نهدوستان امروز میشه به صورت غیرحضوری حساب اینده ساز باز کرد؟ من تو آینده هیچ حسابی ندارم اگه میشه لطفا راهنمایی کنین تو مرحله اول باید چیکار کنم؟
اگر مشتری آینده بودید از طریق پیشخوان میتونستید
نهدوستان امروز میشه به صورت غیرحضوری حساب اینده ساز باز کرد؟ من تو آینده هیچ حسابی ندارم اگه میشه لطفا راهنمایی کنین تو مرحله اول باید چیکار کنم؟
نه دیروز باز کردمامروز باز کردی ؟
حسابهای جدید با یه روز تاخیر میاد تو لیست . اون دشواری نداره
قبلا صورت حساب هم یه روز تاخیر داشت . الان به روز شده
دفترچه رو تیک زدی ؟ 15 تومن از حساب کسر شد ؟نه دیروز باز کردم
اتفاقا الان گفتی چک کردم دیدم اومده توی لیست
دوستان عزیز این حساب آینده ساز قابلیت واریز وبرداشت دارد یا خیر؟
۳۰ روز پشت دفترچه نوشتهاگر توی حساب یک ساله اینده پول برای مثلا ۲ هفته باشه
برای اون ۲ هفته ۲۱ درصد سود تعلق میگیره ؟
سود ۲ هفته کی واریز میشه ؟
سر ماه یا سال بعد ؟
دقیقا!من یادم پارسال هم همین وضعیت پیش اومد کم شدن سود ، تا جایی که من مجبور شدم پولو بزارم تو یکی از موسسات اعتباری ( چون بانکی نبود سود بالا بده )
بعد چند ماه ( تقریبا سه ماه قبل از عید ) دوباره بانک ها سودهاشون بردن بالا (اینایی که حضور ذهن دارم اینده و گردشگری 22 درصد و ... )
----قوامین با این اس ام اسی که داد واقعا دریچه جدیدی از سیستم بانکداری را به روی ملت باز کرد
این یه توهین بزرگ به مشتریهاشه واسه همین من فک میکنم انقدر احمق نیستتد که اینکارو کنند و به احتمال زیاد یه شو هستش. البته در نهایت ارسال همچین پیامی در چنین تاریخی قابل تامله و برای من دیگه حناش رنگی نداره متاسفانه
----
من دو تا حساب یکساله 4 در قوامین دارم که ۲۰ درصد بود.
بانک قوامین اصلاً به من پیامک نداد
امروز موجودی حسابم رو چک کردم و متوجه شدم کف دو میلیونی را برای هر دو حساب برداشته
این یعنی اینکه هر دو حساب رو به کوتاه مدت ۱۰ درصد تبدیل کرده
قابلیت واریز وبرداشت رو برداشتن تمامسلام
در مورد برداشت رو نمیدونم ولی واریز رو معاون شعبه گفتن که قابلیت واریز داره البته مبلغ واریزی با سود 21 درصد محاسبه میشه
بله کاملا دست می فرمایید پارسال تو همین شهریور هیچ بانکی سود بالا نمی داد واکثراباصندوق بانکها شروع کرده بودن به مشتری هاشون سود بالا بدن یعنی اگر کسی سود۲۱ تا۲۲ می خواست فقط صندوق بودمن یادم پارسال هم همین وضعیت پیش اومد کم شدن سود ، تا جایی که من مجبور شدم پولو بزارم تو یکی از موسسات اعتباری ( چون بانکی نبود سود بالا بده )
بعد چند ماه ( تقریبا سه ماه قبل از عید ) دوباره بانک ها سودهاشون بردن بالا (اینایی که حضور ذهن دارم اینده و گردشگری 22 درصد و ... )
تو این ۱۱روز مردم ایران حماسه بانکی خلق کردن دیگه پولی دست کسی نمونده به نظر من تازه اگر بان پول تو بازار نریزه باز هم رکود خواهیم داشت چون از پول دست مردم خبری نیستاونهايي كه تا ديروز پولي داشتن و تونستن حساب بلند مدت باز كنن كه كردن و اونهايي كه اين كارو نكردن و همچنين كساني كه از اين به بعد پولي دستشون ميرسه بعيده كه به سود 10 و 15 درصد بانك رضايت بدن، براي همين احتمال تحريك بازار ارز و طلا هم دور از ذهن نيست مگر اينكه بانك مركزي اجراي بخشنامه خودش رو شل بگيره.
تا جایی که یادمه موجودی در دسترس همیشه 2 میلیون کمتر بودچون اینترنت بانکش همیشه میشد دو میلیون رو هم برداشت.