• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
حدود 13. تازه زنگ هم زدند که 22% می مونه. :D قشنگ کودکستانه.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
آینده حساب کوتاه مدت منم کرده 10%.
موجودیتون چقدر بود ؟
ماه پیش چی ؟ 22 یا 10 ؟
حدود 13. تازه زنگ هم زدند که 22% می مونه. :D قشنگ کودکستانه.
4-5 روز پیش اینجا گفتم زیر 100 میلیون 10 درصد شده
میانگین حساب ملاک بوده نه موجودی در روز خاص

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان از من میشنوین حکمت باز نکنین هنوز شایعه ادغامش هست .میترسم در بهترین حالت پولتون بلوکه بشه
حتما مد نظرتون "بدترین حالت" هست که بایستی بگم مدیر تمامی صندوقها کارگزاریهای بورسی هستند و زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار طبق اساسنامه و امیدنامشون فعالیت می کنند و بانکها تنها ضمانت نقد شوندگیشون رو به عهده دارند. بالاخض در مورد صندوق امین آشنا ایرانیان به مدیریت کارگزاری رتبه الف سهم آشنا و ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان، نکته ی جالب اینه که کلیه بخشنامه هارو خیلی قبل تر از مهلت قانونی اجرا میکنند همیشه و الان تنها 37.7% سپرده بانکی دارند (با ماکزیمم مجاز 50% با الزام اجرا تا یکسال آتی) (حتی همین مقدار هم طبق صورتهای مالی در بانکهای مختلف وجود داره و نه بانک حکمت ایرانیان) و تنها با مدیریت حرفه ای به سود 22-23% میرسند. این مورد رو میشه با صندوق گسترش ایرانیان بانک آینده مقایسه کرد که در حال حاضر 95.7% سپرده بانکی داره (به شکل قابل پیش بینی در خود بانک آینده!)، و به همین علت کف رو 1 میلیارد تومان قرار داده اند و صندوق رو عملا به یک حساب روزشمار بانکی با سود بالاتر از 23% تبدیل کرده اند! در اکثر صندوقهای با ضمانت نقدشوندگی بانکهای مختلف میزان سپرده بانکی در حال حاضر نزدیک به 80% هست.

مضافا در مورد ادغام فعلا بسیار بعید بانکهای کاملا مجاز حکمت ایرانیان و انصار و قوامین، حتی 0.001% احتمال بلاک شدن خود حسابهای بانکی در فرآیند ادغام احتمالی وجود نداره. همچین ادغامی رو به هیچ عنوان نمیشه با ادغام تعاونیهای کاملا غیرمجازی مانند فرشتگان و ثامن و ... مقایسه کرد که تنها 1-2 سال زمان میبره تا داراییها و بدهیهاشون به فرمت مورد تایید بانک مرکزی مشخص بشه و البته پیش نیازش ابتدا مشخص شدن تعداد فرزندان و همسران دایمی و موقت مدیران تعاونیهاست!

Last edited:

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
فکر نمی کنم بانک حکمت بخواد ادغام بشه حدود 1 ماه پیش شعبه آزادی افتتاح شده و اگر قرار بر ادغام بود طبیعتاً شعب جدید افتتاح نمی کردند! چیزی که ما شنیدیم فقط خبر ادغام مهر اقتصاد که مجوز نداره با موسسه کوثر هست...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان در دید بلند مدت 2 سا 3 سال کدوم رو برای من بهتر میدونید ارز و دلار مسکن یا سود سالیانه تقریبا 30 درصدی

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
آینده روزشمار حضوری دوباره پرسیده شد کف 10 میلیون 22 درصد رو حذف کردن .

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان در دید بلند مدت 2 سا 3 سال کدوم رو برای من بهتر میدونید ارز و دلار مسکن یا سود سالیانه تقریبا 30 درصدی

هیچکدام بازدهی 30 درصدی در دراز مدت پیش بینی نمیشه ، اگه جایی سود 30 درصدی میتونید بگیرید شک نکنید

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
اقا من گردشگری روز 22 واریز کردم!
باید برام 23م میخرید با نرخ 22وم!
ولی اومده برام 24م که امروز باشه خریده با نرخ 23وم!
به چه علت؟
یعنی بعد 2 روز کاری صادر شده!
چه کار باید کنم؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
واریزی جدید به اینده ساز میگن هنوز ۲۱ درصده ؟‌ صحت داره ؟‌

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
اقا من گردشگری روز 22 واریز کردم!
باید برام 23م میخرید با نرخ 22وم!
ولی اومده برام 24م که امروز باشه خریده با نرخ 23وم!
به چه علت؟
یعنی بعد 2 روز کاری صادر شده!
چه کار باید کنم؟
22ام واریز و خرید به نرخ 23ام که یعنی یکروز کاری بعد، چرا دو روز؟! صدور گواهی ملاک نیست و هیچ اهمیتی هم نداره، مهم نرخ خرید واحد هست که تنها به علت اینکه یکروز بعد قابل محاسبه هست صدور گواهی خرید و بازگرداندن مبلغ باقیمانده با یکروز تاخیر نسبت به خود روز خرید صورت می گیره. در کل سیاستهای صندوقها متفاوته و اکثرا اگر از ساعت 11 یا 2 بگذره صدور و ابطال به روز بعد موکول میشه (در اینجا بجای 22ام 23ام). دوستانی که حضوری در بانک شهر و پارسیان صدور واحد انجام دادن لطفا اطلاع بدن، احتمالا سریع ترینها در صدور و برداشت بایستی این دو بانک باشن (و همینطور lotusib.ir پارسیان به علت ارتباط مستقیم با حساب بانکی پارسیان).
البته برای اکثر افراد که مداوما قصد واریز و برداشت ندارند این مساله اهمیت زیادی نداره، بیشتر ملاک حرفه ای و مطمین بودن صندوق با سود بالاتر هست.

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
درباره صندوق امین آشنا من از طریق ایمیلشون ، درباره نیاز به حضور در شعبه برای ابطال یا صادر واحد سوال کردم :

سوال : سلام . من اینترنتی ثبت نام کردم . برای صدور و یا ابطال واحد باید حضوری هم بیایم شعب یا همه کارها اینترنتی صورت میگیره ؟

جواب : سلام. باید یک بار حضوری تشریف بیارید.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
درباره صندوق امین آشنا من از طریق ایمیلشون ، درباره نیاز به حضور در شعبه برای ابطال یا صادر واحد سوال کردم :

سوال : سلام . من اینترنتی ثبت نام کردم . برای صدور و یا ابطال واحد باید حضوری هم بیایم شعب یا همه کارها اینترنتی صورت میگیره ؟

جواب : سلام. باید یک بار حضوری تشریف بیارید.

ما تلفنی تماس گرفتیم گفتن اصلا نیاز به مراجعه نیست حتی برای ابطال هم سوال شد و گفتن خیر!

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
امروز سود آینده ساز واریز شده برای کل موجودی 23 درصد حساب کرده
یعنی فرقی نذاشته بین مبلغ اولیه و واریزی های جدید :p

نمیدونم ماه های قبل هم اینطوری بوده یا این ماه خودشون تغییرات دادن
ماه های قبل تعداد واریزی زیاد بود حالشو نداشتم حساب کنم

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان 50 تومن میخوام صندوق بذارم و زیاد برام 3 4 درصد سود اضافه مهم نیست و میخوام فقط خیالم راحت باشه. همون 19 درصد یا 20 هم بده کفایت هست.
کدوم صندوق رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون

بالا