• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
من پرسیدم آینده
قبول نکرد گفت سیستم دیگه اجازه نمیده بالای 10% روزشمار
روزشمار جدید آره 10% هست من منظورم قدیمیا هست 22%
گفتن هنوز معلوم نیست 10 میشه یا نه هنوز بخش نامه نیومده

android6

Registered User
لایک‌ها
77
سرمایه موجودی گرفتم هنوز 2 تومنم مسدوده این یعنی چی؟؟ کم کردن یا نه؟
قوامین هم دوباره 2 تومن رو مسدود کرده امروز!! 1 رو نفرستاده بودم تو یه کانالی دیدم گفته بودن هر کی 1 رو فرستاده و پشیمونه عدد 96 رو بفرسته

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تازه اگر سال دیگه هنوز 15% مونده باشه و اونم کم نکنن.
با سیاست های فعلی ، کاهش مجدد نرخ سود قطعیه اما تا سال دیگه کمی بعیده که 15 رو تغییر بدن اما برای سال بعدش به عددی بین 10 تا 12 میرسونن.
نکته جالبش اینه که دفعه دیگه هم ملت شهید پرور باز دوباره میرن لحاف تشک میندازن پشت در شعبه بانک ها تا بتونن صبح روز بعد حساب 15 درصدی باز کنن!!!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اطلاعیه بانک مرکزی: سپرده‌گذاران تخلف بانک‌هایی که نرخ جدید سود را رعایت نمی‌کنند گزارش بدهند/ شماره تلفن برای دریافت گزارش تخلفات بانک‌ها :D

http://bankemardom.ir/1396/06/11/72374/

داوطلب اول کیه:D

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
واقعا به نظرتون سال دیگه این حدودا موقع سر رسید این حسابا یعنی 11 شهریور 97 این جمعیت میلیونی که رفتن حساب 22 درصدی افتتاح کردن اگه حتی پنجاه درصدشون به سودی 15 درصدی قانع نباشن و بخوان پولشونو بگیرن ببرن دلالی سکه و ارز و مسکن یا از بانک های آینده و قوامین و گردشگری و...انتقال بدن و باز هم میلیونی هجوم ببرن به شعب بانک،کدوم بانک میتونه جوابگو باشه و ورشکست نشه؟اگه همه برن توی یک روز پولشونو بخوان بانک ها هم دست خالی؛همه میشن مثه کاسپین و ثامن و بانک مرکزی میمونه و گندی که با این بخشنامه دستوری زد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
واقعا به نظرتون سال دیگه این حدودا موقع سر رسید این حسابا یعنی 11 شهریور 97 این جمعیت میلیونی که رفتن حساب 22 درصدی افتتاح کردن اگه حتی پنجاه درصدشون به سودی 15 درصدی قانع نباشن و بخوان پولشونو بگیرن ببرن دلالی سکه و ارز و مسکن یا از بانک های آینده و قوامین و گردشگری و...انتقال بدن و باز هم میلیونی هجوم ببرن به شعب بانک،کدوم بانک میتونه جوابگو باشه و ورشکست نشه؟اگه همه برن توی یک روز پولشونو بخوان بانک ها هم دست خالی؛همه میشن مثه کاسپین و ثامن و بانک مرکزی میمونه و گندی که با این بخشنامه دستوری زد.
نگران نباش گرامی. بانک مرکزی خیلی نرم و زیر پوستی داره نرخ سود مورد نظر خودش رو قالب میکنه ، ملت هم قبول میکنن. همین حساب هایی که تا 9 شهریور امساال باز شده ، سال دیگه سررسید میشه و ملت برای تبدیل حساب 22 درصدی به 15 درصدی دوباره میرن تو صفوف به هم فشرده :D
تو ایران برای هر چیزی که ضرب العجل تعیین کنن ، مردم از حولش میافتن تو دیگ، بدون توجه به اینکه در نهایت به نفعشون میشه یا به ضررشون. این وسط بانک مرکزی میخواست ملت رو فریب بده و پولهاشون رو جمع کنه که صد در صد موفق بود و مطمئن باش سال دیگه هم همین میشه. همیشه برای گول زدن ملت همیشه در صحنه و فراموشکار ، یک راهی پیدا میشه. به تعداد آدم های از همه جا بی خبر در این کشور ، راه و روش برای فریب وجود داره;)
کافیه دو سال دیگه اعلام کنن که نرخ سود بلند مدت از 15 درصد قراره بشه مثلاً 12 درصد. باز هم شاهد همین جنب و جوش مردمی خواهیم بود!!!

