• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
آخرین اخباربانک شهر:

سپرده یکساله با نرخ 22 درصد کف 10 م قابل برداشت بعد از 3 ماه

برداشت بعد ار يك ماه هست

امروز بان شهر بودم - شعبه جمهورى

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان پیشخوان مجازی بانک آینده امکان افتتاح حساب آینده‌ساز رو داره
من روزشمار دارم و به‌خاطر پیامک و تماسی که داشتم می‌خوام آینده ساز افتتاح کنم...
چند سوال دارم
فرض کنید x تومن موقع افتتاح حساب واریز می‌کنین و بعد از یک‌ماه مقداری از این سپرده رو نیاز دارین:
1. آیا اصل سپرده x با توجه به برداشت بنده همون 23% حساب میشه یا خیر
2. آیا هر مبلغی که بعد از اون واریز کنم 21%‌ هست!؟
3. اگه کل سپرده رو هروقت که نیاز بود، بخوام خارج کنم (حساب رو ببندم) چقدر جریمه می‌خوره و دقیقا چنددرصد حساب می‌کنن
4. یه بخش داره که برای حساب آینده‌سازباید تعیین کنیم ماهانه چه مبلغی از حساب دیگه‌مون کسر بشه و به این آینده‌ساز واریز بشه،‌ جریان اون چیه؟ به هیچ وجه قبول نمی‌کنه 0 بزنیم.

سپاس اگر کسی اطلاع کامل داره پاسخ بده.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
درود بر شما
من حدود 200 دارم
اینده درسته بانک هست ولی کلا 4 تا شعبه تو اصفهان داره
ولی مهر اقتصاد تو هر خیابون یکی حدودا داره!
اینده این که کارت نمیده بده اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه به راحتی پول را از کارت کشید بیرون
دفعه قبل من از مهر اقتصاد با کارت همه پول را تو چند روز کشیدم بیرون
نظر تون چیه؟
100 تو مهر بزار
100 تو یه بانک دولتی؟ مثل سپه!
یا 100 هم بزارم تو اینده؟!
این سیف با این کارش کلا پول مردم را تا یکسال همه را کرد تو بانک ها!! و رکود بیشتر بازار!باز قبلا به خاطر روزشماربودن میشد یه معامله ای هم کرد

با تشکر

وجود کارت مهر بعلت عدم اتصال به شتاب ، ضریب اطمینانی نیست ، کما اینکه در هنگام بروز مشکل چند روز در مهر بلافاصله سقف انتقال وجه بروی پوز ملت کم شد ، همچنین وجود شعبه زیاد (ثامن الحجج با 500 شبعه )
اگر 300 دارید پاسارگاد 6 ماهه 21 درصد باز میکرد(قابل اطمینان برای گذاشتن 300 م ) ، (البته حداکثر شاید در همین چند روز باز کند) - یا اگر میخواهید تقسیم کنید ، بجای بانک دولتی هم شرایط بانک شهر ، ایران زمین رو بررسی کنید
و لی بازهم مبلغ 100 میلیون تومان برای موسسه غیر مجاز حتی اگر مهر باشد بهچ وجه پیشنهاد نمیکنم .

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
برداشت بعد ار يك ماه هست

امروز بان شهر بودم - شعبه جمهورى

Sent from my iPhone using Tapatalk

بانک شهر گویا بصورت ایالتی اداره می شود . هر شعبه حساب رو به دلخواه خودش معرفی می کند .. به من که امروز دقیقا گفتن بعد از 3 ماه ..

mehdi592

Registered User
لایک‌ها
6
وجود کارت مهر بعلت عدم اتصال به شتاب ، ضریب اطمینانی نیست ، کما اینکه در هنگام بروز مشکل چند روز در مهر بلافاصله سقف انتقال وجه بروی پوز ملت کم شد ، همچنین وجود شعبه زیاد (ثامن الحجج با 500 شبعه )
اگر 300 دارید پاسارگاد 6 ماهه 21 درصد باز میکرد(قابل اطمینان برای گذاشتن 300 م ) ، (البته حداکثر شاید در همین چند روز باز کند) - یا اگر میخواهید تقسیم کنید ، بجای بانک دولتی هم شرایط بانک شهر ، ایران زمین رو بررسی کنید
و لی بازهم مبلغ 100 میلیون تومان برای موسسه غیر مجاز حتی اگر مهر باشد بهچ وجه پیشنهاد نمیکنم .

