• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان من اینترنتی واحد خریداری کردم از امین آشنا
از حساب آینده خودم زدم به حساب آینده صندوق امین آشنا
میخواستم بدونم از کی شروع میشه سود دادن به پول من؟
همین الان واریز کردم
کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟ مثل مراجعه حضوری یا تکمیل فرمی چیزی
چقدر طول میکشه گواهی های من صادر بشه؟
از شنبه که واریزتون تایید میشه بهتون سود تعلق میگیره و یکشنبه هم گواهیتون صادر میشه و تا یکشنبه عصر مابقی پولتون که کمتر از یک واحد بوده رو به حسابتون واریز می کنند. بهترین کار اینه که برای دفعات بعد بجای پنج شنبه عصر، جمعه بعد از ساعت 12 شب پول رو واریز کنید که هم سود روزشمار پنج شنبه و جمعه رو از بانک دریافت کنید و هم وبسایت صندوق بعد از ساعت 12 شنبه رو فرض میکنه و ایراد عدم صدور واحد در روزهای تعطیل رو نخواهد داد و از شنبه بهتون سود تعلق می گیره.

برای گرفتن گواهی با مهر و امضای رسمی بایستی حضورا مراجعه کنید. برای ابطال هم یک واحد رو تستی ابطال کنید احتمالا مشکلی نباشه، در غیر اینصورت باید به یکی از شعب کارگزاری سهم آشنا و یا با هماهنگی قبلی به یکی از شعب منتخب بانک حکمت ایرانیان برای اهراز هویت مراجعه کنید. احتمالا مراجعه به دفاتر اسناد رسمی هم برای اهراز هویت و پست مدارک یکی از آپشنها باشه.

Last edited:

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
اون ربطی نداره جسارتا!
اون که شما هر موقع واریز کنی از فرداش اوراق صادر میشه با نرخ فرداش!
پس یعنی روزی که واریز کردی سود تعلق نگرفته!
از فرداش محاسبه شده
مشکل من اینه اگه کسی بخواد پول رو ورداره و ابطال کنه روزی هست که بدون هزینه باشه یعنی منظورم اولین روز صندوق باطل کنی روز بازم هزینه ابطال میدی یا ن !!!
همین!
________
دوستان بانک گردشگری جواب درست حساب نمیده
2 تا سوال دارم از کسانی که تجربه دارن!
بانک میگه اگه هر روزی باطل کنی همون روز غروب پول تو حسابته ولی فرع یا همون سودش 2 روز کاری بعد میاد تو حساب!
حالا سوال اینجاست اگه 19 هم باطل کنی سود رو بر مبنای روز 19 هم میدن یا بر مبنای 18 هم؟
و اینکه حساب کف ماندگاری دارع؟
یعنی مثلا زودتر از X روز ورداریم بازم سود میدن یا حتما باید یک حداقلی رو بگزرونه؟

اگر حضوری باز کنی صندوق همون روز صادر میشه و به فرداش نمیرسه.اینکه فردای واریز صادر میشه برای اینترنتی هستش!!
مثلا آتیه نوین اقتصاد نوین تو شعبه باز میکنه و همونجا واست صدور میکنه.پس تفاوت نرخ ابطال و صدور باید باشه چون اگه نباشه فرداش بری باطل کنی سود بهت تعلق گرفته که اشتباس
راجع به مشکلتون هم هیچ فرق نداره کی باطل کنید.به نرخ ابطال ازتون واحداتون رو میخرن و مبلغ واریز میشه.روز پس از واریز سود نرخ ابطال مینیمم و روز قبل از واریز سود نرخ ابطال ماکسیمم