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
ای کسانی‌که فکر می‌کنید با تبدیل حساب 22 درصد روزشمار به حساب 23 درصد یک‌ساله، از روزشمار بیشتر سود می‌کنین، همانا اشتباه می‌کنین
حساب روزشمار مرکب بود و سود روی سود می‌امد ولی حساب یک‌ساله سود - طبق صحبت‌های دوستان که فرمودن واریز نداره - به حساب دیگری واریز می‌شود و اون حساب دیگر هم احتمالا نهایتا 10 درصد خواهد بود!

مثال: اگر صدمیلیون داشتین تو حساب روزشمار 22 » سود سالانه تون + سود سود = 124.359.658
اما اگر یک‌ساله داشته باشین دیگه سود روی سود نیست! و سود مرکب (چون حساب دیگه دارین) کمتره

البته مبلغ خاصی نیست ولی خب در هر صورت سود به صورت اسمی درصدش بالاتر هست ولی رسمی در اصل نسبت به حساب روزشمار کمتر هست.

پ.ن: صرفا جهت اطلاع

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
ای کسانی‌که فکر می‌کنید با تبدیل حساب 22 درصد روزشمار به حساب 23 درصد یک‌ساله، از روزشمار بیشتر سود می‌کنین، همانا اشتباه می‌کنین
حساب روزشمار مرکب بود و سود روی سود می‌امد ولی حساب یک‌ساله سود - طبق صحبت‌های دوستان که فرمودن واریز نداره - به حساب دیگری واریز می‌شود و اون حساب دیگر هم احتمالا نهایتا 10 درصد خواهد بود!

مثال: اگر صدمیلیون داشتین تو حساب روزشمار 22 » سود سالانه تون + سود سود = 124.359.658
اما اگر یک‌ساله داشته باشین دیگه سود روی سود نیست! و سود مرکب (چون حساب دیگه دارین) کمتره

البته مبلغ خاصی نیست ولی خب در هر صورت سود به صورت اسمی درصدش بالاتر هست ولی رسمی در اصل نسبت به حساب روزشمار کمتر هست.

خب مشکل اینه حساب روز شماره 22%ی اصن نداریم!

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خب مشکل اینه حساب روز شماره 22%ی اصن نداریم!
بنده نگفتم داریم یا نه
بلکه خیلی از دوستان گفتن از روزشمار هم بهتره، در اصل داشتن تلقین می کردن.

هرچند همین الان صدمیلیون رو توی محاسبه سود آینده ساز بزنین، سود بالاتری از اعداد بالا بهتون میده ولی دقیقا مشخص نیست همین رو بده یا نه...
اگه محاسبه اش دقیق باشه بله به صرفه هست ولی اگه نه که خیر، چون هم دسترسی بهش سخته و هم اینکه کارت و ... نداره و یک ساله هست و مشمول جریمه میشی برای برداشت.

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65

دوست عزیز اگر 22 بود روزشمار که کسی دیگه یک ساله باز نمیکرد
این حساب کتابا رو همه کردن پیش خودشون

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
سلام. از امروز بانک قوانین یکساله چطور میشه دقیقا؟ برای تمدید میپرسم

Sent from Samsung-S7 usingTapatalk

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
از حساب لوتوس پارسیان کسی اطلاع نداره چطور شده الان؟
و قوامین جریمه برداشت از همین حساب یکساله رو کسی نپرسید چطوره؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
بانک هایی هستن که صورت وضعیتشون مناسب نیست ، این بانکها جهت حفظ حیاتشون ، درصورت بخطر افتادن منابع مطمئن باشید ، بخشنامه بانک مرکزی رو دور می زنن.

