• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
خیر همین امروز من از داخل شعبه دیدم توسعه صادرات صدور میزنن هنوز کاملا اینترنتی نکردن
صدور میزنند به معنی اینکه کپی کارت ملی و شناسنامه رو می گیرند و شماره حساب صندوق رو به فرد میدن برای واریز وجه و بعد میگن ادامه فرآیند از طریق ibshop.ir و یا اینکه مثل قبل تمام کارها در شعبه انجام میشه، حتی دادن گواهی مالکیت با مهر شعبه به تاریخ روز؟! حالت دوم در حال حاضر کاملا غیر مجازه و بعید میدونم شعبه ای همچین ریسکی رو انجام بده، در واقع مهمترین قسمت دادن گواهی مالکیت در نقش مدیر ثبت هست، بقیه مراحل ارزش خاصی ندارند و کاملا معادل فرآیند اینترنتی هستند.

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
چیز جالبیه اما قدیمیه

فایل های ضمیمه

• photo_2017-11-26_11-40-22.jpg
    photo_2017-11-26_11-40-22.jpg
    155.1 KB · نمایش ها: 37

funpic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بانک دی دوباره صندوقش باز شده و می توانید صندوق باز کنید سود هم 20 درصد است البته باید بالای 10 میلیون سرمایه گذاری کنید
ولی یک چیز نگران کننده است و ان اختلاف زیاد بین صدور و ابطال است که حدود 37974 است
قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری 3,156,973 ریال
قیمت صدور هر واحد سرمایه گذاری 3,194,947 ریال
قیمت آماری هر واحد سرمایه گذاری 3,199,351 ریال
http://www.dayfund.ir/

حالا به نظرتون توی این صندوق حساب باز کنم ضرر داره یا نداره ؟
من خودم زیاد از صندوق سر در نمی یارم اگر کسی چیزی می دونه کمک کنه

funpic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ببخشید شما از صندوق سر در می اورید ؟
اختلاف صدور و ابطال در صندوق بانک دی حدود 3800 تومان است به نظرتون توی این صندوق سرمایه گذاری کنم ؟
آره منم تعجب کردم اختلافش خیلی زیاده اینطوری چند ملیون ضرر میشه اصلا میاد زیر بیست درصد !!! توسعه صادرات و امین آشنا به صرفه ترن، کوثر هم 22 درصد صندوق داره هشت هزار ملیارد تومان هم موجودی اشه که خیلی زیاده کسی از صندوق موسسه کوثر آمار داره ؟ مطمئنه ؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
بانک دی دوباره صندوقش باز شده و می توانید صندوق باز کنید سود هم 20 درصد است البته باید بالای 10 میلیون سرمایه گذاری کنید
ولی یک چیز نگران کننده است و ان اختلاف زیاد بین صدور و ابطال است که حدود 37974 است
قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری 3,156,973 ریال
قیمت صدور هر واحد سرمایه گذاری 3,194,947 ریال
قیمت آماری هر واحد سرمایه گذاری 3,199,351 ریال
http://www.dayfund.ir/

حالا به نظرتون توی این صندوق حساب باز کنم ضرر داره یا نداره ؟
من خودم زیاد از صندوق سر در نمی یارم اگر کسی چیزی می دونه کمک کنه
صندوق با درآمد ثابت بانک دی اسمش "ارزش آفرينان دي" هست: afdayfund.ir
این صندوق "بانک دی" به آدرس dayfund.ir صندوق سهامی هست و با ریسک بالا!

ma3743

Registered User
لایک‌ها
103
من امروز به شعبه پونک موسسه نور رفتم گفتند طرحی به نام حساب کوتاه مدت ویژه ندارند

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
صندوق با درآمد ثابت بانک دی اسمش "ارزش آفرينان دي" هست: afdayfund.ir
این صندوق "بانک دی" به آدرس dayfund.ir صندوق سهامی هست و با ریسک بالا!
آقا دستت درد نکنه همه جا اشتباه نوشتن ، آره باید بگیم صندوق ارزش آفرین باز کنن اون یکی مزخرفه اختلاف صدور و ابطال اش بالاست ولی این یکی باز کنن خیلی خوبه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو اینترنت بانک انصارحساب کوتاه مدت 3 ماهه ویژه با سود 14 درصد هست. این کوتاه مدت مدت دار چطوریه؟ بعد از 3 ماه میشه واریز و برداشت کرد؟ بعد سودش چطوری میشه؟

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان الان 2 روز کاری از افتتاح صندوق در امین آشنا میگذره ولی هنوز اجازه صدور ندارم؛
خواستم بدونم واسه همه شما همینطوری بوده؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد امین آشنا من پنجشنبه واریز به حساب زدم و امروز تازه واحد صادر کرد با nav امروز.

