• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
قابل توجه سرمایه گذاران در صندوق 5 هزار میلیارد تومانی بانک رفاه کارگران (نگین رفاه) که از نظر سایز هفتمین صندوق بزرگ کشور به حساب میاد:
به دنبال اتمام مجوز فعالیت صندوق و اقدام برای تمدید اون ضامن نقد شوندگی این صندوق حذف خواهد شد! قانونا این اتفاق زودتر از 45 روز آینده نمیتونه بیفته، ولی دوستان از الان در جریان باشند. (منبع)

Last edited:

ehsan3500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قابل توجه سرمایه گذاران در صندوق 5 هزار میلیارد تومانی بانک رفاه کارگران (نگین رفاه) که از نظر سایز هفتمین صندوق بزرگ کشور به حساب میاد:
به دنبال اتمام مجوز فعالیت صندوق و اقدام برای تمدید اون ضامن نقد شوندگی این صندوق حذف خواهد شد! قانونا این اتفاق زودتر از 45 روز آینده نمیتونه بیفته، ولی دوستان از الان در جریان باشند. (منبع)
نگین رفاه مدتی بود که واحد جدید صادر نمیکرد، نمیدونم چرا ضامن نقدشوندگیش رو می خواد حذف کنه، شاید هم بانک مرکزی فشار آورده

Sent from my SM-N950W using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستانی که در صندوق امین آشنا ایرانیان سرمایه گذاری کردند در جریان باشند که اطلاعات کامل روزانه صندوق و حساب هر فرد به علاوه ی وبسایت iafi.ir در وبسایت https://aaifs.rhbroker.com/index.do هم درج میشه (دکمه ورود در سمت راست صفحه --> منوی سرمایه گذاران در بالای صفحه)، که اطلاعات کاملتری از جمله شماره حساب بانکی ثبت شده شخص رو هم نمایش میده.

Last edited:

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
دوستانی که در صندوق امین آشنا ایرانیان سرمایه گذاری کردند در جریان باشند که اطلاعات کامل روزانه صندوق و حساب هر فرد به علاوه ی وبسایت iafi.ir در وبسایت https://aaifs.rhbroker.com/index.do هم درج میشه (منوی سرمایه گذاران در بالای صفحه)، که اطلاعات کاملتری از جمله شماره حساب بانکی ثبت شده شخص رو هم نمایش میده.
سلام. من رفتم تو این سایت دومی که فرمودید ولی منوی سرمایه گذارانی وجود نداره

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام. من رفتم تو این سایت دومی که فرمودید ولی منوی سرمایه گذارانی وجود نداره
دکمه ورود در سمت راست صفحه (بخش لینکهای مرتبط) --> منوی سرمایه گذاران در بالای صفحه

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
الان پیداش کردم. تقریبا وسط صفحه نوشته ورود همونجا باید یوزر و پسورد رو بزنیم و وارد شیم. بله همه مشخصات و همه حساب ها رو نشون میده. ممنون

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
درباره صندوق امین آشنا من از طریق ایمیلشون ، درباره نیاز به حضور در شعبه برای ابطال یا صادر واحد سوال کردم :

سوال : سلام . من اینترنتی ثبت نام کردم . برای صدور و یا ابطال واحد باید حضوری هم بیایم شعب یا همه کارها اینترنتی صورت میگیره ؟

جواب : سلام. باید یک بار حضوری تشریف بیارید.
هرکی یه جوابی میده
کسی در عمل با این مسئله روبرو شده ؟ که برای ابطال بار اول بگن حضوری بیا ؟

کی بود میگفت احراز هویت از شعب بانک حکمت هم امکان پذیره . الان هم هست ؟

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
مگه ٢٥ هر ماه موعد سود امين آشنا نيست؟ چرا واريز نكردن سودو هنوز؟ معمولا چند روز بعد واريز ميشه؟

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
هرکی یه جوابی میده
کسی در عمل با این مسئله روبرو شده ؟ که برای ابطال بار اول بگن حضوری بیا ؟

کی بود میگفت احراز هویت از شعب بانک حکمت هم امکان پذیره . الان هم هست ؟

کلاً تو کشور ما چیزی بنام تمام اینترنتی وجود نداره! طبق قانون پولشویی حتماً یکبار باید حضوری مراجعه کرد، ما هم تماس گرفتیم گفتن نیازی نیست حضوری بیایید ولی در تلگرام گفتن کی گفته؟! و حتماً باید حضوری هم یکبار بیایید! حالا مشخص نیست این مراجعه حضوری چه زمان و کی باید انجام بشه... لیست نماینده ها تو سایت هست و از طریق شعب نمیشه

