• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
افرادی که حضوری پول واریز می کنند هم یک روز تاخیر داره؟
خیر، حضورا صدور و ابطال تاخیری نداره در هیج بانکی، مثلا در اینجا هم برای صدور واحدها مستقیما برداشت از حساب بانک شهر صورت میگیره (برخلاف ibshop.ir که برداشت از کارت شتاب تمامی بانکها صورت میگیره با تاخیر یکروزه ی تسویه سامانه شاپرک با صندوقها). منتهی اگر هدف سهولت بسیار بالای امکانات اینترنتی و همینطور عدم تاخیر باشه صندوقهای لوتوس پارسیان و امین آشنا گزینه های مطلوبی هستند در حال حاضر.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خیر، حضورا صدور و ابطال تاخیری نداره در هیج بانکی، مثلا در اینجا هم برای صدور واحدها مستقیما برداشت از حساب بانک شهر صورت میگیره (برخلاف ibshop.ir که برداشت از کارت شتاب تمامی بانکها صورت میگیره با تاخیر یکروزه ی تسویه سامانه شاپرک با صندوقها). منتهی اگر هدف سهولت بسیار بالای امکانات اینترنتی و همینطور عدم تاخیر باشه صندوقهای لوتوس پارسیان و امین آشنا گزینه های مطلوبی هستند در حال حاضر.
منم خودم با امین آشنا کار کردم برای همین برام عجیب بود که یک روز تاخیر اضافه داشته.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خیر دوست عزیز، 25 هر ماه سودی ک روی هر واحد اومده (قیمت اسمی هر واحد 100 هزار تومنه، تا 25 هی رشد میکنه قیمت هر واحد تا ب اندازه سود اون ماه، مثلا اگه سود اون ماه 2% باشه 25 هر ماه ک حسابرسی میکنن قیمت هر واحد شده 102 هزار تومان)_26 ک شد این قیمت ریست میشه و میشه 100 هزار تومن و در عوض اون 2 هزار تومان ب حساب شما واریز میشه.

از نظر ابطال و یا افتتاح حساب هم هیچ تفاوتی نمیکنه چ روزی باشه، در هر حالت شما همون سود مثلا 23% روزشمار را دریافت میکنید. و برای ابطال هم هربار ک بخواین ابطال بزنید 0.1% اون مبلغی ک ابطال میکنید کارمزد داره. اون دیگه بستگی ب شما داره ک در سال بخواین چندبار ابطال داشته باشید.

سپاس
پس روزهای اول بعد از سوددهی عملا سودی نمیدن...

(هروقت بخوایم میتونیم موجودی رو افزایش بدیم؟)

با این وضعیت کارمزد مثلا برای ابطال 50 میلیون 500هزار میگیرن. به نطر من خیلی زیاده...

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سپاس

با این وضعیت کارمزد مثلا برای ابطال 50 میلیون 500هزار میگیرن. به نطر من خیلی زیاده...
اونجوری بود که هیچکی نمیخرید!
بیشترین ابطال رو بانک ملی داره که حدود 190 هست!
500 واحد 100 هزار تومنی یا همون 50 میلیون تومن رو بخوای باطل کنی میشه حدود 180 هزار تومن!
بقیه اکثرا رو 100 تومن میچرخن
یعنی 50 میلیون حدود 100 هزار تومن
بانک پارسیان حدود 10 تومنه!
یعنی حدود 5 هزار تومن واسه 50 میلیون

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سپاس

این اختلاف قیمت صدور و ابطال به هیچ عنوان کارمزد نیست و از اصل پولتون کم نمیشه.
همونطوری که در حسابهای روزشمار به روز اول و آخر سودی تعلق نمیگیره (سود به کمترین موجودی هر روز تعلق میگیره)، در صندوقها هم 1-2 روز سودی تعلق نمیگیره. مکانیسم هم به این صورت هست که درعمل شما واحدهارو اندکی گرونتر میخرید، اونم به میزان اختلاف قیمت صدور و ابطال در روز تایید صدور واحد.
صندوقها هم روزشمار هستند و شما میتونید هر روز حسابتون رو کم یا زیاد کنید.

سامان گلریز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام . آیا از طریق اینترنت بانک خود آینده یا حواله ساتنا میشه به حساب آینده ساز پول واریز کرد ؟ یا فقط از طریق پیشخوان مجازی انجام میشه؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
این صندوق امین آشنا ظاهراً نزیک 2 هزار سرمایه گذار و 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده
دوستان برای مبالغ بالا هم صندوق پیشنهاد می کنید و سرمایه گذاری کردید؟!

