• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
درباره صندوق امین آشنا من از طریق ایمیلشون ، درباره نیاز به حضور در شعبه برای ابطال یا صادر واحد سوال کردم :

سوال : سلام . من اینترنتی ثبت نام کردم . برای صدور و یا ابطال واحد باید حضوری هم بیایم شعب یا همه کارها اینترنتی صورت میگیره ؟

جواب : سلام. باید یک بار حضوری تشریف بیارید.
سلام
اسکن کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تان را به شماره تلگرام 09331494104 ارسال کنید تا نیازی به مراجعه حضوری نباشد

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان 50 تومن میخوام صندوق بذارم و زیاد برام 3 4 درصد سود اضافه مهم نیست و میخوام فقط خیالم راحت باشه. همون 19 درصد یا 20 هم بده کفایت هست.
کدوم صندوق رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون
امین آشنا که کلیه امور اینترنتی است و
گردشگری که امور حضوری است

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
امروز سود آینده ساز واریز شده برای کل موجودی 23 درصد حساب کرده
یعنی فرقی نذاشته بین مبلغ اولیه و واریزی های جدید :p

نمیدونم ماه های قبل هم اینطوری بوده یا این ماه خودشون تغییرات دادن
ماه های قبل تعداد واریزی زیاد بود حالشو نداشتم حساب کنم
، دقیق حساب کردید ؟ سود این دوره برمبنای 31 روز حساب کردید؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
، دقیق حساب کردید ؟ سود این دوره برمبنای 31 روز حساب کردید؟
بله . 31 روز شهریور هم توش هست
تقریبا نصف حساب از روز افتتاح تو حساب بوده نصف دیگه هم قبل از کاهش سودها بهش انتقال دادم
یه ماه هم هست حساب ثابته
الان حدود 22 باید واریز میشد (میانگین 21 و 23)
ولی دقیق تا ریال آخرش 23 هست
احتمالا قانونش عوض شده یا طور دیگریست ( مثلا هر پولی یه ماه کامل بمونه تبدیل میشه به 23 )

android6

Registered User
لایک‌ها
77
چرا نمیشه تو سایت امین آشنا لاگین کرد؟؟ برای شما هم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
چرا نمیشه تو سایت امین آشنا لاگین کرد؟؟ برای شما هم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل سراسری تمامی صندوقها با این تمپلیته که از یک شرکت خدمات میگیرند, تا فردا صبح برطرف میشه.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
حتما مد نظرتون "بدترین حالت" هست که بایستی بگم مدیر تمامی صندوقها کارگزاریهای بورسی هستند و زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار طبق اساسنامه و امیدنامشون فعالیت می کنند و بانکها تنها ضمانت نقد شوندگیشون رو به عهده دارند. بالاخض در مورد صندوق امین آشنا ایرانیان به مدیریت کارگزاری رتبه الف سهم آشنا و ضمانت نقد شوندگی بانک حکمت ایرانیان، نکته ی جالب اینه که کلیه بخشنامه هارو خیلی قبل تر از مهلت قانونی اجرا میکنند همیشه و الان تنها 37.7% سپرده بانکی دارند (با ماکزیمم مجاز 50% با الزام اجرا تا یکسال آتی) (حتی همین مقدار هم طبق صورتهای مالی در بانکهای مختلف وجود داره و نه بانک حکمت ایرانیان) و تنها با مدیریت حرفه ای به سود 22-23% میرسند. این مورد رو میشه با صندوق گسترش ایرانیان بانک آینده مقایسه کرد که در حال حاضر 95.7% سپرده بانکی داره (به شکل قابل پیش بینی در خود بانک آینده!)، و به همین علت کف رو 1 میلیارد تومان قرار داده اند و صندوق رو عملا به یک حساب روزشمار بانکی با سود بالاتر از 23% تبدیل کرده اند! در اکثر صندوقهای با ضمانت نقدشوندگی بانکهای مختلف میزان سپرده بانکی در حال حاضر نزدیک به 80% هست.

مضافا در مورد ادغام فعلا بسیار بعید بانکهای کاملا مجاز حکمت ایرانیان و انصار و قوامین، حتی 0.001% احتمال بلاک شدن خود حسابهای بانکی در فرآیند ادغام احتمالی وجود نداره. همچین ادغامی رو به هیچ عنوان نمیشه با ادغام تعاونیهای کاملا غیرمجازی مانند فرشتگان و ثامن و ... مقایسه کرد که تنها 1-2 سال زمان میبره تا داراییها و بدهیهاشون به فرمت مورد تایید بانک مرکزی مشخص بشه و البته پیش نیازش ابتدا مشخص شدن تعداد فرزندان و همسران دایمی و موقت مدیران تعاونیهاست!
بهترین حالت بلاک شدن پوله بدترین حالت سوخت شدن پوله اگه بخوان ادغام بشن باید منحل بشن هیت تصفیه بیاد بعد ادغام میشن دخل با خرج نخون مثل کاسپین پولی نیست بهتون بده