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
یه سوال
اگر چند واحد داشته باشیم و هنوز دوره اول به یکماه نرسیده باشه و مقداری از واحدها ابطال کنیم به واحدهای ابطالی سود تعلق میگیره با توجه به اینکه کمتر از یکماه بوده مثل روزشمار که در اول افتتاح حداقل باید یکماه پول تو حساب باشه
مثلا زرین شهر میگفت کف ۱۰ میلیون و ماندگاری اولیه ۴۰ روز
راجب لوتوس پارسیان بیشتر مد نظرمه که چطوره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کلا ماندگاری و کف مبلغ تو صندوق بی معنیه.ا اینجوری میگن که کار و بار شعب بالانره برای مبالغ خرد و زود نیان باطل کنن
وگرنه شما یک واحد هم که بخوای باید واست صادر کنن.البنه سیستم های جدید وبسایت صندوق ها که یکپارچه شده و به سازمان بورس وصله این آپشن رو دارن که مشتری اینترنتی خودش خرید و ابطال رو انجام بده و ازشنیدن این اراجیف کارمندان بانک ها راحت باشه.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اگر حضوری باز کنی صندوق همون روز صادر میشه و به فرداش نمیرسه.اینکه فردای واریز صادر میشه برای اینترنتی هستش!!
مثلا آتیه نوین اقتصاد نوین تو شعبه باز میکنه و همونجا واست صدور میکنه.پس تفاوت نرخ ابطال و صدور باید باشه چون اگه نباشه فرداش بری باطل کنی سود بهت تعلق گرفته که اشتباس
راجع به مشکلتون هم هیچ فرق نداره کی باطل کنید.به نرخ ابطال ازتون واحداتون رو میخرن و مبلغ واریز میشه.روز پس از واریز سود نرخ ابطال مینیمم و روز قبل از واریز سود نرخ ابطال ماکسیمم
ممنون
ولی گردشگری گفت اگه هر روزی واریز کنی برات با نرخ فردا خرید میکنیم!
یعنی همون روز صادر نمیشه و برای فرداش صادر میشه :|
ممکنه هر بانک با بانک فرق کنه؟
اگه همون روز صادر بشه با نرخ روز قبل میخرن درسته؟
یعنی 23 بری بانک سیستم تا 22م رو زده با نرخ 22وم واست میخرن؟
یا میزارن 24 هم میخرن که سیستم روز 23 (روز واریز پول) نشون میده؟
اینجاش واسم گنگه!

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
یوزر و رمز در همراه بانک و اینترنت بانک در بانک شهر یکیه؟ امروز حساب باز کردم مسئول باجه گفت یکی هست ولی همراه بانک کار میکنه ولی اینترنت بانک باهاش کار نمیکنه

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
چند روزه دارم این تاپیک رو در مورد صندوق ها می خونم با اینکه چندین بار اساتید توضیحات رو کامل دادن ولی هنوز بین سود 10 درصد بانک و بالای 20 صندوق ها شک دارم!
نمی دونم اصل پول تضمین شده است یا نه ، سودش بالاخره چند درصد حساب میشه!
اصلا کارشون چیه؟ اگه توی بورس هستن پس ضرر هم می کنن؟
می ترسم!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کلا ماندگاری و کف مبلغ تو صندوق بی معنیه.ا اینجوری میگن که کار و بار شعب بالانره برای مبالغ خرد و زود نیان باطل کنن
وگرنه شما یک واحد هم که بخوای باید واست صادر کنن.البنه سیستم های جدید وبسایت صندوق ها که یکپارچه شده و به سازمان بورس وصله این آپشن رو دارن که مشتری اینترنتی خودش خرید و ابطال رو انجام بده و ازشنیدن این اراجیف کارمندان بانک ها راحت باشه.

اقا ممنون، اما جواب این سوال میدونید که اگر مقداری از واحدها قبل از یکماه باطل بشه سود میگره با توجه به اینکه اولین دوره سودش باشه؟
مثلا ۱۰ میلیون برای اولین بار گذاشتم صندوق قبل یک ماه ۸ میلیون برمیدارم ایا به ۸ میلیون سر موعد سود میدن یا فقط به ۲ میلیون؟

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان بانک آینده سود کوتاه مدت ماه پیش برای من 22 درصد واریز کرد ولی این ماه 18 درصد واریز کرد برای شما هم همین اتفاق افتاده ؟
اگه قراره این اتفاق تکرار بشه که من پول رو بکشم بیرون

ممنون می شم اطلاع بدید

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
اقا ممنون، اما جواب این سوال میدونید که اگر مقداری از واحدها قبل از یکماه باطل بشه سود میگره با توجه به اینکه اولین دوره سودش باشه؟
مثلا ۱۰ میلیون برای اولین بار گذاشتم صندوق قبل یک ماه ۸ میلیون برمیدارم ایا به ۸ میلیون سر موعد سود میدن یا فقط به ۲ میلیون؟

زمانی که شما دارین ۸ میلیون رو برمیدارید سودش تا اونروز حساب میشه و پرداخت میشه.حتی اگه ۵ روزباشه.ماندگاری نداره
روز واریز سود صندوق که شد سود اون ۲ میل باقی رو میدن

Last edited:

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان بانک آینده سود کوتاه مدت ماه پیش برای من 22 درصد واریز کرد ولی این ماه 18 درصد واریز کرد برای شما هم همین اتفاق افتاده ؟

ممنون می شم اطلاع بدید

الان شده ۱۰ درصد.به احتمال زیاد مثلا ۲۵ روز ۲۲ درصد باهاتون حساب کردن بعد حسابتون شده ۱۰ درصد و شما اان ۱۸ میبینی
این یعنی حسابتون کلا شده ۱۰ درصد

