Amadea
مدیر بازنشسته
حدود 13. تازه زنگ هم زدند که 22% می مونه. قشنگ کودکستانه.
آینده حساب کوتاه مدت منم کرده 10%.
موجودیتون چقدر بود ؟
ماه پیش چی ؟ 22 یا 10 ؟
4-5 روز پیش اینجا گفتم زیر 100 میلیون 10 درصد شدهحدود 13. تازه زنگ هم زدند که 22% می مونه. قشنگ کودکستانه.
حتما مد نظرتون "بدترین حالت" هست که بایستی بگم مدیر تمامی صندوقها کارگزاریهای بورسی هستند و زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار طبق اساسنامه و امیدنامشون فعالیت می کنند و بانکها تنها ضمانت نقد شوندگیشون رو به عهده دارند. بالاخض در مورد صندوق امین آشنا ایرانیان به مدیریت کارگزاری رتبه الف سهم آشنا و ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان، نکته ی جالب اینه که کلیه بخشنامه هارو خیلی قبل تر از مهلت قانونی اجرا میکنند همیشه و الان تنها 37.7% سپرده بانکی دارند (با ماکزیمم مجاز 50% با الزام اجرا تا یکسال آتی) (حتی همین مقدار هم طبق صورتهای مالی در بانکهای مختلف وجود داره و نه بانک حکمت ایرانیان) و تنها با مدیریت حرفه ای به سود 22-23% میرسند. این مورد رو میشه با صندوق گسترش ایرانیان بانک آینده مقایسه کرد که در حال حاضر 95.7% سپرده بانکی داره (به شکل قابل پیش بینی در خود بانک آینده!)، و به همین علت کف رو 1 میلیارد تومان قرار داده اند و صندوق رو عملا به یک حساب روزشمار بانکی با سود بالاتر از 23% تبدیل کرده اند! در اکثر صندوقهای با ضمانت نقدشوندگی بانکهای مختلف میزان سپرده بانکی در حال حاضر نزدیک به 80% هست.دوستان از من میشنوین حکمت باز نکنین هنوز شایعه ادغامش هست .میترسم در بهترین حالت پولتون بلوکه بشه
میانگین رو ببریم بالا میره 22 یا نه دیگه ؟4-5 روز پیش اینجا گفتم زیر 100 میلیون 10 درصد شده
میانگین حساب ملاک بوده نه موجودی در روز خاص
البته پیش نیازش ابتدا مشخص شدن تعداد فرزندان و همسران دایمی و موقت مدیران تعاونیهاست!
نه دیگه 22 نمیشهمیانگین رو ببریم بالا میره 22 یا نه دیگه ؟
دوستان در دید بلند مدت 2 سا 3 سال کدوم رو برای من بهتر میدونید ارز و دلار مسکن یا سود سالیانه تقریبا 30 درصدی
ایشالااااااااااااواریزی جدید به اینده ساز میگن هنوز ۲۱ درصده ؟ صحت داره ؟
22ام واریز و خرید به نرخ 23ام که یعنی یکروز کاری بعد، چرا دو روز؟! صدور گواهی ملاک نیست و هیچ اهمیتی هم نداره، مهم نرخ خرید واحد هست که تنها به علت اینکه یکروز بعد قابل محاسبه هست صدور گواهی خرید و بازگرداندن مبلغ باقیمانده با یکروز تاخیر نسبت به خود روز خرید صورت می گیره. در کل سیاستهای صندوقها متفاوته و اکثرا اگر از ساعت 11 یا 2 بگذره صدور و ابطال به روز بعد موکول میشه (در اینجا بجای 22ام 23ام). دوستانی که حضوری در بانک شهر و پارسیان صدور واحد انجام دادن لطفا اطلاع بدن، احتمالا سریع ترینها در صدور و برداشت بایستی این دو بانک باشن (و همینطور lotusib.ir پارسیان به علت ارتباط مستقیم با حساب بانکی پارسیان).سلام
اقا من گردشگری روز 22 واریز کردم!
باید برام 23م میخرید با نرخ 22وم!
ولی اومده برام 24م که امروز باشه خریده با نرخ 23وم!
به چه علت؟
یعنی بعد 2 روز کاری صادر شده!
چه کار باید کنم؟
درباره صندوق امین آشنا من از طریق ایمیلشون ، درباره نیاز به حضور در شعبه برای ابطال یا صادر واحد سوال کردم :
سوال : سلام . من اینترنتی ثبت نام کردم . برای صدور و یا ابطال واحد باید حضوری هم بیایم شعب یا همه کارها اینترنتی صورت میگیره ؟
جواب : سلام. باید یک بار حضوری تشریف بیارید.