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
جهت اطلاع دوستان
سود حساب 22 درصدی روز شمار بانک آینده که داشتم و عید امثال باز کرده بودم کم شده است
یک عدد حساب 19 درصدی قدیمی هم دارم اونم فردا موعد واریز سود هست اطلاع می دم کم شده یا خیر

android6

Registered User
لایک‌ها
77
مثل اینکه سود این ماه امین اشنا هم حدود ۲۳.۱ درصد بوده

من ۱۳ ام ۵ واحد خریدم و ۱۶ ام واحدها صادر شده ولی همش ۲۶۵۰ تومن سود داده چرا اینقد کمه؟ از چندم تا چندم سود تعلق گرفته؟؟

حساب کردم اگه اون پولو دست نمیزدم میزاشتم بمونه تو ۲۰ درصد قوامین بیشتر سود میگرفتم فک کنم ارزششو نداره همون قوامین ۲۰ درصد بهتره

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان من بین صندوق لوتوس پارسیان و صنوق بانک گردشگری موندم..
اعتبار کدومشون بالاتره؟
امروز رفتم پارسیان ادرس سایت داد گفت برو ثبت نام کن مدارکتم بفرست براشون صبح بیا واحد صدور کنیم...
بانک گردشگری ام گفت صبح بیا حضوری همه کاراشو همینجا انجام میدیم...
لطفا راهنمایی کنید اعتبار کدوم بیشتره؟و اینکه برای جفتشون ضمانت نقد شوندگی خود بانک هست؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
دوستان مگه ارزش سود بر اساس نرخ واحد اخر دوره واریز نمیشه؟
قیمت هر واحد صدور صندوق امین 102166 تومن بوده تا اخر روز 25هم!
ولی تو سود دوره ای میره زده 1954.4!
یعنی سود دوره ای رو بر مبنای قیمت ابطال زدن!
همه صندوق ها سود رو بر اساس نرخ ابطال اخر ماه میزنن؟
یا مثلا گردشگری 1865 تومن نرخ ابطال 31 شهریور بوده!
بر همون مبنا زده سود شهریور رو!
یا مثلا 31 مرداد 2010 بود ولی بر اساس 1935 زده که نرخ ابطال بوده!
چرا دقیقا؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سود 25 شهریور ماه الی 25 مهرماه 1396 که برای اولین بار تماما در دوران بعد از 11 سپتامبر اخیر قرار داشته و اطلاعات مناسبی در مورد آینده احتمالی صندوقها به دست میده بدین شرحه:

1. صندوق امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیان: 19,544 ریال به ازای هر واحد معادل 23.011% درصد سالیانه. (نکته جالبی که متوجه شدم اینه که شماره چک واریز سود به تاریخ 27 مهر رو میشه از طریق ربات تلگرامی صندوق دید ولی در گردش حساب سایت نشون داده نمیشه!)
2. صندوق لوتوس پارسیان بانک پرسیان: 16,992 ریال به ازای هر واحد معادل 20.006% درصد سالیانه.

هردو بدون هیچ گونه مبلغ جبرانی، ولی امین آشنا با تنها حدود 40% سپرده و لوتوس با حدود 90% سپرده که مدیریت حرفه ای تر اوراق در گارگزاری سهم آشنا رو نشون میده و احتمال بالای تداوم سود 22-23% در این صندوق.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
مثل اینکه سود این ماه امین اشنا هم حدود ۲۳.۱ درصد بوده

من ۱۳ ام ۵ واحد خریدم و ۱۶ ام واحدها صادر شده ولی همش ۲۶۵۰ تومن سود داده چرا اینقد کمه؟ از چندم تا چندم سود تعلق گرفته؟؟

حساب کردم اگه اون پولو دست نمیزدم میزاشتم بمونه تو ۲۰ درصد قوامین بیشتر سود میگرفتم فک کنم ارزششو نداره همون قوامین ۲۰ درصد بهتره
اشتباه محاسبه می کنید دوست عزیز، سود 5 واحد در این سری برابر هست با 9772 تومان (19,544*5) که فردا عصر با حواله پایا به حسابتون واریز میشه و 3% از حساب 20% قوامین بیشتره (البته به علت اینکه از میان ماه واحد خریداری کردید حدود نصف سود سری اول پول خودتونه [اختلاف قیمت روز خریداری به 100 هزار تومان]!). اون مبلغ ۲۶۵۰ تنها میتونه باقیمانده پولی باشه که نتونستند باهاش یک واحد کامل خریداری کنند.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد امين آشنا تاريخ 96/07/25 ابطال 100/000 صدور 100/152 اين 152 تومان داستانش چيه.مگر در ابتدا نبايد صفر باشه. خودشون ميگن كه كارمزد ندارند.