پس به نظرتون بانک اینده قابل اعتماد تر از بانک مهر هست؟
اگه اینطور هست که حسابم را میرم کلا یکساله اینده بکنمً؟

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سلام..
این یعنی تایید شدس دیگه؟خودتون سوال کردید پس..
چون بانک آینده کلا دیگه روزمار جالبی نداره..فقط چاره همون 1 ساله 23 ه که اگه برداشت کنیم کل مبلغ رو قبل 1 سال 21 درصد حساب میشه..
بین گردشگری و ایران زمین کسی میتونه بگه کدوم بهتره؟
چون 3 ماه دیگه پول و لازم دارم و باید درش بیارم..
اگه ۳ ماهه میخای ببر ایران زمین ۲۴ بگیر ولی دو مورد دیگه ایرا زمین که ۲۲ درصد و ۲۵ درصد هست واقعا مشکوکن طبق گفته کارمند اگه ۱۰۰ تومن بزارین بعد یه سال ۲۵ تومن میده حالا نمیدونم چجوریایت اگه ۲۵ بده عالیه

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان پیشخوان مجازی بانک آینده امکان افتتاح حساب آینده‌ساز رو داره
من روزشمار دارم و به‌خاطر پیامک و تماسی که داشتم می‌خوام آینده ساز افتتاح کنم...
چند سوال دارم
فرض کنید x تومن موقع افتتاح حساب واریز می‌کنین و بعد از یک‌ماه مقداری از این سپرده رو نیاز دارین:
1. آیا اصل سپرده x با توجه به برداشت بنده همون 23% حساب میشه یا خیر
2. آیا هر مبلغی که بعد از اون واریز کنم 21%‌ هست!؟
3. اگه کل سپرده رو هروقت که نیاز بود، بخوام خارج کنم (حساب رو ببندم) چقدر جریمه می‌خوره و دقیقا چنددرصد حساب می‌کنن
4. یه بخش داره که برای حساب آینده‌سازباید تعیین کنیم ماهانه چه مبلغی از حساب دیگه‌مون کسر بشه و به این آینده‌ساز واریز بشه،‌ جریان اون چیه؟ به هیچ وجه قبول نمی‌کنه 0 بزنیم.

سپاس اگر کسی اطلاع کامل داره پاسخ بده.
مثال :
1-اصل 23 ، مثلا 10 تومن دارید 5 میلیون بر دارید بعد 2 ماه ، 2 ماه سود 23 دادن به این 5 میلیون ، از روز اول 21 حساب میکنن 2 درصدش ازتون کم میکنن
2.بله
3. نرخ 21 درصد حساب میکنن 2 درصد جریمه
5.مهم نیست ، تو باز کردن حساب حضوری که میگن مهم نیست نیمیخواد پر کنی .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مثال :
1-اصل 23 ، مثلا 10 تومن دارید 5 میلیون بر دارید بعد 2 ماه ، 2 ماه سود 23 دادن به این 5 میلیون ، از روز اول 21 حساب میکنن 2 درصدش ازتون کم میکنن
2.بله
3. نرخ 21 درصد حساب میکنن 2 درصد جریمه
5.مهم نیست ، تو باز کردن حساب حضوری که میگن مهم نیست نیمیخواد پر کنی .

چه مسخره!! یه دفعه بگید دزدی میکنن دیگه!