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
ممنون
ولی گردشگری گفت اگه هر روزی واریز کنی برات با نرخ فردا خرید میکنیم!
یعنی همون روز صادر نمیشه و برای فرداش صادر میشه :|
ممکنه هر بانک با بانک فرق کنه؟
اگه همون روز صادر بشه با نرخ روز قبل میخرن درسته؟
یعنی 23 بری بانک سیستم تا 22م رو زده با نرخ 22وم واست میخرن؟
یا میزارن 24 هم میخرن که سیستم روز 23 (روز واریز پول) نشون میده؟
اینجاش واسم گنگه!
این دیگه زرنگ باز های صندوقه.طبق قانونش شما وقتی پول رو واریز میکنی به حساب همون موقع باید صادر شده باشه.حالا بعضی صندوق ها به مدیر ثبت اجازه میدن همون موقع صادر کنه واحد هارو مثل آتیه که مدیر ثبتش بانکه اقتصاد نوینه بعضی ها نه

کلا نرخ صدور و ابطال با نرخ روز قبل حساب میشه.چون نرخ جدید صدور و ابطال در پایان هر روز حساب میشه که طبیعیه.چون اینا تو بورسن و سود و زیانشون در آخر روز مشخص میشه.
چون هم نرخ صدور هم نرخ ابطال با روز قبله فرقی نداره واسه مشتری

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چند روزه دارم این تاپیک رو در مورد صندوق ها می خونم با اینکه چندین بار اساتید توضیحات رو کامل دادن ولی هنوز بین سود 10 درصد بانک و بالای 20 صندوق ها شک دارم!
نمی دونم اصل پول تضمین شده است یا نه ، سودش بالاخره چند درصد حساب میشه!
اصلا کارشون چیه؟ اگه توی بورس هستن پس ضرر هم می کنن؟
می ترسم!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
اولا اگر میترسید پولتون را ببرید بانک ملی یا دلار و سکه کنید زیر پشتی :)
صندوق هایی که ضامن نقدشوندگیشون بانک است تا وقتی که برای اون بانک مشکلی پیش نیاد و اون بانک ضامن صندوق بمونه (گاهی اوقات صندوقها ممکنه ضامن نقدشوندگیشون را حذف کنند یا تغییر بدهند)پول شما هم تضمین میشه
سود صندوق متغییر است اما تا الان که دارم مینویسم صندوقهایی مثل امین آشنا سودشون حداقل 20درصد تضمین میشه (در آینده ممکنه تغییر پیدا کنه)
اکثر این صندوقهای با سود تضمین شده پولشون در واقع سپرده همون بانک است که ضامنشون است
صندوقها چون هزینه ابطال دارند و زمان تایید و ابطال و....ممکنه یکی دو روز طول بکشه مثل روزشمار کار باهاشون راحت نیست اما فعلا برای افرادی که سود بیشتر می خواهند و زیاد با پولشون گردش مالی ندارند بهترین گزینه است.
کلا سود بالای 16درصد بخواهید فعلا تنها گزینه نسبتا قابل اطمینان صندوق بانکها است .حالا اهل ریسک نیستد اول نوشتم چیکار کنید .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

ممنون می شم اطلاع بدید
آینده داره به شدت دست و پا میزنه که حسابهای روزشمارش خالی نشه از اون طرف بانک مرکزی هم داره فشار میاره فعلا که کف را ظاهرا گذاشته 100میلیون اما همین هم بهش اعتباری نیست ممکنه صبح شنبه مثلا کف را ببره 200میلیون یا حتی یک میلیارد

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
الان شده ۱۰ درصد.به احتمال زیاد مثلا ۲۵ روز ۲۲ درصد باهاتون حساب کردن بعد حسابتون شده ۱۰ درصد و شما اان ۱۸ میبینی
این یعنی حسابتون کلا شده ۱۰ درصد
پس دیگه پول رو اونجا گذاشتن اصلا به صرفه نیست بریم رو یه کار دیگه سرمایه گذاری کنیم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این دیگه زرنگ باز های صندوقه.طبق قانونش شما وقتی پول رو واریز میکنی به حساب همون موقع باید صادر شده باشه.حالا بعضی صندوق ها به مدیر ثبت اجازه میدن همون موقع صادر کنه واحد هارو مثل آتیه که مدیر ثبتش بانکه اقتصاد نوینه بعضی ها نه

