• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
صندوق بانک شهر ,هزینه ابطال و کار مزد و بالا پایین رفتن واحد واز این حرفها نداره,درخواست میدی یه ساعت بعد پول توحسابت هست.
کارمزد ابطال رو هیچ صندوقی در حال حاضر نداره، ولی اختلاف قیمت صدور و ابطال و به ویژه افزایش تقریبا خطی NAV واحدها اگر وجود نداشته باشه که دیگه روزشمار بودن صندوقها زیر سوال میره! اتفاقا در بانک شهر NAV نوسانات زیادی هم داره (نمودار پایین صفحه رو مشاهده بفرمایید و مقایسه کنید با نمودار صندوق امین آشنا.)
البته بانک شهر و گردشگری با درخواست حضوری در همون روز دست کم قیمت بیس واحدهارو بر می گردونند که نکته ی بسیار مطلوبی هست.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
شفافیت بسیار بالاتر و اختلاص ناپذیری صندوقهای سرمایه گذاری که زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستند رو نسبت به حسابهای بانکی زیر نظر بانک مرکزی رو میشه از 24 صفحه "چک لیست رعایت ضوابط و مقررات صندوق های سرمایه گذاری دراوراق بهادار با درآمد ثابت" هم مشاهده کرد!

فایل های ضمیمه

• چک لیست رعایت ضوابط و مقررات صندوق های سرمایه گذاری دراوراق بهادار با درآمد ثابت.pdf
    473.5 KB · نمایش ها: 18

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
یک معیار مناسب برای تشخیص میزان اعتبار و مدیریت حرفه ای صندوق های سرمایه گذاری میتونه رتبه ی کارگزاریهای بورسی که مدیریت صندوقهارو به عهده دارند باشه که توسط سازمان بورس اوراق بهادار تهران به شکل دوره ای منتشر میشه و بر اساس گزارش شهریور ماه 1396: (منبع)

در شاخص کل (ارزش کل معاملات) از میان 105 کارگزاری، کارگزاری آگاه که مدیریت صندوق بانک گردشگری رو به عهده داره رتبه 12 و کارگزاری سهم آشنا مدیر صندوق امین آشنا ایرانیان بانک حکمت ایرانیان رتبه 24 رو کسب کرده اند.

فایل های ضمیمه

• 960631-ranking-monthly.pdf
    152.6 KB · نمایش ها: 28

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی نظرتون در مورد این دستگاه های ATM چی هست ؟

wate

Registered User
لایک‌ها
94
زرنگ بازی نیست اصول اینه که شما امروز پولتون را سرمایه گذاری می کنید از فردا بهتون سود بدهند و به قیمت همون روز که در واقع فرداش محاسبه میشه به شما سهم بفروشند نه به قیمت دیروزی که شما اصلا پولتون را سرمایه گذاری نکرده بودید
سلام.
زرنگ بازی که چیز تازه ای نیست. من صندوق بانک شهر واریز کردم 2 روز بعد صادر شد.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
من قبلا تو پدیده سرمایه گذاری کردم و سرمایم رفت...
الان برام اعتبار یه بانک خیلی مهمه که به اون سرنوشت دچار نشه...
۳۰ میلیون حدودا پول دارم الان بنظرتون کدام صندوق سرمایه گذاری کنم که خیالم راحت باشه؟
گردشگری؟
شهر؟
ملی؟
حکمت؟
پارسیان؟
مسکن؟
راستی اگه بشه یکی بگه دقیقا میزان سود ماه گذشته این صندوق ها چقدر بوده عالی میشه؟؟؟؟
بعد دوستان صندوق بانک ملی من از یه شعبه پرسیدم گفت اصلا صندوق نداریم ما...صندوقش چیه میزان سود دهیش چقدره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
حساب من تو اینده 90 تومن مانده داشت .
ماه پیش هم 22درصد ریختن
این ماه کم ریختن . تماس گرفتم گفتن شده 10 درصد !!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
من قبلا تو پدیده سرمایه گذاری کردم و سرمایم رفت...
الان برام اعتبار یه بانک خیلی مهمه که به اون سرنوشت دچار نشه...
۳۰ میلیون حدودا پول دارم الان بنظرتون کدام صندوق سرمایه گذاری کنم که خیالم راحت باشه؟
گردشگری؟
شهر؟
ملی؟
حکمت؟
پارسیان؟
مسکن؟
راستی اگه بشه یکی بگه دقیقا میزان سود ماه گذشته این صندوق ها چقدر بوده عالی میشه؟؟؟؟
بعد دوستان صندوق بانک ملی من از یه شعبه پرسیدم گفت اصلا صندوق نداریم ما...صندوقش چیه میزان سود دهیش چقدره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سود هر صندوقی تو سایتش هست سرچ کنید میاره
کلا استرس سرمایه گذاری دارید یکساله ملی سپرده کنید 15درصد
اگر می تونید پول تو صندوق بگذارید پارسیان و حکمت به نظر من اولویت یک و گردشگری اولویت 2 شهرم جالب نیست . مسکن و ملی هم اطلاع ندارم اما بعیده سودشون زیاد باشه
دلیل این اولویت بندی هم نظر شخصی منه تو این تاپیک برام تجربه شده بحث در مورد اینکه کدوم بهتره به نتیجه نمیرسه شما هم طبق تحقیق و نظر شخصیتون عمل کنید

