-----دوستان این بحثی که میکنید در رابطه با حسابای کوتاه مدت قوامینه یا بلندمدت یکسالش ؟
آخه من خرداد همین امسال یه حساب 22 درصد باز کردم
---گردشگری کوتاه مدت ها همه شد 10 درصد .
(سئوال تلفنی کردم ، شعبه حضوریم بپرسین)
منظورتون برگ سپرده هست؟-----
حسابی که باز کردی گواهی سپرده داره؟
بهت گواهی سپرده دادن؟
اگر حسابت گواهی سپرده داشته باشه سودت همونه که گفتی یعنی 22
ولی اگر گواهی سپرده نداری یعنی حسابت احتمالاً دست خوش معجزات بیکران قوامین شده
به شعبه ات مراجعه کن
مال من رو خالی کرده بودند انتقال داده بودند به کارت دیگه ی کوتاه مدت که از قبل داشتم.من عدد ۱ رو به قوامین فرستادم تا پولم رو بلوکه و سمرده یکساله نزارن.
با اینحال باز میبینم که هرچی تو حساب نگه داشته بودم سرخود برداشت کردن.
الانم کسی تلفن شعبه رو جواب نمیده.
شانس آوردم ۵۰ تومن رو ساتنا کردم بانک دیگه همون پنجشنبه.
۲ ۳ تومن مونده که سرخود برداشت کردن.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
----منظورتون برگ سپرده هست؟
اگه منظورتون همینه بله بهم دادن
برام عجیب بود حسابای بلندمدت رو بخوان تغییر بدن
100 میلیون تومن مسدودی؟!باتوجه به اینکه سود کوتاه مدت همه جا شده 10 درصد بنظرتون بهتر نیست حساب ایران زمینمو ببندم ؟
آخه بی جهت 100 تومن مسدودی داره سودشم همون 10 درصده
100 هزار تومن100 میلیون تومن مسدودی؟!
شاید پیش بینی من اشتباه باشه ولی بعید میدونم این مسئله کم شدن سودها بیشتر از 3-4 ماه دیگه دوام بیارهاونهایی که تا پنج شنبه حساب بلند مدت با نرخ های بالای 20 درصد باز کردند توجه داشته باشن که از امروز شمارش معکوس برای پایان یک سال (مدت سپرده) و رسیدن به نرخ های جدید آغاز شد. یعنی سال دیگه که مدت سپرده منقضی شد ، باید با همون 15 درصد ببندن.
راستش تو بخشنامه بانک مرکزی به طور جدی تاکید شده که با بانک هایی که از این موضوع سرپیچی کنند برخورد جدی میکنه. به خصوص دو بند زیر در بخشنامه بانک مرکزی خیلی حائز اهمیت هست :شاید پیش بینی من اشتباه باشه ولی بعید میدونم این مسئله کم شدن سودها بیشتر از 3-4 ماه دیگه دوام بیاره
بازم بانکای خصوصی یه راهی واسه دور زدن بانک مرکزی پیدا میکنن چون در غیر اینصورت با مشکلات جدی روبرو میشن
بله منم این حساب دارم . خودت پرسیدی ؟100 هزار تومن
حساب کوتاه مدت روزشمار 18 درصدیش 100 هزار ت مسدودی داره که ظاهرا از امروز سودش همون 10 درصده
من همین یه حساب رو داشتم معلوم نیست کجا رفته.مال من رو خالی کرده بودند انتقال داده بودند به کارت دیگه ی کوتاه مدت که از قبل داشتم.
بله بصورت حضوری از یه شعبه و تلفنی از یه شعبه دیگه پرسیدم و هر دو گفتن که از امروز این حساب 10 درصد شدهبله منم این حساب دارم . خودت پرسیدی ؟