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
من تو گروه فرصت های سرمایه گذاری عضو بودم متاسفانه سهوی از گوشیم پاک شد از دوستان ممنون میشم لینکشو یا اینجا یا برای گوسیم تلگرام کنه
09129264720

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
ببخشید برای این صندوق ها کدوم صرفا میشه همه کاراشو با اینترنت انجام داد ؟ یعنی شعبه هم نداشته باشه مشکلی نباشه؟
یکی هم به طور خلاصه ساز و کار صندوق ها چطوره ؟ یکم پیچیده به نظر میرسه هر چقدر میخونم نظراتو نمیفهمم
سودش روز شماره ؟
کاش یکی کامل توضیح بده باید چیکار کنیم اولین قدم؟
تشکرات فراوان

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
ببخشید برای این صندوق ها کدوم صرفا میشه همه کاراشو با اینترنت انجام داد ؟ یعنی شعبه هم نداشته باشه مشکلی نباشه؟
یکی هم به طور خلاصه ساز و کار صندوق ها چطوره ؟ یکم پیچیده به نظر میرسه هر چقدر میخونم نظراتو نمیفهمم
سودش روز شماره ؟
تشکرات فراوان

تنها صندوق امین آشنا میشه اینترنتی باز کرد و امروز با پشتیبانش صحبت کردیم گفتن نیاز به مراجعه و تایید مدارک کلاً نیست حتی برای ابطال!
صندوق لوتوس پارسیان هم عضویت و ... کاملاً ایترنتی هست ولی بعد از عضویت برای دریافت شناسه و رمز عبور باید به مراکز اعلام شده جهت بررسی مدارک مراجعه کنید و از طریق شعب بانکی پارسیان هم نمیشه اینکار انجام داد!
سود هم روزشمار و خرید و باطل کردن در روز خاص مثل بورس نیست و سود میانگین پخش میشه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوستان من 22م که دیروز بود پول ریختم تو صندوق گردشگری
امروز میخرن با قیمت دیروز
اون الباقی پول رو ک کمتر از یک واحد شده رو کی بر میگردونن؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
من تو گروه فرصت های سرمایه گذاری عضو بودم متاسفانه سهوی از گوشیم پاک شد از دوستان ممنون میشم لینکشو یا اینجا یا برای گوسیم تلگرام کنه
سلام.
دوستان لطفا لینکش رو بفرستید تا بقیه هم استفاده کنن.

wate

Registered User
لایک‌ها
94
نها صندوق امین آشنا میشه اینترنتی باز کرد و امروز با پشتیبانش صحبت کردیم گفتن نیاز به مراجعه و تایید مدارک کلاً نیست حتی برای ابطال!
صندوق لوتوس پارسیان هم عضویت و ... کاملاً ایترنتی هست ولی بعد از عضویت برای دریافت شناسه و رمز عبور باید به مراکز اعلام شده جهت بررسی مدارک مراجعه کنید و از طریق شعب بانکی پارسیان هم نمیشه اینکار انجام داد!

سلام . صندوقهای بانک شهر هم اینترنتی هست با یکروز تاخیر در صدور.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سودش روز شماره ؟
تشکرات فراوان
فقط من امروز رفتم پارسیان ادرس سایت صندوق داد گفت ثبت نام کن توش بیا اینجا...و گفت برای صندوق ما بهتره ۲۶ام اقدام کنید برای سرمایه گذاری...چراشو نمیدونم!
دوستان من 22م که دیروز بود پول ریختم تو صندوق گردشگری
امروز میخرن با قیمت دیروز
اون الباقی پول رو ک کمتر از یک واحد شده رو کی بر میگردونن؟
دمت گرم داداش...
منم بین گردشگری و پارسیان موندم
از نظر اعتبار خب پارسیان خیلی بهتره
اما گردشگری اون چند درصد اضافش وسوسه کنندست...
من گردشگری زنگ زدم گفت ما با پیش بینی ۲۰ درصد براتون صدور میکنیم و مثل قبل ۲۳ نیست برای شما هم اینطور بود؟
کلا نظرتون چیه دوستان پارسیان یا گردشگری؟؟؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
فقط من امروز رفتم پارسیان ادرس سایت صندوق داد گفت ثبت نام کن توش بیا اینجا...و گفت برای صندوق ما بهتره ۲۶ام اقدام کنید برای سرمایه گذاری...چراشو نمیدونم!

دمت گرم داداش...
منم بین گردشگری و پارسیان موندم
از نظر اعتبار خب پارسیان خیلی بهتره
اما گردشگری اون چند درصد اضافش وسوسه کنندست...
من گردشگری زنگ زدم گفت ما با پیش بینی ۲۰ درصد براتون صدور میکنیم و مثل قبل ۲۳ نیست برای شما هم اینطور بود؟
کلا نظرتون چیه دوستان پارسیان یا گردشگری؟؟؟
گردشگری تا امروز حدود 22.5 % داده که اگه تا اخر ماه بره همین میشه
ولی خب ابطالش 21 میشه تقریبا!
البته به منم گفت این ماه پیش بینیمون رو 20% هست ولی باز از ماه اینده 22% ایم!
من نصف پولمو گزاشتم گردشگری
نصف دیگه رو میخوام بزارم حکمت
پارسیان هم خوبه با 20% ابطال ولی خب 2% هم 2% عه :D

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان از من میشنوین حکمت باز نکنین هنوز شایعه ادغامش هست .میترسم در بهترین حالت پولتون بلوکه بشه

بالا