• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
طرح بهاور بانک آینده هنوز فعاله دوستان؟

بانک آینده اینقدری معتبر هستش که سه ماه پول بزاریم و اطمینان داشته باشیم پول و وام رو سر موقع میدن؟

بانک پارسیان یا مابقی بانکها مشابه این طرح رو ندارن؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
امروز تو اخبار می گفت از فردا می خوان طرح فروش سکه بگذارند که ظاهرا این طرح باعث می شه پولهای مردم که از بانک اومده بیرون تبدیل به سکه بشه دیگه من نمی دونم قیمت سکه میره بالا یا نه ... این موارد رو کسانی که تحلیلگر بازار هستند بهتر می دونن خدا کنه دلار بیاد پایین
من چند روز پیش گفتم سکه میریزه امروز با حراج سکه در بانک کارگشایی 41000 تومان هر سکه تمام ریزش داشت فردا هم بیشتر میریزه تا حبابش خالی بشه .سرمایه ها به نظر میاد به سمت بورس داره میره

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    175 KB · نمایش ها: 20

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام دوستان بانک اینده هنوز با کف 100 تومن صندوق باز میکنه؟
زمانی که طول میکشه واسه ابطال چند روزه؟
صدور و ابطال حضوری هست یا اینترنتی؟
جریمه و یا کارمرد نداره این صندوق؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من روز چهارشنبه مبلغی رو به برای صندوق امین اشنا بصورت پرداخت اینترنتی از سایت خودشون واریز کردم که به علت اینکه مبلغ بالای ۵۰ میلیون بود در چند قسط واریز شد و فرداش هم تجمیع شد. الان که پایان ساعت اداریه فقط پرداختهای ۵۰ تومنی به رد مدیر و پرداخت تجمیع شده وضعیتش “تایید” شده ولی گواهی صادر شده ای وجود نداره. منطقیه به نظر شما ؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان بانک اینده هنوز با کف 100 تومن صندوق باز میکنه؟
زمانی که طول میکشه واسه ابطال چند روزه؟
صدور و ابطال حضوری هست یا اینترنتی؟
جریمه و یا کارمرد نداره این صندوق؟
خیر باز نمیکنه .سر کارت میذارن میگن پولو بزار تا اگه خالی شد برات بریزیم ، یک هفته دو هفته علافت میکنن ، برو امین آشنا ، دی ، توسعه صادرات

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من رو هم راهنمایی کنید الان که سود بانک اینده روزشمار 10 درصد شده کجا مناسب هست؟ در مورد این صندوقها اصلا اطلاعی ندارم
خیلی ممنون

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
سلام
من روز چهارشنبه مبلغی رو به برای صندوق امین اشنا بصورت پرداخت اینترنتی از سایت خودشون واریز کردم که به علت اینکه مبلغ بالای ۵۰ میلیون بود در چند قسط واریز شد و فرداش هم تجمیع شد. الان که پایان ساعت اداریه فقط پرداختهای ۵۰ تومنی به رد مدیر و پرداخت تجمیع شده وضعیتش “تایید” شده ولی گواهی صادر شده ای وجود نداره. منطقیه به نظر شما ؟
بله چند روزی طول میکشه(حدود ۳روزکاری از واریز)

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان 2 سوال
یکی اینکه بعده ثبت نام بعد از چن روز حساب کاربری در صندوق امین آشنا فعال میشه و میتونیم صدور انجام بدیم؟
دومم صندوق امین آشنا کاملا اطمینانی هست از نظر شما؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
خیر باز نمیکنه .سر کارت میذارن میگن پولو بزار تا اگه خالی شد برات بریزیم ، یک هفته دو هفته علافت میکنن ، برو امین آشنا ، دی ، توسعه صادرات
پس تو سایتشون میری چیه که میزنه مثلا صدور شده واحد؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام
بله، ولی بهتره که دفعه بعد اینترنت بانکتون رو فعال کنید و خیلی سریعتر و بی دردسرتر و به ویژه بدون سقف انتقال وجه در حواله های درون بانکی، مبلغ رو به یکی از حسابهای صندوق واریز کنید تا یکروز هم زودتر گواهیتون صادر بشه. (لیست حسابهای بانکی صندوق)

دوستان 2 سوال
یکی اینکه بعده ثبت نام بعد از چن روز حساب کاربری در صندوق امین آشنا فعال میشه و میتونیم صدور انجام بدیم؟
دومم صندوق امین آشنا کاملا اطمینانی هست از نظر شما؟
معمولا یکروز کاری.
صندوق بدون مجوز نمی تونه وجود خارجی داشته باشه، بخاطر اینکه تمامی صندوقها کد معاملات بورسی حقوقی فعال دارند و بایستی 3 سال یکبار هم مجوزشون تمدید بشه. صندوق امین آشنا ایرانیان هم ضامن نقد شوندگی بانکی داره (بانک حکمت ایرانیان)، و مدیریتش با یکی از کارگزاریهای بزرگ و خوشنام هست (سهم آشنا) و در نتیجه کاملا مطمینه.

