shahab_kookoo
کاربر تازه وارد
من الان با موبایل بانک قوامین حساب یکساله ۴ رو چک کردم زده فعال و موجودی هم سرجاشه
1 رو فرستاده بودین؟؟ اگه فرستادین خب موجودی حسابتون منتقل شده به یه حساب 10 درصد دیگه
برای منم همینطوره موجوری میگیرم میگه 2 میلیون مسدود اینقدر قابل برداشت حتی نقدی هم پول میده ولی واریز و برداشت با کارت به کارت رو نمیشه انجام داد میگه حساب شما مسدود میباشد!!!من الان با موبایل بانک قوامین حساب یکساله ۴ رو چک کردم زده فعال و موجودی هم سرجاشه
واقعا به جایی که بدون اجازه مشتری و خارج از قانون و قرارداد برداشت و حساب سازی میکنه نمیشه اعتماد کردمن که فردا میخوام برم حساب قوامین رو کامل برداشت کنم. امیدوارم اذیت نکنن و بدن
با این وضعی که برای خودش درست کرده سرنوشت این بانک معلوم نیست
حساب 10 درصد باشه که بانک دولتی خیلی مطمئن تره
به قول دوستان این حساب سازی معنیش چیه؟ حسابی که مدتهاست کارت داره و واریز و برداشت داره رو که نمیشه بلاک کرد!1 رو فرستاده بودین؟؟ اگه فرستادین خب موجودی حسابتون منتقل شده به یه حساب 10 درصد دیگه
برای منم همین کارو کردن تمام موجودیم رفت به حساب روزمشار ده درصدی دیگه ای1 رو فرستاده بودین؟؟ اگه فرستادین خب موجودی حسابتون منتقل شده به یه حساب 10 درصد دیگه
شما کارت به کارت روی حساب یکساله 4 قوامین را از اینترنت بانک انجام دادید یا از خودپرداز؟برای هر کی یجوره.برای منم قوامین حساب یکساله ۴ فعال و موجودی هم سرجاشه و کارت هم به کارت انجام شد.سودشم چند درصده فقط خدا میدونه.
شما کارت به کارت روی حساب یکساله 4 قوامین را از اینترنت بانک انجام دادید یا از خودپرداز؟
من داشتم خوب بود .مطمن هست.باید بپرسینباسلام.
کسی در مورد اوراق گواهی بانک گردشگری خبر داره؟
هزینه ابطال؟
زمان ابطال؟ و...
من یک رو فرستاده بودم . دو تا کارت از بانک قوامین داشتم که پولهای تو یکساله 4 منتقل شده به کارت حساب زرین و موجودی اون صفر شده . خواستم پول بهش انتقال بدم دیدم نمیشه و کارت یکساله 4 سوخته ( با خود عابربانک قوامین ) ولی اون کارت که به حساب زرین وصل بوده مورد نداره و میشه برداشت و کارت به کارت کرد باهاش و سودش هم شده 10 درصد .عابربانک خود بانک قوامین
از حساب لوتوس پارسیان کسی اطلاع نداره چطور شده الان؟
و قوامین جریمه برداشت از همین حساب یکساله رو کسی نپرسید چطوره؟
اونایی که من اطلاع دارم اندوخته سپهر بانک صادرت صادرات و لوتوس بانک پارسیان هستند که هر دو فعلا بیست درصد هستندکدوم صندوق بالاترین سود رو میده ؟
کدوم صندوق بالاترین سود رو میده ؟