کلا نرخ صدور و ابطال با نرخ روز قبل حساب میشه.چون نرخ جدید صدور و ابطال در پایان هر روز حساب میشه که طبیعیه.چون اینا تو بورسن و سود و زیانشون در آخر روز مشخص میشه.
چون هم نرخ صدور هم نرخ ابطال با روز قبله فرقی نداره واسه مشتری
زرنگ بازی نیست اصول اینه که شما امروز پولتون را سرمایه گذاری می کنید از فردا بهتون سود بدهند و به قیمت همون روز که در واقع فرداش محاسبه میشه به شما سهم بفروشند نه به قیمت دیروزی که شما اصلا پولتون را سرمایه گذاری نکرده بودید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
پس دیگه پول رو اونجا گذاشتن اصلا به صرفه نیست بریم رو یه کار دیگه سرمایه گذاری کنیم
من بیشتر نگران شهریور 97 هستم بانک مرکزی حرکت درستی انجام نده به نظر من چندتا بانک میرند هوا یا پول مردم کلی وقت با حداقل سود بلوکه میشه با اسم ادغام و....

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
زرنگ بازی نیست اصول اینه که شما امروز پولتون را سرمایه گذاری می کنید از فردا بهتون سود بدهند و به قیمت همون روز که در واقع فرداش محاسبه میشه به شما سهم بفروشند نه به قیمت دیروزی که شما اصلا پولتون را سرمایه گذاری نکرده بودید

ببینید اصلا مشکل قیمت صدور نیست که برای روز قبله اتفاقا باید باشه و اینجا حرف شما درسته.ولی این به شرطیه که نرخ ابطال فردا معادل با نرخ صدور دیروز باشه که اینگونه نیست.یعنی شما امروز پول رو واریز میکنید فردا صادر میشه و فردا تصمیم میگیرید باطل کنید.از اصل پولتون کم میشه به خاطر همین تفاوت نرخ ابطال!!!در صورتی که شما بعد از یک روز باید اصل پولتون رو داشته باشید بدون ضرر و سود!!
یه راهکارش اینه که همون روز صادر بشه حداقل که شما ضرر نکنی کاری که بعضی بانک ها و صندوق ها میکنن و یا اینکه تنظیم نرخ ابطال و صدوره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ببینید اصلا مشکل قیمت صدور نیست که برای روز قبله اتفاقا باید باشه و اینجا حرف شما درسته.ولی این به شرطیه که نرخ ابطال فردا معادل با نرخ صدور دیروز باشه که اینگونه نیست.یعنی شما امروز پول رو واریز میکنید فردا صادر میشه و فردا تصمیم میگیرید باطل کنید.از اصل پولتون کم میشه به خاطر همین تفاوت نرخ ابطال!!!در صورتی که شما بعد از یک روز باید اصل پولتون رو داشته باشید بدون ضرر و سود!!
یه راهکارش اینه که همون روز صادر بشه حداقل که شما ضرر نکنی کاری که بعضی بانک ها و صندوق ها میکنن و یا اینکه تنظیم نرخ ابطال و صدوره
صندوق مشتری مدار دقیقا کاری که شما عنوان می کنید را انجام میده.اما این هزینه ابطال در واقع کارمزد کاری است که برای صدور سهم صندوق از شما می گیرند این صندوقها چون وابسته به کارگزاری های بورسی هستند شبیه خرید و فروش سهامه که کارمزدی داره و از هر خرید و فروش شما کم میشه
صندوقها کارمزد نگیرند من که خوشحالم میشم اما ین کارمزد و شیوه کارشون مشکل قانونی نداره و به نظر من کلا صندوقها اگر بشه بهشون اعتماد کرد شیوه خیلی شرعی و اسلامی تری نسبت به سپرده بانکها دارند

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
همین که فردا صادر شه با قیمت روز سرمایه گذاری منطقی تره چون روز شما هم میخوابونی روز سرمایه گذاری سود نمیده!
فقط میمونه یک بحث اگه تا قبل 2 ظهر درخواست بدی اصل پول رو همون روز میدن بعد ساعت کاری بورس!
چرا واحد ابطال رو مبناشو روز قبل میدن؟
مگه بعد ساعت کاری پولو نمیرزن؟
و اینکه اگه میخواستن قبلشو بدن چرا کل پولو یک جا نمیزنن؟
میگه اول بر اساس 100 هزار تومن میزنیم!
الباقیش بر اساس 2 روز کاری!
خود بانک هم نمیدونست زمان ابطال بر اساس nav روز ابطال میزنن یا بر اساس روز قبلش!
کسی تو گردشگری باطل نکرده که اینو دقیق بدونه؟

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
صندوق بانک شهر ,هزینه ابطال و کار مزد و بالا پایین رفتن واحد واز این حرفها نداره,درخواست میدی یه ساعت بعد پول توحسابت هست.

بالا