آینده ساز رو باز کردم و دفترچه هم گرفتم ولی وقتی وارد پیشخوان میشم تو لیست حسابهام نیست و فقط کوتاه مدت رو میاره. برای شما هم اینجوری بوده؟

mohammad_moazzen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من امروز از طریق پیشخوان مجازی بانک آینده درخواست صدور حساب آینده ساز دادم ( با برداشت از حساب کوتاه مدت البته با کارمزد ۱۵۰۰۰ت و یه ۱۰۰۰ ت ) .
میخواستم بدونم اصلا فردا میان این کار رو بکنن یا باید حضوری برم شعبه؟
از کدوم شعبه هست ؟
سودش همون ۲۳ درصد هست ؟
داشتن حساب آینده ساز قبلی مانعی برای افتتاح حساب جدید نیست ؟
مرسی

Sent from my P024 using Tapatalk

a-aramesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
یه سوال داشتم کد با شاخص فرق میکنه؟ مثلا دم شعبه فلان بانک نوشته کد فلان و تو بانک دیگه شاخص نوشته؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان یه سوال فنی
من امروز این حساب یکساله آینده ساز رو باز کردم و دفترچه هم گرفتم ولی وقتی وارد پیشخوان میشم تو لیست حسابهام نیست و فقط کوتاه مدت رو میاره. برای شما هم اینجوری بوده؟

یک روز بعد میاد تو پیشخوان

Sent from my iPhone using Tapatalk

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
عزیزانی که تو آینده حساب دارین خواهشا بدون تعصب بگید که برای مبلغ حدود 30 میلیون تومان بانک آینده مطمئن هست ؟
میشه اطمینان کرد ؟ چون تمام کارکردمو حمع کردم کل زندگیم همین 30 تومن هست ممنونم

تعصبی وجود نداره و اینکه بحث اطمینان هم شخصیه
سخت نگیر به نظرم
از بین آینده یا گردشگری یکیشو انتخاب کن. من جفتشو دارم خوبن

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من حساب روز شمار دارم . اگر از پیش خوان اینترنتی درخواست حساب آینده ساز بدهم همون 23 درصد هست یک ساله؟ یا حتما باید برم بانک

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
من حساب روز شمار دارم . اگر از پیش خوان اینترنتی درخواست حساب آینده ساز بدهم همون 23 درصد هست یک ساله؟ یا حتما باید برم بانک

بله 23 هستش ، نیاز نیست برید دفترچه با پست میاد در خونه .

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
من اینده رفتم برای تبدیل روز شمار به ۱ ساله ولی رییس شعبه با قاطعیت گفت که سود سپرده کوتاه مدت که قبل از ۱۱ شهریور باز شده باشه به هیچ عنوان کم نمیشه خیالتون راحت باشه .
شما کدوم شعبه مراجعه کردید ؟

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
من زنگ زدم روابط عمومي بانك آينده و با كارشناسشون صحبت كردم و گفت كه هر شعبه ميتونه خودش سود خودشو نسبت به شرايطي كه داره تعيين كنه و گفت شما حتما بايد بريد همون شعبه اي كه حساب داريد و با مدير شعبه صحبت كنيد كه من هم همينكارو كردم.
شما شاهین شمالی حساب داشتید یا شعبه دیگه ؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
نگاه اجمالی به وضعیت اخرین صورت حساب مالی بانکها ،
نسبت تسهیلات اعطایی به نسبت سپرده های سرمایه گذاری مدت دار که من حساب کردم (البته سریع ) به شرح زیر است :
بانک پاسارگاد 103 %
بانک پارسیان 83%
بانک قوامین 80%
بانک مهر اقتصاد 70%
بانک آینده 60 %
بانک دی 56%
بانک گردشکری 51%
بانک ایران زمین 14%

این نسبت از این بابت مهم هست که هرچی بالاتر باشه یعنی بانک پول بیشتری تسهیلات داده و سود بیشتری براش می یاد . بطور مثال بانک گردشگری 185 هزار میلیارد ریال سپرده مدت دار جذب کرده و میزان 85 هزار میلیارد ریال تسهیلات داده
درپایان سال 96 با نرخ سود 22 درصد که به سپرده ها میده (که 23 داره میده ولی ما 22 حساب میکنیم ) باید 40 هزار میلیارد ریال سود سپرده بده و از بابت تسهیلات اعطایی (بگیریم با نرخ 30 درصد ) 25 هزار میلیارد ریال سود کسب کنه که حدود باعث 15000 میلیارد ریال کسری یا 1500 میلیارد تومان زیان میشود .

همین محسابات برای بانک آینده : 10000 میلیارد ریال زیان معادل 1000 میلیارد تومان
برای قوامین : 30000 میلیارد ریال سود ....معالذ 3000 میلارد تومان سود
.
.
.ایران زمین-> 106 هزار میلیارد سپرده - 26 هزار میلیارد ریال تسهیلات->با نرخ 22 درصد باید 23 هزار میلیارد ریال سود بده به سپرده ها اما از تسهیلات با نرخ 30 درصد 7 هزار میلیارد سود میکنه ->16 هزار میلیارد ریال کسری معال 1600 میلیارد تومان زیان

این رقم های زیان یا سود پایان سالی مالی بانکها میشه ، اما بانکها میتونن سود حاصل از سرمایه گذاری ها رو هم حساب کنن که این زیان پوشش بده ، اما معمولا زیاد نیست

*نکته 1: این صحبت های درصورتی هست که بانکهای فوق سیاستشون رو تا پایان سال عوض نکنن . یعنی رویه رو عوض نکنن .مثلا میتونن با دادن تسهیلات بیشتر بجای ملک خریدن ،کلا رویه رو عوض کنن
*نکته 3: البته مشخص است که این اعداد و ارقام یک محاسبات حدودی هست . ولی بدون توجه به ارقام ، میتونه یک شمای کلی بده که بانک فوق در پایان سال مالی زیان ده میشه یا سود ده
*نکته 4: البته بانکها منابع سود دیگری ازجمله کارمزد و سود سرمایه گذاری ها دارن که میتونه این مقادریر رو بالا پایین کنه ولی معمولا زیاد نیست و بانک های خاصی سود سایر سرمایه گذاری هاشون بالاست (مثلا آینده ) بطور کلی درآمد بر سود تسهیلات اعطایی و اصل زیان هم بر سهم سود سپرده گذاران هست .