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان نمی خوام بحث تاپیک رو منحرف کنم ولی نظرتون در مورد این دستگاه های ATM چی هست ؟
اولا باید دائما پول نقد براش تهیه کنید .
دوما هزینه سرویس و تعمیر و...با خودتونه
سوما باید دید محلی که قراره نصب کنید چقدر مشتری عابر بانک داره ببیند اصلا به دردسر و حدود25-30میلیون سرمایه خوابیده صرف می کنه یا نه .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام.
زرنگ بازی که چیز تازه ای نیست. من صندوق بانک شهر واریز کردم 2 روز بعد صادر شد.
سلام
دو روز بعد صادر شده به نرخ 2 روز بعد بود یا یک روز بعد ؟؟؟؟؟؟زمان صدور مهم نیست نرخ صدور مال چه روزی بوده؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
دوستان این صندوق امین اشنا بخوام حساب مبدا رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
حسابی که موقع ثبت نام دادم واسه ملت هست میخوام تغیر بدم به گردشگری که زمانی که واسم پول ریختن بیاد تو گردشگریم
چیکار کنم؟

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
دوستان این صندوق امین اشنا بخوام حساب مبدا رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
حسابی که موقع ثبت نام دادم واسه ملت هست میخوام تغیر بدم به گردشگری که زمانی که واسم پول ریختن بیاد تو گردشگریم
چیکار کنم؟
سلام
برای بنده هم همین مساله پیش آمد
تماس گرفتم با دفتر مرکزی
همان موقع درست شد

wate

Registered User
لایک‌ها
94
سلام
دو روز بعد صادر شده به نرخ 2 روز بعد بود یا یک روز بعد ؟؟؟؟؟؟زمان صدور مهم نیست نرخ صدور مال چه روزی بوده؟

مبلغ 500 هزار تومن تعداد 5 واحد.

البته شاید مبلغ کم بوده واسشون صرف نداشته.
بالاخره میشه این صندوقها رو با مبلغ کم یه امتحانی کرد.

fffff.jpg

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
مبلغ 500 هزار تومن تعداد 5 واحد.

البته شاید مبلغ کم بوده واسشون صرف نداشته.
بالاخره میشه این صندوقها رو با مبلغ کم یه امتحانی کرد.

مشاهده پیوست 1038977
به نظر من مشکلی نیست شما 13 ام واریز کردید روز افتتاح که هیچی به نرزخ فرداش که بشه 14ام برای شما واحد صندوق خریده میشه نرخ 14ام صندوقها هم روز بعدش که 15ام باشه صادر میشه برای همین 15ام تایید شده .اگر 1007819نرخ روز 14ام باشه هیچ مشکلی نیست وطبق روال تمام صندوقها واحد براتون صادر شده

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
از کجا میشه متوجه شد تغیر کرده یا ن؟
کجای پروفایل میشه چک کرد؟
از سه طریق
1. برایتان مسیج تغییر میاید
2. واحد ابطال کنید و ببینید به کدام حساب واریز میشود
3. واحد بخرید و ببینید اضافه واریزتان به کدام حساب واریز میشود

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان صندوقی که ریستش 25 هر ماه هست

25 هر ماه اصل پولتون رو هم واریز میکنه؟؟؟ و مجدد باید سپرده گذاری کنین؟ (از تو حرفهای تاپیک این برداشت رو کردم)...
و اینکه مثلا من بیست و چهارم افتتاح حساب صندوق کنم n میلیون. فرداش چی میشه؟ پس فرداش که اولین روز سودآوریه چطور؟!
در کل من اگه همین n میلیون رو خوابوندم و بعد یکماه خواستم خارجش کنم (نمیدونم میگن ابطال یا هرچی) دقیقا سودی که توی سایت صندوق هست نصیبم میشه یا خیر کلی هم بابت برداشت باید از سود-یا اصل پول - کم کنن؟
سود روزانه واریز میشه براتون یا ماهانه؟

چندصفحه قبل هم کلی سوال پرسیدم ولی جوابی براشون نگرفتم...

