• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با تشکر از پاسختون. پس اگر صندوق تو مبالغ بالای سرمایه گذاری، موقع ابطال

با تشکر از پاسختون. پس اگر صندوق تو مبالغ بالای سرمایه گذاری، موقع ابطال ،کلی از سرمایه رو به همین دلیل که گفتین کم کنه که خیلی بده. :(
آیا میشه عددی رو برای این اختلاف متصور شد، برای حداکثر سرمایه گذاریه مثلا 1 میلیارد تومان؟ (منظورم اینه که موقع ابطال حدودا چقدر از اصل سرمایه کم مبشه حدودا). اگر زیاد باشه شاید گذاشتن توی یکساله 15 درصد بهتر باشه.
باز هم ممنون.
به صندوق به دید حساب روزشمار نگاه نکنید تنها هزینه ای که برای شما داره اختلاف قیمت صدور و ابطال است که بستگی به صندوق متغیره .مثلا امین آشنا تا روز 30ام که اطلاعات مالیش به روز شده قیمت ابطالش 103تومن با صدور در هر واحد تفاوت داره(این عدد103 ممکنه کم زیاد بشه حالا فرآیند کم زیاد شدنش را اطمینان ندارم که ارتباط به درصد سود روز داره یا نه )یعنی هر یک میلیونی حدود 1030تومن که اگر سود سال یک میلیون را 220هزار تومن در نظر بگیریم زیر نیم درصد سود میشه .
صندوقها موقع صدور بستگی به روزی که شما واحد خریدید قیمت صدور خاصی دارند اما سود واریزی روی قیمت پایه 100هزار تومن حساب میشه .اون 90-100تومنی که فکر می کنید کم شده در واقع تفاوت مبلغ 100هزار تومن به قیمت صدور روز بوده که بعدا آخر ماه مالی صندوق به حسابتون به عنوان سود واریز میشه .ضرری در کار نیست به غیر از همون تفاوت قیمت صدور و ابطال که رقم ناچیزی است (مخصوصا در سرمایه گذاری بلند مدت)

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
جدیدا امین آشنا نمی دونم چرا اینقدر کند عمل می کنه منم شنبه مبلغ رو واریز کردم دیروز چهارشنبه تازه دیدم سهامش تو سایت ثبت شده در حالی که شنبه قیمتش پایین بود ولی دیروز کلی کشیده بود بالا به نظرم باید از طریق نمایندگی ها انجام بشه فکر کنم اونجوری سریعتر انجام می شه
از طریق نمایندگی هیچ فرقی با واریز اینترنتی نداره
در امین آشنا شما اگر واریز آنلاین انجام بدید به قیمت 2 روز بعد برای شما واحد صادر میشه
اگر مستقیم به حساب واریز کنید به قیمت فرداش حساب میشه

وقتی سایت را چک می کنید حتما تاریخ اطلاعات سرمایه گذاری را نگاه کنید چون روزهای غیر کاری بورس این سایت به روز نمیشه و امکان به روز شدن هم ندارد .مثلا الان اطلاعات مالی مال 30 آبان است
مهم نیست چه زمانی تعداد واحد در پروفایل شما اضافه میشه مهم قیمت است که طبق همین مواردی که اشاره کردم باید صادر بشه .غیر از این بود حتما تماس بگیرید و اعتراض کنید باید رسیدگی کنند

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اگر واریز مستقیم به حساب بوده باشه به قیمت یکشنبه حساب میشه
یکشنبه این هفته البته تعطیل رسمی بوده و همون NAV دوشنبه صحیحه در صورت واریز مستقیم به حساب!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یکشنبه این هفته البته تعطیل رسمی بوده و همون NAV دوشنبه صحیحه در صورت واریز مستقیم به حساب!
با توجه به اینکه روزهای تعطیل هم بازده صندوق صفر نیست و محاسبه میشه به قیمت همون یکشنبه حساب میشه
یکشنبه 28ام بازده 0.06بوده

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
با توجه به اینکه روزهای تعطیل هم بازده صندوق صفر نیست و محاسبه میشه به قیمت همون یکشنبه حساب میشه
یکشنبه 28ام بازده 0.06بوده
درسته که بازده صندوق برای گواهیهای صادر شده صفر نیست و در طول کلیه روزهای کاری و غیرکاری به سرمایه ها سود تعلق می گیره، و هرچند بهترین کار همچنان واریز مستقیم حتی در روزهای پنج شنبه و یا روز قبل از تعطیلی میان هفته هست، ولی صدور به NAV روز کاری بعدی خواهد بود، یعنی شنبه یا روز بعد از تعطیل رسمی میان هفته.