(علاوه بر بازدهی بالا، از سایر مزایای رقابتی این صندوق می‌توان به عدم پرداخت کارمزد صدور و ابطال و یا جریمه ناشی از ابطال زود هنگام اشاره نمود)

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اشتباه محاسبه می کنید دوست عزیز، سود 5 واحد در این سری برابر هست با 9772 تومان (19,544*5) که فردا عصر با حواله پایا به حسابتون واریز میشه و 3% از حساب 20% قوامین بیشتره (البته به علت اینکه از میان ماه واحد خریداری کردید حدود نصف سود سری اول پول خودتونه [اختلاف قیمت روز خریداری به 100 هزار تومان]!). اون مبلغ ۲۶۵۰ تنها میتونه باقیمانده پولی باشه که نتونستند باهاش یک واحد کامل خریداری کنند.
البته 23% هیچ ماهی که واریز داری نمیزنن!
چون مثلا میگم وقتی شما 20مین روز واریز میکنی حداقل 100 الی 150 تومن بالای قیمت ابطال داری خرید میکنی (قیمت صدور منظورمه!)
و در اخر ماه بر اساس نرخ ابطال سود بانکی میزنن!
پس به عبارتی اگه صندوق 1900 تومنم سود کنه 100 تومن بابت اون هزینه قیمت ابطال باید کم بشه!
پس میشه 1800 و تقریبا 21.5
صندوق یک روز تاخیر صادر میکنه یعنی شنبه پول از حساب کم شه با نرخ یک شنبه خرید میکنه و این خودش یک روز نسبت به بانک تاخیر داره!
اینم میشه تقریبا 7% درصد پس میشه تقریبا میشه 20.5% این به شرطی هست که 23 زده باشه اگه کمتر باشه قطعا کمتر!
ولی خب اگه ماه کامل دست به پول نزنی و بزاری باشه 22 یا 23 رو کامل میدن ولی واسه کسی که با پولش بازی کنه تقریبا همون 20% میدن
و همون بانک بی دردسر تره به نظرم :)
واسه کسی که زیاد بازی میکنه با پولش به نظرم بانک پارسیان هم خیلی خوبه صندقش
اولا انلاین هست
دوم پولو سریع میدن
سوما نرخ ابطال با صدور خیلی نزدیکه
و در نهایت 20% واریز میکنی و 20% میگیری و نرخ بالا پایین نمیشه
ولی اگه نگه میدارید پول رو و 1 ماه کامل دست نمیزنید همون گردشگری و حکمت خوبه
این نکته ضرروری بود که بگم

android6

Registered User
لایک‌ها
77
فک کنم منظورمو خوب نرسوندم یا شما اشتباه متوجه شدین اون ۲۶۵۰ تومن سود خالصیه که بهم رسیده از روز ۱۳ ام که پولو واریز کردم و سود کلی همون ۹۷۵۰ تومنه که واریز میشه که ۷۱۰۰ تومنش پول خودمه برگشت میدن.
سوال اصلی اینه که وقتی من ۱۳ ام پول رو از درگاه واریز کردم و ۱۵ ام تایید شده و ۱۶ ام هم واحدها صادر شده تا ۲۵ ام چند روز برای من سود تعلق گرفته یعنی از چندم تا چندم سود رو لحاظ میکنن؟؟

ad26_screenshot_20171018-154929.jpg

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
فک کنم منظورمو خوب نرسوندم یا شما اشتباه متوجه شدین اون ۲۶۵۰ تومن سود خالصیه که بهم رسیده از روز ۱۳ ام که پولو واریز کردم و سود کلی همون ۹۷۵۰ تومنه که واریز میشه که ۷۱۰۰ تومنش پول خودمه برگشت میدن.
سوال اصلی اینه که وقتی من ۱۳ ام پول رو از درگاه واریز کردم و ۱۵ ام تایید شده و ۱۶ ام هم واحدها صادر شده تا ۲۵ ام چند روز برای من سود تعلق گرفته یعنی از چندم تا چندم سود رو لحاظ میکنن؟؟
سود در تمامی صندوقها از روز "تایید صدور" در نظر گرفته میشه، روز صدور گواهی اهمیت خاصی نداره. در نتیجه هرچقدر اول هفته تر و با واریز حساب به حساب انتقال وجه انجام داده بشه در نهایت سود بالاتر خواهد بود در ماه اول. ولی همونطوری که دوستمون گفتند اگر قصد واریز و برداشت دایمی رو نداشه باشید قطعا صندوقها سود بالاتری خواهند داشت.
در این مورد هم 16ام تا 25ام یعنی به مدت 10 روز سودی برابر 26430 ریال دریافت کردید که میشه 19.3% سالیانه. در حساب بانکی هم البته به روز اول سودی تعلق نمیگیره و در نتیجه اون هم کمتر از 20% خواهد بود مگر اینکه در ماه دوم باشید که در اونصورت هم باز صندوق در ماه دوم سود بالاتری خواهد داشت.

بالا