بهترین روز افتتاح سپرده چندمه (اگه ریست یا ... اون صندوق بیست و پنجم ماه باشه)
و بهترین روز برای ابطال یا خروج سرمایه چه روزی هست که حتی یک ریال از سود یا اصل پولتون کم نشه

ممنون

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
به نظر من مشکلی نیست شما 13 ام واریز کردید روز افتتاح که هیچی به نرزخ فرداش که بشه 14ام برای شما واحد صندوق خریده میشه نرخ 14ام صندوقها هم روز بعدش که 15ام باشه صادر میشه برای همین 15ام تایید شده .اگر 1007819نرخ روز 14ام باشه هیچ مشکلی نیست وطبق روال تمام صندوقها واحد براتون صادر شده

خیر، 1,007,819 نرخ 15ام هست (لیست)، البته چون در حال حاضر واریز در وبسایت ibshop تنها از طریق درگاه شتابی امکان پذیره این یک روز تاخیر در تایید صدور روتین تمامی صندوقهاست. از این نظر صندوق لوتوس پارسیان و صندوق امین آشنا که واریز آنی از طریق اینترنت بانک به حسابهای صندوق امکان پذیره مزیت یکروزه دارند.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خیر، 1,007,819 نرخ 15ام هست (لیست)، البته چون در حال حاضر واریز در وبسایت ibshop تنها از طریق درگاه شتابی امکان پذیره این یک روز تاخیر در تایید صدور روتین تمامی صندوقهاست. از این نظر صندوق لوتوس پارسیان و صندوق امین آشنا که واریز آنی از طریق اینترنت بانک به حسابهای صندوق امکان پذیره مزیت یکروزه دارند.
افرادی که حضوری پول واریز می کنند هم یک روز تاخیر داره؟

bia2learn

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان صندوقی که ریستش 25 هر ماه هست

25 هر ماه اصل پولتون رو هم واریز میکنه؟؟؟ و مجدد باید سپرده گذاری کنین؟ (از تو حرفهای تاپیک این برداشت رو کردم)...
و اینکه مثلا من بیست و چهارم افتتاح حساب صندوق کنم n میلیون. فرداش چی میشه؟ پس فرداش که اولین روز سودآوریه چطور؟!
در کل من اگه همین n میلیون رو خوابوندم و بعد یکماه خواستم خارجش کنم (نمیدونم میگن ابطال یا هرچی) دقیقا سودی که توی سایت صندوق هست نصیبم میشه یا خیر کلی هم بابت برداشت باید از سود-یا اصل پول - کم کنن؟
سود روزانه واریز میشه براتون یا ماهانه؟

چندصفحه قبل هم کلی سوال پرسیدم ولی جوابی براشون نگرفتم...

بهترین روز افتتاح سپرده چندمه (اگه ریست یا ... اون صندوق بیست و پنجم ماه باشه)
و بهترین روز برای ابطال یا خروج سرمایه چه روزی هست که حتی یک ریال از سود یا اصل پولتون کم نشه

ممنون

خیر دوست عزیز، 25 هر ماه سودی ک روی هر واحد اومده (قیمت اسمی هر واحد 100 هزار تومنه، تا 25 هی رشد میکنه قیمت هر واحد تا ب اندازه سود اون ماه، مثلا اگه سود اون ماه 2% باشه 25 هر ماه ک حسابرسی میکنن قیمت هر واحد شده 102 هزار تومان)_26 ک شد این قیمت ریست میشه و میشه 100 هزار تومن و در عوض اون 2 هزار تومان ب حساب شما واریز میشه.

از نظر ابطال و یا افتتاح حساب هم هیچ تفاوتی نمیکنه چ روزی باشه، در هر حالت شما همون سود مثلا 23% روزشمار را دریافت میکنید. و برای ابطال هم هربار ک بخواین ابطال بزنید 0.1% اون مبلغی ک ابطال میکنید کارمزد داره. اون دیگه بستگی ب شما داره ک در سال بخواین چندبار ابطال داشته باشید.

بالا