من چند روز پیش گفتم سکه میریزه امروز با حراج سکه در بانک کارگشایی 41000 تومان هر سکه تمام ریزش داشت فردا هم بیشتر میریزه تا حبابش خالی بشه .سرمایه ها به نظر میاد به سمت بورس داره میرهامروز تو اخبار می گفت از فردا می خوان طرح فروش سکه بگذارند که ظاهرا این طرح باعث می شه پولهای مردم که از بانک اومده بیرون تبدیل به سکه بشه دیگه من نمی دونم قیمت سکه میره بالا یا نه ... این موارد رو کسانی که تحلیلگر بازار هستند بهتر می دونن خدا کنه دلار بیاد پایین
خیر باز نمیکنه .سر کارت میذارن میگن پولو بزار تا اگه خالی شد برات بریزیم ، یک هفته دو هفته علافت میکنن ، برو امین آشنا ، دی ، توسعه صادراتسلام دوستان بانک اینده هنوز با کف 100 تومن صندوق باز میکنه؟
زمانی که طول میکشه واسه ابطال چند روزه؟
صدور و ابطال حضوری هست یا اینترنتی؟
جریمه و یا کارمرد نداره این صندوق؟
بله چند روزی طول میکشه(حدود ۳روزکاری از واریز)سلام
من روز چهارشنبه مبلغی رو به برای صندوق امین اشنا بصورت پرداخت اینترنتی از سایت خودشون واریز کردم که به علت اینکه مبلغ بالای ۵۰ میلیون بود در چند قسط واریز شد و فرداش هم تجمیع شد. الان که پایان ساعت اداریه فقط پرداختهای ۵۰ تومنی به رد مدیر و پرداخت تجمیع شده وضعیتش “تایید” شده ولی گواهی صادر شده ای وجود نداره. منطقیه به نظر شما ؟
پس تو سایتشون میری چیه که میزنه مثلا صدور شده واحد؟خیر باز نمیکنه .سر کارت میذارن میگن پولو بزار تا اگه خالی شد برات بریزیم ، یک هفته دو هفته علافت میکنن ، برو امین آشنا ، دی ، توسعه صادرات
بله، ولی بهتره که دفعه بعد اینترنت بانکتون رو فعال کنید و خیلی سریعتر و بی دردسرتر و به ویژه بدون سقف انتقال وجه در حواله های درون بانکی، مبلغ رو به یکی از حسابهای صندوق واریز کنید تا یکروز هم زودتر گواهیتون صادر بشه. (لیست حسابهای بانکی صندوق)سلام
من روز چهارشنبه مبلغی رو به برای صندوق امین اشنا بصورت پرداخت اینترنتی از سایت خودشون واریز کردم که به علت اینکه مبلغ بالای ۵۰ میلیون بود در چند قسط واریز شد و فرداش هم تجمیع شد. الان که پایان ساعت اداریه فقط پرداختهای ۵۰ تومنی به رد مدیر و پرداخت تجمیع شده وضعیتش “تایید” شده ولی گواهی صادر شده ای وجود نداره. منطقیه به نظر شما ؟
معمولا یکروز کاری.دوستان 2 سوال
یکی اینکه بعده ثبت نام بعد از چن روز حساب کاربری در صندوق امین آشنا فعال میشه و میتونیم صدور انجام بدیم؟
دومم صندوق امین آشنا کاملا اطمینانی هست از نظر شما؟
شماره سند یا حوالهدوستان زماني كه بخوام از طريق شماره حساب هاي صندق امين اشنا به جاي درگاه اينترنتي پرداخت كنيم شماره فيش كه نداره فقط يه شماره پيگيري ميده همونو بايد به جاي شماره فيش اعلام كنيم ؟
چون تو صندق بانك شهر با اينكه همچين گزينه اي داره اما فقط از طريق درگاه ميشه واحد خريد
این سایت خیلی وقته که فعاله، بیشتر از 1-2 سال دست کم. کاملا مطمینه و متعلقه به شرکت تامین سرمایه وابسته به بانک شهر (دایما در حال تغییر نام بعد از جریان موسسه غیر مجاز آرمان/ آرمان --> تمدن) و برای سهولت کار صدور و ابطال راه اندازی شده. جالبه که حتی صندوق امین آشنا ایرانیان هم یک مدتی با ibshop همکاری می کرده. صندوق بانک توسعه صادرات هم در حال حاضر تنها از همین طریق صدور واحد داره و دیگه شعب در نقش مدیر ثبت اجازه صدور واحد و دادن گواهی مالکیت رو ندارند. توجه کنید که مدیریت صندوق بانک شهر و بانک توسعه صادرات هر دو با همین شرکت تامین سرمایه هست.دوستان:
الان این سایت ibshop دقیقا برای چی ایجاد شده و اعتبار داره؟ مثلا وقتی میشه رفت بانک توسعه صادرات صندوق باز کرد و خود صندوقش هم سایت داره چه حسنی داره آدم از طریق ibshop واحد بخره؟
- خیر، شعب تنها ابطال رو در حال حاضر انجام میدن.بانک توسعه صادرات دیگه شعبش صندوق باز نمیکنه؟
ولی اگه در بانک توسعه صادرات حساب داشته باشیم پول ابطال همون روز واریز میشه در غیر اینصورت نه درسته
بابا یکی هم من رو راهنمایی کنه دفعه چندم هست میپرسم هیچکس جواب نمیدهسلام دوستان من رو هم راهنمایی کنید الان که سود بانک اینده روزشمار 10 درصد شده کجا مناسب هست؟ در مورد این صندوقها اصلا اطلاعی ندارم
خیلی ممنون
خیر همین امروز من از داخل شعبه دیدم توسعه صادرات صدور میزنن هنوز کاملا اینترنتی نکردن- خیر، شعب تنها ابطال رو در حال حاضر انجام میدن.
- دقیقا همینطوره.
معلوم نیست آخرش این صندوقها سود رو به کجا می رسونن. همینطور هر ماه کمتر میشه.
صندوقهای بانک شهر ، توسعه صادرات ، و بعضی صندوقهای دیگه سودشون کمتر شده .
حتی امین آشنا هم کمتر از قبل شده.
یکی از صندوقها اولش 20 درصد بود بعد شد تقریبا 18.7 ماه بعد رفت زیر 18 معلوم نیست ماه بعد چند بشه.
به نظر من اگه همینطوری تو کاهش سود رقابت کنن تا 17 درصد هم پایین میان.