و نکته خیلی جالبتر قیمت صدور رو 1006522 حساب کرد واحد رو صادر کرد و مبلغ باقی مانده رو در سایت درج کرد که به حساب بانکی برگرده. بعد از 4 تا 5 ساعت یهویی قیمت صدور رو پاک کرد تبدیل به 1008584 کرد و بر این مبنا حساب کتاب کرد. آخه طبق چه اصولی هست،طبق چه منطقی هست. وقتی قیمت صدور مشخص شده چطور 4 ساعت دیگه تغییرش می دهند. آیا این کار قانونی و مجاز هست و تا حالا آیا صندوقی این کار رو کرده.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
در مورد امین آشنا من پنجشنبه واریز به حساب زدم و امروز تازه واحد صادر کرد با nav امروز.

و نکته خیلی جالبتر قیمت صدور رو 1006522 حساب کرد واحد رو صادر کرد و مبلغ باقی مانده رو در سایت درج کرد که به حساب بانکی برگرده. بعد از 4 تا 5 ساعت یهویی قیمت صدور رو پاک کرد تبدیل به 1008584 کرد و بر این مبنا حساب کتاب کرد. آخه طبق چه اصولی هست،طبق چه منطقی هست. وقتی قیمت صدور مشخص شده چطور 4 ساعت دیگه تغییرش می دهند. آیا این کار قانونی و مجاز هست و تا حالا آیا صندوقی این کار رو کرده.
قیمت صدور 1008584درسته و حقی از شما ضایع نشده .اما اینکه اول با اون قیمت حساب کرده بعد تصحیح شده احتمالا خطایی رخ داده و یکبار من سوال کردم ظاهرا صدور واحدها با تایید اپراتور انجام میشه و 100درصد سیستمی نیست .
قیمت صدور1008584همین طور که تو سایت نوشته قیمت یکشنبه نیست بلکه قیمت شنبه یا همون 4ام است پس شما به قیمت شنبه براتون واحد صادر شده .کلا قیمتهای صدور و ابطال امروز ،فردای کاریش مشخص میشه مثلا قیمت یکشنبه چون امروز تعطیله سه شنبه عصر مشخص میشه

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
این مسئله برای بار اول نیست.چند بار اتفاق افتاده. نکته اینجاست مگه صندوق حسابدار و حسابرس نداره. وقتی قیمتی مشخص شد دلیل تغییر قیمت رو باید توضیح بدهند. که به این موضوع اصلا اهمیتی نمی دهند.