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان در دید بلند مدت 2 سا 3 سال کدوم رو برای من بهتر میدونید ارز و دلار مسکن یا سود سالیانه تقریبا 30 درصدی
پولتو بزار بانک دیگه خبری از مسکن دلار طلا نمیشه

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
اقا من گردشگری روز 22 واریز کردم!
باید برام 23م میخرید با نرخ 22وم!
ولی اومده برام 24م که امروز باشه خریده با نرخ 23وم!
به چه علت؟
یعنی بعد 2 روز کاری صادر شده!
چه کار باید کنم؟
من یادمه تو همون روز برام میخریدن اما قبل ساعت 10 باید میرفتیم برای گردشگری رو اما به قیمت فردا محاسبه میشد .

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
این صندوق امین آشنا ظاهراً نزیک 2 هزار سرمایه گذار و 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده
دوستان برای مبالغ بالا هم صندوق پیشنهاد می کنید و سرمایه گذاری کردید؟!
اصل صندوق برای مبالغ بالا هستش که سود رو تو این بازار خاک مرده ریخته نشون میده

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
سلام.
میشه ریسک سرمایه گذاری در بانک قوامین رو نسبت به حکمت ایرانیان واسم موشکافی کنید ؟!
همینطور ریسک صندوق امین آشنا در برابر سپرده در بانک حکمت ایرانیان چقدر متفاوته ؟!

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
من یادمه تو همون روز برام میخریدن اما قبل ساعت 10 باید میرفتیم برای گردشگری رو اما به قیمت فردا محاسبه میشد .
واسه منم 22 خریدن ولی با نرخ Nav روز 23وم!
یعنی با nav روز بعد که 23وم باشه که روز 24هم میاد خریدن!
مال شما هم همینطور بود؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
22ام واریز و خرید به نرخ 23ام که یعنی یکروز کاری بعد، چرا دو روز؟! صدور گواهی ملاک نیست و هیچ اهمیتی هم نداره، مهم نرخ خرید واحد هست که تنها به علت اینکه یکروز بعد قابل محاسبه هست صدور گواهی خرید و بازگرداندن مبلغ باقیمانده با یکروز تاخیر نسبت به خود روز خرید صورت می گیره. در کل سیاستهای صندوقها متفاوته و اکثرا اگر از ساعت 11 یا 2 بگذره صدور و ابطال به روز بعد موکول میشه (در اینجا بجای 22ام 23ام). دوستانی که حضوری در بانک شهر و پارسیان صدور واحد انجام دادن لطفا اطلاع بدن، احتمالا سریع ترینها در صدور و برداشت بایستی این دو بانک باشن (و همینطور lotusib.ir پارسیان به علت ارتباط مستقیم با حساب بانکی پارسیان).
البته برای اکثر افراد که مداوما قصد واریز و برداشت ندارند این مساله اهمیت زیادی نداره، بیشتر ملاک حرفه ای و مطمین بودن صندوق با سود بالاتر هست.
بله با نرخ 23 وم خریداری شدع
یعنی درسته؟
همه صندوق ها همینن که با نرخ روز بعد سرمایه گذاری واحد رو میخرن؟
یا همون روزی که واریز میکنی میخرن؟

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
دوستان برای سپرده گذاری کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
هم برای کوتاه مدت و هم بلند مدت رو بگید لطفا

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
بله با نرخ 23 وم خریداری شدع
یعنی درسته؟
همه صندوق ها همینن که با نرخ روز بعد سرمایه گذاری واحد رو میخرن؟
یا همون روزی که واریز میکنی میخرن؟
بله، به ویژه اگر عصر به شعبه مراجعه کرده بودید این تاخیر یکروزه همواره وجود داره. ولی تصور میکنم اگر حول و حوش ساعت 8-9 صبح به شعبه مراجعه کنید شاید به NAV همون روز خرید رو براتون انجام بدن (و نه فردای اون روز) و گواهی رو فردا و نه پس فردای روز واریز براتون صادر کنند.

دوستان برای سپرده گذاری کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟
هم برای کوتاه مدت و هم بلند مدت رو بگید لطفا

100% بانکها و موسسات مجاز روزشمار 10% و یکساله 15%، چه ملی و چه نور (حسابهای افتتاح شده بعد از 11 شهریور). به دنبال سود بیشتر و با ریسک بسیار اندک هستید تنها آپشن صندوقهای با ضمانت نقد شوندگی بانکی هستند: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

Last edited:
بالا