مضافا دوستان مطلع باشند که از ابتدای آذر ماه ابطال در صندوق بانک گردشگری 2 روز کاری به طول خواهد انجامید که سابقا در همون روز درخواست بود.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان روز واریز سود حساب آینده سازم 8 ام هر ماهه
اما وقتی چک میکنم میبینم بانک ساعت 23.57 روز هفتم واریز میکنه
حالا واسه محاسبه سودم باید روز هشتم رو حساب کنم یا نه ؟ چون قاعدتا سود روز هفتم به کمترین مبلغ مانده حساب روزم تعلق میگیره

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
درسته که بازده صندوق برای گواهیهای صادر شده صفر نیست و در طول کلیه روزهای کاری و غیرکاری به سرمایه ها سود تعلق می گیره، و هرچند بهترین کار همچنان واریز مستقیم حتی در روزهای پنج شنبه و یا روز قبل از تعطیلی میان هفته هست، ولی صدور به NAV روز کاری بعدی خواهد بود، یعنی شنبه یا روز بعد از تعطیل رسمی میان هفته.

مضافا دوستان مطلع باشند که از ابتدای آذر ماه ابطال در صندوق بانک گردشگری 2 روز کاری به طول خواهد انجامید که سابقا در همون روز درخواست بود.
پیش بینی سود رو هم حذف کردن!
دیگه از صدر فکر کنم به یکی از بی ارزش ترین ها تبدیل شده
فقط حضوری
سود کم!
اختلاف بالای صدور و ابطال!
ابطال طولانی

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من از بانك آينده پرسيدم گفت اگه مبلغت بالاي صد ميليون باشه روز شمار 22 درصد برات سود ميريزه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام
الان بالاترین سود سپرده یکساله مربوط به کدوم بانکه ؟ قبلا سپه یک طرح داشت 22 درصد سود میداد الانم هست ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
الان بالاترین سود سپرده یکساله مربوط به کدوم بانکه ؟ قبلا سپه یک طرح داشت 22 درصد سود میداد الانم هست ؟
داداش خوابیا ! اخبارم ندیدی؟ سه ماهه همه سودای بانکی یکی شده همه یکساله ها پانزده درصد همه بانکا.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
داداش خوابیا ! اخبارم ندیدی؟ سه ماهه همه سودای بانکی یکی شده همه یکساله ها پانزده درصد همه بانکا.
اینا رو تو رسانه میگن در واقع بالقوست ، مصه بانکایی که میگن روزشمار 11 درصد ولی خودم دارم بالفعل 22 درصد میگیرم . حالا بانکی هست ک اینقد سود سپرده بده ؟:general703:

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
امروز تو اخبار می گفت از فردا می خوان طرح فروش سکه بگذارند که ظاهرا این طرح باعث می شه پولهای مردم که از بانک اومده بیرون تبدیل به سکه بشه دیگه من نمی دونم قیمت سکه میره بالا یا نه ... این موارد رو کسانی که تحلیلگر بازار هستند بهتر می دونن خدا کنه دلار بیاد پایین

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
اینا رو تو رسانه میگن در واقع بالقوست ، مصه بانکایی که میگن روزشمار 11 درصد ولی خودم دارم بالفعل 22 درصد میگیرم . حالا بانکی هست ک اینقد سود سپرده بده ؟:general703:
شما حسابت قدیمیه ، از یازده شعریور حساب جدید باز کنی دیگه نرخای قدیمی محاسبه نمیکنن، صندوق میتونی باز کنی ، امین آشنا ، توسعه صادرات

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان
موسسه نور از لحاظ اعتباری خوبه یا پر ریسکه؟
اینترنت بانک و موبایل بانک داره؟
شتاب و پایا داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام دوستان
موسسه نور از لحاظ اعتباری خوبه یا پر ریسکه؟
اینترنت بانک و موبایل بانک داره؟
شتاب و پایا داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
پر ریسک
اینترنت و موبایل داره
شتاب و پایا هم داره

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

حسابت قبل از 11 شهریورامسال باز کردی احتمالا

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سکه حباب قیمت داره وارد خرید سکه نشین حبابش میترکه .یادمه یک اشنایی داشتیم چند سال قبل رفت ۲۰۰ تا سکه از قرار هر سکه ۱۵۰۰ خرید گفت میره بالا گفتم میره پایین خرید سکه شد ۸۰۰ طرف سکته کرد افتاد خونه .

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان 2 سوال
یکی اینکه بعده ثبت نام بعد از چن روز حساب کاربری در صندوق امین آشنا فعال میشه و میتونیم صدور انجام بدیم؟
دومم صندوق امین آشنا کاملا اطمینانی هست از نظر شما؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
جدید باز نمیکنن رو این درصد ها فقط صندوق و نور اگه هنوز باز کنه

بالا