فقط یک بانک ، کافیه رعایت نکنه ، تابقیه پشت سرش نرخا رو بشکنن..اینکه دوستان با پیشبینی 100 درصد میگین نرخ سود ها سال دیگه کم میشه ، باید عرض کنم در اقتصاد ایران

شما یک هفته رو هم نمیتونید پیشبینی کنید ، چه برسه سال دیگه. چیزی که من از این بانکها دیدم از هر فرصتی برای جذب منابع استفاده میکنن .

بنظر من صحبت کاهش نرخ سود نیست و هدف کنترل نقنیدنگی هست . خلاقیت بانکها تو جذب سپرده رو نادیده نگیرید .....

نهایتش یک سیستم جدید درکنار سپرده کوتاه مدت و بلند مدت اختراع میکنن یک چیزی مثل صندوق....

Last edited:

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
قوامین شده مضحکه :p
حسابم رو خالی کرده ولی پول معلوم نیست کجا رفته؟؟؟
برخی دوستان گفتن براشون یک حساب ایجاد شده. من همون حساب رو هم ندارم!!! رسما الان پول من در اختیارم نیست. البته مبلغی که توش بود خیلی قابل توجه نبود

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
بانک اینده میگه روز شمار های قبلی هنوز ۲۲ درصده و سودش کم نشده !!‌

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
فعلا نميشه رو هرف هيچ كدوم از بانك ها حساب كرد. اگه صريحا هم اعلام نكنن سود كاهش يافته بايد ديد سود شهريور رو چجوري حساب مي كنن .

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بانک هایی هستن که صورت وضعیتشون مناسب نیست ، این بانکها جهت حفظ حیاتشون ، درصورت بخطر افتادن منابع مطمئن باشید ، بخشنامه بانک مرکزی رو دور می زنن.

فقط یک بانک ، کافیه رعایت نکنه ، تابقیه پشت سرش نرخا رو بشکنن..اینکه دوستان با پیشبینی 100 درصد میگین نرخ سود ها سال دیگه کم میشه ، باید عرض کنم در اقتصاد ایران

شما یک هفته رو هم نمیتونید پیشبینی کنید ، چه برسه سال دیگه. چیزی که من از این بانکها دیدم از هر فرصتی برای جذب منابع استفاده میکنن .

بنظر من صحبت کاهش نرخ سود نیست و هدف کنترل نقنیدنگی هست . خلاقیت بانکها تو جذب سپرده رو نادیده نگیرید .....

نهایتش یک سیستم جدید درکنار سپرده کوتاه مدت و بلند مدت اختراع میکنن یک چیزی مثل صندوق....
مهمتر از همه این بحث ها اینه که واقعا چه موقع جیب کسانی که بخاطر منافع خودشون همه واردات رو انحصاری خودشون کردن و بخش قیمت گذاری هم در اختیار اونهاست و رقابته نمایشی هم مال خودشونه و این انحصار گرایی چه زمانی تمام میشه و چه زمانی شرایط اقتصادی با قوانین دست و پا گیر و هزینه های بالا درست میشه که همه مردم بتونن با سرمایه های خودشون بجای سود بانکی دستی در رقابت و سرمایه گذاری بازار چه داخلی چه خارجی داشته باشند؟!!

android6

Registered User
لایک‌ها
77
رفتم قوامین 150 تومن کارت به کارت کنم از اون حساب 20 درصدی به حساب یه بنده خدایی گفت حساب شما مسدود میباشد!!! بعدش به یه حساب مطمعن 10 درصدی که مال خودم بود انتقال زدم بازم همینو گفت بعدش 50 تومن نقدی برداشت زدم داد!!! چیکار کردن با این حسابا؟؟؟

simon2017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رفتم قوامین 150 تومن کارت به کارت کنم از اون حساب 20 درصدی به حساب یه بنده خدایی گفت حساب شما مسدود میباشد!!! بعدش به یه حساب مطمعن 10 درصدی که مال خودم بود انتقال زدم بازم همینو گفت بعدش 50 تومن نقدی برداشت زدم داد!!! چیکار کردن با این حسابا؟؟؟

من که فردا میخوام برم حساب قوامین رو کامل برداشت کنم. امیدوارم اذیت نکنن و بدن
با این وضعی که برای خودش درست کرده سرنوشت این بانک معلوم نیست
حساب 10 درصد باشه که بانک دولتی خیلی مطمئن تره

بالا