آخرین اخباربانک شهر:
سپرده یکساله با نرخ 22 درصد کف 10 م قابل برداشت بعد از 3 ماه
برداشت بعد ار يك ماه هست
امروز بان شهر بودم - شعبه جمهورى
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرین اخباربانک شهر:
سپرده یکساله با نرخ 22 درصد کف 10 م قابل برداشت بعد از 3 ماه
درود بر شما
من حدود 200 دارم
اینده درسته بانک هست ولی کلا 4 تا شعبه تو اصفهان داره
ولی مهر اقتصاد تو هر خیابون یکی حدودا داره!
اینده این که کارت نمیده بده اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه به راحتی پول را از کارت کشید بیرون
دفعه قبل من از مهر اقتصاد با کارت همه پول را تو چند روز کشیدم بیرون
نظر تون چیه؟
100 تو مهر بزار
100 تو یه بانک دولتی؟ مثل سپه!
یا 100 هم بزارم تو اینده؟!
این سیف با این کارش کلا پول مردم را تا یکسال همه را کرد تو بانک ها!! و رکود بیشتر بازار!باز قبلا به خاطر روزشماربودن میشد یه معامله ای هم کرد
با تشکر
برداشت بعد ار يك ماه هست
امروز بان شهر بودم - شعبه جمهورى
Sent from my iPhone using Tapatalk
وجود کارت مهر بعلت عدم اتصال به شتاب ، ضریب اطمینانی نیست ، کما اینکه در هنگام بروز مشکل چند روز در مهر بلافاصله سقف انتقال وجه بروی پوز ملت کم شد ، همچنین وجود شعبه زیاد (ثامن الحجج با 500 شبعه )
اگر 300 دارید پاسارگاد 6 ماهه 21 درصد باز میکرد(قابل اطمینان برای گذاشتن 300 م ) ، (البته حداکثر شاید در همین چند روز باز کند) - یا اگر میخواهید تقسیم کنید ، بجای بانک دولتی هم شرایط بانک شهر ، ایران زمین رو بررسی کنید
و لی بازهم مبلغ 100 میلیون تومان برای موسسه غیر مجاز حتی اگر مهر باشد بهچ وجه پیشنهاد نمیکنم .
امروز رفتم یکساله چیزی ندارن ولی روزشمار بالای ۳۰ تومن ۲۲ درصد میده که سودش تضمین ندارهدوستان از موسسه کوثر چه خبر؟
اگه ۳ ماهه میخای ببر ایران زمین ۲۴ بگیر ولی دو مورد دیگه ایرا زمین که ۲۲ درصد و ۲۵ درصد هست واقعا مشکوکن طبق گفته کارمند اگه ۱۰۰ تومن بزارین بعد یه سال ۲۵ تومن میده حالا نمیدونم چجوریایت اگه ۲۵ بده عالیهسلام..
این یعنی تایید شدس دیگه؟خودتون سوال کردید پس..
چون بانک آینده کلا دیگه روزمار جالبی نداره..فقط چاره همون 1 ساله 23 ه که اگه برداشت کنیم کل مبلغ رو قبل 1 سال 21 درصد حساب میشه..
بین گردشگری و ایران زمین کسی میتونه بگه کدوم بهتره؟
چون 3 ماه دیگه پول و لازم دارم و باید درش بیارم..
مثال :دوستان پیشخوان مجازی بانک آینده امکان افتتاح حساب آیندهساز رو داره
من روزشمار دارم و بهخاطر پیامک و تماسی که داشتم میخوام آینده ساز افتتاح کنم...
چند سوال دارم
فرض کنید x تومن موقع افتتاح حساب واریز میکنین و بعد از یکماه مقداری از این سپرده رو نیاز دارین:
1. آیا اصل سپرده x با توجه به برداشت بنده همون 23% حساب میشه یا خیر
2. آیا هر مبلغی که بعد از اون واریز کنم 21% هست!؟
3. اگه کل سپرده رو هروقت که نیاز بود، بخوام خارج کنم (حساب رو ببندم) چقدر جریمه میخوره و دقیقا چنددرصد حساب میکنن
4. یه بخش داره که برای حساب آیندهسازباید تعیین کنیم ماهانه چه مبلغی از حساب دیگهمون کسر بشه و به این آیندهساز واریز بشه، جریان اون چیه؟ به هیچ وجه قبول نمیکنه 0 بزنیم.
سپاس اگر کسی اطلاع کامل داره پاسخ بده.
مثال :
1-اصل 23 ، مثلا 10 تومن دارید 5 میلیون بر دارید بعد 2 ماه ، 2 ماه سود 23 دادن به این 5 میلیون ، از روز اول 21 حساب میکنن 2 درصدش ازتون کم میکنن
2.بله
3. نرخ 21 درصد حساب میکنن 2 درصد جریمه
5.مهم نیست ، تو باز کردن حساب حضوری که میگن مهم نیست نیمیخواد پر کنی .
سپاس. مبهم فرمودین...1-اصل 23 ، مثلا 10 تومن دارید 5 میلیون بر دارید بعد 2 ماه ، 2 ماه سود 23 دادن به این 5 میلیون ، از روز اول 21 حساب میکنن 2 درصدش ازتون کم میکنن
زیاد به چیزایی که این ور و اون ور میخونی یا از این و اون میشنوی اعتماد نکن. بازار ارز به شدت به عرضه و تقاضا وابستگی داره. بانک مرکزی هم توش دخیله اما حرف اول رو عرضه و تقاضا میزنه. الان خیلی از سپرده گزاران دارن میرن سمت بازار ارز. سود بانکی دیگه آش دهن سوزی نیست. البته از اولش هم نبود. مخصوصاً در دراز مدت که به شدت ارزش پول رو کاهش میده در برابر تورم و طلا و ارز و مسکن.
اخبارش رو ارسال کردم خدمتان . حساب 23 درصد یکساله
قبلا قابلیت برداشت بعد از یکماه داشت که کف باید 100 م میگذاشتید
الان 23 با مبلغ کم باز میکنند اماه برداشت در سررسید . و زودتر بردارید جریمه میخورید
امروز گردشگری پرسیدم 23 درصد بدون کف مبلغ یکساله باز میکنند با هر مبلغی
بعد از یک ماه هم جریمه نداره اصلا
به نظر بهتر از جاهای دیگست چون بعد یک ماه نرخ شکست نداره
ولی من از رئیس پرسیدم زیر ۱۰۰ تومن کلی ضرر و زیان اعلام کرد برامامروز گردشگری پرسیدم 23 درصد بدون کف مبلغ یکساله باز میکنند با هر مبلغی
بعد از یک ماه هم جریمه نداره اصلا
به نظر بهتر از جاهای دیگست چون بعد یک ماه نرخ شکست نداره
ولی من از رئیس پرسیدم زیر ۱۰۰ تومن کلی ضرر و زیان اعلام کرد برام
امروز رفتم یکساله چیزی ندارن ولی روزشمار بالای ۳۰ تومن ۲۲ درصد میده که سودش تضمین نداره
تاجایی که اطلاع دارم خیر ، سپرده یکساله هست برگه سپرده میدن .یک سوال؟
واریز هم میشه کرد مال گردشگری رو؟