• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بانک مرکزی در نظر داره برای سال های آینده ، باز هم نرخ سود رو کاهش بده.
اما من موندم واقعاً این عددها(10 و 15) رو از کجاشون میارن. تو آمریکا نرخ سود در حد صدم درصد تغییر میکنه ، اون هم نه هر سال. مثلاً اگه قرار باشه فدرال رزرو 0.25 درصد نرخ بهره یا سود رو تغییر بده کلی همه چیز رو تحت تاثیر قرار میده. اون وقت اینجا یکهو 20 تا 30 درصد نرخ ها رو میکشن پایین بدون اینکه محاسبه دقیقی پشتش باشه.
تصور بر اینه که با این کارا مردم پولشون رو بجای بانک وارد صنعت میکنن تا به قول خودشون چرخ اقتصاد با سرعت بیشتری بچرخه
اما اشتباهشون اینجاست که نه مملکت ما پتانسیل یه کشور صنعتی مثه ژاپن رو داره و نه ملت ما تفکرات مردم ژاپن رو
امیدوارم هرچی که پیش میاد به صلاح مملکت و مردم باشه نه اینکه روز به روز اختلاف طبقه فقیر و غنی بیشتر بشه

android6

Registered User
لایک‌ها
77
ایرانجیب خبر داده امروز یه بانکی ۲۳ درصد باز میکنه!!! کدوم بانکه من ۱۰ تومنم رو هواست معلوم نیست قوام چیکار کرده با سرمایم

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
قوامین پیامک جدید داده : کل موجودی حساب شما به حساب جدید کوتاه مدت انتقال یافت .

من عدد یک را فرستاده بودم تا یکساله 20 درصد نشه

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تخلف ۲۳ درصدی در اولین روز کاهش سود بانکی/منتظر طرح‌های جدید باشید!

گذری بر شعب بانک‌های مختلف در اولین روز عملیاتی شدن دستورالعمل سود بانکی حاکی از آن بود که در اکثر بانک‌ها و موسسات اعتباری نرخ‌ سود سپرده بلندمدت به ۱۵ درصد کاهش یافته است، به طوری که برای گشایش حساب سپرده سودی بالاتر از ۱۵ درصد فعلا پرداخت نمی‌شود، حتی اگر مبلغ سپرده بالا باشد.

اما با وجود کاهش نرخ سود در اکثر بانک‌ها هستند در این میان بانک‌های متخلفی که حتی در اولین روز اجرایی شدن بخشنامه نرخ سود ۲۳ درصد برای حساب سالانه خود تعریف می‌کنند نرخ‌هایی که از قبل وجود داشته و همچنان ادامه دارند.

جالب اینجاست که با وجود این که به نظر می‌رسید این بخشنامه بانک مرکزی در این مرحله از جدیت قابل توجهی نسبت به دوره‌های قبل برخوردار باشد، اما حتی در اولین روز اجرایی شدن آن نیز بانک‌ها در قبال ارقام بالا به مشتریان اعلام می‌کند که کمی صبر کنید تا چند روزی از اجرای بخشنامه بگذرد طرح‌های ویژه برای پرداخت سودهای بالاتر ابلاغ خواهد شد.

http://t.me/joinchat/CAQnnDusbmeCBD0kD_Ckdg

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

گذری بر شعب بانک‌های مختلف در اولین روز عملیاتی شدن دستورالعمل سود بانکی حاکی از آن بود که در اکثر بانک‌ها و موسسات اعتباری نرخ‌ سود سپرده بلندمدت به ۱۵ درصد کاهش یافته است، به طوری که برای گشایش حساب سپرده سودی بالاتر از ۱۵ درصد فعلا پرداخت نمی‌شود، حتی اگر مبلغ سپرده بالا باشد.

اما با وجود کاهش نرخ سود در اکثر بانک‌ها هستند در این میان بانک‌های متخلفی که حتی در اولین روز اجرایی شدن بخشنامه نرخ سود ۲۳ درصد برای حساب سالانه خود تعریف می‌کنند نرخ‌هایی که از قبل وجود داشته و همچنان ادامه دارند.

جالب اینجاست که با وجود این که به نظر می‌رسید این بخشنامه بانک مرکزی در این مرحله از جدیت قابل توجهی نسبت به دوره‌های قبل برخوردار باشد، اما حتی در اولین روز اجرایی شدن آن نیز بانک‌ها در قبال ارقام بالا به مشتریان اعلام می‌کند که کمی صبر کنید تا چند روزی از اجرای بخشنامه بگذرد طرح‌های ویژه برای پرداخت سودهای بالاتر ابلاغ خواهد شد.