Last edited:

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خودپرداز شعبه ای که حساب کوتاه مدت روزشمار و حساب یکساله اینده ساز بازکردم. میشه از حساب کارت کوتاه مدت به حساب یکساله آینده ساز(که کارت نداره) انتقال وجه از عابر بانک انجام داد؟
یا حتما باید از داخل شعبه به حساب آینده ساز واریز کرد؟ از طریق پیش خوان مجازی چطور؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
از خودپرداز شعبه ای که حساب کوتاه مدت روزشمار و حساب یکساله اینده ساز بازکردم. میشه از حساب کارت کوتاه مدت به حساب یکساله آینده ساز(که کارت نداره) انتقال وجه از عابر بانک انجام داد؟
یا حتما باید از داخل شعبه به حساب آینده ساز واریز کرد؟ از طریق پیش خوان مجازی چطور؟

اینده ساز شماره حساب و شبا داره میشه بهش از پیشخوان واریز کرد.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
دوستانی که قوامین یکساله 4 با سود 20% و 2 تومن مسدودی دارن، قبلا تا پایان شهریور تمدید شده بود. چندتا از دوستان اشاره کردند که تمدید شده تا پایان سال!
والا من چند روز پیش از شعبه پرسیدم گفتند فعلا همون آخر شهریوره چیز جدیدی نگفتند به ما!!!
کسی اگه خبری داره لطفا اعلام کنه............ ممنون
امروز رفتم گفتن تا یه سال تمدید شد یعنی تا مرداد سال 97 معادل 20 درصد تا 22 درصد سود میده
خوشبختانه تا حالا مورد خاصی مبنی بر کاهش سود روزشمارها نبوده حتی امروز رفتم بانک سرمایه 22.5 درصد روزشمار با کف 2 تومن باز کردم چون از همه جا بیشتر سود میده کارمندش گفت احتمال زیاد همین 22.5 باقی میمونه ولی تضمینی نیست.

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینده ساز شماره حساب و شبا داره میشه بهش از پیشخوان واریز کرد.

پیشخوان فعال کردنش کارمزد داره؟ حضوری باید درخواست بدم یا اینترنتی هم میشه؟ مرسی

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
سیف اخرین مصاحبه :
به هیچ وجه محدودیتی برای نرخ سود سپرده ها قائل نیستیم بلکه قانون بانکداری بدون ربا می گوید که نرخ سود در پایان دوره مالی محاسبه می شود از این رو بحثی که ما داریم راجع به نرخ سود علی الحساب است و این اقدامی که اکنون انجام می شود اشکالی ندارد.

سیف با بیان اینکه پیش بینی می کردیم این اتفاق بیفتد ؛ گفت: در حقیقت با این اقدام، پولهایی که در حساب های جاری و کوتاه مدت سرمایه گذاری شده بود به حساب های بلند مدت یکساله منتقل می شود و نتیجه اش این خواهد بود نقدینگی زیادی که در اقتصاد ما وجود دارد تحت کنترل و انضباط قرار می گیرد.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سیف اخرین مصاحبه :
به هیچ وجه محدودیتی برای نرخ سود سپرده ها قائل نیستیم بلکه قانون بانکداری بدون ربا می گوید که نرخ سود در پایان دوره مالی محاسبه می شود از این رو بحثی که ما داریم راجع به نرخ سود علی الحساب است و این اقدامی که اکنون انجام می شود اشکالی ندارد.

سیف با بیان اینکه پیش بینی می کردیم این اتفاق بیفتد ؛ گفت: در حقیقت با این اقدام، پولهایی که در حساب های جاری و کوتاه مدت سرمایه گذاری شده بود به حساب های بلند مدت یکساله منتقل می شود و نتیجه اش این خواهد بود نقدینگی زیادی که در اقتصاد ما وجود دارد تحت کنترل و انضباط قرار می گیرد.
کلا هدفشونم چیزی جز انظباط و کنترل پول ملت بدبخت نبود!!! چاره ای هم ندارن خوب میدونن ملت پولشونو از بانک بکشن بیرون خونه دلار سکه زمین و... همه چیزبه علت تقاضای زیاد بالا میکشه
وگرنه اینا یک روز هم فرصت به ملت نمیدادن تا سپرده بلندمدت باز کنن درحالی که بانک ها تا ساعت 6-7 بعد از ظهر باز هستن حتی روز جمعه!!!

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
پیشخوان فعال کردنش کارمزد داره؟ حضوری باید درخواست بدم یا اینترنتی هم میشه؟ مرسی

کارمزد نداره فعالسازیش اما مثلا طرف کارهای بانکی انجام بده اگر موجودی زیر ۱۰ میلیون باشه کارمزدداره مثلا دفترچه بیاره دم خونه
غیر حضوری فعال میشه ثبت نام کنید پسورد میفرسته گوشی نداد امداد مشتریان زنگ بزنید
لینک ثبت نام
www.abplus.ir

Last edited:
بالا