Last edited:

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان زماني كه بخوام از طريق شماره حساب هاي صندق امين اشنا به جاي درگاه اينترنتي پرداخت كنيم شماره فيش كه نداره فقط يه شماره پيگيري ميده همونو بايد به جاي شماره فيش اعلام كنيم ؟
چون تو صندق بانك شهر با اينكه همچين گزينه اي داره اما فقط از طريق درگاه ميشه واحد خريد

ahadtk

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان زماني كه بخوام از طريق شماره حساب هاي صندق امين اشنا به جاي درگاه اينترنتي پرداخت كنيم شماره فيش كه نداره فقط يه شماره پيگيري ميده همونو بايد به جاي شماره فيش اعلام كنيم ؟
چون تو صندق بانك شهر با اينكه همچين گزينه اي داره اما فقط از طريق درگاه ميشه واحد خريد
شماره سند یا حواله

407f1456-3947-40ff-94fb-58bb21fea171.png

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان:
الان این سایت ibshop دقیقا برای چی ایجاد شده و اعتبار داره؟ مثلا وقتی میشه رفت بانک توسعه صادرات صندوق باز کرد و خود صندوقش هم سایت داره چه حسنی داره آدم از طریق ibshop واحد بخره؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
دوستان:
الان این سایت ibshop دقیقا برای چی ایجاد شده و اعتبار داره؟ مثلا وقتی میشه رفت بانک توسعه صادرات صندوق باز کرد و خود صندوقش هم سایت داره چه حسنی داره آدم از طریق ibshop واحد بخره؟
این سایت خیلی وقته که فعاله، بیشتر از 1-2 سال دست کم. کاملا مطمینه و متعلقه به شرکت تامین سرمایه وابسته به بانک شهر (دایما در حال تغییر نام بعد از جریان موسسه غیر مجاز آرمان/ آرمان --> تمدن) و برای سهولت کار صدور و ابطال راه اندازی شده. جالبه که حتی صندوق امین آشنا ایرانیان هم یک مدتی با ibshop همکاری می کرده. صندوق بانک توسعه صادرات هم در حال حاضر تنها از همین طریق صدور واحد داره و دیگه شعب در نقش مدیر ثبت اجازه صدور واحد و دادن گواهی مالکیت رو ندارند. توجه کنید که مدیریت صندوق بانک شهر و بانک توسعه صادرات هر دو با همین شرکت تامین سرمایه هست.
در حال حاضر هم که هیچ شعبه بانک و موسسه ای حق صدور واحد رو نداره این شرکت داره از مزیت وجود زیرساخت کاملا آماده و بارها اصلاح شده ی آنلاین خودش استفاده می کنه و از خیلی از صندوقهای دیگه جلو تره.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
بانک توسعه صادرات دیگه شعبش صندوق باز نمیکنه؟
ولی اگه در بانک توسعه صادرات حساب داشته باشیم پول ابطال همون روز واریز میشه در غیر اینصورت نه درسته

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
بانک توسعه صادرات دیگه شعبش صندوق باز نمیکنه؟
ولی اگه در بانک توسعه صادرات حساب داشته باشیم پول ابطال همون روز واریز میشه در غیر اینصورت نه درسته
- خیر، شعب تنها ابطال رو در حال حاضر انجام میدن.
- دقیقا همینطوره.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من رو هم راهنمایی کنید الان که سود بانک اینده روزشمار 10 درصد شده کجا مناسب هست؟ در مورد این صندوقها اصلا اطلاعی ندارم
خیلی ممنون
بابا یکی هم من رو راهنمایی کنه دفعه چندم هست میپرسم هیچکس جواب نمیده

wate

Registered User
لایک‌ها
94
معلوم نیست آخرش این صندوقها سود رو به کجا می رسونن. همینطور هر ماه کمتر میشه.

صندوقهای بانک شهر ، توسعه صادرات ، و بعضی صندوقهای دیگه سودشون کمتر شده .

حتی امین آشنا هم کمتر از قبل شده.

یکی از صندوقها اولش 20 درصد بود بعد شد تقریبا 18.7 ماه بعد رفت زیر 18 معلوم نیست ماه بعد چند بشه.

به نظر من اگه همینطوری تو کاهش سود رقابت کنن تا 17 درصد هم پایین میان.

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
معلوم نیست آخرش این صندوقها سود رو به کجا می رسونن. همینطور هر ماه کمتر میشه.

صندوقهای بانک شهر ، توسعه صادرات ، و بعضی صندوقهای دیگه سودشون کمتر شده .

حتی امین آشنا هم کمتر از قبل شده.

یکی از صندوقها اولش 20 درصد بود بعد شد تقریبا 18.7 ماه بعد رفت زیر 18 معلوم نیست ماه بعد چند بشه.

به نظر من اگه همینطوری تو کاهش سود رقابت کنن تا 17 درصد هم پایین میان.

صندوق ها تا قبل 11 شهریور سپرده های بانکی با درصد های بالا داشتند و میتونستند سود بالا بدن ولی از 11 شهریور با کاهش سود سپرده بانکی و با سخت گیری های بانک مرکزی دیگه نمیتونن پول های تازه وارد شده رو سپرده های با درصد بالادر بانک ها باز کنن به همین دلیل کم کم بازدهی صندوق ها داره میاد پایین و هی کمتر میشه تا برسه به 16 و17 درصد.این اتفاق برای همه صندوق ها میفته تا شهریور 97 ادامه داره تا سر رسید همه سپرده های درصد بالاشون.
در واقع انتظار دیگه ای جز این نمیشه داشت.صندوق ها تا 5 و 6 ماه بعد از کاهش سود خوبن وبعد ازاون نرخ هاشون شبیه سپرده های یکساله بانک ها میشه مگر اینکه بانک ها دوباره بخوان سود رو زیاد کنن

Last edited:
بالا