۱۰ داشته باشیم توی حساب ۵ برداریم...باید تا موقعی که دوباره ۱۰ نشده ۲۱ بدن بعد که ۱۰ شد دوباره باید ۲۳ بدن دیگه! وگرنه دزدیه!

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سپاس. مبهم فرمودین...
مثلا من 5 تومن وردارم، کل حسابم تبدیل میشه به 21 درصد!؟
کف حساب همون 1 تومنی هست که گفتن،‌ یا با افتتاح حساب من همون مبلغ میشه کف حسابم...!؟
2 درصد از سود کم می‌کنن دیگه، نه؟ ( از سود پولی که از حساب خارج کردین) یا به اصل پول هم دست میزنن

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
زیاد به چیزایی که این ور و اون ور میخونی یا از این و اون میشنوی اعتماد نکن. بازار ارز به شدت به عرضه و تقاضا وابستگی داره. بانک مرکزی هم توش دخیله اما حرف اول رو عرضه و تقاضا میزنه. الان خیلی از سپرده گزاران دارن میرن سمت بازار ارز. سود بانکی دیگه آش دهن سوزی نیست. البته از اولش هم نبود. مخصوصاً در دراز مدت که به شدت ارزش پول رو کاهش میده در برابر تورم و طلا و ارز و مسکن.

بازار ارز باید حداقل ماهی 80 تومن بالا بره تا جذابیت داشته باشه ، مگر دلال باشی صبح بخری شب بفروشی. فعلا که همش ضرر بوده

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
اخبارش رو ارسال کردم خدمتان . حساب 23 درصد یکساله
قبلا قابلیت برداشت بعد از یکماه داشت که کف باید 100 م میگذاشتید
الان 23 با مبلغ کم باز میکنند اماه برداشت در سررسید . و زودتر بردارید جریمه میخورید

امروز گردشگری پرسیدم 23 درصد بدون کف مبلغ یکساله باز میکنند با هر مبلغی
بعد از یک ماه هم جریمه نداره اصلا
به نظر بهتر از جاهای دیگست چون بعد یک ماه نرخ شکست نداره

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
به نظر من هم بانك ها دوباره يه راهي پيدا مي كنند. الان آينده كه داره تشويق ميكنه همه حسابها بشه يكساله با سود 23 درصد يه حساب كتابايي پيش خودش كرده كه حاضر ميشه تا يكسال 8 درصد بيش از سود مصوب روپرداخت كنه . به قول دوستمون اگه همه قراره سود يكسان پرداخت كنن ديگه چرا بجز بانك هاي دولتي ملي و سپه جاي ديگه اي كسي حساب باز كنه.؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399

تایید میشه ، گردشگری شعبه دومی که من پرسیدم گفتن امکانش هست 23 یکساله بشرط برداشت بعد از یکماه با هر مبلغی براتون باز کنیم

android6

Registered User
لایک‌ها
77
ولی من از رئیس پرسیدم زیر ۱۰۰ تومن کلی ضرر و زیان اعلام کرد برام

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
ولی من از رئیس پرسیدم زیر ۱۰۰ تومن کلی ضرر و زیان اعلام کرد برام

الان دیگه نرخ سود بانک ها رو باید چند تا شبعه سرزد . تا دقیقا کف یا مدت ماندگاری یا نرخ شکست رو کشف کرد.

علت : چون هر شعبه با میزان سپرده ای که جذب میکنه امتیاز میگره ، بهمین خاطر مثلا یک طرح که بعد 1 ماه میشه برداشت کرد رو کارمند میگه نمیشه تا شما هم سر ماه نرید پول بردارید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آخه کدوم اسگلی حاضر میشه پولی که داشته هرموقع دلش میخواسته برداشت و واریز میکرده و برداره بکنه یه ساله با این شرایط مزخرف!
امیدوارم همه پولاشون رو بکشن بیرون تا به غلط کردم بیفتن

بالا