گرچه این مطلب برای سپرده گذاران خوب نیست چون حساسیت بانک مرکزی رو بیشتر میکنه اما قرار بر این شده از فردا اینکار انجام بشه. موفق باشید.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
قومین روزشمارم رو یکساله کردم 22.5 درصد.ایرادی داره بنظرتون؟سودش میریزن تو یه کارت دیگه

raminonline

Registered User
لایک‌ها
787
من عدد ۱ رو به قوامین فرستادم تا پولم رو بلوکه و سمرده یکساله نزارن.
با اینحال باز میبینم که هرچی تو حساب نگه داشته بودم سرخود برداشت کردن.
الانم کسی تلفن شعبه رو جواب نمیده.
شانس آوردم ۵۰ تومن رو ساتنا کردم بانک دیگه همون پنجشنبه.
۲ ۳ تومن مونده که سرخود برداشت کردن.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
الان از اینترنت بانک دیدم یه حساب دیگه برام افتتاح کردن و پولارو ریختن اونجا.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
قومین روزشمارم رو یکساله کردم 22.5 درصد.ایرادی داره بنظرتون؟سودش میریزن تو یه کارت دیگه
----
ظاهراً فقط خدا میدونه قوامین چه خواهد کرد
چون خودشون هم نمیدونن چه کار میکنند!!!

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام
کدوم بانکا الان حساب یکساله باز میکنن که بعد مثلا ۳ ماه بشه وا یز و برداشت داشت از حساب؟
من روزشمار ایران زمین داشتم که گویا شده ۱۰ درصد...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اونهایی که تا پنج شنبه حساب بلند مدت با نرخ های بالای 20 درصد باز کردند توجه داشته باشن که از امروز شمارش معکوس برای پایان یک سال (مدت سپرده) و رسیدن به نرخ های جدید آغاز شد. یعنی سال دیگه که مدت سپرده منقضی شد ، باید با همون 15 درصد ببندن.

تازه اگر سال دیگه هنوز 15% مونده باشه و اونم کم نکنن.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
الان سرمایه هنوز 2 تومن من مسدوده
خود به خود هم یک حساب باز شده به عنوان بلند مدل با مبلغ -100 هزار تومن
کسی رفته سرمایه ببینه داستان چیه؟

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
تازه اگر سال دیگه هنوز 15% مونده باشه و اونم کم نکنن.
ای بابا کدوم طرح و برنامه توی این مملکت یک سال دوام داشته که شما از الان نگران سال بعدی ؟!!!!!!!!!!
سال آینده ، در طرح ریزی مسائل کشور ، آینده دراز مدت محسوب میشه

همین امروز مراجعه حضوری داشتیم بانک آینده برای تعیین تکلیف حساب روزشمار شرکت . چون با پول کار میکنیم و گردش داره نمیشد یک ساله باز کنیم
رئیس شعبه گفت برای حسابهای به اصلاح خودشون ارزنده اصلا سود تغییری نمیکنه و همچنان 23 درصد هست

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
بانک شهر :

هنوز دستور العملی نیومده ، منتظر جواب بانک مرکزی هستن . تا فردا معلوم میشه

اینا صحبت کارکنان هست ، شاید شعبه دیگه چیز دیگه بگه
تموم شد حاجی!
بانک شهر به منم همینو گفت اما بعدش زنگ زدن گفت شده 10% !!
پولتو جابه جا کن

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
کدوم بانکا الان حساب یکساله باز میکنن که بعد مثلا ۳ ماه بشه وا یز و برداشت داشت از حساب؟
من روزشمار ایران زمین داشتم که گویا شده ۱۰ درصد...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دیگه هیچ بانکی
فقط پارسیان صندوق لوتوس داره
20% فکر کنم

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
-----
حسابی که باز کردی گواهی سپرده داره؟
بهت گواهی سپرده دادن؟
اگر حسابت گواهی سپرده داشته باشه سودت همونه که گفتی یعنی 22
ولی اگر گواهی سپرده نداری یعنی حسابت احتمالاً دست خوش معجزات بیکران قوامین شده
به شعبه ات مراجعه کن
معجزات بیکران رو قشنگ اومدی کلی خندیدم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

مشخص نیست کدوم بانک بوده؟؟
این 23 درصدی رو فقط آینده و گردشگری باز می کردن. میترسم با این کاراشون دردسر درست کنن بانک مرکزی بهشون گیر بده!

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان کسی خبر داره از کوتاه مدت بانک آینده؟؟
بعضی شعب میگن بخش نامه هنوز نیومده بعضیا میگن 10 شده
سرمایه هم اون کوتاه مدتش 10 شد بستم حسابو

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوستان کسی خبر داره از کوتاه مدت بانک آینده؟؟
بعضی شعب میگن بخش نامه هنوز نیومده بعضیا میگن 10 شده
سرمایه هم اون کوتاه مدتش 10 شد بستم حسابو
من پرسیدم آینده
قبول نکرد گفت سیستم دیگه اجازه نمیده بالای 10% روزشمار

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
ای بابا کدوم طرح و برنامه توی این مملکت یک سال دوام داشته که شما از الان نگران سال بعدی ؟!!!!!!!!!!
سال آینده ، در طرح ریزی مسائل کشور ، آینده دراز مدت محسوب میشه

همین امروز مراجعه حضوری داشتیم بانک آینده برای تعیین تکلیف حساب روزشمار شرکت . چون با پول کار میکنیم و گردش داره نمیشد یک ساله باز کنیم
رئیس شعبه گفت برای حسابهای به اصلاح خودشون ارزنده اصلا سود تغییری نمیکنه و همچنان 23 درصد هست
برای چه مبالغی ؟

بالا