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
این مسئله برای بار اول نیست.چند بار اتفاق افتاده. نکته اینجاست مگه صندوق حسابدار و حسابرس نداره. وقتی قیمتی مشخص شد دلیل تغییر قیمت رو باید توضیح بدهند. که به این موضوع اصلا اهمیتی نمی دهند.
قبل از ارسال به سامانه ی یکپارچه ی سازمان بورس (fipiran, ...) این تغییرات زیاد اتفاق می افته و دلایل مختلفی هم داره، میشه فرض کرد که عدد ابتدایی اصلا اعلام نشده بوده! منتهی بعد از تایید نهایی و ارسال دیگه به هیچ عنوان صندوق نمی تونه به این راحتی NAV و بازده هارو تغییر بده. در این مورد آیین نامه های مفصلی در وبسایت سازمان بورس موجوده.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
قبل از ارسال به سامانه ی یکپارچه ی سازمان بورس (fipiran, ...) این تغییرات زیاد اتفاق می افته و دلایل مختلفی هم داره، میشه فرض کرد که عدد ابتدایی اصلا اعلام نشده بوده! منتهی بعد از تایید نهایی و ارسال دیگه به هیچ عنوان صندوق نمی تونه به این راحتی NAV و بازده هارو تغییر بده. در این مورد آیین نامه های مفصلی در وبسایت سازمان بورس موجوده.
این قضیه تغیر nav رو من هم چند بار بهش اشاره کردم!
مثلا یک روز تقریبا 50 تومن یهو کاهش پیدا کرد تو 5 میلیون واحد میشه 250 میلیون تومن! خیلی راحت میتونن اختلاص کنن!
یا یک چیز جالب پنجشنبه بورس تعطیله! و اینها برای روز 4 شنبه فکر کنم 0.17 سود زدن بعد پنجشنبه ی 2 اذر اومدن منفی 0.05 زدن در حالی که مثلا حدود 30% پولشون سپرده هست!
حالا شما حساب کنید در روز غیر کاری بورس حداثل باید 0.02 رو بزنه اصلا 0 بشه چون کاری انجام نشده
چجوری تو روز تعطیل 0.05 منفی شده حساب صندوق؟
و مورد اصلی بعدی که تو این 2 روز بهش اشاره نشد!
قیمت صدور و ابطال حدود 100 تومن اختلاف داشت که از دیروز یک دفعه شده 340 تومن!
و این یعنی واسه ماه اول اختلاف 7% ضرر! من نمیدونم این صندوق ها دارن چیکار میکنن ولی هی سخت تر میشه!
و صندوق امین اگه بخواد از همین رویه اختلاف بالای صدور و ابطال داشته باشه اصلا بدرد کسایی که با پولشون کار میکنن نمیخوره میاد رو 10%

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
مثلا یک روز تقریبا 50 تومن یهو کاهش پیدا کرد تو 5 میلیون واحد میشه 250 میلیون تومن! خیلی راحت میتونن اختلاص کنن!
یا یک چیز جالب پنجشنبه بورس تعطیله! و اینها برای روز 4 شنبه فکر کنم 0.17 سود زدن بعد پنجشنبه ی 2 اذر اومدن منفی 0.05 زدن در حالی که مثلا حدود 30% پولشون سپرده هست!
حالا شما حساب کنید در روز غیر کاری بورس حداثل باید 0.02 رو بزنه اصلا 0 بشه چون کاری انجام نشده
و این یعنی واسه ماه اول اختلاف 7% ضرر! من نمیدونم این صندوق ها دارن چیکار میکنن ولی هی سخت تر میشه!
و صندوق امین اگه بخواد از همین رویه اختلاف بالای صدور و ابطال داشته باشه اصلا بدرد کسایی که با پولشون کار میکنن نمیخوره میاد رو 10%

به نظر من خودتون رو درگیر این قیمت های روزانه و نرخ صدور و ابطال نکنید.برای سوددهی صندوق حداقل یک ماه ماندگاری رو در نظر بگیرید و مثل یک حساب روز شمار که بهش بتونید واریز و برداشت داشته باشید نگاه نکنید چون قطعا ضرره. مهم سودیه که هرماه تقسیم میشه حالا این نرخ های روزانه رو هرجور خودشون بخوان تنظیم میکنن.

walstrt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نظر من خودتون رو درگیر این قیمت های روزانه و نرخ صدور و ابطال نکنید.برای سوددهی صندوق حداقل یک ماه ماندگاری رو در نظر بگیرید و مثل یک حساب روز شمار که بهش بتونید واریز و برداشت داشته باشید نگاه نکنید چون قطعا ضرره. مهم سودیه که هرماه تقسیم میشه حالا این نرخ های روزانه رو هرجور خودشون بخوان تنظیم میکنن.
آیا معنیش اینه که ارزش پول تو صندوق کم میشه و اگر مثلا بعد از چند ماه کل سرمایه رو ابطال بزنیم، کمتر از اصل پول رو دریافت می کنیم؟ و آیا صندوق تو مبالغ بالای سرمایه گذاری، موقع ابطال ،عملا مقداری از سرمایه رو کم میکنه؟!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اون منفی و مثبت خوردن در روزهای تعطیل بورس کشکی نیست و اصوال حسابداری بورس داره که من بلد نیستم .اما تجربه پول گذاشتن در چند صندوق سود متغیر بورسی را دارم تمام اونها هم یک سریشون روز تعطیل بازده منفی میزدند یک سری دیگه بازده مثبت یک سری صفر

این 7درصد اختلاف ضرر را میشه توضیح بدهید منظورتون چیه؟چظور حساب کردید؟

Last edited:
بالا