• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
کدوم حساب رو داشتین؟ با چه کفی؟
امروز من آخه قوامین سر زدم طرف گفت سپرده بالای 50 رو 21 ، بالای 100 رو 22 و بالای 200 رو 23 میدیم
من یکساله 15+7 =22 درصدی با کف پنجاه میل . یکی گفت شده 22.5 تو همین انجمن .

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ظاهرل شرایط بانک سرمایه از همشون بهتره بانک آینده و گردشگری که اصلا تو شهر ما شعبه ندارن سوداشونم مثل همه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا به فرض که ملت ظرف این چند روز آینده حساب بلند مدت باز کنن و تا یک سال دیگه هم با نرخ های فعلی سر کنن. بعدش چی؟! بعد از یک سال میخوان چه کار کنن؟! شهریور 97 که بشه دیگه باید به نرخ های جدید تن بدن و باز باید همه کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرن! این یک سال هم مثل برق و باد میگذره!

mina95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
منم امروز قوامین 22.5 یکساله باز کردم اما گفتن برای بیشتر از 100 میلیون 23 درصد باز میکنن.کاغذ هم چسبونده بودن که حساب های روزشمار 20 درصد تا 28 اسفند 96 تمدید شد.کارمند شعبه گفت بعد از این تاریخم باز همین حدود سود روز شمار میدیم و 10 درصدی که بانک مرکزی میگه کسی عمل نمیکنه.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
به نقل از یکی از دوستان:

"سلام عزیزان. به نظر من برید بانک سرمایه حساب کوتاه مدت روزشمار طرح بهار سرمایه باز کنید. فقط 2میلیون پولتون رو بلوکه میکنه. مابقی اون رو هم میتونی واریز کنی و هم برداشت. متصل به کارت عضو شتاب هم هست. تا یک سال هم تضمین کردن که سود 22.5درصد روزشمار میدن و سودشون کم نمیشه به هیچ وجه فقط هم هزار تومن برای تمبر میگیرن. 2،300تومن هم برای کارت شتابتون میگیرن. 10هزار تومن هم اگه بخواید اس ام اس فعال کنید برای فعال کردن اس ام اس میگیرن. تاکید میکنم که حساب کوتاه مدت روزشماره و متصل به کارت شتاب با سود تضمینی 22.۵درصد تا یک سال کامل."
سرمایه 22.5 درصد روز شماره یا یک ساله؟

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
منم امروز قوامین 22.5 یکساله باز کردم اما گفتن برای بیشتر از 100 میلیون 23 درصد باز میکنن.کاغذ هم چسبونده بودن که حساب های روزشمار 20 درصد تا 28 اسفند 96 تمدید شد.کارمند شعبه گفت بعد از این تاریخم باز همین حدود سود روز شمار میدیم و 10 درصدی که بانک مرکزی میگه کسی عمل نمیکنه.
-----
سلام
کدام شعبه کاغذ چسبونده بود؟!!
من امروز شعبه صادقیه بودم ولی از سرنوشت حسابهای روزشمار 20 درصد اطلاعی نداشتند!!!

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
توصیه من اینه که هرجا حساب باز میکنید یه شرایطی داسته باشه که بتونید برداشتش کنید چون بحث ادغام بانکها جدی هست و مابین این ادغام اگر از سپرده گذاریتون در بانکی پشیمون شدید یا احساس خطر کردید بتونید پولتونو بکشید بیرون بدون جریمه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
یعنی یک بار که برداشت کنی دیگه میشه 21%؟
اون پولی رو که برداشت می کنی ۲۱حساب میشه پولی که توحساب هست همون ۲۳درصد هست

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
یعنی بانک سرمایه حساب 22.5 درصد داره که قابلیت واریز و برداشت هم دارن؟
کسی این حساب رو باز کرده؟
من امروز باز کردم یه کارت بهم داد وفرا اهم‌گفت بیا دفترچه روبگیر وریس شعبه می گفت سپرده یکساله هست نه روز شمار واصرار داشت حق واریز وبرداشت تا یک سال سرجاش باقی هستهرچند برا من‌قبولش سخت بود چون اینده همینطور بود برداشت واریز رو اما ایشان اصرار داشت که حساب کد خورده وامکان تغییر نیست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
به نقل از یکی از دوستان:

"سلام عزیزان. به نظر من برید بانک سرمایه حساب کوتاه مدت روزشمار طرح بهار سرمایه باز کنید. فقط 2میلیون پولتون رو بلوکه میکنه. مابقی اون رو هم میتونی واریز کنی و هم برداشت. متصل به کارت عضو شتاب هم هست. تا یک سال هم تضمین کردن که سود 22.5درصد روزشمار میدن و سودشون کم نمیشه به هیچ وجه فقط هم هزار تومن برای تمبر میگیرن. 2،300تومن هم برای کارت شتابتون میگیرن. 10هزار تومن هم اگه بخواید اس ام اس فعال کنید برای فعال کردن اس ام اس میگیرن. تاکید میکنم که حساب کوتاه مدت روزشماره و متصل به کارت شتاب با سود تضمینی 22.۵درصد تا یک سال کامل."
امروز من حساب باز کردم ولیکن ریس شعبه می گفت حساب روزشمار نیست وسپرده یکساله هست .چون‌ من دوبار سوال کردم ومی گفتم روز شمار میارن پایین دست خودشون هست گفت نه سپرده یکساله هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
قطعا همینطوره. ولی سرمایه سابقه سود 24.5 درصد دادن به حسابهای سه ماهه رو هم داره که همچنان داره هر سه ماه یکبار تمدیدشون میکنه تا کسی حسابش رو نبنده!
با توجه به اینکه 2 میلیون رو هر موقع که فرد بخواد میتونه بدون جریمه از خود شعبه برداشت کنه و حساب رو ببنده و همینطور با وجود مشکلاتی که این بانک داره باز هم بانکه و مجوز قطعی داره و عضو شتاب و صندوق ضمانت سپرده هاست، تصور میکنم باز کردن این حسابشون میتونه به نفع باشه. بالاخره دست کم 2-3 ماه طول می کشه که باز سودهای روزشمار برسه به مقادیر فعلی.
واگر اوضاعش خیلی داغون بود که نابود بشه بانک مرکزی جور موسسه غیر مجاز گردنش نمی انداخت پس نشون میده یه بحران بوده یاهست ولی به ورشکستگی بانک نمی خوره ما هم باز کردیم ببینیم چی میشه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
قطعا همینطوره. ولی سرمایه سابقه سود 24.5 درصد دادن به حسابهای سه ماهه رو هم داره که همچنان داره هر سه ماه یکبار تمدیدشون میکنه تا کسی حسابش رو نبنده!
با توجه به اینکه 2 میلیون رو هر موقع که فرد بخواد میتونه بدون جریمه از خود شعبه برداشت کنه و حساب رو ببنده و همینطور با وجود مشکلاتی که این بانک داره باز هم بانکه و مجوز قطعی داره و عضو شتاب و صندوق ضمانت سپرده هاست، تصور میکنم باز کردن این حسابشون میتونه به نفع باشه. بالاخره دست کم 2-3 ماه طول می کشه که باز سودهای روزشمار برسه به مقادیر فعلی.
یه سوال دوست عزیز بانک سرمایه حساب ۳ماه خودش تمدید میکنه اگر این طور باشه الان ایران زمین حساب ۲۴درصد داره ۳ماه ومیشه بست اما بع ا فکرنکنم با توجه به قانون۱۱ شهریورتمدیدبشه

android6

Registered User
لایک‌ها
77
یعنی الآن سرمایه با دو تومن حساب یکساله باز میکنه با سود ۲۲.۵ و قابلیت واریز و برداشت؟؟ این که عالیه فقط تا یکسال حتما ۲۲.۵ رو میده؟؟؟ ایران زمین در مورد صندوق هم به من همینطوری گفت که یکسالست ولی بعد دو ماه سودش کم شد.

android6

Registered User
لایک‌ها
77
یه سوال دوست عزیز بانک سرمایه حساب ۳ماه خودش تمدید میکنه اگر این طور باشه الان ایران زمین حساب ۲۴درصد داره ۳ماه ومیشه بست اما بع ا فکرنکنم با توجه به قانون۱۱ شهریورتمدیدبشه

سه ماهه به درد نمیخوره ریسک بزرگیه حتما باید تا یکسال سودش تضمین شده باشه وگرنه خطرناکه حسن.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
تجارت هم با کف ۷۵ مدت۶ماه۲۲میداد

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ایران زمین یه سه ماه ۲۴ویه یکسال سو شناور ۲۵درصد میداد